Treasure Mania

Penggemar mikir wiwit wiwitan nganti pungkasan kudu miwiti mesin sloth mania. Tawaran EvOuter kanggo terjun menyang plot, ing ngendi loro karakter kartun — Dwarf lan Goblin perang kanggo perhiasan. Punggung biasa sing apik banget diiringi macem-macem fungsi, pilihan asli simbol khusus, lan solusi sing ora dikarepke liyane saka pangembang. Slot bakal njaluk tulung para pemain lan pamula sing wis ngalami, menehi winnings sing nyebar lan akeh multiplier. Saben bejo duwe kasempatan kanggo Multiply taruhan 1000 kaping.

Sampeyan bisa muter mesin slot evoplay ing casino online Joycasino.

Katrangan Mesin Slot

Presentasi Video bakal nuduhake inti plot: Gobling licik, dene Goblin manis, nyolong tas emas. Slot dirancang ing gaya kartun, katon luar biasa lan apik gayane. Game kasebut ditindakake kanthi ngresiki nganggo pitik, tarub, bonfire kanggo masak lan sifat liyane sing niru papan panggonan protagonis. Pamuter kudu mirsani apa sing kedadeyan saka ndhuwur, sing uga negesake origialisasi pangembangan.

Lapangan dolanan ditampilake ing bentuk trolid sing diisi pirang-pirang watu larang regane. Keputusan sing ora dikarepke saka panyedhiya ora mungkasi, sing pamuter bakal mesthi enggal diluncurake ing babak. Setelan kanggo setelan ing bagean ngisor, uga ana imbangan lan tingkat tarif kasebut. Babak Biasa ditambah karo simbol bonus lan misterius.

EvOuter

Fungsionalitas game

5 Drums kanthi 15 sel ora bakal muter ing format biasa. Kanthi ngeklik wiwitan, pamuter mbusak troli saka lapangan kanggo mbukak akses kanggo tampilan gambar anyar. Rounds katon banget luar biasa, lan iringan musik nambah motivasi. Trek kasebut diiringi swara unggas, saengga swasana janji bakal dadi pembalap lan ing wektu sing padha santai.

Macem-macem taruhan bisa ngatur gamelan, nggawa Fortune Madame. Nalika mbentuk kombinasi saka telung papat utawa limang lambang, belanja hadiah bakal diisi maneh kanthi nilai tabular. Sampeyan bisa ngerteni dhewe kanthi tabel pembayaran kanthi terakhir. Supaya ora bisa diganggu saka swara sing ora perlu utawa kosok balene kanggo nggawe trek kanggo volume lengkap, para pemain bisa nggunakake fungsi setelan.

Putaran bonus ing ngangkang Mania

Game kasebut ngemot simbol gambar dada. Wild bakal mudhun ing drum, njupuk tampilan unsur sing dibutuhake kanggo kamenangan. Ana uga kapabilitas bonus liyane ing kene:

  • Yen ora ana unsur alam bébas tiba ing sel ndhuwur, tuwuh ing saindhenging drum, nambah kemungkinan ngempalaken kombinasi hadiah.
  • Bonus Rang bakal diwiwiti nalika Goblin tiba ing tengah, lan ing drum liyane dwarf. Pintu Wisata Wisata Bakal Open, Ngendi watu larang regane kudu diklumpukake, nemtokake gedhene winnings.

EvOuter

Perjalanan kanggo ngumpulake watu larang regane, bakal menarik, matur nuwun kanggo simbol khusus. Dheweke ditutup nganggo watu, saengga bukaan kanggo nampilake kejutan sing nyenengake kanggo para pemain. Simbol panggantos tambahan bisa tetep ing lapangan sawetara muter-muter, kontribusi kanggo kombinasi sing menang.

Cara Muter

HTML5 teknologi inovasi HTML5 ngidini sampeyan muter slot saka piranti apa wae sing mbukak Windows, Android, IOS. Layar kanthi otomatis cocog karo diagonal sing dikarepake, njaga pilihan lan panel setelan sing trep. Kanggo miwiti Game, Iki:

  1. Sijine taruhan ing kisaran 0.1 nganti 500 dhuwit recehan
  2. Peluncuran rotasi utawa game otomatis
  3. Ngenteni asil

Autospins diluncurake kanthi pilihan sing paralel jumlah rotasi lan watesan ing winnings / Rugi. Tabel iki bakal mbukak nalika mencet tombol Rosp Rakon otomatis.

Simbol Mesin Slot Mania Slot

Pandhuan kanthi simbol lan koefisien tabular tampil, sing pamuter bisa ngerti kapan wae. Kombinasi tatu bakal dibentuk diwiwiti karo drum kiwa. Pemain bisa ngarep-arep kebetulan kristal warna kasebut:

  • Ireng — X1
  • Abang — X2
  • Biru — X3
  • Emas — X5
  • Biru — X15
  • Ijo — x20
  • Abang — X30
  • Violet — X50

Iki minangka koefisien sing dijamin nalika ranté saka limang gambar sing padha. Troli sing main peran Wilde uga bakal nggawa Mustliers X75, mbentuk kombinasi dhewe.

Mesin slot rtp

Pemain Mesin Slot Treasure India kalebu ing dhaptar game sing duwe bathi. RTP yaiku 96% kanthi volatilitas rata-rata. Miturut petungan panguji, kemungkinan kerugian hit 40%, sing motivasi banget.

Slot ora duwe taktik sing bisa menang, amarga kerjane miturut sistem Universitas Kedokteran Negara. Nanging pemain bisa nggunakake macem-macem strategi, nggarap solusi dhewe kanggo kamenangan. Ketik kabeh fungsi bisa gratis kanthi ngunjungi situs casino sing paling apik.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar