Review kasino UniBet 2022

Unibet casino dianggep dadi portal game cukup populer lan wiwit orane ing 1997. Platform online iki dibukak dening pengusaha basis London Anders Ström, kang Originally dikembangaké kanggo totoan olahraga, nanging sawise sing casino online muncul. Setaun sawise nggawe portal online, lisensi sing cocog dipikolehi lan institusi kasebut dibukak kanthi resmi, sing wis sukses nganti saiki. Saiki Unibet Casino makaryakke ing pimpinan Kindred Group lan posisi dhewe minangka platform hiburan gambling dipercaya.

Bonus:200% ing simpenan + 200 FS
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
200% + 200FS
Welcome Bonus
Entuk bonus
kasino unibet

Bonus kasino “Uni Bet”

Kanggo wiwitan, kasino online bisa menehi hadiah sambutan banget loman, kang mbantu kanggo narik kawigaten pelanggan saka sak ndonya. Dadi bonus sambutan katon kaya iki:

  • 10 FS tanpa replenishment ing mesin NetEnt sing dipilih;
  • 200% nganti € 240 surcharge + nganti 190 FS (gumantung saka jumlah top-up).

Nalika depositing jumlah minimal nganti 12 euro, pamuter ditampa 40 free muter . Jumlah FS bakal nambah proportionally karo jumlah simpenan, supaya kanggo njaluk 190 free muter , sampeyan kudu simpenan € 120 utawa liyane. Ora ana watesan ing cara pembayaran kanggo nawarake iki, nanging bonus wis wektu validitas winates (30 dina). Pangguna ora perlu ngetik kode promo amarga hadiah sambutan Unibet bisa digunakake tanpa.
bonus unibet

 Program kasetyan

Unibet casino nawakake sawijining pelanggan program bonus ora banget ekstensif, minangka presented mung minangka bagéan saka kabijakan promosi saka organisasi. Ora ana kode promo, ora ana bonus simpenan, promosi musiman utawa biasa. Nanging platform kasebut duwe hadiah sambutan sing menarik lan turnamen sing apik.

  • Ora simpenan bonus – Unibet ora nyedhiyani kuwi ora simpenan bonus. Nanging, tinimbang, bakal ana tingkat resiko-free sing pelanggan casino individu bisa nampa. Biasane iki jumlah cilik (1-5 euro) kanggo game urip , sing ngijini sampeyan kanggo nyimpen dhuwit nalika ilang lan entuk awis nalika menang .
  • Bonus simpenan – kanggo simpenan pisanan, gamblers bakal bisa njaluk cashback 100% (nganti 100 €), nalika multiplier kanggo slot lan game kertu × 25, lan kanggo game ing bagean urip × 35.
  • Turnamen – ing kene sampeyan bisa nemokake turnamen kanthi jumlah jackpot tetep (nganti 5,000 €) saben minggu lan saben wulan kanthi pilihan jackpot progresif.
  • program kasetyan – dianggo istimewa ing bingo. Saben menang gerakane gambler ing Wheel kasetyan, ngendi saben nambah tingkat menehi free muter ing rodha.

Kanggo njaluk kenalan karo kabeh jinis promosi, mung pindhah menyang bagean cocok saka Unibet casino. Where uga aturan lan kahanan wagering kanggo kabeh kedhaftar. Lan, mung yen klien netepi kabeh aturan, dheweke bakal bisa nransfer dana bonus menyang imbangan utama.

Program bonus Uni Casino

Jeneng bonus: Ketentuan kanggo nampa lan wagering:
Sugeng rawuh 100% bonus kanggo simpenan, wagering ing 30 dina.
FS promosi kanggo pelanggan aktif, kang kudu wagered karo wager cocok.
Bonus 50 EUR kanggo simpenan saka 1000 EUR isi akun kanthi jumlah sing ditemtokake lan entuk bonus 50 euro.
Bonus ngedongkrak MediaWiki nalika setor saka 24 EUR ditrapake istimewa kanggo totoan olahraga.
Bet gratis kanggo sing luwih apik dianugerahi kanggo prestasi individu.
Rujuk Promosi Kanca! kanggo kanca pisanan – 30 EUR, kaloro – 40 EUR, katelu – 50 EUR.

Carane ndhaftar lan verifikasi ing Uni Bet

Unicasino Casino nawakake skema registrasi sing gampang banget, mung sawetara langkah, sing kalebu ngisi kuesioner cilik lan konfirmasi pangolahan data pribadi.
formulir registrasi unibet
Akibaté, kanggo ndhaptar profil anyar, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki:

  1. Ketik rincian paspor lan email sampeyan.
  2. Ketik alamat omah lan nomer telpon.
  3. Teka kombinasi sandhi sing kuwat lan pitakonan babagan pemulihan akun sing bisa ditindakake.
  4. Setuju karo pangolahan data pribadhi lan syarat-syarat casino online.

Prosedur registrasi mung sawetara menit lan gampang banget. Sawise iku, pamuter kudu konfirmasi aktivasi akun kanthi ngetik kode sing cocog saka telpon utawa kanthi ngeklik link ing e-mail. Mangkono, registrasi dianggep rampung lan gambler bisa mlebu ing platform, nanging kanggo miwiti mbatalake dana entuk, verifikasi dibutuhake. Kanggo ngenali wong ing Unibet, sampeyan kudu nyedhiyani administrasi panyiapan gambling karo jinis dokumen ing ngisor iki:

  • foto utawa scan paspor;
  • foto kertu kredit saka loro pihak, tansah karo kode ditutup (yen pamuter nggunakake cara pembayaran beda, kang kudu njupuk gambar saka akun, kang bakal bantuan konfirmasi replenishment);
  • foto dokumen konfirmasi alamat, sing dituduhake ing profil pangguna (kaca saka paspor kanthi ijin panggonan utawa tagihan sarana, nanging ora luwih saka nem sasi).

Umumé, Unibet nyoba ngrampungake verifikasi dokumen kanthi cepet. Kualitas foto kudu apik banget tanpa blur. Sawise iku, pamuter nampa status pangguna sing wis diverifikasi lan bisa miwiti mbatalake dhuwit saka akun.

Versi seluler lan aplikasi saka kasino Unibet

Platform casino Unibet diadaptasi kanggo macem-macem piranti seluler lan ndhukung sistem operasi Android, iOS lan Windows. Kajaba iku, versi seluler minangka format basis browser lan bisa didownload. Sampeyan bisa ngundhuh piranti lunak khusus ing toko piranti resmi, ing situs web resmi panyiapan gambling lan, mesthi, ing sumber tematik kita. Versi adaptif pancen padha karo situs desktop lan nyalin kabeh fitur platform kasebut.
versi seluler unibet
Nanging, aplikasi casino wis sawetara beda. Dadi, contone, kanggo ndownload sampeyan kudu saka 5 nganti 18 MB memori, nalika sampeyan bisa muter online lan offline. Yen klien wis duwe profil aktif ing Unibet, mula kudu mlebu menyang aplikasi seluler, yen ora, administrasi nglarang duplikasi akun. Umur klien nalika nginstal aplikasi kudu 17+, nanging nalika nginstal, sampeyan isih kudu setuju karo syarat-syarat casino.
aplikasi seluler unibet

Mesin slot casino

Ing situs web resmi Unibet, sampeyan bisa nemokake luwih saka 1000 macem-macem slot game, sing ngidini malah pangguna paling cepet kanggo milih game. Kabeh game dipérang dadi kategori, popularitas, anyar utawa Produsèn, kang ndadekake panelusuran luwih trep. Kajaba iku, kabeh mesin slot ing situs kasebut disebarake kaya ing ngisor iki:

  • klasik slot – bagean ngandhut mung format klasik game.
  • Fun jinis cepet saka game karo Kerep menang.
  • Vegas slot – slot dirancang kanggo casinos Vegas.
  • Mesin aksi minangka varian game sing mbledhos, biasane adhedhasar petualangan lan syuting.
  • Animals slot digawe ing tema alam. Peran utama ing kene diwenehake marang kewan sing entuk kamenangan paling gedhe.
  • Fantasi slot mesin slot digawe ing gaya Fantasi.
  • Film lan televisi – basis saka game kasebut dadi film lan seri populer.
  • Music versi tema saka slot adhedhasar band musik populer.

unibet slot
Kajaba iku, kabeh Unibet slot tambahan dipérang dadi kategori tambahan: super casino karo payback saka 98%, acara dianjurake dening administrasi, slot jackpot, hadiah saben dina lan akeh liyane. Lan, amarga nyaring miturut kategori kasebut, pangguna bakal bisa milih apa sing dikarepake.

alus

Ana liwat 1000 beda slot ing perpustakaan Unibet. Replenishment sing kedadeyan terus-terusan. Kabeh game presented diprodhuksi istimewa dening panyedhiya ndhuwur kayata (Microgaming, IGT, NetEnt, Play’nGo lan Elk Studios). Sawise kabeh, mung supplier sing dipercaya lan dipercaya sing bisa njamin kualitas lan kekinian piranti lunak. Kaping pisanan, kasino Unibet gumantung ing Microgaming, sing nyedhiyakake piranti lunak sing apik kanggo situs judi. Mangkono, platform wis nampa pandhu arah arang banget trep, ngoper cepet antarane bagean lan animasi banget slot .

manggon casino

Evolution Gaming presents bagean khusus karo game urip ing Unibet casino , ngendi sampeyan bisa duwe wektu apik karo croupiers nyata. Ing bagean sampeyan bakal nemokake game kayata:

  • roulette Eropah;
  • ireng Jack;
  • baccarat.

Game kasedhiya ing versi browser lan ing aplikasi casino online khusus. Kanggo miwiti muter ing wektu nyata, sampeyan mung kudu ndhaftar lan replenish akun. Lan, urutane critane game dhewe ditindakake saka studio Evolution Gaming, sing ana ing Latvia. Kene, pemain bakal nemokake support technical responsif, desain kamar menarik lan macem-macem croupiers. Thanks kanggo pilihan akeh tabel ing bagean game urip, iki ngidini pancen saben pamuter kanggo nggawe pilihan paling sukses. Kajaba iku, kabeh game bisa disesuaikan lan pilih mode.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Supaya kanggo milih platform gambling saestu dipercaya lan buktiaken, iku worth considering kabeh kaluwihan lan cacat. Dadi, contone, akeh pemain kaca Unibet resmi nyathet poin positif ing ngisor iki:

  • casino wektu-dites lan nomer akeh gamblers;
  • ana lisensi dipikolehi saka pengatur dipercaya saka gambling panyiapan;
  • situs iki dikelola dening perusahaan misuwur;
  • kabeh game presented ing situs iku istimewa saka panyedhiya anjog;
  • nomer akeh bonus lan promosi;
  • cukup bagean ekstensif karo game urip.

Nanging, sanajan akeh kaluwihan, platform kasebut duwe sawetara kekurangan. Contone, pemain saka sawetara negara ora bisa ndhaftar ing situs casino online Unibet. Kajaba iku, ana watesan tartamtu kanggo sawetara wilayah sing adoh.

Banking, celengan lan penarikan

Situs judi Unibet nyoba ngurus para pelanggan lan mulane nggunakake layanan sistem transfer dhuwit sing dipercaya banget. Mangkono, pangguna bakal bisa njupuk dhuwit kanthi jujur ​​kanthi bantuan:

  • kertu bank VISA, MasterCard;
  • dompet elektronik Webmoney, Neteller;
  • sistem pembayaran elektronik Skrill, EcoPayz.

Sembarang replenishment ing situs dumadi tanpa komisi. Nanging, isih ana watesan tartamtu sing bakal ditrapake kanggo pemain. Dadi, contone, watesan tartamtu disetel kanggo simpenan maksimum lan minimal, kajaba kertu bank, sing ora ana watesan.

Layanan dhukungan

Kanggo ngubungi dhukungan casino Unibet, ana sawetara cara populer (ngobrol langsung, wangun umpan balik, nomer telpon lan e-mail). Kajaba iku, sampeyan bisa nemokake informasi migunani ing FAQ khusus utawa bagean Bantuan. Uga ing situs web casino ana bagean “Tutorial” sing kapisah sing pamula bakal nemokake akeh informasi sing migunani. Where prosedur registrasi, cara kanggo replenish akun lan, mesthi, game kanggo dhuwit nyata bakal ditampilake. Kene sampeyan uga bisa nemokake aturan tartamtu gambling utawa versi seluler saka situs.

 Apa basa sing didhukung Unibet?

Situs web resmi Unibet kasedhiya kanggo pangguna saka kabeh ndonya lan nyedhiyakake 16 versi basa. Dadi, contone, sampeyan bisa milih versi Denmark, Ceko, Inggris, Swiss, Estonia, Prancis, Finlandia, Yunani, Jerman, Italia, Hungaria, Polandia, Norwegia, Rusia, Spanyol utawa Turki. Transisi digawe kanthi otomatis utawa manual kanthi ngeklik lambang sing cocog.

mata uang apa

Platform Unibet nyoba nggedhekake wates pengaruhe sabisane, mula menehi pilihan akeh mata uang. Mangkono, pelanggan bakal bisa nggunakake: euro, dolar AS, dolar Kanada, franc Swiss, krone Denmark lan akeh mata uang liyane. Dhaptar sing luwih rinci bisa ditemokake ing platform casino resmi.

Lisensi

Kasino online makaryakke ing lisensi sing ditanggepi dening negara Malta lan menehi pemain piranti lunak sing dipercaya banget. Mulane sampeyan bisa manteb ing ati ing keamanan data lan nindakake macem-macem operasi karo akun game. Nanging, saliyane MGA, ana uga sawetara asosiasi gambling internasional liyane sing ngakoni Unibet casino minangka institusi sing wis kabukten. Lan, sanajan sawetara negara ora ndhukung jinis hiburan iki, administrasi klub nyoba nganyari sumber entri saiki menyang situs kasebut kanthi terus-terusan.
unibet MGA

Informasi umum babagan kasino Unibet

Situs resmi https://www.unibet.com/casino
Taun madegé 1997
juragan Grup Seduluran
Lisensi perusahaan gambling Malta
Basa Rusia, Inggris, Jerman, Denmark, Prancis lan liya-liyane.
mata uang dolar, euro, rubel Rusia, pound sterling lan liya-liyane.
versi seluler Ndhukung piranti Android lan iOS.
Katalog game liwat 1000 slot game.
Metode simpenan kertu bank, dompet elektronik, sistem pembayaran.
Kaluwihan lunak dilisensi, bagean karo game urip, nomer akeh cara kanggo kontak support, panyedhiya ndhuwur lan akeh liyane.

FAQ

Ing ngisor iki ana jawaban kanggo pitakonan sing kerep ditakoni saka pangguna. Disaranake pemain anyar lan experienced maca informasi iki supaya mbuang wektu ngirim panjalukan support. Informasi referensi tambahan bisa ditemokaké ing website casino online, kang uga dikirim ing bagean cocog.

Dokumen endi sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Kanggo pass identifikasi, pangguna kudu nyedhiyani administrasi casino kertu identitas (paspor utawa lisènsi driver kang), uga bukti panggonan (tagihan sarana, umur ora lawas saka 3 sasi).
Bonus lan syarat wagering
Kaya panyiapan sing padha, Unibet casino duwe syarat tartamtu kanggo bonus lan wagers. Biasane, supaya dana bonus ditransfer menyang akun utama, cukup kanggo wager karo multiplier sing ditemtokake kanggo wektu tartamtu.
Bisa muter free ing casino?
Ya, fitur iki kasedhiya ing kasino online. Kanggo muter sembarang mesin slot free, sampeyan kudu ngetik liwat mode “demo”.
Apa casino Unibet cocok kanggo piranti seluler?
Situs gambling wis dikembangaké versi seluler kualitas dhuwur lan aplikasi mandhiri khusus. Kang gamblers bisa muter ing sembarang wektu trep, nalika ora mung ing ngarep.
Apa wektu mundur total casino?
Kanggo e-wallet, transfer biasane rampung ing 1 dina. Nalika kanggo kertu bank prosedur bisa njupuk saka 1 kanggo 3 dina.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Comments: 2
  1. Stan

    Kesan pisanan saka Unibet casino positif. Nalika aku pisanan dibukak situs, Aku disenengi desain laconic lan, mesthi, nomer akeh piranti lunak game. Aku mutusaké kanggo simpenan $ 100 menyang akun lan ora ilang! Ya, mesthi, ana wektu nalika aku kalah, nanging umume entuk dhuwit.

    1. Janet Fredrickson (author)

      Aku kudu tinker rada karo verifikasi, nanging ing kene ana kejutan sing nunggu aku kanthi deskripsi rinci babagan prosedur kasebut. Miturut cara, kanggo wong-wong sing looking for macem-macem bonus, situs iki bisa uga ora kaya iku, amarga ana sawetara banget. Inggih, lan, penarikan dana meh cepet, sing aku ora bisa njaluk cukup.

Komentar