Book of Oz

Microgaming bisa uga bisa bali menyang bocah cilik seneng karo mburi sing luar biasa lan bathi. Kanggo nindakake iki, mung mbukak buku mesin Oz slot, ing ngendi plot kasebut padha karo dongeng sing akrab babagan tuntunan saka tuntunan saka negara Oz. Topik Fairytale karo unsur sihir yaiku dibungkus ing kabeh: ing desain, iringan musik, simbolisme lan putaran bonus. Pemain bakal dadi dongeng nyata karo pirang-pirang frispins lan respins, lan pancene bisa entuk winnings gedhe ing punggung biasa, preduli saka ukuran tarif.

Microgaming

Katrangan Mesin Slot

Kualitas desain kasebut kanthi konsisten karo plot kasebut. Sanalika diluncurake, buku lan balai ijo kanthi kolom bakal dibukak, ing tengah-tengah drum. Musik musik kasebut muni kanthi dinamis, nglengkapi tema gaib ing kutha Emerald. Kanthi tradhisi, setelan game ditampilake ing sisih ngisor. Kombinasi sing menang uga diakoni ing format klasik, yen paling ora 3 gambar saka sisih kiwa saka drum pertama bakal kumpul 3 gambar paling ora 3 gambar. Ora ana hadiah plot, jackpots sing maju lan tetep. Nanging sampeyan ora’T kudu bosen, amarga saben muter bisa diulang kaping pirang-pirang, lan winnings maksimal ing jumlah 125.000 dhuwit recehan bisa dibandhingake karo pengayaan nyata.

Sampeyan bisa muter mesin slot mikrogaming ing casino online Super kucing.

Fungsionalitas game

Sepisanan, mesin slot katon kanthi tradisional lan cocog karo akeh versi buku. Nanging pangembang kasebut ora stec ing kejutan sing nyenengake lan ngenalake fungsi respinents, sing pamuter bisa aktif dhewe. Kaping pisanan, nyenengake banget, nomer loro, duwe bathi, lan kaping telu, ngidini sampeyan ngaktifake spins kanthi cepet ing pirang-pirang institusi X5000 kanthi cepet. Rentang taruhan ing game ora gedhe banget, dibandhingake karo ukara liyane ing jagad gambling. Pemain bakal nyelehake nilai-nilai 10 garis sing terus-terusan, jumlah sing ora bisa diganti. Jumlah sing menang diwilang dening rumus: tingkat tikel kanthi koefisien tabular.

Microgaming

Bunder bonus ing buku oz

Senadyan plot dongeng, ora ana bonus bonus tematik ing game kasebut. Mesin slot ngemot rong fungsi hadiah:

  • Frispins — ngluncurake buku sihir oz. Jumlah babak gratis gumantung saka gambar sing tiba. 3 buyar bakal diluncurake 10 Frispins, 4 —12 Frispinov, 5 — 25 Frispinov. Gambar iki bebarengan nindakake fungsi liar, nyetel unsur sing dibutuhake kanggo kamenangan. Simbol khusus bakal mbentuk kombinasi hadiah dhewe, ora preduli saka drum.
  • ResPINS — Fitur utama slot. Pamuter bisa milih drum kanggo rotasi sing diulang ing mode utama. Sanalika tarif ganti, pilihan kasebut dibatalake. Supaya bisa nggulung drum maneh sawise babak sing ora sukses, sampeyan kudu mbayar jumlah tartamtu. Perlu dicathet yen respin ngganti indikator ngasilake, luwih akeh bathi. Kajaba iku, rotasi bola-bali nggawe bisa entuk kombinasi sing dibutuhake ing layar kanggo ngluncurake Freespins. Sawetara pilihan hadiah kanggo respon ora kasedhiya.

Cara Muter

Pemain bisa mbukak Magic nggunakake komputer, laptop, tablet, ponsel. Antarmuka cocog karo format sing dipengini, dene pemain bakal kepenak sabet lan mirsani urutane critane game kasebut. Kanggo ngaktifake game, sampeyan butuh:

  1. Setel taruhan saka 0.1 nganti 25 dhuwit recehan
  2. Nglakokake drum

Ing mode normal, sampeyan kudu ngganti taruhan sawise saben bali utawa miwiti game kanthi nilai sing padha. Rounds otomatis nuduhake pilihan saka jumlah rotasi. Pamuter bisa nyelehake tarif maksimal kanthi siji klik supaya ketepakan ditampa Ganjaran gedhe. Sampeyan bisa muter mesin slot miturut nilai sing beda, beda-beda kemungkinan kamenangan. Miturut rujuk pemain, game kasebut ditrapake kanggo strategi sing ditampa umum, kayata Zig-Zag, Tangga, Piramida, Martingale. Nggunakake taktik apa wae, aja lali manawa fungsi slot miturut sistem generator acak. Program kasebut nyedhiyakake transparansi lan ing wektu sing padha ora dingerteni.

Buku Karakter Mesin Pidato Oz

Simbol Mesin Slot cocog karo tema. Pemain bakal tiba:

  • Kertu Card Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal Nominal
  • Ungu Flask.

Faktor paling dhuwur bakal dadi x5000 nalika 3 simbol khusus Gugup ing endi wae ing lapangan lan bakal miwiti seri 25 Frispins.

Microgaming

Mesin slot rtp

Mesin slot rtp yaiku 96.5%, volatilitas dhuwur. Gampang verifikasi bathi slot kanthi ngluncurake kanthi gratis ing situs klub judi sing paling apik.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar