Tree of Light

Tekan taler dongeng nyata cukup realistis kanthi ngluncurake wit mesin slot cahya. Provider EvO & Cidra sing ora bakal ninggalake para pemain ora peduli lan bakal bisa ditindakake kanthi signifikan. Pedunung ing alas sihir wis nyiapake kejutan sing nyenengake kanthi fitur bonus lan koefisien sing loman. Macem-macem bet mbukak kesempatan kanggo ngetrapake strategi sing beda-beda, nggawe enchanting. Muter kanthi cara sing gedhe, kabeh wong bisa dadi begja lan skor bakal diisi ulang ing jumlah 75.000 dhuwit recehan. Persentase bali minangka konfirmasi paling apik kanggo muteran sing nguntungake.

Sampeyan bisa muter mesin slot evoplay ing casino online Riobet.

Katrangan Mesin Slot

Pemain bakal mbukak glade alas sing apik karo karakter sing lucu, manuk-manuk sing nyenengake lan iringan musik sing nyenengake. Slot digawe ing skema warna sing cerah ing gaya kartun. Saben rinci sing digambar kanthi sampurna, karakter utama mindhah, nggawe plot animasi lengkap.

EvOuter

Katon kasebut narik desain asli saka lapangan game ing ngendi ora ana garis drum sing katon. Simbolisme sing cerah katon ing udara, lurur sing paling apik ing jagad alas misterius. Putaran kasebut ditindakake kanthi ilang simbol biasa, unsur wilde, peluncuran freespins, multiplier lan game bonus. Piandel kasebut bakal diwiwiti kanthi cepet sawise drum diluncurake lan nyenengake solusi sing ora biasa saka para pangembang.

Fungsionalitas game

Lapangan dolanan dumadi saka limang drum lan telung larik. Pembayaran diisi 10 garis sing terus-terusan. Sawise miwiti game, dudu rotasi tradisional, pamuter bakal ngawasi karakter utama, sing, sawise mandheg, bakal mbukak ing lapangan game anyar karo pilihan liyane. Prinsip sing padha kudu samesthine nalika ngaktifake kanthi otomatis. Yen bathi mesem, tikus seneng banget, sing ditekani kanthi iringan musik sing dinamis.

Panel Kontrol dumunung ing bagean ngisor ing suket ijo. Penempatan intuisi saka kunci sing wis kenal ora bakal entuk akeh wektu kanggo njaluk kenal karo titik utama. Ing sisih kiwa, pamuter bisa nggunakake pandhuan kanthi aturan, uga setelan sing ngidini sampeyan istirahat kanggo pilihan pribadi.

Putaran bonus ing wit cahya

Ing game, simbol sing apik banget nindakake fungsi panggantos sing kenal karo akeh. Gambar kanthi prasasti liar ing layar bakal adaptasi karo unsur apa wae kanggo mbentuk chain sing menang.

Ana uga simbol hadiah saka gulung, sing, yen mouse mlebu ing dalan, micu seri frispins. Backs gratis diwiwiti kanthi 7 rotasi, mula gambar gulung kasebut nambah 5 muter, bebarengan nambah sinkronisasi. Nomer maksimal freespins — limalas.

EvOuter

Mesin slot ngemot sawetara fungsi bonus:

  • Sawayah-wayah, tandha tandha bisa kedadeyan ing ngarep mouse. Sawise iku, ing lapangan game, loro unsur apa wae bakal dadi simbol alam bébas.
  • Sawetara babak sing menang kanthi formasi tartamtu ngaktifake sawetara pilihan hadiah. Iki minangka alam bébas sing berkembang, unsur acak alam liar, lambang sinkronisasi.

Fungsi bonus mesin slot diaktifake kanthi tatanan acak. Wisata Hadiah uga diluncurake dening kombinasi khusus. Ora ana sing tuku babak ing slot.

Cara Muter

Alas sihir mbukak kesempatan sing bisa karo pengawetan kabeh pilihan, preduli gadget sing digunakake. Iki trep kanggo muter karo PC, tablet, smartphone lan iPhones ing slot. Pamuter mung butuh:

  1. Mindhah tarif saka 0.1 nganti 500 utang
  2. Run Rounds utawa Autoogr
  3. Enteni kelangan kombinasi hadiah

Nalika milih game otomatis, bisa ngatur nomer spins, larangan larangan bankroll. Kombinasi sing menang dietung ing kabeh baris, ing sisih loro lapangan game, sing cukup duwe bathi.

Akeh taruhan ngidini sampeyan ngatur kemungkinan kemenangan: muter kanthi nilai minimal utawa nambah kasempatan sing menang gedhe kanggo ngupayakake multiplier maksimal X1800. Kabeh wong bisa milih strategi sing bisa menang kanthi nggunakake demo mesin slot.

Wit-witan karakter mesin slot

Simbol khusus saka wit slot cahya kanthi bentuk prasasti lan gulung liar ditambah karo unsur biasa. Dhaptar terakhir kalebu:

  • Watu ijo
  • Watu abang
  • Watu Biru
  • Watu Violet
  • kadal
  • singa
  • Rubah
  • owl

Nalika nggawe chain limang gambar, pamuter bakal nampa koefisien paling gedhe saka meja pembayaran. Owl — Unsur sing paling nguntungake sing ngidini sampeyan ngunggahake keseimbangan hadiah kanggo 75.000 dhuwit recehan.

Mesin slot rtp

Mesin slot rtp yaiku 96.1%, volatilitas — Dhuwur. Penyedhiya EvO & Confot nggawe dongeng nyata, sing diisi solusi sing ora dikarepke, backet asli, Accrualitas hadiah ing loro-lorone lan asring nyenengake kabisan bonus.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar