Space Wars

Alien ngembangake teknologi kloning lan nyoba njupuk kabeh ruang kanthi biaya. Plot kaya kasebut melu produksi hiburan mesin hiburan mesin. Game kasebut kanggo melu ing pertempuran ruang lan entuk winnings nyata ing jumlah nganti 200.000 dhuwit recehan kanggo iki. Lan ing prestasi kasebut bakal mbantu bonus asli sing ngaktifake kloning lan rotasi bola-bali.

Sampeyan bisa muter mesin mesin Slot singent Unibet.

Katrangan Mesin Slot

Wars Spasi dibebasake ing taun 2013 dening Neten. Tema utama – Wars Kosmis Alien. Slot dikurmati 5 drum, 4 larik kanthi simbol lan 40 garis kanggo nggawe kombinasi sing menang saka dheweke. Minangka bonus, respins nganggo gambar klon. Luwih lengkap babagan setelan ing meja:

Pilihan

Katrangan

Bet (min)

0.4 Pinjaman

Bet (Max)

200 utang

Pembayaran (maksimal)

200.000 dhuwit recehan

Ukuran

5 * 4

Garis

40 (tetep)

Volatilitas

Ing tingkat tengah

Latar mburi

96.75%

Bonus

ResPINS

Multipliers (x)

2 – 1.000

Fungsionalitas game

Mesin hiburan net duwe fungsi sing nyedhiyakake game sing nyaman. Wars Spasi ora istiméwa ing babagan iki. Didhawuhi panel kontrol, kunci sing menehi akses menyang fungsi ing ngisor iki:

  • Bagean informasi nganggo tabel pembayaran;
  • Pilihan tingkat tingkat lan martakake duwit receh;
  • nyetel rotasi otomatis (nomer bunder lan watesan);
  • ngluncurake nggulung dray biasa;
  • Pilihan tingkat maksimal ing siji klik;
  • Setelan tambahan (Swara, Rotasi Cepet, diwiwiti saka Gap, layar layar layar lan mode layar lengkap);
  • Certificate.

Babak Bonus ing Wars Spasi

Bonus ing perang ruang diarani «Spin maneh». Iki diaktifake nalika nggawe kombinasi hadiah ing baris apa wae. Ing wiwitan pamuter diwenehi winnings sing diklumpukake. Banjur, karakter sing menang ing kapsul khusus «POD cloning».

Neten

Babak Bonus Menehi re -rotation. Sajrone kelompok kasebut, klon simbol saka polong cloning katon ing drum. Kajaba iku, dheweke disebarake ing larik, sing nambah kemungkinan nggawe kombinasi hadiah hadiah.

Yen babak maneh menang, mula simbol kasebut cloning, lan pamuter nampa respin anyar. Terus nganti rotasi kalah pisanan. Pungkasane, kabeh hadiah sing dikumpulake ditanggepi.

Cara Muter

Pertama Ruangan Wars ing versi awis utawa demo. Sabanjure, mutusake setelan. Sampeyan bisa nindakake iki liwat tombol ing ngisor iki:

  1. Tingkat. Tingkat total disetel ing kene. Diatur dening panah sing ana ing cedhak.
  2. Martabat dhuwit recehan. Bagean iki ngatur regane duwit receh sing nduwe peran mata uang game.
  3. Wrench. Mbukak setelan mode Turbo lan diluncurake saka putaran saka celah.
  4. Game Otomatis. Jumlah gulung otomatis lan watesan sing dipilih ing kene.

Sanalika sampeyan arep milih setelan sing paling nyaman, miwiti babak game. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nggunakake tombol pusat utawa pencet jurang kasebut. Sawise ngrampungake gulung drum, kabeh bisa menang menang. Yen dheweke tiba, mula bonus diuripake. Kabeh iki tumindak kanthi otomatis lan ora mbutuhake tumindak tambahan.

Neten

Wacana Simbol otomatis otomatis

Slot video sing ditampa saka panyedhiya 12 karakter. Padha bedane gambar, ngetokake penghargaan lan kemungkinan tiba ing sel drum. Coba kabeh luwih rinci:

  1. Alien cilik. Klompok kasebut diwakili 5 gambar kanthi macem-macem alien ukuran cilik. Saka dheweke, kombinasi nggawa multipliers ing kisaran saka X2 nganti X60 diklumpukake.
  2. Big Aliens. Iki kalebu 5 alien diwasa saka macem-macem warna. Nggawa winnings ing jumlah 10 nganti 400 tarif.
  3. Kristal. Simbol sing arang karo Multipliers X30 / x250 / x1000.
  4. Liar. Katon mung 2 lan 4 drum. Ngganti kabeh gambar lan, yen bisa, nggawe combo saka wong-wong mau.

Kombinasi Hadiah ing kene dibentuk ing 40 baris aktif. Padha kumpul saka 3 – 5 gambar identik lan mung siji arah (saka kiwa menyang tengen). Ing puteran apa wae, sawetara combo bisa tiba sekaligus. Koefisiensi kasebut diringkes, banjur tikel taruhan lan dadi penghargaan umum.

Mesin slot rtp

Game hiburan net produsen mesthi dibedakake kanthi nambah kemungkinan teoritis paler lan perang ora ana sing istiméwa. Koefisien RTP ing kene 96.75%, sing luwih dhuwur tinimbang ing pirang-pirang slot liyane ing casino online.

Recoil sing dikonfigurasi ngidini sampeyan mlebu. Volatility rata-rata nuduhake manawa biasane kedadeyan ing 300 jarak – 500 babak. Lan bonus karo respin nggawe gamelan luwih nguntungake, nambah kemungkinan nggawe kombo hadiah saka karakter klon.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar