Mamma Mia

Pengin ngunjungi restoran Italia? Bukak mesin slot Mamma Mia, sing dirilis ing taun 2011 dening game betsoft sing misuwur. Game kasebut ngidini sampeyan seneng sajian sing apik banget. Thanks kanggo grafis asli lan accompanimen swara, pemain bakal mung ora mung ing pawon, nanging malah krungu aroma sing ora ana. Kesenengan kasebut dijamin kanggo kabeh wong, amarga slot kalebu fungsi pujian, game bonus, simbol khusus kabeh sing dibutuhake kanggo kamenangan gedhe-gedhe.

Sampeyan bisa muter mesin slot betsoft ing casino online Bet365.

Katrangan Mesin Slot

Mesin slot dihiasi ing bentuk masakan Italia. Ing latar ngarep minangka karakter utama masak, sing dadi semangat kanggo masak. Pemain saka detik pisanan ngrasakake kabeh cathetan saka swasana iki. Iki digampangake dening telung grafis, pikirake desain rinci, accompaniment swara karo nggodhok lan adus panci. Asil paling apik bakal diganjar karo seru motivasi: ibu mia!

Betsoft

Ing panci ing endi piring disiapake, kunci setelan. Yen pengin, bisa uga ngrancang urutane critane game, atur level swara, ganti sawetara pilihan.

Putaran Biasa Biasa diiringi hadiah. Pemain bakal mirsani unsur khusus, tekan babak bonus, tambah imbangan hadiah kanthi bantuan pilihan sing ora biasa yen pengin. Ora ana jackpot progresif ing kene, nanging cukup bisa dadi pemilik dhaharan tetep ing jumlah 1035900.

Fungsionalitas game

Lapangan dolanan digawe miturut skema 53 kanthi 30 garis non -fixed. Pamuter kudu ngumpulake hadiah hadiah ing lanes aktif, sing duwe dhuwit recehan sadurunge. Tawaran diapusi «+» lan «-». Yen sampeyan pengin nggawa kemungkinan entuk jackpot tetep, bisa kanggo nyelehake nilai paling dhuwur kanthi siji klik ing Max Bet.

Gamelan bisa beda karo macem-macem babak:

  • Biasa nalika, sawise mungkasi drum, pamuter bisa ngganti ukuran nilai lan jumlah garis.
  • Drums otomatis muter kanthi tingkat sing padha nganti pamuter mutusake ngganti nilai kasebut.

Rounds bisa digabungake nggunakake taktik sing menang dhewe.

Babak Bonus ing Mamma Mia

Game kasebut kalebu fungsi liar asli. Pamuter bisa ndandani simbol liar ing endi wae, nalika alam bébas bakal nindakake fungsi panggantos biasa. Opsi kasebut dibatalake nalika gambar bonus tiba ing lapangan lan ngluncurake bunder bonus:

  • Covers bakal dikirim menyang babak, ing ngendi pamuter kudu mbukak sajian sing disiapake dening master. Bebungah beda-beda, lan tugas kanggo ngempalaken akeh winnings.
  • Telung unsur kanthi gambar manuk bakal miwiti wisata masak. Ing jendela liyane, pamuter kudu nyiyapake pizza Italia saka bahan-bahan ing pirang-pirang bahan kanthi macem-macem kritik kuliner ngabdi kerja kasebut menyang martabat kasebut. Piring sing merek bakal enak lan duwe bathi yen pangguna entuk akeh produk sing bisa. Cacahe Flipins ditemtokake kanthi acak.

Sampeyan kudu disiapake kanggo ngalami akeh emosi, amarga kritikis restoran kasebut kejem, lan bakal ngevaluasi karya kasebut miturut papat kritéria.

Cara Muter

Panel game ditampilake ing format asli, kaya ing kabeh pembangunan panyedhiya iki. Prasasti ing tombol intuisi, saengga para pemain ora bakal angel:

  1. Pilih nilai pasokan duwit receh
  2. Nemtokake nomer game game
  3. Nggawe taruhan
  4. Nglakokake drum

Penting kanggo ngerteni dhewe kanthi aturan, tabel pembayaran, ing ngendi kabeh nilai, katrangan babak bonus ditampilake sadurunge babak.

Betsoft

Biaya dhuwit recehan beda-beda gumantung saka 0.01 nganti 1, tarif ing garis ditampa ing kisaran saka 1 nganti 5. Garis kasebut diaktifake saka 1 nganti 30 kanthi cara sing aneh. Kombinasi hadiah dibentuk nalika telung utawa unsur sing luwih identik, diwiwiti saka kiwa drum pisanan. Win bakal dadi jumlah tingkat sing ditabungake dening koefisien meja. Tingkat sing luwih dhuwur, luwih nyata ngganggu jackpot paling gedhe. Mangkono, para pemain bisa ngganti strategi, diwenehi risiko lan menehi watesan dhewe.

Simbol Mesin Mamma Mia

Mesin Slot Mamma Mia ngemot karakter ing ngisor iki:

  • Papan sing nganggo piso
  • Anggur
  • pot
  • Surat kabar
  • sajian
  • Kritikus Restoran
  • Cook

Sing terakhir iku sing paling nguntungake: limang kelingan dheweke bakal nambah tingkat pamuter 2500 kaping. Karakter liyane kudu samesthine ing babak bonus. Picks of Olives, Keju, Sosis, Iwak, Tomat, kudu ngumpulake pizza. Saben unsur duwe indikasi tartamtu kanggo multiplier, sing bisa ditemokake ing meja pembayaran.

Mesin slot rtp

Mesin slot rtp yaiku 93.46%, volatilitas sing dhuwur.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar