Under the Bed

Kanthi rilis kartun «Monsters, Inc» Pendapat saka pirang-pirang wong babagan monsters, «ndhelik» Ing ngisor amben, dibagi. Penyedhiya game betsoft wis ngeculake critane, ing ngendi, diwiwiti ing ngisor mesin slot amben, perlu kanggo ngatasi rasa wedi kanggo ngatasi kamenangan gedhe. Slot duwe isi grafis telung -dimensional. Desain padhang lan iringan musik sing cocog bakal motivasi lan ing wektu sing padha tetep apik. Kesempatan pembangunan ngidini sampeyan muter, entuk winnings gedhe. Bejo bakal bisa nambah taruhan 5000 kaping.

Betsoft

Katrangan Mesin Slot

Sejarah monsters wis dadi tema utama mesin slot. Loro bocah-bocah kiwa ing omah lan yakin manawa crita medeni nyata ndhelikake ing ngisor amben. Tugas pemain supaya bisa ngyakinake wong liya, ngempalaken hadiah hadiah ing drum. Slot telu -dimensional digawe ing gaya kartun, kabeh rincian sing digambar kanthi sampurna, sing nggawe efek ngarsane.

Panyedhiya ora mangkat saka pemain sing biasa, mula sampeyan kudu nyana akeh kejutan sing nyenengake. Rounds bakal seneng karo accrual, bonus, frispins, mburi asli. Game sing ana beboyo ngidini sampeyan nambah winnings ing, nyedhiyakake keseimbangan sing luwih akeh lan keseimbangan hadiah.

Sampeyan bisa muter mesin slot betsoft ing casino online William Hill.

Fungsionalitas game

Lapangan game dirancang miturut skema 53 kanthi 30 garis non -fixed. Iki ngidini sampeyan ngganti nomer sing terakhir, beda-beda kemungkinan kamenangan. Limalas sel bakal diisi simbol tematik. Kanthi telung unsur minimal minimal, diwiwiti saka drum kiwa pertama, pamuter bakal nambah tarif ing koefisien, miturut data tabular.

Betsoft

Tombol kunci setelan ing sisih ngisor slot, sing ditindakake kanthi cara asli, yaiku apa pangembangan panyedhiya iki dibedakake. Malah pamula bakal gampang ngatasi, thanks kanggo prasasti intuisi miturut aturan umume ditampa saka wilayah iGaming. Game kasebut duwe fungsi swara, grafis, kecepatan Reproduksi. Kanthi siji klik, pamuter duwe kesempatan kanggo nyelehake taruhan maksimal kanggo nggawa kesempatan kanggo ngganggu jackpot tetep.

Bonus bonus ing ngisor amben

Game risiko slot kasebut cocog karo plot: Pamuter bakal bersaing nglawan kartun monster. Aturan kasebut gampang, perlu kanggo ngira asil acara kasebut. Salah sawijining keputusan sing salah bisa dibatalake kanthi menang.

Mode Frispinov miwiti nalika gambar lawang katon ing drum tengah. Rounds ing jumlah 12 potongan pass ing sadawane nilai-nilai sadurunge.

Telung simbol amben bakal ngluncurake game bonus. Ing kene perlu kanggo nuduhake kertu lan entuk koefisien. Akibaté, monsters bakal nyoba nggegirisi bocah-bocah lungguh ing amben.

Game kasebut ngemot fungsi alam bébas sing santai. Nalika monster kasebut, dirancang dening pigura, bakal dadi rantai hadiah, mula bakal dadi alam liar lan bakal tetep ana ing lapangan kanggo sawetara wektu 1 nganti 5 rotasi.

Cara Muter

Sampeyan bisa muter ing ngisor. Uga Pemain bisa mbukak nganti 100 auto -Owner tanpa partisipasi dhewe. Ing kasus iki, perlu duwe strategi menang pribadi kanggo ngilangi risiko.

Sadurunge miwiti proses game, penting kanggo kenal karo aturan kanthi mencet pandangan mbayar. Sawise iku, sampeyan bisa nerusake setelan:

  • Pilih nomer game game nganti 30 potongan
  • Nemtokake tingkat 0.02 nganti 2.5
  • Pilih denominasi dhuwit recehan

Miwiti babak, sijine nilai maksimal kanthi siji pers. Sawise setelan ing Panel Kontrol, pamuter menet spin utawa autoplay. Ing layar sampeyan bisa ndeleng imbangan akun, jumlah pambayaran lan jumlah total.

Simbol mesin wicara ing ngisor amben

Kombinasi hadiah nggawe rantai gambar sing padha kanthi jumlah 3, 4 utawa 5. Jumlah winning gumantung saka tingkat lan koefisien sing ditugasake ing lambang kasebut, miturut data tabular. Karakter ing ngisor iki kanthi multiglier maksimal maksimal bakal ditampilake ing lapangan game:

  • Window 125
  • Lampu 350
  • Monster nganggo Beak 375
  • Monster kanthi irung gedhe 500
  • Monster kanthi akeh mata 1500
  • Monster Cyclicic 1500
  • Sikil saka wong tuwa yaiku 1500
  • Boy 2000
  • Prawan 2500

Yen rantai saka telung utawa papat ikon tiba, multiplier bakal beda. Data kasebut ditampilake kanthi rinci ing tabel pembayaran. Ana, Pemain bisa ndeleng informasi babagan simbol khusus, bonus, risiko.

Mesin slot rtp

Persentase bali saka mesin slot yaiku 96.4%. Indikator iki mbuktekake bathi. Kanggo siji babak, pemain maksimal bisa menang 105.000 dhuwit recehan, yen kabeh garis game diaktifake. Gampang verifikasi kabeh kaluwihan game, miwiti slot kanthi gratis lan tanpa registrasi ing situs casino sing bisa dipercaya.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar