Rocket Fellas

Roket Felas slot wis dadi rilis sing apik banget sing tiba ing lobi jumlah casino sing akeh. Mesin slot dirilis tanggal 5 Desember 2018. Game minangka gamelan sing menarik lan grafis sing apik. Ing roket fellas sampeyan bisa muter kanthi gratis ing situs casino sing resmi. Ing ngisor iki, kita bakal ngandhani babagan liyane babagan slot iki.

Katrangan Mesin Slot Fellas

Mesin slot roket fallas darmabakti kanggo tema kristal larang regane. Ing game iki, pangguna bisa nyoba apik lan menang dhuwit sing akeh. Slot kasebut dibedakake kanthi bali sing dhuwur, sing ora narik kawigaten. Sapa wae bisa menyang situs web casino lan miwiti main roket. Iku cukup prasaja kanggo ngerti aturan kasebut. Kabeh wong bakal ngrampungake iki. Kabeh sing kudu ditindakake – Iki minangka game lan nikmati pastime sing nyenengake.

Thunderkick

Sampeyan bisa muter mesin slot thunderkick ing casino online 1 x taruhan.

Fungsionalitas game

Makna Slot Rokets Fellas Game Slot minangka ekstraksi zerds. Nalika miwiti game ing layar, karakter utama katon. Dheweke nyambut gawe golek kristal sing larang regane lan entuk dhuwit. Kabeh tumindak mbukak ing tambang, sing nggawe gambar kasebut nyata. Sajrone telusuran perhiasan, pamuter diiringi bledosan sing cerah, simbol sing apik lan simbol sing menarik sing nggawa dhuwit akeh.

Babak Bonus

Mesin Slot Rokets Fellas duwe babak bonus ing ngisor iki:

  1. Fitur Roket–Roket katon ing layar. Dheweke mabur saka kiwa menyang tengen, banjur dadi joker. Yen tong karo dinamit wis ana ing roket roket, mula bisa dadi simbol liar;
  2. Free spins – Telung, papat lan lima buyar wiwit 10, 15 utawa 20 Frishtins. Loro utawa luwih skatter ngluwihi bunder.

Frispins uga duwe bonus tambahan ing ngisor iki:

  • Lengket liar – Yen roket mabur dadi tong minyak, mula bakal dadi joker lan bakal ana ing panggonane nganti pungkasaning bunder;
  • Reels Panas – Yen tong minyak liyane katon ing kolom sing padha karo lengket liar, mula dheweke dadi «lengket» Jokers ora ninggalake sel nganti Frispin rampung.

Fungsionalitas roket roket Fallas Gap

Fungsi utama game yaiku simbol roket. Dheweke katon kanthi acak ing drum game pisanan. Miturut cara, pangguna bisa entuk papat karakter ing saben garis, masing-masing. Sawise iki, roket roket ing sadawane garis, mula kabeh simbol laras bubuk diuripake dadi simbol liar. Kabeh karakter sing kasedhiya ing drum sing padha uga dadi simbol sing padha.

Thunderkick

Uga pangguna kudu menehi perhatian marang drum game sing dipadhangi. Saben tong sing tiba ing simbol alam bébas. Aja lali kanggo ngetutake buyar nganggo simbol, loro, telu, papat utawa lima bakal nyedhiyani pamuter 3, 10, 15 utawa 20 rotasi tambahan, sing nambah kasempatan kanggo menang.

Cara main Roket Felas

Yen pangguna sing digunakake kanggo main ing casino, mula bakal gampang ngerti babagan roket Fellas. Ya, lan pamuter sing ora pengalaman, amarga para pangembang nindakake kabeh supaya sapa bisa muter slot iki kanthi gampang. Tombol duwe tampilan intuisi lan mlebu:

  • Awis – dhuwit ing sheet imbangan;
  • Gunggunge menang – Pembayaran umum;
  • Taruhan – Tarif bunder;
  • Gambar ing bentuk lambang Mbukak panel sing bisa ngetik tingkat tarif;
  • Ing cedhak yaiku rong tombol kanggo ngluncurake otomatis lan manual;
  • Ing sudhut kiwa ing ngisor iki ana menu, sing kalebu rong bagean: Tabel pembayaran lan bagean referensi.

Ora ana Setelan Ora Ana setelan ing roket game Felas, dadi sampeyan ora kudu teka-teki. Sampeyan mung bisa mateni swara yen ngganggu, lan nyetel mode otomatis. Ana uga ora perlu ndownload slot. Game mbukak ing Browser Casino.

Simbol Apparatus Rokets Felas

Mesin slot kalebu wolung karakter: 4 GNOMI lan 4 taun. Lagi ana ing kolom kanthi tumpukan vertikal. Ana uga simbol sing duwe kapabilitas canggih:

  1. Alam bébas (troli karo permata) nggawe kombinasi kanthi mandiri lan ngganti lambang liyane, kajaba strapyer. Joker melu fitur roket;
  2. Bonus (fist) menehi wiwitan kanggo Frise. Dheweke diwiwiti kanthi telung utawa luwih stroke sing nemokake awake dhewe ing sel apa wae;
  3. Barrel (tong karo dinamit) mbentuk urutan sing menang miturut aturan umum lan uga melu fitur roket.

Aptar Game Rtp Rocketos

Mesin slot roket duwe tingkat RTP sing dhuwur. Indikasi kasebut tekan 97.5%. Iki nuduhake manawa pangguna duwe kemungkinan menang sing menang.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar