Wild Shark

Shak liar saka perusahaan «Amatis» Nduwe tema laut. Shark ala muncul ing drum, uga iwak, kura-kura, tandha kertu cangkang lan kurang. Kanggo muter Dhuwit, Bukak Game ing situs web resmi lan entuk Maksimu nganti 5 ewu dolar kanggo rotasi.

Sampeyan bisa muter mesin slot amatik ing casino online Vulkan Vegas.

Katrangan Mesin Slot

Perusahaan iki melu pangembangan lan ngeculake game kasebut dening perusahaan kasebut «Amatis». Panyedhiya mutusake supaya ora adoh saka standar dheweke lan nggawe mesin slot kanthi 50 garis aktif. Slot langsung entuk popularitas pangguna casino. Sampeyan bisa muter emulator loro kanggo dhuwit nyata lan gratis. Artikel kasebut bakal mriksa kanthi luwih rinci babagan ngisi game, fitur entuk winnings lan nuansa liyane. Hiu liar bakal ngenalake pangguna menyang warga samodra. Pamuter bakal ketemu karo:

  • Kura-kura;

  • Macem-macem iwak;

  • Laut;

  • Cangkang.

Saben pertemuan gambler karo penduduk ing jero banyu nggawa pamuter nyedhaki kanggo menang utama. Goleki pangguna utama sajrone ekspedisi ing jero banyu bakal dadi rotasi gratis.

Fungsionalitas game

Hiu liar yaiku slot klasik. Werna utama game yaiku SEA: Saka Biru nganti Biru Peteng. Font kasebut digawe ing warna kuning lan putih. Lapangan game utama dumunung ing tengah layar. Ing sisih ndhuwur tampilan yaiku jeneng slot, uga setelan swara, basa lan tombol kanggo transisi menyang versi demo. Panel Kontrol Mesin Slot dumunung ing ngisor iki. Tombol:

  • Garis nemtokake nomer garis;

  • Tingkat ngaturake ukuran tarif;

  • Game risiko ngluncurake tingkat bonus;

  • Miwiti pemicu rotasi drum;

  • Mode Game Otomatis -Game.

Slot game hiu liar dibedakake kanthi grafis rinci. Desain digawe simbol sing apik, gambar narik kawigaten sanalika katon ing layar.

Putaran bonus kanthi jeneng slot

Putaran bonus kalebu rotasi gratis «Hiu liar» Slot shack liar duwe. Spin bonus diuripake nalika 3 nyebar tetes. Pamuter nampa 5 frispins, sing bisa nyebabake liar saya tambah akeh. Scatter ing drum pusat nggawa rotasi tambahan.

Fungsi rotasi gratis diluncurake sajrone ilang telung utawa luwih nyebar ing 2, 3 lan 4 drum ing wektu sing padha. Sawise iku, pamuter nampa 5 frispins, sajrone kombinasi sing menang dibentuk. Yen salah sawijining simbol bonus katon ing babak ing babak, rotasi ditambahi. Putaran bakal rampung sawise kabeh mburi ilang.

Sawise kelangan kombinasi hadiah Hadiah, Pemain duwe kesempatan kanggo nambah pambayaran. Kanggo nindakake iki, klik tombol «Game ing Resiko» Lan kertu tertutup bakal katon ing layar. Kanthi pilihan sing cocog karo warna, pambayaran pamuter wis tikel karo X2, nalika milih setelan, Winnings bakal diwiwiti kanthi X4. Yen ing loro kasus, ora bisa menehi jawaban sing pas, pamuter kasebut dicabut pembayaran kanggo mburi pungkasan.

Mesin slot warna-warni hiu liar nawakake taruhan 0.$ 50 nganti $ 100, sing ngidini sampeyan muter sanajan kanthi anggaran minimal. Thanks kanggo indikator RTP 96%, Pemain duwe kesempatan kanggo nampa pembayaran utama. Kanggo pamula, mode demo bakal relevan, sing diluncurake ing situs web Play Fortuna Play. Kanggo miwiti mburi gratis, pilih taruhan ing utangan.

Game risiko

Bakal kaping pindho winnings pamuter. Nalika simbol khusus katon ing lapangan, pangguna kanthi otomatis pindhah menyang tingkat kapisah, ing ngendi dheweke kudu ngira warna kertu kuwalik. Ing kasus sing apik, Winnings bakal dobel, gagal bakal nyebabake dana.

Cara Muter

Muter hiu liar gampang banget. Kanggo nindakake iki, tindakake pandhuan sing diterangake ing ngisor iki:

  1. Bukak game;
  2. Pilih tingkat sing cocog;
  3. Mbukak rotasi utawa urip game otomatis;
  4. Ngenteni mburi tarik.

Antarmuka Slot uga gampang dingerteni lan dingerteni. Ing sisih ngisor ana tombol kanggo milih taruhan lan jumlah garis aktif, miwiti rotasi lan game otomatis, uga nelpon game utama lan ngaktifake game risiko.

Slot Mesin Characters Wild Shack

Game kasebut duwe sawetara gambar sing kudu menehi perhatian khusus. Iki kalebu:

  • Bonus. Gampang kanggo ngira manawa iki minangka simbol bonus sing bakal menehi rotasi gratis pamuter. Nalika tiba saka 3 utawa luwih gambar kanthi bonus, multiplier betah bakal dadi x20;
  • Simbol liar Shark sing ngganti gambar standar ing lapangan lan nambah kemungkinan menang.

Sampeyan bisa ngerteni dhewe karo tabel pembayaran ing ngisor iki:

Simbol

2

3

papat

Cangkang

200

400

1000

Lintang laut lan iwak oranye

200

400

2000

Iwak ijo lan iwak kuning

200

500

3000

Iwak-th lan iwak ing jalur coklat ungu

400

1000

5000

Iwak Purple ing jalur kuning

500

1500

10.000

Prasasti Biru «Bonus»

2000

Kura-kura

1000

2000

15000

Tiara

2000

20.000

50000

Kanggo miwiti nampa menang, pangguna butuh:

  • Mlebu ing sistem;
  • Nglakokake slot;
  • Setel taruhan;
  • Pilih nomer baris sing aktif;
  • Peluncuran Rotasi.

Emulator uga nyedhiyakake mode game otomatis. Drum bakal muter dhewe nganti ana dhuwit kanggo imbangan pamuter. Dhuwit dituduh ing akun pangguna nalika ana telu utawa karakter sing luwih identik ing lapangan game. Gambar standar Game:

  1. Iwak warna lan iwak kanthi garis-garis;
  2. Kura-kura;
  3. Diadems;
  4. Cangkang;
  5. Laut bintang.

Sawise miwiti drum, pamuter bakal tetep ngenteni kompilasi kombinasi sing dibayar ing trek, sing dijupuk kanthi horisontal, vertikal lan diagonal. Saben impen pangguna ngantem bandit siji -armed lan entuk menang utama. Kanggo nindakake iki, perlu kanggo ngembangake strategi individu supaya entuk pambayaran sing maksimal.

WHEMLERS sing wis ngalami nimbang cara kanggo nambah tingkat strategi sing apik. Pemain nyaranake nggawe 50 kontribusi kanggo nggayuh babak pungkasan lan break jackpot.

Mesin slot rtp

Parameter game kaya ing ngisor iki:

  • RTP RTP liar: 96%;
  • Volatility: Rata-rata;
  • Frekuensi Winangsings: Ora ana data saka industri sing nyenengake.

Keuntungan matemematika casino ing slot iki 4%. Volatility nuduhake manawa ana keseimbangan antara frekuensi winnings lan ukurane. Kita menehi saran kanggo sampeyan nimbang paramèter kasebut nalika muter.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar