review saka Vavada casino 2022

Casino Vavada fokus utamané ing negara CIS, nanging uga dianggo karo sawetara negara manca, pemilik iku Vavada B. V, kang menehi hasil istimewa karo project iki. Kene, pemain bakal nemokake akeh bonus loman, turnamen menarik, pilihan cukup ekstensif hiburan, support babak-the-jam, lan akeh liyane. Kasino online wis operasi wiwit 2018 ing lisensi sing ditanggepi ing Curacao, lan sanajan nawakake bonus standar, administrasi situs judi narik kawigaten para pemain kanthi turnamen sing ora biasa lan pembayaran biasa. Apa pancen saben pemain bisa ndeleng dhewe, sanalika sawise registrasi!

Promo Code: WRLDCSN777
100% bonus isi ulang + 100 FS
bonus sambutan
Entuk bonus
situs web

Bonus kasino Vavada

Kanggo nggawe game kanggo pelanggan anyar kanthi trep lan nyenengake, organisasi kasebut nawakake sawetara tawaran sing menarik:

  • kanggo simpenan pisanan, sampeyan bisa njaluk saka $ 10 kanggo $ 1000, kang ceceg karo 100% surcharge;
  • uga, wiwitan bisa Count ing 100 free muter ing slot game tartamtu kanggo nyoba metu piranti iki utawa sing;
  • yen luck dadi adoh saka sampeyan, banjur ana cashback tartamtu saka 10%, nanging mung paling apes bakal bisa nggunakake;
  • kesempatan kanggo melu ing program kasetyan multi-tingkat, kang bakal kita rembugan ing bagean sabanjure.

Nanging, supaya bonus ditampa kanggo replenishing akun kanggo pindhah menyang imbangan utama, sampeyan kudu wager ing sesuai karo aturan kasebut ing sumber casino resmi. Sembarang rincian bisa dijlentrehake karo administrasi Vavada utawa sampeyan bisa kenal dhewe.

Program bonus

Program kasetyan casino online mbantu pemain biasa njaluk macem-macem nawakake loman. Miturut jumlah total taruhan sing digawe kanggo dhuwit nyata, gambler nampa status sing cocog. Sampeyan kudu konfirmasi terus-terusan sapisan sasi. Lan, sampeyan kudu ngerti yen level sing luwih dhuwur, luwih akeh kesempatan sing sampeyan duwe.

Tabel – tingkat program kasetyan casino Vavada

Status pemain Jumlah taruhan saben sasi, sing bakal ngidini sampeyan entuk status Jumlah taruhan saben sasi kanggo njaga status
Newbie
Pamuter $15 $15
gangsa $250 $250
salaka $4.000 $4.000
emas $8.000 $8.000
Platinum $50.000 $50.000

Kajaba iku, pelanggan casino anyar bisa Count ing free muter kanggo piranti tartamtu. Free muter uga kasedhiya kanggo gamblers profesional. Kapisah, perlu dicathet turnamen game ing kasino Vavada, sing kasedhiya kanggo status tartamtu:

  • gangsa;
  • salaka;
  • saben yuta.

Sampeyan bisa nemokake kabeh acara saiki utawa mbesuk ing tab lobi sing cocog. Iku uga worth nyorot hiburan gambling karo jackpots maju, kang kabeh diklumpukake ing bagean saka jeneng sing padha. Antarane wong-wong mau sampeyan bisa nemokake model saka pangembang software ndhuwur, uga misuwur antarane pemain lan akeh liyane.

Registrasi lan verifikasi

Kanggo miwiti kaca ing sumber gambling Vavada, iku ora njupuk akeh wektu. Sampeyan mung kudu tindakake langkah iki:

  • nuduhake nomer telpon pribadi;
  • teka munggah karo sandi kuwat;
  • arep ing itungan game.

vavadareg

Nanging, iku worth nuduhake informasi eksklusif dipercaya, supaya mengko ing mangsa ora ana masalah amarga iki. Lan, amarga nggunakake nomer telpon kanggo registrasi, administrasi nyoba ngilangi akun pangguna duplikat. Sampeyan uga kudu dicathet yen kanggo mbatalake dhuwit, sampeyan kudu verifikasi akun sampeyan. Prosedur identifikasi pelanggan dhewe banget prasaja, supaya bisa dilewati, sampeyan kudu ngonfirmasi data ing ngisor iki:

  1. Umur lan jeneng sampeyan. Contone, sampeyan bisa masang foto utawa scan paspor. Kadhangkala dheweke bisa njaluk sampeyan njupuk selfie kanthi dokumen ing tangan sampeyan. Amarga iki, casino nyoba kanggo mesthekake yen sampeyan umur legal lan sing ora duwe nomer akeh akun.
  2. Alamat panggonan. Sampeyan kudu nyedhiyani dokumen sing bakal nuduhake jeneng lan, mesthi, alamat registrasi. Tagihan sarana bisa uga. Mangkono, administrasi nyoba mriksa apa negara ing ngendi pemain kasebut ora dilarang.
  3. Replenishment / metode penarikan mengko. Sampeyan bisa nggawe simpenan mung nganggo kertu pribadi lan dompet elektronik.
  4. Kanggo ngesyahke kertu, ngirim foto karo ing tangan. Nomer lan jeneng pemilik kudu katon. Aja lali ngisi kode CVV. Kanggo verifikasi dompet elektronik, gambar akun pribadhi dijupuk, uga informasi babagan ngisi akun kasebut.

Sampeyan kudu ngerti yen sampeyan kudu verifikasi sistem pembayaran dhisik. Kaping pisanan, situs judi nyoba banget kanggo nglawan pencucian dhuwit, lan nomer loro, scammers ora bakal bisa mbatalake modal sampeyan sanajan dheweke hack akun sampeyan.

Versi seluler lan aplikasi kasino Vavada

Kabeh kasino modern nyoba supaya munggah karo kaping, platform Vavada ora istiméwa lan nawakake pemain sawijining versi seluler dirancang uga. Ing kang gamblers bakal bisa ora mung kanggo muter, nanging uga kanggo transfer, nggunakake bonus, kontak support, ndhaftar lan malah ngenali kaca.

vavadaapk

Yen sampeyan kudu ngliwati pamblokiran sumber resmi, sampeyan bisa ndownload aplikasi VPN khusus. Administrasi casino durung dikembangaké aplikasi kapisah kanggo Android lan iOS. Sanajan sampeyan bisa nemokake piranti lunak Vavada sing ora resmi ing Internet, luwih becik ora didownload, amarga bisa uga mung scammers utawa piranti lunak virus.

Mesin slot casino

Casino VAVADA utamané gambling platform karo game terjangkau saka pangembang software populer. Ing ngendi, supaya navigasi situs luwih trep, kabeh posisi dipérang dadi kategori:

  • slot – kene sampeyan bakal nemokake kabeh jinis game ing topik beda. Ana opsi karo bonus, free muter , jackpots lan malah simbol unik.
  • Live game iku tabel karo croupiers nyata sing makarya ing wektu nyata ing tlatah studio khusus dilengkapi. Kuwi casino urip banget populer dina lan ngijini sampeyan kanggo njaluk pengalaman khusus.
  • Tabel – luwih saka 10 jinis roulette, poker , blackjack, video poker lan game padha. Sampeyan bisa nemokake piranti klasik lan model sing luwih asli.

vavadaslots

Ing salah sawijining klompok sing ditampilake, sampeyan bisa ngatur ngurutake, contone, miturut model utawa pangembang, anyar utawa popularitas. Sampeyan uga bisa nelusuri game kanthi judhul tartamtu. Kajaba iku, kabeh pemain bisa muter gratis ing mode “demo” khusus, amarga iki ora perlu ndhaptar utawa nindakake langkah tambahan.

pangembang mesin Slot

Sumber daya Vavada resmi nggunakake piranti lunak sing dilisensi khusus, mulane kira-kira 60 panyedhiya ndhuwur diwakili ing situs kasebut. Dadi, contone, ing antarane dhaptar kabeh, ing ngisor iki bisa dibedakake:

  • NetEnt;
  • puteran cepet;
  • Yggdrasil;
  • igrosoft.

Game saka pangembang paling anyar bisa uga narik kawigaten para pemain berpengalaman sing seneng karo mesin slot kanthi tema saka jaman biyen. Ing wektu sing padha, kanggo nggawe situs minangka trep sabisa, administrasi casino wis nyiyapake nyaring game dening panyedhiya.

casino urip

Ing bagean urip saka Vavada casino kualitas banget, ngendi sampeyan bisa nemokake pangembang misuwur kayata NetEnt, VIVO Gaming, Evolution Gaming, Ezugi, etc.. Sampeyan bisa muter baccarat, roulette, blackjack lan sawetara hiburan gambling liyane karo croupiers nyata. . Kisaran totoan beda bisa ditampa ing saben meja, sing ngidini loro pemain inexperienced lan rollers dhuwur kanggo muter. Dealer dhewe bakal nganggo sawetara basa, sing trep banget. Meh kabeh game urip kasedhiya istimewa kanggo dhuwit nyata, nanging ana sawetara model sing bisa muter free .

Kaluwihan lan cacat saka casino

VAVADA Casino wiwit operasi ing 2018 lan isih surprises pelanggan karo macem-macem ageng slot game lan turnamen. Kauntungan utama kalebu poin ing ngisor iki:

  • replenishment saka koleksi game ing rutin;
  • sawetara saka sudhut watesan mbayari;
  • dhukungan teknis responsif;
  • peparingé sambutan cukup loman;
  • turnamen apik karo kesempatan kanggo entuk hadiah awis apik.

Kanggo sing tindakake aktivitas casino ing macem-macem jaringan sosial, malah iki bisa nggawa sawetara keuntungan. Amarga administrasi ajeg ngirim macem-macem ora simpenan bonus lan kode promosi ana, kang mesthi bakal mréntahaké kanggo saben pamuter lan utamané bakal bantuan wiwitan! Kajaba iku, iku worth kang lagi nyimak aspèk negatif saka gambling situs, lan ing kasunyatan ana ora dadi akeh.

Dadi, contone, gamblers bakal bisa nampa hadiah pisanan istimewa kanggo replenishment, lan ganjaran sakteruse diutus mung kanggo pemain karo tingkat dhuwur. Iku uga worth ngelingi cashback, kang mung 10% lan aken saben sasi. Nanging, pangguna mung bakal bisa entuk yen terus-terusan dadi abang. Na, yen sampeyan menang turnamen utawa nampa bonus individu, iki mesthi ora count!

Banking, simpenan lan cara penarikan

Mung wong diwasa sing wis rampung ngisi profil karo informasi pribadhi sing perlu bakal bisa kanggo ndhaftar ing kaca resmi saka gambling situs. Lan, ing sawetara kasus, administrasi bisa njaluk verifikasi, utamané yen gambler mbatalake jumlah gedhe.

pambayaran wida

Kanggo replenish lan mbatalake akun, pelanggan casino bakal bisa nggunakake:

  • kertu bank VISA, MasterCard;
  • dompet elektronik Qiwi lan WebMoney;
  • macem-macem operator seluler lan cryptocurrencies.

Uga, aja lali babagan watesan, sing bisa ditemokake ing bagean sing cocog. Inggih, nanging, iku bakal bisa kanggo mbatalake dhuwit mung sawise wagering iku, digunakake pangguna bakal mbayar komisi 10%. Kanggo jumlah cilik, ora perlu kanggo ngenali akun kasebut, nanging mung yen pangguna pengin mbatalake jumlah sing luwih gedhe, mula dheweke mesthi kudu ngliwati verifikasi. Kajaba iku, iku worth kang lagi nyimak sing panrimo saka dhuwit menyang akun ana meh enggal, nanging mundur total kudu ngenteni dicokot.

Layanan dhukungan

Kanggo ngubungi dhukungan karo pitakonan sing kapentingan sampeyan, sampeyan kudu nulis banding ing chatting online, e-mail, Skype utawa nelpon nomer telpon kasebut. Spesialis dhukungan tansah siyap mbantu ngatasi masalah apa wae sing muncul ing wektu sing cendhak. Kajaba iku, malah blogger video sing misuwur ngunjungi platform online lan nuduhake aliran sesi game.

Basa ing situs

Platform Vavada resmi duwe sawetara versi basa, sing menehi pangguna casino game sing luwih nyaman. Dadi, contone, sampeyan bisa kanthi gampang ngalih menyang versi Inggris, Spanyol, Kazakh, Polandia, Jerman, Portugis, Rusia utawa Turki.

mata uang kasedhiya

Kanggo nggedhekake aktivitas ing panyiapan gambling, padha nampa: nyata Brasil, dollar AS, dolar Russian, lira Turki, euro, Kazakh tenge, hryvnia Ukrainia lan Mexican peso.

Lisensi

Panyiapan gambling dianggo miturut lisensi Curacao sing wis diverifikasi (Antillephone NV – 8048/JAZ), sing bisa dideleng dhewe, amarga dokumen kasebut ana ing platform kasebut. Kajaba iku, iki negesake manawa kegiatan organisasi kasebut transparan banget lan ngidini para pemain bisa nampa pembayaran kanthi aman.

Paramèter utama saka panyiapan gambling Vavada

sumber resmi https://www.vavada.com/
Lisensi Malta No.. 8048 / JAZ2017-035
Taun madegé 2018
juragan Vavada BV
Simpenan / mundur total MasterCard, Neteller, Piastrix, Transfer Rapid, Skrill, pembayaran SMS, Visa, Cryptocurrencies
simpenan minimal Saka $1
Versi seluler Android lan iOS, meh padha karo versi desktop.
Nyokong Obrolan online, email, skype, nomer telpon.
Jinis game slot Video, game kertu, poker , keno, game table, klasik slot , etc.
mata uang Real Brasil, Dolar AS, Euro, Kazakh Tenge, Peso Meksiko, Rubel Rusia, Lira Turki, Hryvnia Ukraina
Basa Inggris, Spanyol, Kazakh, Jerman, Polandia, Portugis, Rusia, Turki
hadiah sambutan Kanggo pamula, administrasi menehi kesempatan kanggo nampa bonus lan nomer tartamtu saka free muter .
Kaluwihan A casino lisènsi buktiaken, lunak kualitas, pilihan akeh mesin slot, nawakake bonus penake.
Registrasi Ketik data sing dibutuhake ing formulir registrasi, konfirmasi nomer telpon.
Verifikasi Kanggo mbatalake dhuwit sing akeh, sampeyan kudu menehi administrasi foto / selfie paspor, kertu bank, layar dompet elektronik, tagihan sarana.
panyedhiya piranti lunak NetEnt, Quickspin, Yggdrasil, Igrosoft lan liya-liyane.

Pitakonan Paling Sering

Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Bonus lan syarat wagering
Bisa muter free ing casino?
Apa Vavada Casino Mobile Friendly?
Apa wektu mundur total casino?
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar

Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Verifikasi pangguna bisa dijaluk ing urutan apa wae. Sampeyan kudu menehi administrasi foto paspor, kertu bank, selfie utawa tagihan sarana.
Bonus lan syarat wagering
Sadurunge mbatalake dhuwit, yen ana bonus ing akun, padha kudu wagered karo multiplier presented. Yen ora, tambahan 10% ditarik saka pamuter.
Bisa muter free ing casino?
Ya, sampeyan bisa muter sembarang slot machine pancen free . Kanggo nindakake iki, sampeyan ora perlu ndhaptar, nanging mung menyang slot game lan klik tombol play ing mode "demo".
Apa Vavada Casino Mobile Friendly?
Sampeyan bisa muter mesin slot situs gambling ing smartphone lan tablet. Amarga administrasi klub wis ngembangake versi optimized khusus sing ndhukung fungsi lengkap.
Apa wektu mundur total casino?
Kaping pisanan, iki dipengaruhi dening sistem pembayaran sing dipilih. Dana biasane teka ing sawetara jam.