Review saka Spin casino 2022

Spin Casino wis operasi ing pasar hiburan gambling kanggo dangu lan sak iki organisasi wis nampa akèh saran positif saka pemain saka sak ndonya. Ing website resmi, sampeyan bisa nemokake nomer akeh hiburan gambling, kang dirilis dening pangembang misuwur kayata: Microgaming, NetEnt lan liyane. Kajaba iku, situs iki makaryakke ing lisensi Malta, kang sepisan maneh nandheske linuwih. Nalika mayoritas gamblers, preduli saka negara panggonan, milih Spin casino , awit iku kene sing padha bisa nemokake game padha, panrimo pembayaran pas wektune lan, mesthi, support babak-the-jam.

Bonus:Bonus nganti $ 1000
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
100% bonus nganti $ 1000
bonus sambutan
Entuk bonus
situs muter

Bonus Spin Kasino

Iku worth miwiti kanggo nimbang hadiah insentif ing sembarang casino karo bonus wiwitan sing wiwitan bisa nampa. Umumé, jumlah sambutan bonus bisa tekan $ 1000. Na, hadiah aken kanggo telung celengan pisanan:

  • simpenan pisanan – 100% bonus, munggah $ 400;
  • simpenan kapindho – 100% bonus, munggah $ 300;
  • simpenan katelu – 100% bonus, munggah $300.

Jinis hadiah bisa ditampa dening kabeh pemain diwasa sawise registrasi. Kanggo pelanggan biasa, kasedhiya program bonus khusus, sing uga dikenani biaya kanggo simpenan. Padha uga bakal bisa kanggo entuk TCTerms komp khusus kanggo totoan lan njupuk bagéyan ing macem-macem acara. Nyatane, Spin casino mbayar kanggo narik kawigaten pemain anyar kanggo platform. Nanging, sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, sinau aturan kanggo bonus wagering supaya padha pungkasanipun pindhah menyang akun utama.

Program bonus

Saliyane hadiah sambutan, casino Spin nawakake loman liyane kanggo pelanggan. Dadi, contone, ing platform gambling, sampeyan bisa entuk giliran free sing bener minangka bagéan saka promosi tartamtu. Ana uga turnamen lan balapan khusus ing ngendi sampeyan bisa menang hadiah lan promosi khusus. Inggih, kanggo wong-wong sing pengin nyoba luck ing jackpot slot , kesempatan iki kasedhiya ing akeh slot . Kasino online nawakake uga program kasetyan khusus kanggo pelanggan biasa. Iku kasusun saka enem tingkat, saben kang bisa nggawa soko khusus kanggo pamuter ing wangun hadiah. Entuk tingkat “perunggu” pisanan kedadeyan sawise ndhaptar pangguna, lan status liyane dipikolehi kanthi bertahap. TCTerms kasetyan sing entuk miturut rencana ing ngisor iki: 1 TCTerms = 1 nang dollar. Tabel – Spin Casino tingkat program kasetyan

Jeneng tingkat Jumlah poin sing dibutuhake kanggo mindhah Hadiah saben wulan, poin TCTerms bonus kasetyan tawaran bonus
salaka 2500 3% 25%
emas 12 000 20 000 6% seket%
Platinum 50.000 40 000 wolung% 75%
Inten 125 000 100.000 12% 100%
Pribadi Individual 150 000 limalas% 120%

Hadiah saben wulan diklumpukake ing bentuk poin kesetiaan lan kanthi mangkono ngidini sampeyan cepet tekan level sabanjure. TCTerms bonus ateges makili tambah koefisien akumulasi ing macem-macem game. Nawarake bonus ngijini sampeyan kanggo njaluk liyane TCTerms kasetyan, lan iki sampeyan kudu muter tartamtu slot , kang bakal ngganti periodik.

Registrasi lan verifikasi

Kanggo ndhaftar ing Spin casino, iku bakal njupuk wektu sethitik, lan kabeh tumindak arang banget prasaja. Dadi, pamuter kudu ngisi formulir cilik kanthi informasi pribadhi:

  1. Nuduhake negara panggonan, teka munggah karo jeneng panganggo lan sandi kuwat, lan uga nuduhake e-mail.
  2. Isi lapangan kanthi informasi pribadhi. Ing kene sampeyan kudu ngetik data paspor, mutusake basa lan mata uang.
  3. Pilih alamat tagihan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu milih kutha lan wilayah.

spinreg

Sawisé iku, pangguna kudu setuju karo aturan saka Spin Casino, kanggo iki sampeyan mung kudu mriksa kothak ing jejere item iki. Prosedur registrasi dianggep rampung, lan saiki pemain bisa mlebu menyang situs kasebut. Nanging, kanggo miwiti mbatalake dana saka situs gambling, verifikasi dibutuhake tanpa gagal. Sampeyan bisa ngliwati identifikasi pangguna ing rong kahanan sing beda. Opsi pisanan yaiku konfirmasi identitas langsung sawise registrasi, sing kapindho – sadurunge penarikan dana sing entuk. Iki mbutuhake dokumen ing ngisor iki:

  • paspor utawa lisensi pembalap;
  • statement akun bank utawa kuitansi kanggo pembayaran keperluan, kanggo periode ora ngluwihi nem sasi;
  • kertu plastik.

In order to upload electronic copies for verification, you need to go to “My Account”. Then find the section “My Documents. It takes several days to verify the data by the administration, after which, upon receipt of an identified status, the client will immediately be able to withdraw the earned funds from his account.

Mobile version and casino application “Spin”

Casino Spin tries to take care of its customers and that is why it has developed a special mobile version for various portable devices. Also, players will be able to download a separate application for Android and iOS in official stores, on the online casino page or on our thematic resource. The mobile version and the application almost completely copy the main site, they are distinguished by high functionality, almost instant loading and convenient touch screen control.

spinapk

For owners of active accounts at Spin casino, the opportunity to play both on the official page and the mobile version is available. Beginners can register directly on their smartphone. They will also be able to receive welcome gifts and participate in a variety of promotions. The choice of games in the mobile version is the same as in the desktop version, which will especially please some users. It is also possible to play live casino with real croupiers. And, it is worth noting that the mobile interface is developed on the basis of a multilingual platform, including Russian and English.

Casino slot machines

Spin Casino offers a fairly extensive selection of slot machines, so absolutely every gambler can find something suitable here. Thus, all slots are divided into several categories:

  • telung reels sing game paling gampang lan dingerteni, kang wiwitan kudu mbayar manungsa waé kanggo wong-wong mau supaya ngerti asas gambling ;
  • mesin maju – padha fitur blumbang hadiah enem-tokoh, kang bisa ditampa dening sing nggawe kombinasi tengen. Yen sampeyan wis tau main mesin liyane, game iki ora dadi angel. Dana hadiah mundhak karo saben taruhan anyar, supaya pemain bisa ngetung menang luwih gedhe.
  • ing limang reels – biasane iki slot bab film, karakter misuwur utawa digawe ing sembarang tema liyane padha. mesin slot iki biasane apik dirancang lan duwe nomer luwih saka garis pituwas.

spinslots

Ing bagean mesin slot, kabeh game dipérang dadi kategori, ing antarane sampeyan bisa nemokake format klasik lan luwih modern. Salah siji saka re game paling populer dina punika Mega Moolah, kang bisa katon ing ndhuwur paling apik utawa ing kaca pisanan ing Spin Casino . Lan karo visual narik ati lan grafis paling apik, iki ndadekake slot casino pilihan sing paling apik kanggo pemain sembarang.

empuk

Kaya paling populer gambling Camping, Spin casino online nyoba kanggo bisa istimewa karo panyedhiya lunak dipercaya. Dadi, contone, pangembangan anyar slot wis digawa metu dening Microgaming, kang salah siji sing paling apik ing donya lan mrodhuksi game kualitas apik banget. Thanks kanggo iki, pemain saka sak ndonya bisa duwe wektu apik lan mung seneng game.

casino urip

Kanggo njupuk hiburan kanggo tingkat anyar, administrasi Spin Casino wis nambah bagean khusus karo game urip. Mangkono, gamblers bakal bisa kanggo muter macem-macem game karo croupiers nyata lan entuk akeh tayangan urip ing wektu sing padha. Antarane game kasedhiya ing bagean urip, poker , baccarat, blackjack, craps lan roulette utamané bentenaken. Na, kabeh game urip dikembangaké dening platform Evolution Gaming, thanks sing kedhaftar bisa Count ing layanan kualitas lan payouts banget loman. Kajaba iku, iku worth kang lagi nyimak sing kabeh asil ing Spin Casino karo dealers nyata wis dicenthang lan disetujoni dening organisasi peraturan biso dipercoyo, kang temtu nambah linuwih platform ing mata pangguna. Uga ing bagean kasebut ana fungsi khusus “Keputusan Advance” lan “

Kaluwihan lan cacat saka casino

Spin Casino banget padha karo Spin Palace, mulane nawakake hadiah lan mesin slot sing padha kanggo para pelanggan. Nanging, isih ana bedane lan kalebu sikap jujur ​​marang pangguna, uga reputasi sing cocog. Keuntungan liyane saka platform kalebu:

  • sertifikat lisensi sing dikonfirmasi;
  • kamungkinan kanggo nampa hadiah sambutan nganti $ 1000;
  • program kasetyan multi-tingkat kanggo pemain VIP;
  • kondhang gambling situs karo reputasi apik;
  • free game kanggo saben mesin;
  • liwat 60 game beda kanggo bagean Live.

Kerugian saka panyiapan gambling kalebu kasunyatan sing ora ana dhukungan basa Rusia lan ora ana aplikasi khusus kanggo PC. Sampeyan uga kudu dicathet yen penarikan minimal saka platform diwiwiti $ 50. Nanging, akeh kaluwihan luwih gedhe tinimbang kekurangan cilik kasebut.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Kanggo nggawe game luwih nyaman kanggo para pelanggan, nawakake Spin Casino sawetara sistem pembayaran populer. Pramila pemain saka ngendi wae ing donya bisa milih pilihan sing paling cocok lan simpenan dhuwit menyang platform. Dadi, cara simpenan / penarikan ing ngisor iki kasedhiya:

spin banking

  • kertu bank Visa, Maestro, MasterCard;
  • e-dompet ecoPayz, paypal, paysafecard, netteler, skrill, WebMoney.

Preduli saka cara simpenan sing dipilih, nyetor dana ing platform meh cepet, lan ora ana biaya tambahan sing dikenani biaya. Nanging, pisanan, pemain kudu ndhaptar lan mutusake mata uang kasebut. Lan, kanggo mbatalake dana, perlu kanggo ngliwati verifikasi identitas, sawise kabeh watesan bakal dibusak saka pangguna.

Layanan dhukungan

Panyiapan gambling Spin Casino menehi pelanggan karo sawetara cara kanggo kontak technical support. Dadi, contone, sampeyan bisa nulis menyang operator ing sembarang wektu dina nggunakake live chat khusus, kang dumunung ing kaca utama. Kanggo sing pengin hubungi support liwat e-mail, kasedhiya alamat ing ngisor iki: [email protected] . Mréntahaké dening mail dianggep ing 48 jam lan sawise sing gambler nampa jawaban rinci. Lan, amarga kasunyatane administrasi nyoba nggawe navigasi ing situs kasebut kanthi jelas, ana bagean khusus kanthi jawaban lan pitakonan. Lan, mung yen sampeyan ora nemokake jawaban kanggo pitakonan sampeyan, sampeyan kudu ngubungi dhukungan teknis Spin kanggo entuk jawaban.

Basa apa

Ing wayahe, 14 versi basa kasedhiya ing casino online, sing ngidini pemain saka sak ndonya kanggo nggunakake layanan saka gambling panyiapan. Dadi, contone, sampeyan bisa ngalih platform menyang Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, Portugis utawa versi liyane. A dhaftar luwih rinci bisa ditemokaké ing kaca resmi Spin casino, transisi dumadi kanthi otomatis utawa kanthi ngeklik ing lambang cocok.

mata uang apa

Luwih saka 15 macem-macem duit game kasedhiya kanggo game, sing ngidini pancen saben gambler kanggo nggawe pilihan. Mangkono, ing antarane kabeh dhaptar, mata uang utama ing ngisor iki bisa dibedakake: euro, dolar Kanada, dolar AS, rubel Rusia, krone Norwegia, zloty Polandia, pound sterling Inggris lan liya-liyane.

Lisensi

Kasino online dikelola dening organisasi misuwur Baytree Ltd, sing kadhaptar ing Malta lan ngawasi sawetara panyiapan gambling liyane. Saliyane dilisensi ing Malta, perusahaan kasebut uga kadhaptar ing Kahnawake, sing mung negesake linuwih. Kajaba iku, iku worth kang lagi nyimak sing Spin Casino nggunakake teknologi enkripsi modern lan bisa nyedhiyani pemain sawijining game aman ing sembarang wektu dina.

FAQ

Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Supaya bisa dikenali ing platform, sampeyan kudu nyedhiyani administrasi casino karo passport, lisènsi driver, tagihan sarana utawa statement bank. Uga, ing sawetara kasus, kertu plastik cocok kanggo konfirmasi data pembayaran.
Bonus lan syarat wagering
Kaya ing institusi sing padha, casino Spin duwe kahanan dhewe kanggo nampa lan wagering bonus. Dadi, contone, kanggo nampa bonus, sampeyan kudu nggawe simpenan, lan kanggo wager iku, sampeyan kudu muter mesin slot kaping cocog karo wager kasedhiya.
Bisa muter free ing casino?
Ya, meh kabeh game sing ditampilake ing sumber resmi bisa dimainake kanthi gratis ing PC lan piranti seluler. Kajaba saka game urip, kang mung kasedhiya kanggo muter dhuwit nyata.
Apa Casino Brand cocok kanggo piranti seluler?
Mesthi mathuk. Sawise kabeh, platform kasebut nyedhiyakake para pelanggan kanthi versi seluler sing dirancang kanthi apik lan aplikasi sing kapisah. Ing wong-wong mau, pangguna bakal bisa muter, nggunakake bonus, komunikasi karo dhukungan lan nindakake luwih akeh.
Apa wektu mundur total casino?
Butuh 24 jam rata-rata kanggo proses pambayaran, nanging wektu iki bisa uga rada mundhak gumantung saka sistem pembayaran sing dipilih. Kuitansi ing dompet elektronik, sebaliknya, kedadeyan sajrone sawetara jam.

Tabel – informasi umum babagan Spin casino

Alamat resmi https://www.spincasino.com/eu/
Lisensi Malta Gaming Authority (MGA), No. MGA/B2C/145/2007.
Basa Inggris, Spanyol, Jerman, Portugis, Rusia, Prancis.
mata uang Euro, dolar AS, rubel Rusia, zloty Polandia, pound sterling Inggris, lsp.
Registrasi Ngrampungake formulir singkat lan verifikasi alamat email sampeyan.
Verifikasi Nyediakake administrasi casino karo dokumen ndhukung.
Versi seluler Fitur sing padha karo versi desktop, nginstal aplikasi khusus utawa ngalih liwat browser.
Kaluwihan Lisensi sing wis diverifikasi, program kesetiaan sing loman, dhukungan 24/7, bebas muter, akeh pilihan mata uang lan basa.
Simpenan / mundur total Kertu bank umum lan dompet elektronik ing saindenging jagad.
empuk Microgaming, Evolution Gaming.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar