Tribe

Slot video kasebut kalebu endorphina lan darmabakti kanggo wong-wong India sing wis sinau urip kanthi harmoni karo alam. Tim kasebut mbayar perhatian khusus kanggo nggambar saben pahlawan. Sampeyan cukup kanggo ngalahake telung, lan tandha sing padha karo gambar karakter. Kepiye video animasi bakal diwiwiti. Sajrone rotasi drum, cenderung entuk rotasi gratis lan tikel tikel hadiah!

Sampeyan bisa muter mesin slot Endorphina ing casino online 22bet.

Katrangan Mesin Slot

Mesin kasebut bakal ngematake ora mung nganggo grafis rinci, nanging uga kanthi bunder bonus, mekanika menarik. Informasi liyane ing sertifikat, lan mbukak kanthi mencet tombol «I». Ngisor informasi teknis utama.

Pilihan

Katrangan

Tanggal rilis

2017

Genre

Crita

Tingkat maksimal

$ 0.9

Volatilitas

Dhuwur

Jumlah hadiah

9

Bonus

Backs gratis, Multiplier H3

Koefisien RTP

95.6%

Fungsionalitas game

Slot video duwe struktur klasik – Limang drum lan sangang hadiah line. Yen tingkat minimal diwiwiti saka $ 0.01, banjur maksimal – $ 0.9. Saka fitur khas, iku kudu nyorot wisata risiko, anané karakter khusus lan level kanthi mburi gratis.

Sisa pilihan yaiku klasik lan ora mungkin mbingungake malah pamula. Gampang kanggo nyetel tingkat sing cocog lan pilih nomer hadiah hadiah. Tetep kanggo miwiti piranti lan ngenteni, utawa mungkasi rotasi drum dhewe. Yen paling ora telung karakter sing padha Gugur, iki bakal nggawa kamenangan lan pambayaran.

Fungsi utama:

  • Mode Turbo;
  • Game otomatis;
  • Mode layar wutuh;
  • Sertifikat rinci;
  • Tombol kanggo milih ukuran taruhan;
  • Taruhan sing cocog kanggo pamula;
  • Setelan musik lan grafis.

Kanggo kenal karo fungsi lan antarmuka, ora perlu kanggo entuk dhuwit pribadi kanthi cepet. Slot video ditampilake ing versi gratis – Kripik virtual.

Putaran bonus ing suku

Fitur utama suku – Tingkat bonus sing luar biasa kanthi kemampuan kanggo nambah jumlah hadiah. Kanggo Bukak, sampeyan kudu ngalahake paling ora telung tandha-tandha nyebar, sing bakal bisa ngilangi frispins. Sampeyan bisa nglampahi nganti paling sethithik siji simbol kanthi gambar srengenge tetep ing lapangan.

Yen topeng ijo tiba, sistem kasebut bakal ngakoni siji spin. Nanging srengenge abang njupuk rotasi gratis. Keanggunan Wisata Bonus – Multiplier X3 otomatis ditrapake kanggo saben kombinasi hadiah. Mula, ana kemungkinan dhuwur ngganggu jackpot sing gedhe banget.

Fungsi Mesin Slot

Slot video beda karo klasik, lan ora mung nganggo tur bonus. Loro simbol khusus diwakili manawa bisa ngeterake urutane critane. Contone, Ganti liar Ngganti gambar sing ora perlu lan nggawe hadiah combo. Yen tiba ing urutan sing menang wis rampung, banjur Multipllier X2 diuripake.

Scatter regane larang regane. Simbol dibayar lan ora masalah sing selon. Luwih penting – Telung pratandha miwiti bonus bonus kanthi frispless tanpa telas. Nomer sing ora ana watesan, nanging level isih bisa mungkasi. Nalika srengenge abang katon, sistem bakal rotasi. Game kasebut bakal dadi mode biasa nalika srengenge biru ilang saka drum.

Saliyane karakter khusus, résiko-résiko ditindakake ing mesin. Bukak diijini sawise rotasi sing sukses. Kanggo menang, sampeyan kudu milih peta sing bakal luwih dhuwur tinimbang bakul tinimbang sing dienggo. Menang bakal nggawa jumlah sing menang, nanging luwih penting – Bakal ana risiko nganti kaping 10.

Cara Muter

Manajemen mastering lan entuk kesenengan maksimal saka gamelan kasebut gampang banget. Sing utama yaiku ngelingi tombol kontrol utama. Aja lali babagan ngganti ukuran tarif lan jumlah larikan hadiah. Sampeyan bisa ngaktifake mode Turbo, copot winnings kanggo rotasi lan miwiti risik-rang.

Sadurunge dolanan sing serius, isih dianjurake kanthi nyinaoni aturan lan pandhuan kanggo mbayar, fitur tandha khusus. Kanggo sesi game kanggo nggawa luwih seneng, sampeyan bisa ngganti kualitas grafis lan musik.

Nanging isih kudu fokus ing babak bonus, dudu antarmuka utawa setelan. Sinau kanggo ngumpulake paling ora telung lambang starstter, lan sampeyan bakal entuk kesempatan kanggo nambah jumlah hadiah!

Karakter Mesin Suku Suku

Pembangunan ditambahake 11 karakter standar lan loro khusus. Yen pisanan dijamin nggawa pambayaran kasebut, mula, duwe pilihan sing unik, aktifake multiplier.

Simbol

X3

X4

X5

Sepuh / Valkyrie

0.25

siji.25

7.5

Pimpinan suku

0.2

siji

papat

GIRL / Guy

0.limalas

0.75

2.5

Skat

0.05

0.25

siji

Keith / Dolphin ijo

0.siji

0.5

siji.25

Dolphin / Octopus / Turtle

0.05

0.25

siji

Coin (Scatter)

0.45

siji.wolung

45

Sage nganggo obor (liar)

2.5

25

90

Tabel pembayaran dipasang ing ndhuwur – Kabeh sangang garis diuripake, lan tingkat kasebut $ 0.09. Nalika hadiah kombinasi metu, tingkat tarif kasebut diwiwiti.

Mesin slot rtp

Kesan pisanan mesin slot bisa uga ora padhang kaya produk endorphina liyane. Nanging, mung mung sawetara rotasi kanggo ngliwati swasana sing luar biasa. Urutane critane game, sanajan wis thukul, isih dinamika, amarga simbol khusus lan bunder bonus sing apik banget. Frispins tanpa wates lan Koefisien RTP ing jumlah 95 bakal mbantu ngilangi Kush.6%

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar