Wild Heist at Peacock Manor

Heist liar ing Mesin Slot Merak digawe ing jinis petualangan lan kejahatan, lan kasedhiya kanggo muter ing macem-macem piranti, kalebu ing ponsel. Ana 5 drum lan 17 garis ing lapangan game. Tingkat minimal yaiku 1 dolar, maksimal – 100 dolar. Fitur utama. Automal minangka multiplier kanggo siji tingkat – 100xv.

Katrangan saka mesin slot ing peacock manor

Ing jantung plot heist liar ing Merak Manor minangka crita babagan rampokan ing esta Inggris lawas. Karakter utama slot – Iki minangka perampok licik sing kanthi ati-ati mikirake serangan. Pangguna kudu mbantu karakter mlebu menyang kamar lan nyolong figurine merak. Kanthi tugas sing sukses, pamuter bisa menang heist liar ing hadiah Merak Manor.

Thunderkick

Sampeyan bisa muter mesin slot thunderkick ing casino online 1xBet apk.

Fungsionalitas game

Heist liar ing mesin Merak Manor Slot kanggo melu film aksi komedi lan ngrampok Estate. Pencipta mikirake detektif nyata kanthi akeh nuansa lan plot sing ora biasa. Maling kudu lunga menyang trick sing beda kanggo njaluk apa sing dikarepake. Jumlah garis aktif kanggo saben tahapan tetep. Pangguna kudu nyetel ukuran taruhan liwat tombol kanthi nomer kasebut «siji» Ing bentuk chip dolanan.

Miwiti mode manual heist liar ing merak manor wiwit mencet tombol bunder kanthi rong panah. Mode otomatis diuripake nalika dipencet ing tombol nganggo panah lan segitiga. Kombinasi sing menang diwiwiti saka telu nganti limang karakter sing padha lan kudu diwiwiti ing drum kiwa sing nemen.

Babak Bonus

Heist alam bébas ing merak Manor Game Slot duwe fungsi rotasi gratis. Iki diaktifake liwat simbol skatter. Supaya entuk mburi tambahan, sampeyan kudu ngumpulake paling ora telung skatter ing lapangan game.

Sawise miwiti, pemain nampa telung kertu kanggo ngatur babak gratis. Simbol liyane Scatter nggawa pilihan bonus kanthi maksimal limang. Sajrone dolanan, backings gratis ditindakake, sing digedhekake kanthi milih pangguna.

Fungsionalitas apparatus game

Heist liar ing Merak Manor – Iki minangka mesin slot sing tiba ing katresnan lan uga mlebu ing lobi akeh situs gambling. Rilis game kasebut ditindakake tanggal 2 Mei 2018 2018 2018. Slot duwe gamelan sing menarik lan grafis sing apik. Kajaba iku, pemain bisa nyoba heist estok ing Merak Manor gratis, nggunakake mode demo.

Piranti game kaya sing seneng karo gamelan klasik kanthi unsur unik. Ing ngisor iki rezim dhasar cukup nyengsemaken, utamane nalika karakter khusus mandheg ing drum.

Cara Muter Heist Wild ing Merak Manor

Ing omah gedhong pikock lawas ing Inggris minangka figurine emas saka merak, sing dihiasi watu larang regane. Patang perompak kepengin njaluk dheweke. Rencana kanggo menek ing omah gedhong ing wayah wengi lan nyolong permata. Kepiye sukses, gumantung mung pamuter. Plot kasebut bakal kaget sampeyan lan ora bakal bosen.

Supaya bisa ngontrol mesin, sampeyan kudu nggunakake panel tradisional sing ana kabeh tombol sing dibutuhake. Saben tanggung jawab kanggo tumindak tartamtu. Pamuter bisa ngganti nilai recehan dhuwit recehan, ukuran taruhan lan mode game.

Slot game dumadi saka limang drum lan 17 garis pambayaran. Coil diwiwiti nalika mencet tombol wiwitan. Supaya luwih trep, pangembang nggawe rong mode game: setelan manual lan otomatis. Opsi terakhir mbantu yen ndandani tarif ing rotasi sing bakal ditindakake.

Simbol apparatus game

Pangembang milih karakter, uga tandha-tandha kertu lan sifat-sifat rampokan, minangka simbol. Umumé, kabeh nindakake kabeh supaya bisa nggawe kahanan sing paling akeh. Kabeh padha duwe kofefisial pembayaran sing beda. Kita bakal ngomong babagan simbol ing ngisor iki

Thunderkick

Tandha kertu kalebu Main Cards karo Nominal Nominal Nominal menyang TENS menyang ACE. Gambar-gambar kasebut rendah-kurang. Ikon tematik kalebu gambar ing ngisor iki:

  • Prawan abang;
  • Mustachioed rampokan;
  • Maling ing bandage violet;
  • Maling jenggot.

Kanggo muter heist liar ing Merak Manor, sampeyan kudu ngerti babagan lambang ing ngisor iki:

  1. Skatter – Tombol emas;
  2. Simbol liar – layang «W».

Aparat Gamelan RTP Heist ing Merak Manor

Mesin slot duwe RTP sing apik banget: 96.1%, uga volatilitas sing dhuwur lan winnings maksimal – x8483. Slot iki menehi ketajat kesempatan kanggo menang jumlah dhuwit sing akeh. Heist liar ing Peacock Manor kanthi lengkap nyukupi kabutuhan pamuter lan menehi kesan sing akeh.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar