Review saka SportingBet casino 2022

Dianggep veteran saka totoan olahraga online, SportingBet dibukak ing 1997 lan salah siji saka operator paling gedhe ing industri karo nawakake lengkap olahraga, kasino lan produk virtual. SportingBet saiki diduweni dening GVC Holding Plc, salah siji saka perusahaan game paling gedhe ing donya, kang uga ndarbeni merek kayata Ladbrokes, bwin, partypoker lan Foxy Bingo antarane portofolio account ekstensif. Perusahaan iki kantor pusat ing London lan gambling lisensi ditanggepi dening Gibraltar Gambling Komisioner lan Inggris Gambling Komisi.

Promo Code: WRLDCSN777
£10
bonus sambutan
Entuk bonus

Review SportingBet iki nuduhake apa perusahaan game iki tetep worth muter utawa wis pinesthi ngetik buku sajarah dening njupuk dipikir rinci ing produk account, bonus lan promosi, layanan customer, keamanan, produk seluler lan pengalaman pangguna. Situs uga nggunakake sawetara saka panyedhiya lunak paling apik ing donya kanggo game sing kalebu Microgaming, NetEnt, Evolution Gaming, Play’n Go lan Playtech kang tegese pemain uga bisa ngakses sawetara sing paling slot , jackpots lan game table watara. . Umume game casino online ing situs kasebut didhukung dening piranti lunak Evolution Gaming sing menang.

situs olahraga

SportingBet dilisensi dening Komisi Gambling Inggris lan Komisi Gambling Gibraltar tegese pemain bisa yakin manawa pengalaman game sing aman, aman lan adil lan situs kasebut tanggung jawab kanggo tumindake dening panguwasa peraturan kasebut.

Carane pratelan hadiah sambutan SportingBet

Pemain anyar bisa entuk 100 free muter ing Starburst slot nalika padha simpenan luwih saka £10. Nanging, ana sawetara syarat lan kahanan penting kanggo nyatet ing tawaran iki, kalebu sing pemain setor karo layanan e-wallet kayata PayPal, paysafecard, Neteller lan Skrill ora layak kanggo tawaran iki.

  • Bonus simpenan: 100 Spins Gratis ing Starburst
  • Kondisi bonus: 10x wagering
  • Validitas: 7 dina
  • Promosi liyane: Acca Boost, We Love Accas, Garansi Odds Paling Apik.

Program bonus

Salah sawijining wilayah sing kuwat banget SportingBet yaiku nawakake akeh promosi kanggo pemain sing wis ana, utamane ing bidang olahraga. Iki kalebu Prakiraan, Njamin Odds paling apik ing Pacuan Kuda, uga We Love Accas, Accas Boost lan Accas Insurance.

Predictor minangka salah sawijining promosi paling unik saka SportingBet lan ateges game prediksi gratis sing ana gandhengane karo Liga Premier. Pemain nyoba bener prédhiksi asil lan jadwal game saben minggu, lan yen sukses, TCTerms dianugerahi. Pemain banjur diurutake dadi leaderboard saben minggu lan sakabèhé, kanthi pamisah hadiah £ 1,000 ing antarane pemain paling dhuwur saben minggu lan £ 20,000 menyang pemain paling dhuwur ing pungkasan musim, kanthi kabeh hadiah dibayar minangka taruhan gratis sing bener sajrone telung dina. . Njamin Odds Best fitur umum bookmakers serius nawakake pasar racing jaran lan Sejatine njamin sing padha bakal cocog rega wiwitan paling (SP) rintangan totoan ing industri ing kabeh pasar UK lan Irlandia.

Hiburan olahraga terus karo “We Love Accas”, promosi sing menehi pemain taruhan gratis £5 saben minggu yen mbuwang £20 utawa luwih kanggo akumulator bal-balan. Accumulators banget tresnani saka SportingBet, ngedongkrak rintangan ing sawetara pasar karo ‘Acca Boost’ lan ‘Acca Insurance’ uga menehi pemain mbalekaken minangka bonus yen totohan ditolak amarga mung siji nyoba gagal. Sayange, ora bonus casino saiki kasedhiya kanggo pemain.

