Thunderstruck II

Tema Viking, sing populer ing sinematografi, ora lulus wilayah igaming. Akeh panyedhiya sing cepet-cepet kanggo ngeculake game liyane kanggo ngirim pemain kepungkur. Perusahaan Microgeaming nawakake luwih ngerti babagan mitologi Skandinavia kanthi ngluncurake mesin slot Thunderstruck II.

Rounds biasa bakal diiringi game bonus, ing ngendi dheweke bakal ketemu karo allah sing kuat. Bagean nomer loro beda karo pangisi kanthi ngisi grafis lan gamelan umume. Akeh accrual ngidini sampeyan menang jackpot nyata 2400.000 dhuwit recehan.

Katrangan Mesin Slot

Mesin Slot Thunderstruck II — Iki minangka tutugan versi panyedhiya iki. Pemain bakal sok dong mirsani grafis sing apik kanggo topik sing wis menowo. Game kasebut dihiasi kanthi warna abu-abu tanpa rinci sing ora perlu, gambar kasebut padha karo kaca saka buku. Unsur utama ditampilake ing drum. Iringan musik negesake gaya sejarah, nambah drive menyang urutane critane.

Microgaming

Slot video kasebut padha karo klasik, nanging saka spins pertama, pemain nyathet arah plot. Saliyane unsur khusus kanthi fungsi ngganti lan nyebarake slot ngemot game bonus plot ing dewa mitologi sing melu — Siji, Loki, Thor, Valkyrie. Saben karakter wis nyiapake kejutan sing nyenengake sing bakal nyedhaki tujuan utama.

Fungsionalitas game

Game kasebut ditindakake ing drum miturut skema 5–3. Ora ana garis game, lan hadiah Hadiah dibentuk miturut 243 pembayaran. Ing 15 sel, gambar tematis bakal tiba, uga kertu klasik nominal. Kombinasi PRIZE mbentuk unsur sing padha sing tiba ing drum.

Sampeyan bisa muter mesin slot mikrogaming ing casino online Frank.

Kabeh tombol Setelan dumunung ing sisih tengen. Ing kene, pemain bisa nggunakake pilihan kanggo nyetel swara, mode Turbo Affix. Kanthi ngeklik gambar nganggo dhuwit recehan, sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan taruhan lan sijine nilai maksimal kanthi pers. Kabeh setelan intuisi, saengga para profripasi lan pamula bisa miwiti game kanthi cepet.

Babak Bonus ing Thunderstruck II

Game nawakake kapabilitas badai nyata kanthi simbol liar. Fungsine ditindakake dening logo, nyetel simbol sing menang. Kombinasi hadiah sing dibentuk kanthi bantuan vilda tikel tikel. Rombongan biasa kanthi acak ngowahi dadi ribut ribut. Iki dipilih kanthi acak dening unsur sing kanthi otomatis dadi jocker.

Bonus utama mesin slot muter pirang-pirang seri spins gratis. Babak hadiah kasebut ana ing tahap, kalebu ngunjungi sawetara balai:

  • Valkyrie — Ing papat pari-parian bonus pisanan, 10 frispins kanthi multiplier H5 dianugerahi.
  • Loki — Game kaping lima lan sanga bakal nyedhiyakake 15 muter gratis kanthi simbol Piandel Wilde, ing endi unsur panggantos ditugasake kanthi tatanan acak.
  • Siji — Game bonus sepuluh lan patbelas patbelas bakal menehi 20 frispins kanthi gambar Ravens, ing ngendi sing terakhir bakal ngowahi simbol liyane dadi multiplier menyang X6.
  • Thor — 15+ Game kasebut bakal ngluncurake drum rolling lan nambah plancongan, nalika dheweke bakal muter amarga kasino 25 kaping.

Balai dibukak mboko sithik, sing motivasi kanggo rotasi sing dawa. Skatter mbentuk kombinasi hadiah ing endi wae ing musim gugur.

Cara Muter

Sanajan ngeculake longterm mesin slot, game kasebut ora ilang popularitas lan ngrebut posisi utama ing juru basa jagad online. Sampeyan bisa ngluncurake slot saka piranti apa wae kanggo pangembangan teknologi inovatif HTML5. Antarmuka bakal njupuk format sing trep kanthi njamin keamanan kabeh pilihan lan panel kontrol sing trep.

Langkah pertama kudu kalebu familiarization kanthi aturan lan kemungkinan koefisien. Sabanjure, sampeyan bisa nerusake proses game:

  1. Nggawe taruhan saka 0.3 nganti 60
  2. Nglakokake drum ing mode normal utawa otomatis
  3. Priksa proses kasebut, ngenteni asil

Taruhan digandhengake karo pelari utawa jumlah sing dituduhake. Ing ngarep mburi otomatis, pamuter milih nomer rotasi saka 10 nganti 100.

Iki tarif sing bisa beda-beda regane winnings. Sing luwih dhuwur nilai, keseimbangan sing luwih akeh hadiah. Winnings diwilang dening rumus: taruhan tikel kaping tiwas kanthi koefisien tabular saka chain sing dibentuk.

Karakter Mesin Senderstruck II

Sel drum bakal diisi tarif kertu sing dihiasi ing bentuk blok watu. Uga pemain bakal mirsani kelangan asgard, kapal, nggawa koefisien paling dhuwur saka simbol biasa.

Multiplier paling gedhe bakal menehi simbol khusus, mbentuk kombinasi dhewe. Kabeh nilai diterangake kanthi rinci ing meja mbayari.

Mesin slot rtp

Mesin slot rtp yaiku 96.65%. Pangarepan positif mesthi ditindakake ing praktik, sing gampang verifikasi kanthi miwiti slot kanthi gratis.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar