Review saka Wildz casino 2022

Kasino online Wildz digawe relatif anyar, ing 2019, dikelola dening Rootz Limited. Nanging, senadyan iki, platform wis bisa kurban sawijining pelanggan istimewa dilisensi lan lunak buktiaken, support babak-the-jam, sawetara cukup ekstensif mesin slot lan program kasetyan loman. Lan situs resmi dhewe biasane dihiasi kanthi warna sing cerah lan diiringi logo kilat.

Bonus:100% bonus nganti 500 €
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
100% bonus nganti 500 €
bonus sambutan
Entuk bonus

Bonus Kasino Wildz

pemain anyar bisa njupuk kauntungan saka tawaran sambutan casino kang, kang kalebu loro free muter lan bonus simpenan pisanan. Nalika nggawe simpenan, 100% bonus (munggah $ 560 saben akun) lan 200 free muter kanggo muter macem-macem slot dianugerahi, thanks kanggo organisasi sing nyoba kanggo narik kawigaten pelanggan anyar.

wildzsite

Sanalika sawise simpenan pisanan, gambler nampa 25 free muter kanggo muter ing mesin tema tartamtu. Sisa free muter aken kanggo akun ing 8 dina, kanggo game liyane slot . Nanging, kanggo mbatalake dana bonus, sampeyan kudu wager karo wager cocok.

Program kasetyan Kasino

Wildz Casino , sampeyan bisa nemokake ora mung hadiah sambutan kanggo wiwitan, nanging uga sawetara nawakake loman liyane. Dadi, contone, situs gambling nawakake jinis ganjaran ing ngisor iki kanggo para pelanggan:

  • Kanggo ngrampungake registrasi – ngidini sampeyan nampa bonus ora simpenan kanggo registrasi kanthi jumlah $20. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mbukak lan verifikasi akun.
  • A sambutan hadiah $ 500 kanggo celengan lan 200 free muter pa milih slot .
  • Indikator – minangka pemain tingkat munggah, pemain bakal bisa nyoba luck ing mini-slot khusus sing menehi hadiah unik.
  • Kacepetan kaping pindho – saka wektu kanggo wektu dadi bisa kanggo nambah nomer ganjaran 2 kaping, kanggo iki sampeyan mung kudu klik ing tombol sing cocog.
  • Tingkat – ngijini sampeyan kanggo njaluk free muter ing game favorit, lan akeh liyane.
  • Cashback nganti 20% kanggo pelanggan biasa – mbalekaken sebagian dana sing ilang.

Uga, casino online ajeg terus macem-macem promosi lan pleases pelanggan karo peparingé penake, kang bisa ditemokaké ing kaca resmi Wildz. Lan, miturut kabeh aturan, pemain bakal bisa nransfer dana menyang akun utama lan mbatalake saka imbangan.

Registrasi lan verifikasi

Kanggo ndhaftar karo Wildz, iku ora njupuk akeh wektu, lan liyane, iku arang banget prasaja kanggo nindakake. Kaping pisanan, sampeyan kudu pindhah menyang sumber resmi, banjur nindakake kabeh miturut algoritma ing ngisor iki:

  1. Klik tombol “Daftar” utawa “Daftar Saiki”.
  2. Ketik alamat email lan gawe sandhi sing kuwat.
  3. Isi kuesioner singkat (jeneng, alamat, tanggal lahir, konfirmasi nampa hadiah sambutan).
  4. Registrasi rampung. Saiki sampeyan kudu replenish imbangan, nampa ganjaran lan miwiti muter kanggo dhuwit nyata.

wildzreg

Mangkono, proses registrasi ing situs web kasino online ora bakal luwih saka 3-5 menit, nanging kanggo miwiti mbatalake dana, sampeyan kudu konfirmasi data pribadhi. Sampeyan bisa langsung liwat verifikasi sawise nggawe akun utawa ing sembarang wektu trep sadurunge mbatalake dhuwit entuk. Kajaba iku, administrasi Wildz njaluk data pribadhi ing ngisor iki kanggo ngenali pelanggan:

  • KTP (paspor utawa SIM).
  • Verifikasi alamat omah (tagihan utilitas utawa statement bank).
  • Konfirmasi cara pembayaran (dompet elektronik utawa sumber pembayaran liyane).

Biasane, prosedur verifikasi ora njupuk luwih saka siji dina bisnis, lan sanalika sawise rampung, gamblers duwe kesempatan kanggo mbatalake dhuwit saka akun.

Versi seluler lan aplikasi kasino Wildz

Administrasi casino Wildz wis dikembangaké versi seluler paling trep kanggo pangguna, sing ngijini sampeyan kanggo tansah online lan ngetik platform ing sembarang wektu trep. Sing paling penting yaiku sambungan internet sing stabil. Versi seluler nduweni antarmuka sing trep lan prasaja, kanthi cepet mbukak kaca apa wae, ndhukung kabeh gadget modern lan ditondoi kanthi operasi sing stabil.

wildzapk

Ana uga aplikasi seluler casino online khusus sing bisa diundhuh kanggo sistem operasi iOS lan Android. Kanggo ndownload, mung menyang toko piranti resmi lan ngenteni instalasi rampung. Kajaba iku, sampeyan bisa ndownload aplikasi saka situs web kita, sing nyedhiyakake piranti lunak versi paling anyar sing bisa dipercaya. Versi seluler praktis ora beda karo desktop, kajaba jumlah iklan lan lokasi bagean utama. Tabel – ringkesan versi seluler lan aplikasi Wildz

Kekhasan Versi seluler Aplikasi
Ngundhuh Ora perlu. Kanggo ngunjungi sumber daya, sampeyan mung kudu pindhah menyang browser. Ing toko piranti seluler resmi. (App Store lan Play Market). ing situs tematik.
Piranti apa sing didhukung Kabeh smartphone lan tablet modern. Smartphone lan tablet adhedhasar Android lan iOS.
Pangilon Pemain nelusuri independen. Platform kasebut dhewe milih sumber alternatif.
Kaluwihan Ora perlu ngundhuh piranti lunak tambahan, kerja cepet, akses terus-terusan. Loading kaca luwih cepet, kabar, kemampuan kanggo muter ing sembarang wektu.
Bedane saka versi desktop Meh padha, kajaba kanggo ngoptimalake kaca kanggo piranti seluler. Tata letak menu sing luwih trep, luwih sithik iklan.
Pandhu arah Bagean sing padha saka situs utama. Bagean sing padha saka situs utama.
Insentif Hadiah sambutan, cashback, kanggo registrasi lan promosi liyane. Kemampuan kanggo nampa hadiah kanggo ndownload aplikasi kasebut.
Piranti lunak game Diadaptasi menyang layar piranti seluler. Diadaptasi menyang layar piranti seluler.

Mesin slot casino

Ing situs casino online sampeyan bisa nemokake luwih saka 500 slot game, sing ngidini malah gambler paling fastidious kanggo nggawe pilihan. Kajaba iku, koleksi mesin slot terus dianyari lan didhukung dening pangembang, sing maneh nandheske linuwih organisasi. Dadi, contone, ing antarane game sing disedhiyakake, pangguna bisa nemokake klasik, horor lan malah opsi aksi, sing wis ngembangake bunder pelanggan casino kanthi signifikan.

wildzslots

Kategori slot game:

  • mesin slot klasik;
  • slot video modern;
  • slot jackpot maju;
  • mesin slot karo fungsi tuku.

Nanging, saliyane mesin slot, organisasi uga nyedhiyakake macem-macem game table, video poker lan casino urip, supaya kabeh wong bisa nemokake hiburan sing cocog kanggo awake dhewe. Umume game ditampilake ing sawetara versi lan kasedhiya kanggo muter ing mode “demo”, sing ngidini sampeyan nyoba siji utawa mesin liyane, uga nyoba macem-macem taktik.

empuk

Administrasi Wildz nyoba kanggo bisa istimewa karo panyedhiya dipercaya lan dipercaya ing industri game, supaya pelanggan situs mung bisa nggunakake piranti lunak sing paling apik. Kabeh perusahaan sing disedhiyakake mung paling dhuwur, sing melu pangembangan anyar lan dhukungan saka mesin slot lawas. Nanging, ing antarane kabeh manufaktur, ing ngisor iki bisa dibedakake:

  • Elk Studios.
  • Microgaming.
  • Netent.
  • dolanan pragmatik.
  • Big Time Gaming.
  • Play’N Go.
  • Red Tiger Gaming.

Mangkono, pelanggan casino bisa Ngurutake game ngajokaken dening panyedhiya tartamtu, kang ndadekake navigasi situs malah luwih trep. Kajaba iku, kabeh organisasi sing diwakili kanthi rutin nganyari situs web kanthi produk anyar, sing bisa ditemokake ing bagean sing cocog ing situs web resmi.

Urip Casino

Ing Wildz casino online, gamblers bakal bisa nemokake bagean khusus ngendi padha duwe kesempatan kanggo muter karo pemain nyata lan croupiers saka kabeh ndonya. Iku game urip sing ngijini sampeyan kanggo aran kaya ing casino nyata tanpa ninggalake ngarep. Ing wektu sing padha, kudu dingerteni manawa rahasia bakal dijamin, amarga para pemain ora bisa ndeleng. Ing bagean game urip, pelanggan bakal bisa kanggo muter blackjack, poker , roulette lan baccarat, sing ngidini kanggo pengalaman iso lali lan mung seneng game.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Wildz gambling Situs wiwit orane relatif bubar, nanging wis akèh kanggo kurban kanggo pelanggan. Dadi, contone, sing pertama sing narik perhatian sampeyan yaiku situs web sing dirancang kanthi apik kanthi tata letak sing gampang kanggo navigasi sing luwih gampang. Kajaba iku, iku worth nyorot pilihan akeh game, program kasetyan loman lan layanan dhukungan pelanggan kualitas dhuwur sing dianggo watara jam. Keuntungan liyane saka Wildz Casino kalebu:

  • registrasi cepet lan gampang;
  • nampa bonus free muter ;
  • sistem ganjaran unik;
  • anané fungsi spinback;
  • kesempatan kanggo muter casino urip.

Cacat saka situs gambling mung bisa lantaran kanggo kasunyatan sing ana sawetara kesempatan winates kanggo dhukungan pelanggan. Kajaba iku, ora ana kamungkinan kanggo nganakke totoan olahraga ing kaca resmi. Nanging, akeh kaluwihan mesthi nutupi kekurangan cilik kasebut lan nggawe gamelan luwih gampang diakses.

Banking, cara input lan output

Wildz Casino dianggo karo nomer akeh negara lan mulane nawakake cukup akeh cara kanggo simpenan lan mbatalake dana. Dadi, contone, kanggo ngisi akun game, pangguna bisa nggunakake sistem ing ngisor iki sing umum ing platform online:

  • Skrill.
  • Neteller.
  • ecoPayz.
  • visa.
  • kertu master.
  • paysafecard.

Kanggo mbatalake dana, kasedhiya sawetara sistem sing luwih cilik, nanging sing paling populer (Visa, MasterCard, ecoPayz, Skrill lan Neteller). Administrasi casino nyoba kanggo proses panjalukan kanggo mundur total dana saben dina lan nindakake iki ing sawetara jam. Nanging, ana watesan tartamtu sing ditrapake kanggo jumlah minimal lan maksimal. Kanggo ngerteni watesan sing diidini, pindhah menyang bagean sing cocog utawa njlentrehake titik kasebut ing dhukungan teknis.

Layanan dhukungan

Yen pemain duwe masalah utawa pitakonan, sampeyan bisa njupuk bantuan saka tim dhukungan pelanggan. Wildz Casino wis direkrut banget loropaken lan mbiyantu agen sing bisa 24/7 lan tansah siap kanggo bantuan. Kanggo ngubungi dhukungan, sampeyan mung kudu nulis ing obrolan langsung lan ngenteni respon operator. Yen sampeyan kudu masang lampiran ing kasus iki, sampeyan bisa nggunakake e-mail.

Basa sing kasedhiya ing situs web kasino Wildz

Platform game ndhukung sawetara pilihan basa, sing wis narik kawigaten pangguna saka sak ndonya. Dadi, contone, kasedhiya: Inggris, Jerman, Finlandia, Prancis lan Norwegia, sing dadi basa sing paling akeh digunakake ing endi wae ing saindenging jagad. Mangkono, casino online nyoba kanggo nggedhekake nomer pangguna lan nggawe game luwih trep.

mata uang kasedhiya

Nalika nerangake muter kanggo dhuwit nyata, iku worth mriksa kang mata uang Wildz Casino ndhukung. Sawise kabeh, ing kasunyatan, ora ana sing gamblers pengin njaluk menyang kahanan kang ora bisa mbatalake dana sajujure entuk. Mangkono, organisasi nawakake mata uang ing ngisor iki kanggo penarikan lan replenishment akun – EUR, SEK, NOK, CAD lan USD. Lan, senadyan kasunyatan manawa situs kasebut dikarepake ing saindenging jagad, ora kasedhiya ing Inggris lan Swedia, amarga ora tundhuk karo aturan negara kasebut.

Lisensi

Wildz Casino makaryakke ing lisensi cocok ditanggepi dening Malta Gaming Authority. Mangkono, pemain dijamin nampa keadilan kabeh game sing diwenehake lan pengalaman game sing nyenengake. Lan, panggunaan teknologi SSL paling anyar ngidini sampeyan nglindhungi data finansial pelanggan lan nyegah penipuan.

FAQ

Dokumen apa sing kudu dakwenehake kanggo verifikasi akun?
Kanggo lulus verifikasi akun, sampeyan kudu konfirmasi identitas, alamat lan cara pembayaran. Mangkono, pamuter kudu nyedhiyani administrasi karo passport utawa KTP, tagihan sarana karo alamat lan statement akun.
Bonus lan syarat wagering
Kanggo nampa bonus utawa menehi hasil, sampeyan kudu strictly tindakake aturan kasedhiya. Dadi, contone, kanggo nampa hadiah sambutan, sampeyan kudu ndhaptar ing situs kasebut, ngisi imbangan lan menang maneh dana sing ditampa kanthi taruhan sing ditemtokake.
Bisa muter free ing casino?
Ya, situs gambling menehi kesempatan kasebut. Kanggo nindakake iki, pangguna kudu milih slot sing disenengi lan klik game ing mode “demo”.
Apa Wildz Casino Mobile Friendly?
Platform online ndhukung macem-macem piranti seluler. Sampeyan bisa pindhah menyang versi seluler situs utawa ngundhuh aplikasi khusus. Thanks kanggo iki, pelanggan casino entuk akses terus-terusan menyang game lan kemampuan kanggo muter ing papan sing trep.
Apa wektu mundur total casino
Nganti 3 dina diparengake kanggo ngolah transfer bank, dene bisa mbatalake dana menyang dompet elektronik sajrone 1 dina.

Tabel – Facts cepet babagan Wildz Casino

tanggal tumitah 2019
Lisensi Authority Gaming Malta.
Basa Inggris, Jerman, Finlandia, Prancis lan Norwegia.
mata uang EUR, SEK, NOK, CAD lan USD.
Registrasi Naleni e-mail, indikasi informasi pribadhi.
Verifikasi Bukti identitas (paspor, KTP, tagihan sarana, rekening bank).
Versi seluler lan aplikasi Ndhukung piranti seluler ing sistem operasi iOS lan Android.
Katalog game klasik slot , video modern slot , maju jackpot slot , tuku-in slot .
Kaluwihan lan cacat Kaluwihan kalebu registrasi cepet lan gampang, nampa bonus free muter , sistem ganjaran unik, ngarsane fungsi spinback, kemampuan kanggo muter ing casino urip. Kerugian yaiku ora bisa main ing sawetara negara.
Simpenan lan penarikan dana Skrill, Neteller, ecoPayz, Visa, MasterCard, Paysafecard.
Layanan dhukungan Makaryakke 24/7 liwat chatting utawa email.
Watesan Kanggo klien sing durung diverifikasi, ora bisa mbatalake dana sing entuk. Wagering dana bonus digawa metu ing sesuai karo multiplier tartamtu.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Comments: 2
  1. Tom

    Jujur, casino Wildz rata-rata, amarga akeh sing ilang. Nanging, ing sisih liya, situs kasebut bisa digunakake miturut lisensi sing wis kabukten lan mbayar 100% saka dana sing ditampa. Dipriksa metu pribadi! Dibandhingake layanan populer liyane, ora cukup slot game kene.

    1. Janet Fredrickson (author)

      Iku uga worth kang lagi nyimak sing katalog game ora minangka gedhe kaya kita arep, sanajan ana soko kanggo muter. Malah ana bagean karo game urip, kang utamané disenengi. Bonus uga cukup apik. Senajan aku kaya liyane nawakake promosi. Nanging, sing paling penting, pembayaran stabil.

Komentar