Proses registrasi langkah-langkah ing kasino SportingBet

Mutusaké kanggo nggabungake SportingBet? Tenang, proses registrasi yaiku mlaku-mlaku ing taman yen sampeyan tindakake langkah iki:

  • Bukak situs web SportingBet.
  • Klik ing tombol “Register”.
  • Pilih negara lan mata uang ing langkah pisanan
  • Ketik alamat email lan gawe sandhi
  • Ketik informasi pribadhi ing langkah sabanjure
  • Banjur ketik nomer ponsel lan pilih apa sampeyan pengin nampa kabar saka bookmaker lan carane
  • Priksa manawa sampeyan wis ngisi kabeh kolom
  • Sawise iku, klik tombol “Gawe Akunku” lan Akun sampeyan wis siyap!

olahragabetreg

Sampeyan kudu duwe rincian tartamtu ing tangan supaya ora mbuang wektu. Iki kalebu jeneng lengkap, tanggal lahir, negara panggonan, alamat email, sandhi, jeneng pangguna lan nomer telpon kontak, ing antarane data liyane.

Carane pass verifikasi ing website casino

Ora mung SportingBet, nanging saben bandar judi online wis nemokake solusi sing paling apik kanggo masalah kasebut kanthi njaluk verifikasi sing nandheske identitas lan alamat sampeyan, mula penipuan ora bisa ditindakake. Proses verifikasi kasebut diarani verifikasi KYC utawa verifikasi Ngerti Pelanggan Sampeyan.

Kaping pisanan, sampeyan kudu nyiapake dokumen kanggo verifikasi, lan amarga verifikasi kasusun saka rong bagean, sampeyan kudu nyedhiyani sawetara dokumen kanggo loro pihak:

Pisanan, sampeyan kudu verifikasi identitas, sing mung kudu ngirim bookmaker salinan pindai utawa gambar saka dokumen ing ngisor iki:

  • Paspor sing sah (mung kaca foto),
  • ID sing sah (ngarep lan mburi),
  • Lisensi nyopir sing sah kanthi foto (foto, jeneng lan teken).
  • Bank statement (ditanggepi ing 3 sasi pungkasan),
  • Surat pembebasan saka kertu kredit/debit utawa kertu prabayar (diterbitake sajrone 3 wulan pungkasan),
  • Persetujuan sewa (ditanggepi sajrone 12 wulan pungkasan),
  • Sertifikat asuransi mobil, omah, ponsel (diterbitake sajrone 12 wulan kepungkur),
  • Surat resmi diakoni menyang universitas utawa surat sing ditampa (ditanggepi sajrone 12 wulan pungkasan),
  • Pernyataan Katalog (diterbitake ing 3 sasi pungkasan),
  • Surat nikah,
  • Kontrak kerja utawa slip gaji kanthi alamat sing katon (ditanggepi sajrone 3 wulan pungkasan).

verifikasi olahraga

Sawise sampeyan wis kasil nyiyapake salinan pindai utawa foto saka dokumen sing arep digunakake, sampeyan mung kudu ngirim menyang bookmaker. Rampung, kabeh, saiki sampeyan kudu ngenteni tim bookmaker mriksa lan konfirmasi manawa sampeyan wis lulus verifikasi KYC.

Carane ngalih menyang versi seluler saka SportingBet

Situs gambling nawakake pemain sawijining versi seluler khusus, kang ora ngageti. Sawise kabeh, senadyan kasunyatan manawa sumber kasebut anyar, mung nggunakake teknologi lan piranti lunak canggih. Ing versi seluler saka casino, kabeh fungsi padha kasedhiya, kajaba antarmuka dhewe, kang dicocogake kanggo layar cilik.

Mangkono, gamblers bakal bisa muter reels, nggunakake bonus, kontak support lan nindakake luwih. Kajaba iku, versi seluler duwe download luwih cepet lan ora nganggo lalu lintas akeh banget. Kajaba iku, iku worth kang lagi nyimak utamané sing versi ndhukung Android lan iOS piranti.

Carane download mobile casino app

Aplikasi kasebut dirancang kanggo muter kabeh layanan sing ditawakake ing situs desktop utama, nanging ing format sing kompatibel karo piranti seluler Android. Iki tegese sampeyan bakal entuk pengalaman game seluler sing luwih apik liwat app dibandhingake nggunakake situs web ing telpon.

Desain kasebut miturut tema situs web SportingBet utama. Sampeyan bakal nemokake tema tradisional biru lan abang, nanging latar mburi utama biasane putih. Iki ndadekake antarmuka aplikasi ora mung estetis, nanging uga gampang diwaca.

olahragabetapk

Kanggo konten game dhewe, pasar taruhan sing ditampilake ing kene padha karo situs desktop. Iki tegese sampeyan bakal bisa ngakses kabeh bookmaker SportingBet, sing cukup gedhe. Kajaba iku, ana uga bagean kanggo macem-macem game casino sing menehi pengalaman game casino mobile lengkap.

  1. STEP 1: Sadurunge nginstal file sing diundhuh, sampeyan kudu ngganti setelan keamanan kanggo ngidini instalasi saka sumber eksternal. Apa iki kanthi pindhah menyang Setelan> Keamanan> Sumber sing ora dingerteni.
  2. STEP 2: Sawise nggawe pangowahan ing setelan, golek file sing diundhuh ing telpon lan klik kanggo miwiti instalasi. Sampeyan bisa uga nampa bebaya keamanan babagan aplikasi kasebut. Cukup klik “Konfirmasi” lan terus.
  3. STEP 3: Sawise nginstall aplikasi, sampeyan bisa miwiti lan banjur mlebu menyang SportingBet utawa ndhaftar kanggo miwiti muter.

CATETAN. Aja lali ngganti setelan keamanan telpon bali menyang gawan sawise instalasi rampung, amarga iki penting kanggo nglindhungi piranti saka malware eksternal liyane.

Mesin slot casino

Mlebu lan nggawe simpenan pisanan kanggo nampa 100% welcome bonus nganti € 200 ekstra! Sampeyan bisa ngakses game slot online paling apik sing dikarepake ing sawetara menit.

Kita wis kerja sama karo pangembang gedhe kaya Merkur, NetEnt, Microgaming lan liya-liyane kanggo nggawa sampeyan game paling apik ing kutha. Nyilem menyang casino online lan miwiti lelampahan dhewe liwat wektu! Miwiti perjalanan menyang Era Mesozoic lan ngunjungi jagad dinosaurus sing nyenengake ing Taman Jurassic. Yen ora cocog karo sampeyan, sampeyan bisa uga luwih seneng Mesir Kuno. The pharaohs kuwoso nunggu sampeyan karo winnings luar biasa ing slot online kaya Kitab Mati lan Mripat Horus. Yen sampeyan dudu penggemar sejarah, ora masalah! Ayo Phantom of the Opera nggawe dalan menyang impen utawa numpes banteng galak ing El Torero!

Hadiah gedhe nunggu sampeyan ing slot online kaya Star Spinner lan Melon Madness!

casino urip

Panyedhiya Live Casino unggulan kita, Evolution Gaming, terus-terusan kerja kanggo mesthekake yen sampeyan duwe pengalaman seumur hidup!

Kita ora mung menehi kesempatan kanggo muter casino urip tanpa menyang casino nyata… karo kita sampeyan bisa lelungan lan nelukake donya kabèh! Seneng Tetep mewah ing klub kita ing Riviera Prancis lan nyoba sawetara blackjack. Yen preian panas luwih bab Panjenengan, ngrungokake swara Gamelan saka segara biru lan muter setir roulette Yunani. Yen sing muni banget sepi kanggo sampeyan, urip jetsetter lan menyang kutha sing ora tau turu! casino urip uga nawakake sampeyan sensai game urip kaya poker , baccarat lan dream catcher!

olahragabetlive

Saliyane kabeh pengalaman casino urip sing luar biasa gawe ketagihan, kita uga nggawa promosi macem biasa! Contone, promosi Cashback favorit kita bakal mesthekake yen sampeyan menang sanajan sampeyan kalah. Kajaba iku, sampeyan uga bakal entuk akses menyang promosi musiman sing nawakake hadiah sing apik kanggo ngoptimalake musim apa wae! Punapa mawon game lan promosi seneng, sampeyan tansah welcome ing casino urip karo dealers urip cute kurban fun telas!

Kaluwihan lan cacat saka casino

Kaluwihan

  • Pilih saka sawetara saka sudhut acara olahraga kanggo totohan;
  • Iku gampang mangertos rintangan;
  • promosi biasa lan nawakake.

Cacat

  • Nemokake tarif menit pungkasan bisa mbingungake ing wiwitan;
  • Layanan Livescore bisa dadi luwih gampang kanggo navigasi.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Pilihan pembayaran asring pratondo apik banget carane jujur ​​lan aman situs totoan online. Contone, sawetara situs nyoba covertly ngisi Fees transaksi, nalika wong bisa mbayar metu dhuwit kanggo nyoba lan trap dhuwit pemain. Begjanipun, SportingBet ndhuwur iki antics cilik lan nawakake pemain cara pembayaran aman, transparan lan dipercaya.

  • Pilihan simpenan: Transfer bank, Maestro, Neteller, Skrill, paysafecard, PayPal;
  • simpenan minimal: £10;
  • Fees: ora ana data;
  • Mata uang sing ditampa: GBP, EUR;
  • Pilihan mbayari: Transfer bank, Neteller, Skrill, PayPal.

Jumlah simpenan minimal disetel ing £ 10 lan pemain duwe sawetara saka sudhut opsi kalebu transfer bank, Maestro, Neteller, Skrill, Ukash, paysafecard lan nyengsemaken PayPal. Ora ana biaya transaksi kanggo celengan utawa penarikan ing situs iki.

cara mundur total uga dipercaya, sanajan ora ekstensif: pemain bisa mbatalake dhuwit liwat transfer bank, Neteller, Skrill lan maneh PayPal. Gawan PayPal Fantastic kanggo pemain minangka salah siji saka cara pembayaran online paling aman ing donya lan ngilangake perlu kanggo pemain kanggo nyedhiyani rincian bank.

Nyokong

Thanks kanggo luwih saka 20 taun pengalaman. wakil support SportingBet kasedhiya kanggo bantuan pemain 24 jam dina, 7 dina minggu sing bisa hubungi wong liwat manggon chatting, email utawa telpon.

Nyiyapake layanan pelanggan pancen cukup prasaja: sampeyan kudu ngidini pelanggan ngubungi sampeyan kapan lan kepiye carane, banjur sampeyan mung butuh tim sing terlatih kanggo mbantu. SportingBet bisa kanthi gampang ngrampungake tugas kasebut, lan wakile enten lan kompeten kanggo ngrampungake masalah apa wae.

Basa

Kanggo nggawe game minangka trep kanggo para pelanggan, platform SportingBet nawakake sawetara versi basa. Dadi, contone, kasedhiya: Inggris, Spanyol, Kazakh, Jerman, Portugis, Rusia, Ukrainia, Finlandia lan versi Prancis.

mata uang

Minangka itungan game ing kasino online, padha nggunakake: dollar AS, euro, dolar Russian lan hryvnia Ukrainia. Kang kudu cukup kanggo game nyaman lan dipercaya ing sumber.

Lisensi

Operator situs web GALAKTIKA NV menehi pangguna layanan gambling sesuai karo lisensi Curacao No.. 8048 / JAZ2016-050. A, pangolahan pembayaran ditindakake dening anak perusahaan sing diarani Unionstar Limited, sing didaftar ing Siprus.

Paramèter utama SportingBet

Perusahaan GVC Holdings PLC
alamat 1 Ganti anyar, London, EC4M 9AF
Peraturan / Lisensi UKGC, GGC
Telpon +44 8000280348
Email [email protected]
Obrolan langsung 24/7

FAQ

Carane aman iku kanggo muter ing SportingBet casino ?
Situs kasebut nyedhiyakake piranti lunak khusus sing dilisensi lan nggunakake sistem enkripsi modern. Kajaba iku, regulator independen bisa ngonfirmasi linuwih.
Aku bakal bisa kanggo muter mesin slot free ?
Ya, sampeyan bisa nyoba mesin slot apa wae lan sampeyan ora perlu ndhaptar ing platform SportingBet. Kabeh sing dibutuhake kanggo sampeyan milih slot sing disenengi lan mbukak ing mode demo.
Carane nggawe simpenan?
Kanggo replenish akun game ing casino, pisanan kabeh ngunjungi Akun pribadi, banjur pindhah menyang tab “Kasir”. Ing ngendi bagean “Imbangan”, klik tombol “Ndhuwur” lan pilih cara sing dikarepake.
Apa sampeyan kudu ndaftar?
Pisanan, sampeyan kudu umur sing sah lan ngrampungake formulir registrasi singkat. Kapindho, sampeyan kudu ngubungake email sampeyan banjur tindakake link saka surat kasebut.
Kasino SportingBet sing menehi bonus?
Kanggo wiwitan, platform nawakake hadiah sambutan kanggo 5 simpenan, nalika pemain liyane bisa Count ing cashback, program kasetyan, promosi ulang lan akeh liyane.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar