Vlad Casino Review 2022

Situs gambling Vlad Cazino wiwit kerjane ing awal 2018 ing kontrol Grup Kindred, sing nyedhiyakake merek populer kayata Unibet lan 32Red. Platform online makaryakke bebarengan ing lisensi Malta lan Romania, nanging mung menehi terjemahan Romania situs. Kajaba iku, Wigati dicathet yen ing sumber resmi sampeyan bisa nemokake luwih saka 500 mesin slot beda saka pangembang populer kayata Play’N GO, NetEnt, Novomatic, Evolution Gaming lan liya-liyane. Pemain kudu nggawe simpenan supaya bisa wager kanthi dhuwit nyata, nanging uga bisa nyoba mesin slot tartamtu kanthi gratis. Mangkono, situs casino Vlad eksklusif game kualitas dhuwur, slot karo jackpots dhuwur, uga kompatibilitas karo macem-macem platform.

Bonus: 125% ing simpenan + 200 FS
Dolanan Ngundhuh Ngundhuh
125% + 200FS
sambutan bonus
Entuk bonus
kasino vlad

Bonus kasino “Vlad Cazino”

Kabeh pemain anyar bisa Count ing hadiah sambutan saka administrasi klub gambling. Dadi, contone, kanggo replenishment pisanan akun, sampeyan bisa njaluk bonus saka 125%, $15 lan 200 free muter ing macem-macem mesin slot. Nanging, iku worth pangerten sing aturan tartamtu didhelikake ing nggunakake free muter . Yen sampeyan replenish akun karo $2, sampeyan kudu muter kanggo $3,5. Sampeyan bisa njaluk free muter sanalika sawise simpenan pisanan. Kanggo sing pengin nyetor dana luwih akeh kanggo imbangan, bonus bakal luwih gedhe lan tekan $ 22, sing bakal nggawa hadiah sing luwih loman. EGT slot bakal kasedhiya kanggo game, sampeyan kudu menang maneh karo wager cocok lan syarat.
bonus vlad

VladCazino hadiah sambutan

Carane njaluk?nggawe simpenan pisanan
Apa menehi?bonus ndhuwur-up lan nomer tartamtu saka free muter
Faktorx35
taruhan maksimum$5.5
simpenan minimal$11
Katentuan Pangginaan supados langkungdana akun sampeyan nggunakake sistem pembayaran kajaba: Skrill, Neteller utawa Paysafecard

Program kasetyan

Nalika pisanan njaluk kenalan karo Vlad Cazino, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo sistem kasetyan, kang presented ing format rada atraktif. Saliyane bonus simpenan biasanipun, gamblers bakal bisa melu ing macem-macem turnamen sing njupuk Panggonan ing rutin. Dadi, pemain kasino online bisa ngandelake tawaran bonus ing ngisor iki:

  • kesempatan kanggo njaluk 10.000 free muter saben sasi ing saindhenging taun, kanggo iki sampeyan mung kudu entuk luwih saka pemain liyane;
  • bonus khusus ing jumlah x10.000 kanggo melu ing turnamen saben minggu, uga nampa hadiah khusus;
  • hadiah sertifikat ing Bingo digambar saben ana lan ngijini sampeyan kanggo njaluk jumlah tartamtu saka dhuwit;
  • hadiah loman ing Lotto nganti $ 600, sampeyan kudu ngrampungake macem-macem tugas lan ngumpulake karcis, hadiah ngeruk khusus menehi saka $ 30 kanggo $ 600.

Kajaba iku, Cazino Vlad nawakake pelanggan nomer akeh bonus tambahan. Contone, ana promosi saben dina lan saben minggu ing game khusus Drops lan Wins, ngendi pemain bisa entuk winnings ageng, free muter lan nawakake merata menarik.

Carane ndhaftar ing Vlad casino

Kanggo nggawe akun anyar ing Vlad Cazino, pisanan sampeyan kudu pindhah menyang kaca resmi lan nemokake tombol “Inregitrare”.
vlad-registrasi
Sawise iku, jendhela pop-up bakal katon ing ngendi sampeyan kudu nemtokake data pribadhi miturut telung langkah:

  1. Ketik jeneng ngarep lan mburi, alamat email, lan gawe sandhi sing kuwat. Isi baris karo tanggal lair lan nomer identifikasi.
  2. Ketik alamat, kode pos, kutha panggonan, lan nomer telpon. Banjur sampeyan kudu milih pitakonan keamanan supaya bisa mbalekake akun.
  3. Yen perlu, langganan newsletter casino online lan maca aturan saka sumber gambling. Registrasi dianggep rampung, nanging kanggo mbatalake dana sing dipikolehi, sampeyan kudu ngonfirmasi identitas sampeyan.

Verifikasi ing kasino

Verifikasi akun kalebu ngirim dokumen sing dibutuhake kanggo konfirmasi identitas lan umur sampeyan. Verifikasi dokumen ing VladCazino bisa nganti 30 dina, nanging biasane administrasi mriksa kabeh dokumen ing sawetara dina. Iku uga worth kang lagi nyimak sing kabeh data bakal katahan strictly rahasia, kang mung ndadekake casino luwih dipercaya ing mata pangguna. Kabeh foto / pindai kudu jelas supaya administrasi bisa nimbang kabeh data sing dibutuhake. A Bill sarana uga dibutuhake kanggo ngidini pemain kanggo verifikasi alamat omah. Prosedur verifikasi dhewe ditindakake kaya ing ngisor iki:

  • pindhah menyang akun pamuter, bukak bagean “dokumen”;
  • masang salinan sing dibutuhake;
  • klik tombol kirim lan ngenteni respon saka administrasi.

Akibaté, verifikasi dianggep liwati, lan pamuter bisa mbatalake dana sajujure entuk nggunakake sistem padha sing digawe simpenan. Kanthi cara iki, kasino online nyoba nggawe kegiatane luwih transparan lan ngilangi risiko penipuan.

Versi seluler lan aplikasi kasino “Vlad Cazino”

Akeh gamblers seneng kanggo muter ing telpon, supaya administrasi gambling panyiapan wis dikembangaké versi seluler khusus lan piranti lunak didownload kapisah. Dadi, contone, sampeyan bisa nginstal aplikasi nganti saiki mung ing piranti ing sistem operasi Android, lan download rampung gratis ing kaca casino resmi lan ing macem-macem sumber tematik. Versi dicocogake dianggo uga ing layar kabeh ukuran, supaya pemain bisa muter mulyo ing Smartphone utawa tablet. Aplikasi iOS isih dikembangake, nanging sing nduweni iPhone lan iPad bakal bisa nggunakake versi seluler kanthi aman. Kajaba iku, versi web kanggo telpon ditondoi kanthi operasi sing stabil, set fungsional sing padha lan, mesthi, menehi kesempatan kanggo hubungi dhukungan.

Mesin slot casino

Kanggo ndeleng dhaptar kabeh game casino Vlad, sampeyan kudu pindhah menyang kaca utama sumber gambling. Pamrentah klub nyoba nggawe navigasi situs kanthi trep, saengga kabeh game dipérang dadi patang bagean utama:

  • game Featured – kene sampeyan bisa ngurutake slot dening popularitas utawa frekuensi saka Bukak dening pangguna liyane.
  • Game anyar – bagean kasebut ngemot piranti anyar saka macem-macem panyedhiya piranti lunak.
  • Kabeh game – tab ngemot kabeh posisi presented ing situs casino online, yen perlu, sampeyan bisa aplikasi saringan kapisah.
  • Bagean karo game Papan animasi – ana loro posisi klasik lan luwih modern.
  • Bingo kesempatan kanggo njupuk bagéyan ing lotre khusus kanggo dhuwit nyata.

Mangkono, pandhu arah sing gampang banget ing situs judi nggawe luwih trep kanggo pamula lan pemain judi profesional. Kajaba iku, kabeh bagean sing dibutuhake ana ing kaca utama lan disorot dening spanduk tartamtu.
slot vlad

Piranti lunak

Vlad Cazino minangka salah sawijining situs pisanan sing nggabungake sawetara panyedhiya piranti lunak ing platform kasebut. Iki menehi pemain luwih pilihan. Dadi, contone, udakara 27 pabrikan populer diwakili ing sumber kasebut, kalebu:

  • NetEnt;
  • RelaX Gaming;
  • Microgaming;
  • Stakelogic, etc.

Netent banget populer ing situs casino Vlad amarga grafis kualitas, persentasi bali relatif dhuwur lan pilihan akeh game tema. Nalika Novomatic nawakake kanggo muter video liyane modern slot , kang wis nampa fungsi nyedhaki sudhut.

Urip Casino

Ing bagean game urip disenengi dening akeh gamblers. Amarga sapisan, wis nyoba kanggo muter karo croupiers nyata, sampeyan bakal pengin maneh. Sing bakul bakal njupuk taruhan ing studio khusus dilengkapi ing wektu nyata, kang nggawe atmosfer khusus saka kasenengan. Iku thanks kanggo piranti lunak khusus sing efek positif wis ngrambah. Sampeyan bisa ngobrol ing game kuwi loro karo croupier lan pemain liyane liwat chatting online. Mangkono, Vlad Cazino menehi kesempatan kanggo muter blackjack utawa roulette, nanging ing kasus iki, taruhan bakal digawe istimewa kanggo dhuwit nyata. Ing game dhewe njupuk Panggonan urip, ngendi pemain saka kabeh ndonya ngumpul lan ngijini sampeyan kanggo kebak seneng gambling hiburan.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Supaya kanggo tokoh metu apa iku worth muter Cazino Vlad utawa luwih apik kanggo nggoleki mergo, sampeyan kudu njupuk dipikir nyedhaki ing kekiyatan lan kelemahane. Antarane titik positif, ing ngisor iki bisa dibedakake:

  • 100% casino Romania;
  • nomer akeh peparingé loman (free muter , bonus, multipliers, etc.);
  • kesempatan kanggo muter lotto;
  • macem-macem promosi lan turnamen sing dianakake terus-terusan;
  • liwat 800 beda tema slot game.

Nanging, senadyan sawetara kaluwihan, kaya platform gambling, ana drawback. Ing kasus Vlad casino, ora ana tawaran bonus simpenan.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Kanggo ngisi akun sampeyan ing platform, sampeyan ora mung bisa nggunakake mata uang Romania, nanging uga ngowahi mata uang liyane. Sampeyan uga kudu dicathet yen kasino online nyedhiyakake pilihan sistem pembayaran sing cukup akeh kanggo game sing luwih nyaman:

  • kertu bank Visa lan Mastercard;
  • sistem elektronik Skrill, Netteler, Paysafecard;
  • transfer bank.

Nalika njaluk penarikan dana, aplikasi kasebut biasane diproses sajrone 24 jam. Kajaba iku, kabeh sistem pembayaran duwe tenggat wektu penarikan tartamtu dhewe. Dadi, contone, kanggo dompet elektronik butuh 2-4 dina, kanggo transfer bank butuh 4 nganti 12 dina, lan kanggo kertu kredit butuh 4-8 dina.

Layanan dhukungan

Dhukungan teknis saka panyiapan gambling dianggo watara jam lan nampa aplikasi saka pemain ing sawetara populer format. Mangkono, gamblers bakal bisa nggunakake cara ing ngisor iki:

  • nulis menyang e-mail;
  • njaluk bantuan ing live chat.

Biasane, operator nanggapi kanthi cepet; kanggo manggon chatting, iku njupuk sawetara menit kanggo njawab ing kabeh. Yen sampeyan ngadhepi masalah sing ana gandhengane karo akun sampeyan, ngetik data tartamtu utawa sing padha, sampeyan bisa pindhah menyang bagean khusus “pitakonan lan jawaban” ing ngendi administrasi klub wis ngumpulake kabeh pitakonan sing menarik kanggo pangguna. Sampeyan uga kudu nyorot kasunyatan manawa sampeyan bisa ngubungi dhukungan Vlad Cazino kanthi nggunakake nomer telpon, sing bisa ditemokake ing kaca resmi.

Basa apa

Sumber resmi saka casino Vlad makaryakke istimewa ing tlatah Romania, kang kok siji mata uang digunakake ana – leu Romania. Nanging, yen perlu, sampeyan bisa ngowahi dolar, euro utawa mata uang liyane.

mata uang apa

Kasino online mung nggunakake leu Romania minangka mata uang utama lan mung. Kang bisa dadi masalah kanggo sawetara pemain, nanging wiwit casino fokus ing Romania, sikap iki rampung sabdho.

Lisensi

Kabeh data pelanggan dienkripsi miturut sistem manajemen canggih, sing njamin keamanan tingkat dhuwur ing platform kasebut. Mangkono, data pembayaran pelanggan dilindhungi meh uga ing toko online utawa bank. Lan, anané sistem deteksi lan pencegahan intrusi ing kabeh ngidini sampeyan nggawe proteksi 100%. Operator dhewe kerjane dikonfirmasi miturut organisasi ONJN. Ing wektu sing padha, nomer lisènsi L1160657W000330, kang isih bakal bener nganti 2026. Kajaba iku, casino iki bagéan saka grup Unibet, kang ndadekake game malah luwih tanggung jawab. Kajaba iku, perusahaan uga nggarap sawetara organisasi global, sing bisa ditemokake ing sumber resmi. Kang dikonfirmasi dening sertifikat cocog lan, mesthi, ngarsane “tanggung jawab gambling “.

Informasi dhasar Vlad Cazino

Alamat resmihttps://www.vladcazino.ro/
juraganGrup Seduluran
Taun tumitah2018
LisensiRomania lan Malta
panyedhiya piranti lunakNetEnt, RelaX Gaming, Microgaming, Stakelogic lan liya-liyane.
mata uangleu Romania
Basabasa Rumania
Program kasetyanBonus, Promosi, Turnamen, Spin Gratis, Hadiah, Bonus, lsp.
Gamesslot , Live Casino , Jackpot poker , Bingo
Layanan dhukunganEmail, nomer telpon, obrolan online, fax.
Simpenan / PenarikanKanthi bantuan kertu bank, dompet elektronik, transfer bank.
versi selulerVersi sing dicocogake kanthi lengkap kanggo piranti seluler.
RegistrasiIsi kuesioner singkat kanthi data pribadhi
VerifikasiPenyediaan paspor / lisensi nyopir lan, yen perlu, tagihan sarana utawa statement bank.
KaluwihanA nomer akeh game, pangembang software Popular, versi seluler, situs kualitas dhuwur.

FAQ

Bagean kasebut bisa migunani utamane kanggo pamula amarga ngemot posisi populer utama. Mulane, sadurunge ngubungi dhukungan kanggo bantuan, sampeyan kudu sinau kanthi rinci, lan mung yen sampeyan ora nemokake pitakonan sing dibutuhake, banjur nulis surat kanggo ndhukung.

Dokumen apa sing kudu dakwenehake kanggo verifikasi akun?
Kanggo ngliwati verifikasi ing Vlad Cazino, sampeyan kudu menehi administrasi foto / pindai dokumen. Kaping pisanan, bakal dadi paspor utawa lisensi pembalap. Dheweke uga bisa njaluk tagihan sarana utawa statement bank.
Bonus lan syarat wagering
Kabeh bonus casino online accrued duwe syarat tartamtu. Dadi, contone, wektu multiplier lan wagering cocog kanggo wong-wong mau.
Bisa muter free ing casino?
Ya, kesempatan kuwi kasedhiya ing sumber gambling. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ndhaptar, pilih piranti sing disenengi lan mbukak ing mode “demo”.
Apa Vlad Cazino seluler loropaken?
Sembarang gambler bakal bisa kanggo muter saka seluler, langsung liwat browser utawa piranti lunak khusus. Antarmuka lan kontrol banget prasaja, lan instalasi ora mbutuhake langkah rumit.
Apa wektu mundur total casino?
Wektu penarikan bakal gumantung saka cara sing dipilih dening klien. Dadi, contone, kanggo dompet elektronik yaiku 2-4 dina, lan kanggo transfer bank, prosedur kasebut bisa nganti 12 dina.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar