Rox review kasino 2022

Rox Casino punika legal gambling platform sing nawakake sawijining kedhaftar sawetara saka sudhut hiburan lan nawakake cukup loman. Sumber daya resmi dhewe digawe ora mung warni, nanging uga apik gayane, kang mesthi bakal mréntahaké kanggo akeh gamblers. Situs kasebut digawe ing 2016 lan isih dikelola dening perusahaan sing rada populer Best Entertainment Technologies LTD NV. Institusi kasebut beroperasi kanthi lisensi Malta, lan Antillephone NV mriksa linuwih. . Kasino entuk popularitas utamane amarga iklan aktif lan, mesthi, tanggung jawab. Apa sampeyan bisa ndeleng dhewe sawise review kita.

Bonus:150% ing simpenan + 500FS
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
150% + 500FS
sambutan bonus
Entuk bonus
rox-kasino

Bonus kanggo wiwitan saka casino Rox

Sanalika sawise registrasi, pangguna bisa ngetung salah siji saka telung hadiah sing kudu dipilih, amarga iki kudu nggawe simpenan sing cocog. Dadi, contone, kanggo simpenan $17 sampeyan bakal nampa 100% bonus lan 75 free muter , lan kanggo simpenan $25 sampeyan bisa njaluk 150% bonus lan $100. Inggih, kanggo simpenan paling gedhe $170, sampeyan bakal entuk 100% bonus lan 200 free muter . Ing wektu sing padha, ana aturan tartamtu sing kudu mèlu istimewa dening kabeh pemain casino Rox. Na, kanggo saben simpenan sakteruse ing jumlah $ 17, gamblers bakal bisa nampa peparingé ora kurang menarik, rincian ing meja.

rox-kasino-bonus

Nampa ganjaran kanggo simpenan sakteruse

Nomer simpenan Jumlah bonus Jumlah menang maksimum gumantung bonus
Kapindho 100% x10
Katelu seket% h20
Kaping papat seket% h20
kaping lima 25% x40

Sawise simpenan kaping lima, pelanggan bakal bisa ngaktifake siji saka telung bonus saben dina, uga kanggo simpenan. Dadi, contone, kanggo simpenan $ 17, bonus 10% dianugerahi, nalika jumlah maksimum $ 170, lan multiplier x100. informasi luwih rinci kudu njlentrehake ing Rox casino website.

program bonus

Saliyane hadiah kanggo wong anyar, ana sawetara tawaran kanggo pelanggan biasa. Ing cara iki, administrasi sumber gambling nyoba kanggo kasurung pelanggan okehe. Antarane usulan-usulan paling menarik, iku utamané worth nyorot ing ngisor iki:

  • Kanggo simpenan saben minggu – dana akun karo paling $ 34 lan sampeyan bisa njaluk 50% bonus + 100 free muter kanggo muter Gonzo kang Quest. Patut, free muter aken ing 2 dina, 50 bêsik saben. Wagering ing kasus iki x10. Kajaba iku, kanggo simpenan $ 20, gambler 25 free muter ing game tartamtu sapisan minggu.
  • Birthday Gift – Saben taun pemain bakal bisa nampa promosi cukup loman kiro-kiro saka $17 kanggo $340, gumantung ing status. Kanggo entuk, sampeyan mung kudu ngubungi layanan dhukungan sajrone 7 dina sawise preian dhewe.
  • Cashback – yen kabeh taruhan kanggo minggu ngluwihi jumlah winnings dening luwih saka $ 85, banjur ana nyana bali 10% saka casino Rox. Ing kasus iki, wagering bakal digawe karo x5 wagering ing 3 dina.
  • Kode promosi – biasane, kanggo melu tawaran promosi saka sumber gambling, kombinasi khusus simbol ora perlu. Nanging, bisa ditemokake ing buletin, ing kaca saluran Telegram utawa ing situs tematik (sumber daya mitra).

Iku uga worth kang lagi nyimak program kasetyan, kang kabeh pemain disambungake sanalika sawise registrasi. Miturut iku, gamblers bakal bisa kanggo ngumpulake TCTerms Rox kanggo taruhan sing digawe karo dhuwit nyata. Sampeyan uga bisa njaluk TCTerms kanggo menang turnamen lan mung Bejo sing menang lotre. TCTerms akumulasi diijolke kanggo dhuwit nyata.

tingkat program kasetyan Casino Rox

Status Jumlah poin sing dibutuhake kanggo nampa mbalekaken kado ulang tahun kurs 1-poin Ganjaran kanggo tingkat munggah
anyar Otomatis kanggo kabeh pemain sepuluh% $ 17 x50 multiplier 1,7 USD karo x3 wager Ora kasedhiya
biasa wae 25 sepuluh% $34 x50 multiplier 3,4 USD karo x3 wager 10 poin
Agung 100 sepuluh% $ 51 x50 multiplier 5,1 USD karo x3 wager 40 poin
Premium 500 sepuluh% $85, x35 multiplier 7,5 USD karo wager x3 200 poin
VIP 5000 sepuluh% $ 170 x5 multiplier 8,5 USD karo x3 wager Hadiah pribadi
Elit 30.000 sepuluh% $340 x5 multiplier 9 USD ora wager Hadiah pribadi

Cara ndhaptar ing situs web Rox

Prosedur registrasi ing kaca resmi gampang banget lan ora butuh wektu akeh. Contone, ana cara ing ngisor iki kanggo ndhaptar:

  • Wewenang liwat macem-macem jaringan sosial – sampeyan mung kudu milih lambang cocok, lan sistem dhewe bakal generate sandi lan login. Nanging, ing mangsa ngarep, sampeyan kudu ngisi profil sampeyan kanthi informasi pribadhi.
  • Miturut nomer telpon – sampeyan kudu verifikasi nomer telpon lan, mesthi, isi formulir registrasi.
  • Nggunakake formulir khusus – ngisi kolom sing cocog, nanging ing wektu sing padha, sampeyan ora perlu nindakake prosedur kasebut kanthi kapisah.

Kanggo sing milih cara katelu kanggo ndhaftar ing Rox casino, sampeyan kudu nyedhiyani alamat email, teka munggah karo sandi kuwat lan arep ing itungan game. Alamat e-mail kudu ditemtokake minangka sing bisa digunakake, amarga isih kudu dikonfirmasi.

rox-registrasi

Verifikasi langkah demi langkah

Newcomers kanggo sumber gambling bakal bisa kanggo mbatalake nganti $ 850 tanpa liwat verifikasi. Kanggo ngenali akun sampeyan, sampeyan kudu ngirim foto paspor lan njupuk selfie karo dokumen ing tangan. Hubungi dhukungan kanggo verifikasi utawa sampeyan kudu ngliwati nalika nimbang mbayari tartamtu. Prosedur kasebut dhewe jelas banget, sampeyan mung kudu ngetutake pandhuan ing ngisor iki:

  1. Kanggo konfirmasi email, sampeyan mung kudu ngeklik link ing email.
  2. Yen perlu, isi akun pribadhi kanthi informasi (jeneng lan jeneng kulawarga, alamat omah, indeks, lsp).
  3. Ing kono, sampeyan uga kudu ngunggah foto paspor (foto kertu bank bakal dibutuhake nalika mbatalake dana).
  4. Enteni pungkasan mriksa keamanan, lan ing sawetara dina akun sampeyan bakal nampa status dikenali.

Mangkono, administrasi casino Rox nyoba ngilangi pemain umur lan penipuan ing platform kasebut. Apa mesthine mundhakaken ing mata kabeh pangguna lan ndadekake platform dipercaya.

Carane ngalih menyang versi seluler saka Rox

Spin macem-macem mesin slot utawa njupuk kauntungan saka fitur liyane saka platform, gamblers bakal bisa langsung saka seluler. Ing kasus iki, sampeyan ora perlu ndownload piranti lunak pihak katelu – sampeyan mung kudu nggunakake browser seluler lan mlebu menyang sumber.

rox-kasino-mobile

Iku uga utamané worth kang lagi nyimak kasunyatan sing game padha bakal kasedhiya ing telpon, kemampuan kanggo kontak support, njupuk bagéyan ing promosi lan turnamen. Ing kasus iki, mung bedane yaiku desain situs kasebut dhewe. Amarga sumber seluler wis nampa desain rada beda, amarga dicocogake kanggo layar cilik karo layar demek.

Carane download mobile casino app

Kasino online wis nampilake aplikasi resmi ing saindenging jagad, sing dirancang kanggo piranti ing sistem operasi Android lan IOS. Bisa diundhuh ing casino dhewe, utawa langsung ing toko piranti resmi utawa ing macem-macem situs partner. Aplikasi seluler nampa fitur sing padha saka situs desktop, nanging ing wektu sing padha beda-beda ing loading luwih cepet saka sembarang kaca lan nggoleki mirrors up-to-date.

Mesin slot casino

Situs gambling Rox dikenal kanthi jumlah pemain sing cukup akeh, sing nawakake piranti lunak kanthi kualitas apik saka pangembang populer. Lan, supaya navigasi situs luwih trep, kabeh game dipérang dadi kategori ing ngisor iki:

  • Slot – bagean ngemot nomer paling gedhe saka mesin slot, loro format klasik lan luwih modern.
  • Roulette – kene sampeyan bisa nemokake sawetara rolas game populer, kalebu versi luwih eksklusif.
  • Live-casino – game urip karo croupiers nyata.
  • Tabel game – pilihan akeh blackjack, poker , video poker lan hiburan liyane padha.

rox-kasino- slot

Kajaba iku, sampeyan bisa ngurutake miturut model utawa merek. Iki utamané bakal mréntahaké kanggo akeh pemain, lan temtu bakal menakake proses nemokake sembarang mesin slot. Kajaba iku, ing Rox casino sampeyan bisa nyoba metu iki utawa mesin sing free , lan iki sampeyan mung kudu mbukak ing mode Tur.

Pangembang Piranti Lunak

Desain sumber gambling dikembangaké ing gaya kutha wengi. Mulane sawise sampeyan ngunjungi kaca utama, sampeyan bisa terjun menyang atmosfer gambling Las Vegas. Na, kanggo sing seneng game urip, ana bagean urip khusus ngendi sampeyan bisa nemokake macem-macem kertu lan hiburan meja. Lan, ing antarane pangembang sing paling populer, ing ngisor iki kudu disorot: NetEnt, Microgaming, Amatic, Endorphina, Elk Studios, Thunderkick, NextGen Gaming, EGT, Belatra lan liya-liyane. Sembarang slot game, kajaba hiburan urip, bisa mbukak ing mode Tur. Nanging, kanggo miwiti muter dhuwit, sampeyan kudu ndhaftar.

casino urip

Ing bagean game urip ing Rox Casino presented minangka nyata sabisa. Ana bakal siaran langsung ing studio dilengkapi khusus karo croupiers nyata. Na, minangka game kasedhiya – roulette, blackjack, poker lan hiburan liyane. Mung iku worth nandheske sing ora kabeh game karo panganyang bakal kasedhiya ing kabeh negara.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Supaya ngerti apa gambling platform duwe bathi kanggo sampeyan utawa ora, iku worth considering kekiyatan lan kelemahane nyedhaki. Thanks kanggo iki, sampeyan bakal bisa ngindhari aspek negatif ing mangsa ngarep lan nyedhiyakake game sing apik banget. Kaluwihan:

  • cukup katalog game ekstensif;
  • situs terjemahan Rusia kualitas dhuwur;
  • versi seluler sing dioptimalake kasedhiya;
  • pilihan akeh pangembang piranti lunak populer;
  • desain grafis modern;
  • akeh ganjaran loman lan watesan mundur total cukup dhuwur.

Nanging, senadyan akeh kaluwihan, Rox casino duwe drawbacks. Dadi, contone, akeh pemain nyathet ora ana bonus simpenan, watesan hiburan ing wilayah tartamtu, uga dhukungan kanggo basa Rusia mung.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Gumantung ing wilayah ngendi pemain manggon, instrumen pembayaran beda bakal kasedhiya. Mulane, ayo nimbang opsi sing paling populer kanggo pemain judi sing nganggo basa Rusia:

  • kertu bank: visa, MasterCard, Maestro;
  • sistem pembayaran elektronik: Piastrix, WebMoney;
  • akun telpon seluler saka operator beda;
  • Cryptocurrency: Bitcoin, Litecoin, Ethereum.

Ing wektu sing padha, iku worth considering watesan mundur total, kang bisa ditemokaké langsung ing bagean Cashier ing Rox casino website. Biasane, aplikasi diproses sajrone 24 jam. Lan, kabeh opsi ing ndhuwur kasedhiya kanggo mundur total, kajaba cryptocurrencies. Dadi, contone, saliyane rubel Rusia, ana dolar AS, uga euro.

Nyokong

Kanggo hubungi support casino online, sampeyan bisa nggunakake e-mail utawa chatting online. Kanggo kasus sing sepisanan, hubungi alamat sing ditemtokake, lan ing kasus kapindho, bukak obrolan online ing kaca utama sumber. Dhukungan teknis situs kasebut bisa digunakake saben jam. Lan, sawise dialog rampung, sampeyan bisa menehi konsultasi sing cocog. Nanging, sadurunge iku, iku isih worth pindhah menyang FAQ bagean, ngendi akeh informasi migunani diwenehi. Kajaba iku, sampeyan bisa ngirim pesen rinci menyang mail, kang sampeyan bisa masang gambar sembarang.

Basa apa

Sumber daya resmi mung ndhukung basa Rusia, sing ora nggumunake amarga tujuane kanggo pemain saka negara CIS. Iki ora bakal dadi masalah, amarga residents saka wilayah liyane ora bakal bisa kanggo mung njaluk menyang kasino online.

mata uang apa

Supaya game dadi nyaman sabisa kanggo para pelanggan, sawetara mata uang wis ditambahake ing situs Rox. Dadi, contone, sampeyan bisa nggunakake: rubel Rusia, dolar AS, euro, Kazakh tenge, krone Norwegia, zloty Polandia, lira Turki lan hryvnia Ukrainia.

Lisensi

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, platform kasebut dikelola dening Best Entertainment Technologies LTD NV. Makaryakke ing lisensi Curacao (8048 / JAZ), sing bisa dideleng langsung ing situs web resmi. Anane dokumentasi kasebut nuduhake kegiatan sing sah lan jujur, saengga para pemain klub bisa dipercaya 100%. Situs kasebut nggunakake piranti lunak khusus berkualitas tinggi saka pangembang populer. Lan, generator nomer acak bisa digunakake kanthi bener, sing dicenthang dening panguwasa sing relevan.

Paramèter utama panyiapan gambling Rox

sumber resmi https://roxcasino.com/
Lisensi Curaçao (8048/JAZ)
Taun madegé 2016
juragan Best Hiburan Technologies LTD NV
Simpenan / mundur total Visa, MasterCard, Maestro, Piastrix, WebMoney, akun ponsel operator, uga cryptocurrencies: Bitcoin, Litecoin, Ethereum.
panyedhiya piranti lunak NetEnt, Microgaming, Amatic, Endorphina, Elk Studios, Thunderkick, NextGen Gaming, EGT, Belatra lan akeh liyane.
simpenan minimal Saka 25 dolar.
versi seluler Dhukungan kanggo piranti Android lan iOS, kemampuan kanggo nggunakake fungsi sing padha.
Nyokong Nyedhiyani saran ing format babak-the-jam liwat e-mail lan chatting online.
Jinis game slot , roulette, manggon casino , game table.
mata uang Rubel Rusia, dolar AS, euro, Kazakh tenge, krone Norwegia, zloty Polandia, lira Turki lan hryvnia Ukrainia.
Basa Rusian.
hadiah sambutan Kanggo sawetara celengan pisanan, pemain bakal bisa nampa bonus tartamtu lan free muter .
Kaluwihan Piranti lunak sing dilisensi eksklusif, akeh pilihan pangembang lan hiburan, dhukungan cryptocurrency, turnamen sing menarik, lsp.
Registrasi Miturut nomer telpon, liwat jaringan sosial, nggunakake e-mail.
Ujian Kanggo ngliwati identifikasi, sampeyan kudu menehi administrasi foto paspor lan selfie karo dokumen ing tangan sampeyan.

Pitakonan Paling Sering

Apa negara diijini kanggo muter ing Rox casino ?
Gamblers saka Rusia, Ukraina, Belarus, Georgia, Armenia lan Azerbaijan bakal bisa nggunakake sumber gambling.
Apa sing ditawakake situs kasebut kanggo pamula?
Sajrone registrasi, pemain anyar bisa nampa salah siji saka 4 hadiah sambutan kanggo milih saka. Antarane sampeyan bisa ndeleng bonus simpenan lan free muter .
Apa sampeyan kudu ndaftar?
Pisanan, sampeyan kudu luwih saka 18 taun lan mbiayai akun sampeyan. Kapindho, setuju kanggo ngolah data pangguna lan isi formulir registrasi kanthi bener.
Apa mengkono yen aku nglanggar aturan casino?
Ing kasus iki, administrasi situs duwe hak kanggo mblokir akun utawa mung beku akun. Kanggo ngindhari iki, disaranake sampeyan maca aturan sumber kasebut.
Game apa sing bisa ditemokake ing Rox?
Sampeyan bisa muter roulette, game kertu, baccarat, blackjack, keno, video poker , mesin slot lan sawetara kabèh mesin liyane.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar