Mega Fortune

Urip wong sugih ditampilake kanthi sampurna ing mesin slot Mega Fortune Fortune. Nalika muter, sampeyan bisa entuk winnings gedhe ing jumlah nganti 150 ewu dhuwit recehan siji gulung siji. Uga, slot diwenehake karo sawetara bonus sekaligus. Padha nggawa rotasi gratis karo animasi lan rodha regane kanthi jackpots progresif.

Katrangan Mesin Slot

Slot Mega Fortune dirilis ing taun 2009 dening Entertainment Net. Tema game minangka obyek mewah lan urip wong sugih. Mesin nggunakake 5 drum kanthi 3 larik lan 25 garis pambayaran tetep. Waca liyane babagan liyane saka paramèter, deleng Tabel:

Parameter

Artine

Taruhan

Saka 0.25 nganti 50 dhuwit recehan

Winnings

Nganti 1,50.000 dhuwit recehan

Tingkat volatilitas

Cekak

Koefisien RTP

96.6% (dhuwur)

Bonus dibangun

Frispins, Jackpotes

Multiplier saka kombinasi hadiah

2 – 10.000

Fungsionalitas game

Video Slot Mega Fortune nampa akeh fungsi sing nyedhiyakake gamelan sing nyaman. Lagi diuripake saka tombol ing panel kontrol ing sisih ngisor layar. Kanthi bantuan, para pemain bisa:

  • Menyang meja pembayaran;
  • Pilih ukuran taruhan;
  • Nguripake rotasi otomatis;
  • nglakokake babak sing biasa;
  • Setel tingkat maksimal;
  • Setel mesin slot;
  • nyetel volume swara;
  • Menyang sertifikat.

Kanggo ngaktifake fungsi kasebut, mung pencet tombol sing cocog. Review ing tombol kasebut lan fungsine bisa ditemokake ing "Aturan" bagean (mbukak kanthi tandha pitakon). Lan yen sampeyan pengin nyoba kabeh, kita nyaranake nggunakake versi demo kanthi dhuwit recehan gratis.

Neten

Babak Bonus ing Mega Fortune

Mesin slot Mega Fortune duwe rong putaran bonus. Pisanan ditampilake kanthi bentuk rotasi gratis. Kanggo miwiti, ngumpulake paling ora 3 Scatter ing layar (Champagne). Menang diwenehake saka dheweke, banjur diusulake kanggo klik ing saben simbol. Sisih mbalikke bakal nuduhake nomer frispins (nganti 20) lan multiplier menang (nganti x5).

Sampeyan bisa muter mesin mesin Slot singent Spin.

Gulung Rounds Gratis ing mode otomatis. Yen sampeyan ngumpul 2 lereng liyane, banjur ranto tambahan diwenehake. Kabeh winnings diklumpukake dening multiplier sing dipasang lan ditanggepi ing pungkasan bonus.

Game bonus liyane diaktifake saka 3 utawa luwih simbol "Roulette". Roda kaping telu katon ing layar. Ing upaya pisanan, sampeyan bisa entuk hadiah awis utawa transisi menyang level sabanjure. Upaya nomer loro lan katelu menehi dhuwit recehan utawa jackpotes sing dibangun.

Neten

Cara Muter

Gamelan ing Mega Fortune suda kanggo koleksi hadiah lan karakter bonus. Kanggo iki, diusulake kanggo muter drum liwat celah utawa tombol pusat. Wiwitane kita saranake nggunakake tombol ing ngisor iki:

  1. Tingkat. Pilih tingkat taruhan sing paling optimal ing kene (saka 1 nganti 10).
  2. Dost. Dhuwit recehan. Setel regane duwit receh kanthi tingkat (saka 0.01 nganti 0.5).
  3. Game Otomatis. Bukak bagean banjur pilih setelan yen sampeyan pengin rotasi otomatis.

papat. Wrench. Ing kene sampeyan bisa milih setelan tambahan kanggo game sing trep.

Kombinasi hadiah ing kene dibentuk ing pungkasan saben babak. Yen Frispins diluncurake, sampeyan kudu ngeklik stingrails. Ing bonus nganggo jackpotes, diusulake kanggo muter roulette, ngeklik tombol khusus.

Simbol mesin slot mega fortune

Ing Slot Fortune Online Mega Nambah 11 karakter. Kabeh wong nampa gambar sing cocog karo topik umum game kasebut. Miturut penghargaan lan fungsi sing dibangun, dipérang dadi 3 kategori:

  1. -Kurang. Iki diwakili dening 4 gambar dering kanthi lambang kertu (J, q, k, a). Jupuk asring asring, nanging nggawa hadiah minimalis ing kisaran saka 3 nganti 150 tarif.
  2. Dhewe. Klompok kasebut kalebu 4 karakter langka (kaca nganggo cerutu, bungkus dhuwit, jam tangan, limousine). Nyipta kombinasi karo multiplier paling gedhe saka X2 nganti X1000.
  3. Kanthi kapabilitas khusus. Klompok iki kalebu simbol bonus 3: sampanye – Scatter karo multipliers X2 / x3 / x10 / x100 lan ngluncurake rotasi gratis; Yacht – Wild karo akeh X10 / X100 / X1000 / x10000 lan fungsi panggantos; Roulette – bonus, ngaktifake jackpot.

Gambar saka rong kelompok pisanan lan kombinasi hadiah wujud liar ing garis aktif. Dietung saka kiwa menyang tengen lan bisa kalebu 2 (3) – 5 potongan. Gambar Bonus Aktifake fungsi nalika tiba ing sel apa wae.

Mesin slot rtp

Kriteria utama kanggo bathi bedhil mesin yaiku koefisien RTP nuduhake kemungkinan teoritis saka. Ing Game Mega Fortune, Wangsulane 96.6%. Iki minangka nilai sing cukup dhuwur sing nyedhiyakake pemain sing apik kanggo entuk penghargaan sing larang regane. Lan bebarengan karo volatilitas sing kurang, slot dadi luwih duwe bathi, amarga kombinasi karo winnings bakal diklumpukake kanthi asring.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar