Review saka Sol casino 2022

Platform casino online Sol wis operasi wiwit 2018. Ing manajemen Galaktika NV, organisasi kasebut duwe sawetara platform gambling sing luwih populer lan kerja sama khusus karo panyedhiya ndhuwur. Kajaba iku, sumber kasebut wis entuk lisensi sing cocog ing Curacao lan nawakake kahanan sing transparan. Nalika arep menyang kaca utama situs, pemain samesthine antarmuka digawe miturut jinis motif Mesir kuna. Lan, ing kaca utawa spanduk apa wae, gambar karo bandha para firaun, mekanisme kuno lan makhluk mitos bakal diselehake. Kanggo navigasi situs, wis dadi luwih trep, administrasi casino Sol wis nggawe menu vertikal, kang dumunung ing sisih kiwa layar.

Bonus:150% ing simpenan + 500FS
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
150% + 500FS
sambutan bonus
Entuk bonus
sun casino

Carane njaluk hadiah sambutan Sol

Penawaran paling loman ing casino diwenehi kanggo wiwitan! Dadi, contone, sampeyan bisa njaluk hadiah sambutan kanggo limang celengan pisanan, kalebu bonus khusus lan free muter , kang diterangake ing liyane rinci ing meja.

Nampa promosi gumantung ing nomer simpenan

Nomer isi ulang Bonus nganti USD Free giliran Game kasebut
Sing pertama 150%, nganti 2550 nganti 500 Phoenix Forge
Kapindho 100%, nganti 255 seket Temple of Nudges
Katelu 50%, nganti 340 40 EggOMatic Golden Grimoire
Kaping papat 50%, nganti 425 telung puluh Toko Buah, Hotline
kaping lima 25%,640 25 Starbust

Kanggo nampa hadiah sing diwenehake, sampeyan kudu ngisi akun sampeyan kanthi jumlah paling ora $17. Kajaba saka simpenan pisanan, kang bisa ditampa nalika replenishment karo jumlah paling $ 8,5, lan nomer free muter bakal gumantung langsung ing dhuwit setor. Ing wektu sing padha, wager kanggo kabeh kasus padha – x40.

program bonus

Casino Sol iku panggonan kang gedhe yen tresna bonus beda. Amarga platform ngidini sampeyan entuk meh kabeh simpenan. Uga, saliyane hadiah sambutan, para pemain judi bisa ngarepake tawaran menarik ing ngisor iki:

  • Cashback saben minggu nganti 10% – pelanggan casino, preduli saka status ing program kasetyan, bakal bisa nampa cashback saben minggu. Akrual mbalekaken sebagean dana sing ilang dumadi ing dina Rebo. Dikreditake kanthi otomatis, nalika wagering diwenehi 3 dina, lan taruhan, gumantung saka status pemain: saka x0 nganti x5
  • Bonus ulang tahun. Kabeh pangguna kedhaftar nampa hadiah unik saka casino SOL. Ing kasus iki, ukuran hadiah, kaya ing versi sadurungé, kena pengaruh saka status gambler, nanging ora bisa ngluwihi $ 1.000.
  • kode Promo – kanggo nampa macem-macem ora peparingé simpenan lan free muter , sampeyan mung kudu langganan newsletter casino utawa golek kombinasi cocok ing sumber tematik.
  • Turnamen lan promosi – administrasi institusi nyoba nganakake acara sing menarik kanggo para pemain kanthi rutin. Ing wong-wong mau, padha bisa njaluk peparingé cantik ngalangi lan mesthi free muter .

bonus kasino sol
Kajaba iku, iku utamané worth kang lagi nyimak program kasetyan casino Sol, kang kabeh pemain melu otomatis. Sampeyan bisa entuk nilai khusus mung kanggo taruhan dhuwit nyata utawa kanggo simpenan. SolCoins akumulasi diijolke kanggo dhuwit nyata, free muter, utawa tiket lotre. Ing kasus iki, status klien dhewe mengaruhi kurs. Tingkat diutus adhedhasar jumlah dhuwit recehan diklumpukake.

Tingkat program kasetyan

Status Jumlah poin sing dibutuhake kanggo lulus Cashback Ganjaran kanggo tingkat munggah kado ulang tahun Kurs kurs 100 SolCoins, $
kristal ora sepuluh% ilang $ 17, h50 ilang
Kuarsa 25 sepuluh% 15 free muter, x40 $ 34, h50 1, 7,x3
Onyx 100 sepuluh% 25 free muter x35 $ 51, h50 2, 4,x3
Agate 500 sepuluh% 30 free muter, x30 $ 85, x35 5 ,x3
Topaz 2000 sepuluh% 35 free muter, x25 $ 170, h20 7 ,x3
Opal 5000 sepuluh% 50 free muter, x20 $ 255, x15 8,5 x3
Safir 10.000 sepuluh% 100 free muter, x10 $ 340, x10 10, x3
Ruby 25 000 sepuluh% 150 free muter, x7 $ 425, x5 12, x3
Inten 50.000 sepuluh% 250 free muter, x5 $ 849, ora wager 14, ora wager

Proses registrasi langkah-langkah dening-ing casino Sol

Mung pemain kadhaptar bakal bisa kanggo njaluk kabeh hak istimewa saka klub gambling. Nalika antarmuka sing prasaja lan intuisi, mesthi, mbantu malah pamula kanggo ngatasi proses iki. Mung tindakake pandhuan ing ngisor iki lan sampeyan bisa cepet dadi klien casino:

  1. Kaping pisanan, bukak situs resmi casino SOL.
  2. Pindhah menyang bagean sing cocog (bisa ditemokake ing sisih tengen ndhuwur layar).
  3. Temtokake hadiah sambutan (elinga yen saben wong ngemot giliran free ing game tartamtu).
  4. Ketik alamat email sampeyan saiki lan gawe kombinasi sandhi sing kuwat.
  5. Pilih mata uang game lan, yen perlu, setuju newsletter saka casino.
  6. Seret werni menyang tengen kanggo setuju karo syarat-syarat sumber gambling.
  7. Klik ing tombol “Register”.
  8. Email sing ngemot link sing bisa diklik bakal dikirim menyang alamat email sampeyan. Sampeyan mung kudu ngliwati, nanging lakoni sajrone sawetara jam, yen ora bakal bisa digunakake.

pendaftaran kasino sol
Sawise nggawe akun anyar, sampeyan kudu ngisi akun pribadhi nganggo informasi pribadhi. Ing wektu sing padha, mung kudu nemtokake data sing bisa dipercaya supaya ing mangsa ngarep ora ana masalah. Kanggo pass registrasi cepet, gamblers bakal bisa nggunakake wewenang liwat macem-macem jaringan sosial. Sampeyan mung kudu ngeklik bagean “Registration” lan pilih lambang sing cocog.

Carane pass verifikasi ing website casino

Kanggo bebas mbatalake dhuwit sajujure entuk ing platform casino Sol, sampeyan kudu, mesthi, verifikasi identitas. Ing tab “Verifikasi” sampeyan bisa nemokake instruksi lan syarat sing cocog. Mulane, malah wiwitan ing hiburan kuwi, sing wis tau main ing casino online sadurunge, bakal bisa gampang pass identifikasi. Casino menehi syarat standar kanggo kabeh dokumen: kualitas apik lan visibilitas kabeh unsur perlu. Gumantung marang pemain sing milih cara ngisi maneh, syarat kanggo dokumen sing diwenehake bakal beda-beda:

  • kertu plastik: jeneng pemilik, periode validitas, digit pisanan lan pungkasan;
  • e-wallet: njupuk gambar layar ing akun pribadhi.

Sanalika sawise pangguna upload file, administrasi casino Sol nyoba kanggo mriksa wong minangka cepet sabisa. Banjur tandha sing cocog katon, nuduhake yen pangguna wis diverifikasi. Ngliwati prosedur kasebut mbantu ngamanake kabeh transaksi lan nglindhungi data klien kanthi andal.

Cara ngalih menyang versi seluler “Sol”

Situs gambling nawakake pemain sawijining versi seluler khusus, kang ora ngageti. Sawise kabeh, senadyan kasunyatan manawa sumber kasebut anyar, mung nggunakake teknologi lan piranti lunak canggih. Kabeh fungsi padha kasedhiya ing versi seluler saka casino, kajaba antarmuka dhewe, kang dicocogake kanggo layar cilik. Mangkono, gamblers bakal bisa muter reels, nggunakake bonus, kontak support lan nindakake luwih. Kajaba iku, versi seluler luwih cepet loading lan ora nganggo akeh lalu lintas. Kajaba iku, iku worth kang lagi nyimak utamané sing versi ndhukung Android lan iOS piranti.

Carane download mobile casino app

Sayange, piranti lunak seluler lagi dikembangake. Nanging, pemain bakal bisa ndownload aplikasi sing kapisah menyang PC. Sampeyan bisa nindakake iki langsung ing sumber Sol dhewe utawa ing situs partner. Mangkono, sampeyan bakal entuk program kualitas lan luwih akeh optimasi platform.
apk kasino sun

Mesin slot casino

Dhaptar hiburan ing sumber cukup ekstensif. Ing katalog sampeyan bisa nemokake loro paling anyar lan populer slot saka pangembang cukup gedhe. Uga ing kene sampeyan bisa nemokake piranti saka pamula, nanging studio janjeni. Na, supaya telusuran game minangka nyaman sabisa, kabeh game casino SOL dipérang dadi kategori ing ngisor iki:

  • Slot – bagean wis diselehake loro piranti format klasik lan luwih modern.
  • Roulette punika macem-macem saka sudhut game populer kabeh ndonya.
  • game Live hiburan karo croupiers nyata.
  • Papan game – poker , keno, blackjack lan game kertu liyane.

Kajaba iku, kabeh pangguna bakal bisa nggunakake saringan tambahan kanggo nelusuri sawetara jinis hiburan. Sampeyan uga kudu menehi perhatian khusus marang watesan sing ditrapake kanggo wilayah tartamtu.
slot casino sol

Pangembang Piranti Lunak

Sembarang bagean game duwe filter khusus kanggo nggoleki miturut taun rilis, dikarepake lan pangembang. Sing terakhir ing situs web Sol diwakili kanthi jumlah sing cukup. Kabeh mau nyedhiyakake piranti lunak sing disertifikasi khusus lan sponsor macem-macem acara. Dadi, contone, sing paling populer kalebu ing ngisor iki: Pragmatic Play, Fugaso, Endorphina, Booming Games, Microgaming, Igrosoft, NetEnt, Belatra, Playtech lan liya-liyane. Na, yen sampeyan durung mutusaké ing kategori mesin slot, disaranake sampeyan pindhah menyang kategori produk anyar utawa TOP.

casino urip

bagean casino iki replenished dening banget kondhang ing saindhenging donya perusahaan Evolution Gaming, kang nerbitaké game paling apik karo croupiers nyata. Ing tab, sampeyan bisa nemokake pilihan cukup akeh game kayata: roulette, blackjack, poker , baccarat, sic-bo, etc.. Kabeh game bisa diputer mung karo dhuwit nyata. Lan, siaran langsung bakal ditindakake saka studio sing dilengkapi khusus, sing mesthi nambah swasana ati sing luwih gedhe.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Apa sampeyan pengin sinau sing menarik babagan kasino Sol utawa ngerti sisih positif lan negatif? Ing kasus iki, sampeyan bisa nyedhiyani dhewe ora mung karo urutane critane game nyaman, nanging uga nyegah masalah ing mangsa. Kaluwihan:

  • nindakake kegiatan miturut lisensi;
  • pilihan cukup akeh hiburan;
  • Dhukungan lokalisasi Rusia;
  • versi seluler trep;
  • komunikasi karo dhukungan teknis ing basa Rusia;
  • kamungkinan ndhaptar pemain saka Rusia;
  • minangka salah siji saka mata uang utama – dolars;
  • instrumen pembayaran banget populer;
  • bisa mung karo pangembang software buktiaken.

Mung sawetara poin sing bisa digandhengake karo minus. Kaping pisanan, ora ana hadiah simpenan ing platform casino Sol. Inggih, lan, sareh, situs watesan pemain saka akèh negara.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Kanggo nggawe game minangka trep sabisa, mung sistem pembayaran dipercaya presented ing website casino. Dadi, contone, ing antarane kabeh dhaptar, ing ngisor iki bisa dibedakake:

  • kertu bank (MasterCard, Visa);
  • sistem pembayaran (Skrill, Qiwi, Payeer, YuMoney);
  • macem-macem operator seluler.

Sajrone replenishment akun, panrimo dhuwit ing imbangan ana meh enggal. Ing kasus iki, komisi ora dikenani biaya. Pelanggan bakal langsung bisa nggunakake dhuwit lan muter ing sembarang mesin. Sampeyan uga kudu nyorot manawa ana watesan tartamtu babagan penarikan dana, sing bisa ditemokake langsung ing sumber resmi. Ing kasus iki, dhuwit bakal dikreditake menyang akun ora luwih saka 2 dina.

Nyokong

Kanggo entuk informasi sing dibutuhake, sampeyan bisa nggunakake cara ing ngisor iki: hubungi bot chatting ing Telegram, liwat obrolan online ing situs web resmi, nelpon nomer telpon utawa nulis e-mail. Sampeyan uga bisa ngunjungi bagean FAQ, sing ngemot kabeh informasi dhasar kanggo pemain. Inggih, thanks kanggo chatbot sampeyan bisa:

  • njaluk link menyang pangilon saiki;
  • ngaktifake lan transfer bonus kanggo celengan pisanan;
  • golek informasi babagan ganjaran sing diijolke kanggo SolCoints;
  • njlentrehake informasi bab cashback utawa ninggalake review bab casino.

Jumlah paling gedhe saka fungsi kasedhiya kanggo chatting online karo spesialis. Ing kasus iki, jawaban njupuk ora luwih saka sawetara menit, lan kerjane watara jam. Bentuk dialog kasebut dadi modern lan trep, lan ing pungkasan obrolan sampeyan bakal bisa menehi rating.

Basa apa

Supaya game dadi trep sabisa kanggo para pelanggan, platform Sol nyedhiyakake sawetara versi basa. Dadi, contone, kasedhiya: versi Inggris, Spanyol, Kazakh, Jerman, Portugis, Rusia, Ukrainia, Finlandia lan Prancis.

mata uang apa

Minangka itungan game ing kasino online, padha nggunakake: dollar AS, euro, dolar Russian lan hryvnia Ukrainia. Kang kudu cukup kanggo game nyaman lan dipercaya ing sumber.

Lisensi

Operator situs web GALAKTIKA NV menehi pangguna layanan gambling sesuai karo lisensi Curacao No.. 8048 / JAZ2016-050. A, pangolahan pembayaran ditindakake dening anak perusahaan sing diarani Unionstar Limited, sing kudu didaftar ing Siprus.

Paramèter utama saka panyiapan gambling Sol

sumber resmi https://sol.casino/
Lisensi Curacao, № 8048 / JAZ2016-050.
Taun madegé 2018
juragan Galaxy NV
Simpenan / mundur total MasterCard, Visa, Skrill, Qiwi, Payeer, YuMoney, uga macem-macem operator seluler.
panyedhiya piranti lunak Pragmatic Play, Fugaso, Endorphina, Booming Games, Microgaming, Igrosoft, NetEnt, Belatra, Playtech и д..
simpenan minimal Saka 10 dolar.
versi seluler Dhukungan lengkap kanggo piranti seluler Android lan iOS, fungsi sing padha.
Nyokong Liwat bot chatting ing Telegram, kanthi nomer telpon, email lan obrolan online.
Jinis game slot , roulette, manggon casino , game table.
mata uang Dolar AS, euro, rubel Rusia lan hryvnia Ukrainia.
Basa Inggris, Spanyol, Kazakh, Jerman, Portugis, Rusia, Ukrainia, Finlandia lan Prancis.
hadiah sambutan Kanggo limang simpenan pisanan, pemain nampa bonus persentasi cocok + free muter ing mesin slot tartamtu.
Kaluwihan Kemampuan kanggo muter kanggo gamblers Russian-speaking, lunak kualitas, pilihan akeh cara kanggo kontak technical support, alat pembayaran populer, etc.
Registrasi Isi kuesioner cilik kanthi informasi pribadhi, konfirmasi registrasi kanthi ngeklik link saka surat kasebut.
Verifikasi Kanggo ngenali pangguna, gumantung saka instrumen pembayaran sing digunakake, macem-macem dokumen dijaluk.

FAQ

Carane aman iku kanggo muter ing SOL Casino ?
Situs kasebut nyedhiyakake piranti lunak khusus sing dilisensi lan nggunakake sistem enkripsi modern. Kajaba iku, regulator independen bisa ngonfirmasi linuwih.
Aku bakal bisa kanggo muter mesin slot free ?
Ya, sampeyan bakal bisa nyoba mesin apa wae lan sampeyan ora perlu ndhaptar ing platform Sol. Kabeh sing dibutuhake kanggo sampeyan milih slot sing disenengi lan mbukak ing mode demo.
Carane nggawe simpenan?
Kanggo replenish akun game ing casino, pisanan kabeh ngunjungi Akun pribadi, banjur pindhah menyang tab “Kasir”. Where “Balance” bagean dumunung, klik ing “Simpenan” tombol lan pilih cara sing dikarepake.
Apa sampeyan kudu ndaftar?
Pisanan, sampeyan kudu umur sing sah lan ngrampungake formulir registrasi singkat. Kapindho, sampeyan kudu ngubungake email sampeyan banjur tindakake link saka surat kasebut.
Kang casinos SOL nyedhiyani bonus?
Kanggo wiwitan, platform nawakake hadiah sambutan kanggo 5 simpenan, nalika pemain liyane bisa Count ing cashback, program kasetyan, promosi ulang lan akeh liyane.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar