Review saka Wolfy Casino 2023

Antarane pemain, Wolfy Casino sapisan kasebut, muni pragmatic lan populer. Wolfy iku sawijining Star uprising dikenal kanggo pendekatan asli lan standar upbeat lan care profesional kanggo pemain karo bagean VIP premium, karo pallet werna saka game kurban, count liwat 6.000 game saka panyedhiya game paling, Corong tau mandheg karo Wolfy. Padha operate karo Lisensi Curacao, dhasar kuwat, lan padha tegese bisnis ngembangaken. Liyane babagan Wolfy sampeyan bisa mriksa luwih ing ngisor iki.

Promo Code: WRLDCSN777
Nganti € 1000
bonus sambutan
Entuk bonus

wolfy-utama

Dibukak 2020
juragan Mirage NV
Lisensi Curacao
Basa situs IN, FROM, FI, NO, JP
Games slot , game table, Urip
panyedhiya game 1×2, Netent, 2BY2, Amatic, Betixon, Betsoft, BF Games, Big Time, Blue Print, Booming, Caleta, ELK, Endorphina, Evoplay, Evolution, Felt, Gaming Foxium, Fazi, Fugaso, Gameart, Gamomat, Ganapati, Habanero, Iron dog, Isoftbet, JFTW, Kalamba, Micrograming, Nolimit, One touch, Oryx, Pariplay, PG Soft, Playson, Pragmatic play, Push, Quickspin, Rabcat gambling, Revolver, Red Tiger, Reeltime, Relax, Slotvision, Spinmatic, Spinomenal, Thudenrkick, Tom Horn, Triple PG, Wazdan, Xplosive, Yggdrasil, Merkur, Mascot, 5Man Gaming, Stakelogic, Playtech
Jumlah game 7000
Cara simpenan VISA, Mastercard, Neteller, Skrill, Ecopayz, Astropay Neosurf, Paysafecard, Jeton, Interac, Instadebit, Idebit, Trustly, Sofort, EPS, Giropay, Sofort, Mifinity, Bitcoin, Etherum, Ripple, Litecoin, Monero, Bitcoin Cash, Zcash, Tron, Google Pay, Apple Pay
Cara mundur Transfer bank, VISA, Mastercard, Neteller, Skrill, Ecopayz, Mifinity, Bitcoin, Etherum, Ripple, Litecoin, Jeton, Instadebit, Idebit, Interac, Monero, Bitcoin Cash, Zcash, Tron
watesan mundur total Saben minggu: 5000 € Saben wulan: 10.000 € watesan VIP saben persetujuan
Wektu mundur Nganti 12h ing dina kerja, nganti 48h ing akhir minggu
Min. simpenan 20 € Ora min. Simpenan kanggo crypto
Min. mundur 25€
mata uang USD, EUR, NOK, CAD
Negara sing diwatesi Afghanistan, Albania, Aljazair, Angola, Aruba, Bonaire, Republik Ceko, Kamboja, Ekuador, Estonia, Prancis, Guyana, Hong Kong, Hongaria, Indonesia, Iran, Irak, Israel, Italia, Kuwait, Laos, Myanmar, Namibia, Walanda, Nikaragua, Korea Utara, Pakistan, Panama, Papua Nugini, Filipina, Slovakia, Slovenia, Korea Selatan, St. Petersburg, Korea Selatan St Martin, St Louis Eustatia lan Saba, Sudan, Singapura, Suriah, Spanyol, Taiwan, Pulo Karibia Walanda Curaçao, Uganda, Amerika Serikat, Inggris, Yaman, Zimbabwe
Dhukungan Teknis Email, obrolan online 24 jam, FAQ
Dhukungan basa Inggris lan Jerman
Desain Responsif

Wolfy Casino fitur bonus

Casino dhewe nawakake macem-macem opsi kanggo depositing pendatang anyar lan pemain biasa uga, minangka bonus wager-free kanggo maringi leladen.

Sawise nggawe registrasi amarga, sampeyan bakal diverifikasi dening Casino, sampeyan duwe pilihan akeh kanggo simpenan saka opsi Kartu Kredit standar, lan e-Dompet, menyang Crypto Utama.

Sawise sampeyan nggawe simpenan sampeyan bakal disambut karo papat opsi kanggo bonus sambutan. Jumlah minimal kanggo simpenan € 20, nalika watesan saben minggu kanggo mbatalake jumlah cukup € 5.000 utawa € 10.000 saben wulan.

Simpenan pisanan 100% nganti €200
simpenan kapindho 50% nganti €300
Simpenan Katelu 50% nganti € 400
Simpenan papat 100% nganti €100

Bonus Story ora mungkasi ana minangka Wolfy wis luwih kanggo kurban, sak minggu bakal ana Rebo mburu lan akhir minggu wolfypack.

Saben-saben nggawa bonus tanpa taruhan, kanggo para pemain. Saben minggu ana, Wolfy nawakake, game minggu kang pemain bakal diwenehake marang depositing, gumantung ing simpenan dhewe, free muter nganti 120. Nalika ing Weekend ana Beasty Saturday & Wild Sunday saben bonus sambutan pemain. karo bonus wager-free.

dhaftar bonus

Beasty Saturday 100% Bonus nganti € 200
Minggu Liar 50% Bonus nganti € 300
Rebo Mburu * Kabeh taruhan gratis
Simpenan 20 € 25 free muter
Simpenan 50 € 60 free muter
Simpenan 100 € 120 free muter

Informasi lengkap luwih rinci kudu njlentrehake lan diterangno ing bagean FAQ, ing website casino.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan pitakon, obrolan langsung bakal dadi stasiun sabanjure kanggo bantuan sing dibutuhake. Tim dhukungan profesional bakal nulungi sampeyan ing sawetara detik.

Bagian VIP

Wolfy bangga karo bagean VIP premium kanggo pemain sing dipilih sing diundang kanggo nyenengi tawaran khusus, cashback, lan promosi, bonus sing cocog kanggo saben pemain VIP, kanthi bantuan agen VIP.

Registrasi ing Wolfy

Casino ndhukung sawetara basa (EN, DE, GR, NO, FI, CA, FR, JA). Registration dhewe langsung ing kaca casino utama, ing pojok tengen ndhuwur, klik tombol Gabung. Njawab sawetara pitakonan prasaja babagan input informasi pribadhi standar, sampeyan bakal nampa email verifikasi kanggo konfirmasi, sabanjure kita menehi saran supaya ngunggah ID dokumen verifikasi sing dibutuhake sing diterbitake dening Pemerintah, Bill, utawa dokumen liyane sing duwe alamat saiki, sing bakal diverifikasi sakcepete. , sampeyan apik kanggo tumindak lan njelajah bagean sing luwih disenengi.

wolfy-nggawe-wangun

Game kasino

Wolfy dikempalken karo macem-macem game populer, cacahe luwih saka 6.000 judhul kanggo milih saka kabeh panyedhiya game premium ana (Microgaming, Fazy, Evolution, BF Games, Endorphina, GameArt, Habanero, Hacksaw, Netent, Nolimit, Playson, lan akeh liyane. luwih). Game kasedhiya saka, kabeh jinis slot (megaways lan multiways) jackpots, game urip kertu scratch, game table, video bingo, lan video poker. Ana tansah promosi mlaku saka sasi kanggo sasi bab panyedhiya beda lan pools rega awis apik, noincludingng uga leaderboard minangka peringkat khusus ing turnamen.

wolfy-game

Pros lan Cons saka casino

  • Penawaran gedhe saka game kanthi luwih saka 6.000 judhul
  • Desain sing apik lan apik
  • Responsif (desain seluler pisanan)
  • Bonus tanpa wager
  • Dhukungan pelanggan 24/7
  • program VIP
  • Pilihan cashback

Mung kerugian sing kita bisa ndeleng iku lack kanggo wayahe Casino aplikasi darmabakti ing toko, kita ngarep-arep iki bakal diganti rauh.

Nyokong

Hubungi departemen dhukungan teknis yen sampeyan kena pengaruh masalah apa wae, sampeyan duwe pilihan kanggo nemoni obrolan langsung karo profesional utawa ngirim email karo masalah sing sampeyan alami, dhukungan cepet banget lan darmabakti kanggo para pemain, liyane sampeyan nyedhiyani informasi liyane support bakal bisa kanggo bantuan metu, lagi cepet lan ing ndhuwur 5 menit kanggo 10, masalah sampeyan bakal ditanggulangi.

mata uang

Kasino nampa dolar AS, dolar Kanada, Kron Norwegia, lan Euro.

Penarikan

Kasedhiya saka transfer Bank, VISA, Mastercard, Neteller, Skrill, Ecopayz, Mifinity, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Jeton, Instadebit, Idebit, Interac, Monero, Bitcoin Cash, Zcash, Tron.

Lisensi

Wolfy beroperasi ing sangisore Lisensi Curacao, nyatakake ing 2020. Diduweni dening Versus Odds BV sing kondhang ing industri kasebut.

FAQ

Apa sampeyan kudu ndaftar?
Apa sing ditawakake situs kasebut kanggo pamula?
Nalika Wolfy Casino miwiti?
Apa ana program VIP?
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar

Apa sampeyan kudu ndaftar?
Sampeyan kudu luwih saka 18, sampeyan kudu paspor - foto utawa salinan pindai saka kaca pisanan sing ngemot informasi registrasi. File diunggah nganggo formulir khusus ing akun sampeyan.
Apa sing ditawakake situs kasebut kanggo pamula?
Sampeyan bakal disambut karo paket bonus sambutan.
Nalika Wolfy Casino miwiti?
Kasino diluncurake ing 2020
Apa ana program VIP?
Ya, iku fitur premium banget sing kudu diundang dhisik. Yen sampeyan kalebu program, sampeyan bisa tansah ngubungi dhukungan kanggo informasi luwih lengkap babagan carane entuk akses.