Scrolls of Ra HD

Kekayaan saka dewa utama Mesir kuno – Ra, ngenteni kabeh wong ing gulungan RA HD Slot isoftbet. Slot nawakake winnings gedhe (nganti 100,000 dhuwit recehan saben muter), bonus kanthi fitur asli lan tambah bali. Kabeh iki dilengkapi grafis HD kanthi animasi lan iringan musik.

Katrangan Mesin Slot

5 drum klasik ditambahake ing scrolls ra hd slot. Saben ngemot 3 karakter. Kombinasi kasebut dibentuk ing 20 garis. Winnings dianugerahi tarif linium ing bentuk koefisien. Waca liyane babagan setelan mesin, deleng Tabel:

Parameter

Katrangan

Bet (min)

0.2 dhuwit recehan

Bet (Max)

100 dhuwit recehan

Pembayaran (maksimal)

100.000 dhuwit recehan

Drum lan larik karakter

5 * 3

Prize trek

20 (tetep)

Volatilitas

Rata-rata

Konfigurasi recoil

95.71%

Bonus

Bonus ra, gulung bonus

Multipliers Bet Bet (X)

25 – 5.000

Fungsionalitas game

Gulung HD RA HD otomatis nampa pirang-pirang tombol kanthi macem-macem fungsi. Kabeh mau nyedhiyakake kahanan sing nyaman kanggo game lan menang winnings. Contone, sampeyan bisa:

  • Pilih total tarif saka tingkat;
  • Gawe game (swara, simbol, antarmuka, ilat, lsp.D.);
  • Aktifake rotasi otomatis;
  • Menyang meja pembayaran;
  • Bukak game ing layar wutuh;
  • Bukak sejarah taruhan lan hadiah.

Saka minus, kita mung nyathet yen ora ana rezim turbo. Yen ora, ana kabeh fungsi standar sing ditemokake ing bedhil mesin panyedhiya kanthi apik.

Putaran bonus ing scrolls ra hd

Gulung RA HD Automato diwenehake karo rong fungsi bonus. Sing pertama diarani «Bonus ra». Diaktifake saka 3, 4 utawa 5 gambar saka Gusti Allah Ra (ing posisi apa wae). Layar kasebut diisi dada. Pamuter dijaluk klik ing telung wong. Saka saben Winness Random sing dianugerahi kanggo tarif umum diwenehake.

Sampeyan bisa muter mesin slot isooftbet ing online kasino Sol.

Pilihan kapindho – Gulung bonus. Diuripake karo gulung bebarengan kanggo drum 1, 3 lan 5. Telung parchment sing ditambahi ditampilake ing layar: kesucian, pepeteng lan kekuwatan. Pilih salah siji saka wong-wong mau lan entuk acak acak kanggo tarif umum.

Cara Muter

Nggulung mesin otomatis RA HD duwe aturan sing gampang lan urutane critane game standar. Intine saka game ing kene mudhun ing rotasi drum lan koleksi kombinasi hadiah saka karakter sing padha. Rounds diluncurake kanthi tombol pusat kanthi bentuk panah. Kajaba iku, bisa ngaktifake mode otomatis.

Wiwitane, disaranake milih ukuran tarif kasebut. Fokus kanthi jarak sekitar 300 – 500 babak. Uga, sampeyan bisa pindhah menyang menu utama banjur pilih setelan kanggo game sing nyaman.

Gulung saka mesin mesin HD Slot RA HD

Gulung Gulung saka RD Slot HD nambah karakter nganggo kertu lan gambar tematik sing ana gandhengane karo Mesir kuna. Dheweke dipérang dadi biasa lan bonus. Tilas tiba ing posisi apa wae, mbentuk kombinasi ing baris aktif lan nggawa multiplikasi kanggo tarif linear. Dheweke ditampilake ing meja:

Simbol

3

papat

5

9, 10

25

sèket

100

J

sèket

75

200

Q

sèket

75

250

K

100

200

400

A

100

200

500

Hieroglyph

100

300

750

Manuk

125

500

1.000

Firaun

200

750

2 500

Salib saka Ankh

250

1.000

5.000

Kajaba iku, ana sawetara simbol bonus ing Gulung HD: Gusti Allah – Ngaktifake fungsi bonus RA; Gulung – Gendhing 1, 3 lan 5 Drums, ing endi micu fungsi bonus; Mripat ra – Liar, ngganti gambar sing dibayar (kajaba skatter); Logo Game – Scatter, ngempalaken kumpulan ing posisi apa wae (ora kalebu garis) kanthi macem-macem X200 / X500 / X1000 / X5000.

Mesin slot rtp

RTP (Bali menyang coefisien pemain) ing gulungan mesin HD wis mung ndhuwur rata-rata – 95.71%. Nilai iki apik banget. Nyedhiyakake kemungkinan akses menyang ditambah lan entuk penghargaan sing migunani.

Bali sing dikonfigurasi, volatility sing seimbang lan taruhan bet gedhe ujar manawa gulungan ra hd slot banget nguntungake. Kajaba iku, duwe 2 bonus unik sekaligus kanthi hadiah dijamin.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar