Review casino Zodiak 2022

Casino Zodiak miwiti sawijining aktivitas ing 2001, lan sak iki wis menangaké kapercayan saka akeh pemain saka sak ndonya. Ing antarane fitur utama situs kasebut, utamane – piranti lunak sing dilisensi, pilihan akeh sistem simpenan / penarikan, aplikasi seluler sing dioptimalake kanthi lengkap lan dhukungan pelanggan sing responsif. Na, amarga kasunyatan sing situs gambling menehi program kasetyan rodo loman, iku mbantu kanggo narik kawigaten wong anyar lan tetep kapentingan pemain biasa.

Bonus:Bonus nganti $ 480
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
Nganti $ 480 kanggo limang simpenan pisanan
bonus sambutan
Entuk bonus
situs zodiak

Zodiak casino bonus

Zodiak casino nawakake hadiah sambutan menarik banget kanggo pelanggan anyar. Mangkono, nalika mbukak akun, gamblers bisa nampa insentif loman ing wangun bonus awis. Nanging, ing wiwitan, pangguna bisa ngandelake 80% kasempatan kanggo melu perang kanggo entuk hadiah sing luwih gedhe. Pilihan iki analog asli free muter . Sawisé iku, bonus bakal kasedhiya kanggo replenishment sabanjuré. Skema ing kasus kasebut diwenehake kaya ing ngisor iki:

  • simpenan kapindho – 100% bonus, munggah $ 100;
  • simpenan katelu – 50% surcharge, $ 80;
  • simpenan papat – 50% surcharge, $ 150;
  • top-up kaping lima – 50% surcharge, $150.

zodiakbonus

Sawise registrasi, promosi casino online liyane bakal kasedhiya kanggo pelanggan, sing bisa ditemokake ing bagean sing cocog. Sembarang saka bonus presented wagered sesuai karo multiplier pesawat. Na, supaya wager dana bonus bener, sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, sinau aturan saka casino Zodiak. Tabel – hadiah sambutan, kahanan kanggo panrimo lan wagering

Replenishment dhisik Kapindho Katelu Kaping papat
Ukuran 100%, nganti $100. 50%, $80. 50%, $150. 50%, $150.
Jumlah simpenan minimal $10 $10 $10 $10
Faktor ×30 ×30 ×30 ×30
Periode validitas 30 dina 30 dina 30 dina 30 dina
game kasedhiya Kabeh Kabeh Kabeh Kabeh

Panrimo saka paket sambutan kanggo siji klien dumadi sapisan. Yen dheweke ngirim panjaluk kaping pindho menyang administrasi, bakal ditolak. Sampeyan uga dilarang nggawe pirang-pirang kaca saka alamat IP sing padha. Kajaba iku, administrasi bisa mbatalake kabeh hadiah sing ditampa kanthi bebas tanpa nerangake alesan apa wae.

Apa program bonus ana ing kasino

Zodiak Casino wis nomer akeh promosi sing pemain bisa pratelan. Hadiah sambutan mung siji pilihan, lan program kasetyan cukup ekstensif. Na, saben gambler sing nggabungake panyiapan gambling langsung nyambung menyang sistem kasetyan. Kanthi cara iki, pangguna bisa entuk poin khusus, sing banjur diijolke kanggo macem-macem hadiah. Miturut status VIP, TCTerms diutus kanggo pamuter lan liyane iku, liyane prestisius ganjaran. Contone, Zodiak nawakake cashback gratis, hadiah sepisan, manajer bank pribadi, lan liya-liyane. Nanging, kanggo dadi anggota program eksklusif, sampeyan kudu nglamar. Ing ngendi sampeyan bisa milih kahanan dhewe lan, yen perlu, rembugan karo administrasi.

  • nggunakake layanan saka manajer pribadi;
  • partisipasi ing promosi eksklusif;
  • nampa macem-macem gadget, lelungan liburan lan hadiah menarik liyane ing gambar;
  • kesempatan kanggo muter game eksklusif;
  • nampa hadiah asli.

Na, kanggo wong-wong sing seneng kanggo muter ing totoan dhuwur, kasedhiya bonus khusus. Nanging, saliyane, pangguna bakal bisa nggunakake kode promosi khusus sing menehi hadiah eksklusif nalika registrasi, lan liya-liyane. Nalika mundur total saka winnings saka platform ora njupuk akeh wektu lan digawa metu nggunakake sistem pembayaran populer.

Registrasi lan verifikasi

Kanggo miwiti muter kanggo dhuwit nyata ing Zodiak casino , pisanan sampeyan kudu nggawe akun dhewe. Inggih, kaluwihan saka situs gambling kalebu kasunyatan sing registrasi trep lan njupuk sawetara menit. Dadi, kasino online nawakake telung cara utama kanggo ndhaptar pelanggan anyar:

  • liwat email;
  • liwat telpon seluler;
  • nggunakake jaringan sosial.

Kanggo ndhaftar liwat e-mail, sampeyan kudu:

  1. Dolan maring kaca casino Zodiak resmi.
  2. Pindhah menyang bagean “Registration”.
  3. Ketik alamat email lan nggawe kombinasi sandhi sing kuwat.
  4. Isi formulir registrasi singkat.

Kanggo ngrampungake proses registrasi, sampeyan kudu ngetutake link sing ana ing email kasebut. Banjur sampeyan mung kudu ngliwati wewenang lan konfirmasi identitas sampeyan. Nanging, kanggo miwiti nggawe transaksi dhuwit ing akun, sampeyan kudu ngliwati identifikasi. Kanggo iki sampeyan kudu:

  • menyang kaca casino resmi;
  • pass wewenang ing situs;
  • ketik akun pribadi;
  • nambah pindai utawa foto paspor menyang kolom sing ditemtokake.

Kajaba iku, pangguna anyar bakal bisa ngliwati verifikasi liwat link video, kanggo iki sampeyan mung kudu nuduhake dokumen asli menyang layanan dhukungan. Sawise iku, prosedur kasebut dianggep rampung, lan para pemain bakal bisa mbatalake dana sing digayuh kanthi jujur.

Versi seluler lan Zodiak casino app

Kanggo sing nduweni smartphone lan tablet, versi seluler sing cukup nyaman saka kasino online kasedhiya. Sing ndhukung kabeh piranti modern lan mbaleni versi desktop situs kasebut. Nanging, administrasi casino Zodiak nawakake uga download aplikasi kapisah kanggo sistem operasi (Windows, Mac, Android, IOS) supaya pemain duwe akses pancet kanggo platform saka piranti.

zodiacapk

Kabeh game sing ditampilake ing aplikasi seluler dioptimalake kanggo layar cilik lan sanajan iki, kualitase apik. Uga, kanggo sing pengin entuk bonus khusus, sampeyan bisa ngajak kanca menyang aplikasi kasebut. Lan, thanks kanggo enkripsi SSL kuwat, casino njamin linuwih saka versi seluler lan aplikasi, uga safety kabeh data pribadhi ing platform.

Mesin slot casino

bagean gambling saka Zodiak casino ngandhut nomer akeh game, kalebu:

  1. Slot – ing kategori sampeyan bisa nemokake mesin klasik telu lan lima rol, uga slot video lan format game modern. Uga ing kene sampeyan bisa nemokake instruksi cilik sing mbantu para pamula sinau babagan prinsip dhasar game kasebut.
  2. Various variasi saka blackjack – ing bagean ana pilihan cukup ekstensif variasi game, sing ngijini sampeyan kanggo gawe marem malah klien paling fastidious. Na, kanggo nambah comfort game, administrasi wis nambah kamus cilik istilah game.
  3. Roulette – kene sampeyan bisa nemokake Eropah, Prancis lan jinis roulette liyane. Kasino online uga menehi memo ringkes sing ngemot fitur saka variasi game iki.
  4. Video poker – bagean ngandhut dhaftar re paling populer slot , kahanan game, uga sawijining fitur.
  5. Progressive Jackpot – Cocog kanggo wong-wong sing seneng format jackpot maju.

zodiakslots

Mangkono, Zodiak casino online nawakake dhaftar banget ekstensif mesin slot, kang nengsemake pelanggan anyar kanggo platform. Lan, amarga kasunyatan manawa produk anyar ditambahake kanthi rutin, iki mbantu njaga kapentingan pelanggan biasa.

alus

Platform gambling dikembangake adhedhasar piranti lunak Microgaming, sing cukup populer ing saindenging jagad. Paling anyar, situs web resmi wis dianyari dadi versi “Viper”, sing wis ningkatake interaksi pelanggan. Saiki pangguna duwe fungsi tambahan, uga operasi situs sing luwih cepet lan lancar. Thanks kanggo piranti lunak modern, pemain bisa kanthi aman seneng slot game paling anyar lan nampa saran saka panyiapan gambling ing wektu. Kajaba iku, situs web casino Zodiak duwe desain kreatif lan manajemen sing trep, sing ngidini supaya bisa digunakake kanthi nyaman ing komputer lan ing smartphone. Inggih, lunak Microgaming njamin linuwih lan muter aman.

casino urip

Yen sampeyan pengin aran kasenengan nyata kanggo muter ing casino, nawakake Zodiak bagean khusus game urip. Ing ngendi sampeyan bakal nemokake variasi kertu lan game papan. Na, kanggo nambah realisme maksimum, kabeh iki bakal siaran ing wektu nyata dening croupiers nyata. Ing kene sampeyan uga bisa sesambungan karo pemain liyane lan nggawe gameplay luwih interaktif.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Zodiak Casino makaryakke ing lisensi resmi lan diduweni dening operator banget kondhang. Mung ana rong pangembang ing koleksi game, yaiku Microgaming lan Evolution Gaming. Kekurangan sing signifikan yaiku pangguna ora duwe akses menyang mode demo gratis lan program bonus sing rada ringkih. Kaluwihan saka panyiapan gambling kalebu TCTerms ing ngisor iki:

  • panyedhiya layanan sesuai karo lisensi sing diterbitake;
  • kesempatan kanggo muter asli slot saka Microgaming;
  • bagean game urip saka Evolution Gaming;
  • simpenan minimal mung $1.

Antarane kekurangan liyane, sampeyan bisa nyathet terjemahan basa Rusia sing luwih murah lan koleksi game cilik. Nanging, umume pangguna klub Zodiak ngomong kanthi positif babagan institusi kasebut. Sawise kabeh, ing kene dheweke nemokake layanan berkualitas tinggi lan kemungkinan mbatalake dhuwit sing entuk. Mangkono, kita bisa nganakke sing casino Zodiak cocok kanggo loro wiwitan lan gamblers experienced.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Sawetara sistem paling populer kasedhiya kanggo simpenan lan mbatalake dana saka platform gambling pamuter:

  • e-dompet (Skrill, Neteller);
  • kertu bank (Visa, Mastercard);
  • sistem pembayaran (EcoPayz, PaysafeCard).

Penarikan menyang dompet elektronik ditindakake kanthi cepet lan ditindakake sajrone 1-2 dina. Nalika kanggo mbatalake dana nggunakake kertu bank, sampeyan kudu ngenteni sethitik saka 3 kanggo 5 dina.

Layanan dhukungan

Supaya nggunakake kaca casino Zodiak resmi malah luwih trep, administrasi wis dikembangaké bagean khusus – FAQ. Ing ngendi sampeyan bisa nemokake pitakonan lan jawaban sing paling populer. Nanging, yen sakperangan alesan pamuter ora bisa nemokake jawaban, bisa hubungi support technical platform kanggo bantuan. Dadi, contone, sampeyan bisa nulis menyang operator ing obrolan langsung utawa liwat e-mail. Casino uga nduweni fungsi callback, nanging ing kasus iki, klien kudu duwe kawruh saka basa Inggris. Dhukungan kanggo pangguna casino bisa digunakake ing saindhenging jam lan ngijini sampeyan kanggo ngrampungake karo malah tugas paling Komplek. Sawise kabeh, ana spesialis banget responsif sing ngerti lapangan gambling.

Basa sing kasedhiya ing situs kasebut

Platform casino resmi ndhukung mung sawetara format basa, kang ora bisa dadi alangan kanggo pemain profesional. Mangkono, versi Inggris, Jerman lan Prancis saka situs kasedhiya kanggo pelanggan. Ngalih ing antarane sing bisa kedadeyan kanthi mandiri lan kanthi bantuan pemain dhewe.

mata uang

Sampeyan bisa mbukak akun game ing 5 format itungan populer, kalebu euro. Akibaté, dolar Kanada, dolar AS, yuan Cina lan pound Inggris uga bakal kasedhiya kanggo pangguna. Sing kudu cukup kanggo game sing nyaman lan dipercaya.

Lisensi

Lisensi minangka titik penting banget nalika milih panyiapan gambling sing tanggung jawab lan dipercaya. Sing kok Zodiak Casino wis lisensi cocok kanggo nyedhiyani layanan iki. Sampeyan bakal bisa kenalan karo nomer lisensi utawa ndeleng sertifikat ing platform resmi, sing sepisan maneh dadi penjamin kanggo nampa layanan kualitas.

FAQ

Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Kanggo verifikasi akun ing Zodiak Casino , sampeyan mung kudu nyedhiyani scan utawa foto passport. Sampeyan bisa ngirim aplikasi nganggo dokumen liwat e-mail utawa nuduhake liwat video call.
Bonus lan syarat wagering
Supaya dana bonus dikreditake menyang akun sampeyan, sampeyan kudu wager sesuai karo aturan sing diadegake ing institusi kasebut. Dadi, contone, 30 dina diwenehi kanggo wagering saka wayahe bonus aken lan wager tartamtu ×30.
Bisa muter free ing casino?
Sayange, pilihan iki ora kasedhiya ing Zodiak casino online. Nanging, sampeyan bisa nyoba game ing mesin iki utawa ing taruhan cilik.
Apa Zodiak Casino Mobile Friendly?
Ya, administrasi klub menehi kesempatan kanggo ndownload aplikasi khusus kanggo piranti Android utawa iOS, uga versi seluler sing dioptimalake kanthi apik. Ing sampeyan bakal entuk kabeh fitur sing padha karo versi desktop situs kasebut.
Apa wektu mundur total casino?
Rata-rata, butuh 1-2 dina kanggo mundur menyang dompet elektronik, lan saka 3 nganti 5 dina kanggo kertu bank.

Tabel – informasi umum babagan casino Zodiak

juragan Layanan Teknologi Trading Ltd
Situs resmi https://www.zodiaccasino.com/en/
Tanggal digawe Taun 2001
Registrasi lan verifikasi Kanthi e-mail, ngisi formulir singkat lan menehi paspor menyang administrasi (scan utawa foto).
Program bonus Bonus kanggo pisanan 5 simpenan.
Basa Inggris, Jerman, Prancis.
mata uang Dolar AS lan Kanada, euro, yuan Cina, pound Inggris.
Games Luwih saka 450.
Simpenan / mundur total Dompet elektronik, kertu bank, sistem pembayaran.
Nyokong Kerja sak jam (ngobrol langsung, email, telpon maneh).
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar