Rambo

Utamane kanggo penggemar sylvester Stallone ing Rambo John Rambo, Isofbet dibebasake mesin slot Rambo. Nduwe desain sing ora biasa, bonus asli, jackpots maju lan pembayaran sing loman. Kabeh iki ditambah karo desain tematik, musik lan pirang-pirang khusus. Efek.

Katrangan Mesin Slot

Ana 5 Drums ing Game Rambo. Saben ngemot macem-macem karakter (saka 3 nganti 5). Gabungan hadiah dibentuk tanpa nggunakake garis (miturut sel sing cedhak). Ing babak apa wae, 720 cara kanggo mbentuk kombo kasedhiya. Menang saka wong-wong mau ditanggepi ing wangun multiplikasi saka taruhan umum. Volatility lan bali ing kene diadegaké ing tingkat rata-rata.

Sampeyan bisa muter mesin slot isooftbet ing online kasino Kolikkolit.

Parameter

Artine

Bet (min)

0.01 Coin

Bet (Max)

15 dhuwit recehan

Pembayaran (maksimal)

224818 dhuwit recehan

Ukuran

3 * 4 * 5 * 4 * 3

Prize trek

720 (tetep)

Volatilitas

Rata-rata

Persentase bali

95.5%

Bonus

Ana

Multiplier

0.05 – 5

Fungsionalitas game

Fungsi autoMaton Rambo padha karo game liyane isoftbet. Fungsi kunci sing ditampilake ing sisih ngisor layar diuripake:

  1. Mbayar. Bagean informasi kanthi meja pembayaran.
  2. Taruhan. Setelan Stavka.
  3. Spin. Peluncuran drum.
  4. SPIN Otomatis. Versi game otomatis.
  5. Roda nganggo grigi. Setelan tambahan saka mesin.

Kajaba iku, layar kasebut diisi pirang-pirang windows sing ditampilake informasi sing migunani (imbangan, taruhan, winnings, jackpots, lsp.D.).

Babak bonus ing Rambo

Automaton Rambo diwenehake karo rong bonus kanthi kebak penghargaan sing murah. Kaping pisanan diaktifake 3, 4 utawa 5 buyar nganggo gambar Rambo. Kombinasi kasebut nggawa 5, 10 utawa 15 Fris Risin kanthi hadiah cepet saka 5, 10 utawa 15 tarif umum.

Rounds gratis dibalekake kanthi otomatis. Wiwitane, simbol khusus dipilih. Ing saben tampilan ing layar, bakal nggedhekake gelung kabeh lan nggawe kombinasi tambahan. Uga, bonus bisa dianyari kanthi sluts anyar.

Ana jackpots Rambo lan Progresif 4 jinis ing game kasebut. Dheweke beda karo ukuran, sing uga terus-terusan mundhak (persentase tartamtu kabeh taruhan sing digawe). Gambar kasebut diaktifake nalika ana 5 – 8 Simbol Progresif (Grenade).

Cara Muter

Disaranake miwiti game ing Rambo kanthi pilihan taruhan. Kanggo nindakake iki, klik tombol «Taruhan» lan nyetel nilai sing bisa ditampa (Fokus ing jarak rata-rata 300 – 500 babak).

Saiki miwiti drum liwat celah utawa «Spin». Padha muter kanthi cepet, lan ing mburi bunder dheweke ngumpulake kombinasi. Winnings saka wong-wong mau langsung dikonfirmasi kanggo imbangan kasebut. Yen sampeyan pengin ngotomatisasi gamelan, banjur klik «SPIN Otomatis» lan nginstal setelan sing dipengini.

Simbol Mesin Rambo Rambo

13 karakter melu game Rambo. Gambar kasebut ana hubungane karo Rambo film. Uga, gambar kertu kanthi pambayaran sing kurang ditambahake. Kabeh mau dipérang dadi 3 kategori:

  1. Kertu. Klompok 6 karakter sing murah (9, 10, J, Q, K, A). Dheweke dibedakake kanthi kemungkinan gedhe saka taruhan lan tithik taruhan ing sawetara 0.05 nganti 0.25.
  2. Tematik. Ing kategori iki ana 4 karakter (cartridges, mast, mine, truk). Kertu sing kurang umum, nanging nggawa winnings sing luwih gedhe ing jumlah 0.1 nganti 5 tarif.
  3. Bonus. Ana telung karakter kanthi kapabilitas khusus: Rambo liar – tiba ing posisi apa wae lan ngganti gambar sing dibayar; Granat Emas – Ngaktifake tarik jackpot; Rambo – Scatter ngluncurake Frispins.

Kombinasi hadiah dibentuk saka gambar sing padha sing tiba ing drum sing cedhak. 720 cara kanggo nggawe. Winnings ditanggepi ing wangun koefisien sing diringkes lan banjur tikel kontribusi umum.

Mesin slot rtp

Ing Slot Game Rambo, recoil 95.5% diinstal. Iki minangka nilai rata-rata sing nyedhiyakake kemungkinan kanggo muter investasi. Kanthi koefisien RTP kaya ngono, para pemain bisa ngetokake metu ing plus.

Sing paling penting, aja lali babagan volatilitas bedhil mesin. Iki uga diadegake ing kene ing tingkat rata-rata. Dadi, luwih becik fokus ing jarak paling ora 300 spins. Ing interval iki, bonus banget combo sing diuripake lan larang regane.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar