Starburst

Stones Precious, Kristal lan Lintang Pelangi Enteni Kanggo Kabeh Wong ing Mesin Slot Starburst sing Diprodhuksi dening Net Entertainment. Saka iki, kombinasi dibentuk ing 10 garis lan winnings diwenehake kanthi jumlah nganti 50.000 dhuwit recehan. Kajaba iku, slot uga nampa bonus kanthi bentuk rotasi bola-bali kanthi nggunakake drum.

Sampeyan bisa muter mesin mesin Slot singent Emas Emas.

Katrangan Mesin Slot

Starburst Video Slot sing diproduksi ing taun 2012. Netent menehi nganti 5 drum, 3 larik lan 10 garis pambayaran tetep. Kabeh setelan dilindhungi piranti lunak sing dilisensi. Dheweke uga menehi karya stabil, menang lan kurang kewan omo. Informasi rinci babagan paramèter utama mesin, sing ditampilake ing meja:

Setelan

Tegese

Tingkat paling murah

0.1 dhuwit recehan

Tingkat maksimal

100 dhuwit recehan

Hadiah maksimal

50.000 dhuwit recehan

Tingkat volatilitas

Cekak

Kemungkinan muter

96.09%

Bonus

Respins kanthi simbol berkembang

Multiplier

5 – 250

Fungsionalitas game

Mesin slot starburst dilengkapi panel kontrol sing trep. Dumunung ing sisih ngisor layar. Amarga kunci, para pemain entuk akses menyang fungsi ing ngisor iki:

  • Tabel lan informasi game;
  • informasi babagan imbangan, winnings lan tarif;
  • Setelan otomatis;
  • ngluncurake babak siji;
  • Pilihan tingkat maksimal ing siji pers;
  • penyesuaian saka tingkat lan regane;
  • Setelan Swara, Rotasi Cepet, Miwiti saka Gap, lsp.D.;
  • Bagean kanthi aturan lan fitur.
Neten

Standar fungsi kanggo bedhil mesin hiburan net. Katrangan rinci ditampilake ing bagean sing dibukak dening tombol «?». Sampeyan bisa nyoba karya slot kanthi gratis ing versi demo.

Putaran bonus ing starburst

Ana siji bonus ing mesin slot starburst. Sesambungan karo simbol alam bébas (bintang) lan diaktifake saka kerugian ing sel 2 – 4 drum. Ing wiwitan, slot ndandani kabeh kombinasi bisa lan ngringkes winnings.

Sanalika kabeh penghargaan ditanggepi, Wilds wiwit nyebar nganti kabeh sel ing drum kasebut dikuwasani. Ing wektu sing padha, sisa karakter nggawe rotasi bola-bali. Yen tiba liar sing anyar, mula kabeh wis diulang maneh.

Kanggo siji bonus ing Starburst, sampeyan bisa muter 3 respina. Saben wong sing diklumpukake bisa menehi hadiah combo lan penghargaan sing diringkes. Sawise ngrampungake imbangan pamuter, winnings sing akumulasi ditampa, lan slot bali menyang negara biasa.

Cara Muter

Proses game ing starburst – Klasik. Iki mudhun kanggo nggulung drum lan ngempalaken kombinasi hadiah ing garis aktif. Kabeh bisa otomatis liwat kunci «Game Otomatis», Banjur tetep mung kanggo mirsani winnings.

Neten

Wiwitane, disaranake ngonfigurasi mesin kanggo game sing kepenak. Iki ditindakake liwat tombol:

  1. Wrench. Ing kene sampeyan bisa nyepetake gulungan saka drum (mode Turbo), aktif ing babak saka longkangan lan mateni layar layar layar.
  2. Tingkat / Dot. Dhuwit recehan. Bagean kanggo nemtokake tingkat total.
  3. Otomatis. Setelan Mode Otomatis. Sampeyan bisa milih jumlah babak lan mutusake watesan babagan winnings / Kerugian.

Yen sampeyan pengin muter dhewe, mula iki, sampeyan kudu menet tombol utawa celah pusat. Mangkono, wiwitan drum diaktifake ing starburst. Ing pungkasan babak, kombinasi asil direkam lan winnings ditanggepi.

Mesin Sendet Pangirim Starburst

Starburst game melu 8 karakter kanthi gambar unik. Kabeh ditampa saka pabrikan macem-macem taruhan saka kombinasi hadiah. Kita nawakake supaya bisa kenal karo luwih rinci:

  • kristal ungu / biru – mbentuk combo kanthi penghargaan ing taruhan 5/10/25;
  • Kristal oranye – Menehi multipliers x7 / x15 / x40;
  • Permata ijo – nampa multiplier x8 / x20 / x50;
  • Permata kuning – nggawa winnings ing taruhan 10/25/60;
  • Pitu – nggawe kombinasi kanthi macem-macem x25 / x60 / x120;
  • Bar – Simbol sing arang banget kanthi macem-macem 50/200/250 kaping;
  • Star – Mudhun ing 2 – 4 drum ngganti karakter biasa lan ngaktifake bonus sing dibangun.

Kanggo entuk hadiah, sampeyan kudu ngumpulake paling ora 3 karakter sing padha karo 10 garis kasebut. Ing kasus iki, combo dibentuk. Koefisien kasebut diwiwiti dening taruhan lan menang ditanggepi. Yen liar muncul ing layar, banjur saliyane kabeh bonus iki diaktifake.

Mesin slot rtp

Hiburan Net, Nalika Nggawe Mesin Slot, Starburst ora ngganti pamrentahane lan nyetel kanggo ngasilake sing dhuwur. Akibaté, koefisi rtp entuk nilai 96.09%. Karakteristik iki nyedhiyakake pemain sing apik kanggo metu ditambah ditambah ditambah.

Kita uga bisa nyathet yen slot sing diamati nampa volatilitas volat sing kurang bebarengan karo Bonus Respon. Amarga iki, combo sing menang digawe asring asring. Mangkono, risiko diwatesi, lan bathi mundhak.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar