Review saka Quatro casino 2022

Platform casino Quatro digawe ing 2009 lan ing kabeh wektu iki wis nyoba kanggo njaga gambar saka sumber stabil lan dipercaya. Sawise kabeh, nyatane, pelanggan casino bisa ngetung layanan kualitas lan pilihan akeh hiburan gambling. Lan, kaca resmi dhewe duwe desain apik banget ing bentuk chip kanthi kertu ing latar mburi sing luwih peteng. Nyatane, situs kasebut minangka panyiapan kasino online sing cepet lan intuisi, mulane cocog kanggo pamula lan pemain judi profesional.

Bonus: Bonus nganti $ 180
Dolanan Ngundhuh Ngundhuh
Nganti $ 180 kanggo limang simpenan pisanan
bonus sambutan
Entuk bonus
quadrosite

Quatro casino bonus

Situs gambling nawakake pelanggan program ganjaran sing cukup nguntungake, sing ora bisa ditemokake ing saben kasino online. Dadi, umpamane, pamula bisa ngandelake bonus tanpa simpenan khusus, sing nduweni fitur ing ngisor iki:

  • accrual saka surcharge ing jumlah $100;
  • wektu validitas – 1 jam;
  • menang maksimum kanggo mundur total $ 25;
  • nomer taruhan – saka 20;
  • wagering game – slot ;
  • simpenan minimal $ 1;
  • minimal / jumlah nang maksimum – ora watesan.

Iku thanks kanggo hadiah ora-simpenan kuwi pemain anyar bakal bisa kanggo nyoba siji utawa mesin slot liyane, lan banjur pindhah menyang muter kanggo dhuwit nyata. Thanks kanggo iki, organisasi iki nyoba narik pangguna saka kabeh ndonya menyang platform kasebut.

Program kasetyan

Saliyane hadiah ora-simpenan, gamblers uga bakal nampa bonus sambutan banget loman. Nanging, kanggo entuk, sampeyan kudu ngisi maneh akun sampeyan. Ukuran hadiah bakal gumantung ing jumlah simpenan, nanging, supaya bisa aken menyang akun utama, sampeyan kudu wager ing sesuai karo aturan diadegaké saka Quatro casino online. Tabel – kahanan kanggo nampa lan wagering hadiah sambutan

Simpenan$10$20$50$100
Jumlah free muter70 (dina 10 lembar)140 (saben 20 potong)350 (saben 50 potong)700 (100 saben dina)
hadiah sambutan100%100%100%100%
Faktor×30×30×30×30
Katentuan Pangginaan supados langkung wagering1 dina1 dina1 dina1 dina
game apa kasedhiyaslotslotslotslot

Nampa hadiah sambutan mung sapisan. Sampeyan uga bisa nolak, kanggo iki sampeyan kudu pindhah menyang Akun Pribadi. Kabeh dana bonus nganti wagering katahan dhewe saka dhuwit umum. Kanggo pelanggan biasa, jinis insentif liyane uga kasedhiya, contone, macem-macem promosi musiman. Kajaba iku, administrasi terus-terusan ngirim kode promosi khusus sing ngidini pemain nampa bonus unik.

Registrasi lan verifikasi

Prosedur registrasi ing situs web resmi casino gratis lan ditindakake kanthi cepet. Pisanan sampeyan kudu ngunjungi kaca utama lan mbukak bagean “Menu”. Banjur tindakake langkah-langkah urutan ing ngisor iki:

quadroreg

  1. Klik ing tombol “Ndaftar” lan ngenteni kuesioner cendhak kanggo mbukak.
  2. Isi ing lapangan karo informasi pribadhi, ketik alamat email lan teka munggah karo kombinasi sandi kuwat.
  3. Konfirmasi niat sampeyan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngetik email lan tindakake link saka layang.
  4. Lulus wewenang ing sumber resmi, ketik login lan sandhi, sawise akun pribadhi pangguna langsung mbukak.

Mangkono, klien entuk akses menyang akun, lan prosedur kasebut ditindakake mung sawetara menit. Nanging, kanggo miwiti mbatalake dana sing sampeyan entuk kanthi jujur, sampeyan kudu ngliwati verifikasi. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngunggah dokumen pendukung ing bagean khusus. Biasane ing antarane dokumen kasebut (paspor, lisensi pembalap, tagihan sarana), lan administrasi mbutuhake sawetara dina kanggo verifikasi pamuter.

Versi seluler lan Quatro casino app

Quatro casino online nyoba kanggo njupuk care saka pemain lan mulane presents versi seluler khusus kanggo wong-wong mau. Kang, saka segi fungsi lan tampilan, rampung nyalin situs desktop. Piranti lunak versi seluler pancen aman, amarga nggunakake enkripsi 128-bit.

quattroapk

Mulane, ora ketompo ngendi pemain nggunakake piranti seluler, safety dijamin. Kajaba iku, pelanggan bakal bisa ngundhuh aplikasi casino kapisah kanggo piranti Android utawa iOS. Sampeyan bisa nindakake iki ing toko resmi, ing situs web gambling utawa ing sumber tematik kita.

Mesin slot casino

Ing bagean slot saka panyiapan gambling, mung game dilisensi diwenehi. Dadi, contone, gamblers bakal nemokake kene loro format klasik saka mesin slot lan model luwih modern. Kajaba iku, ing bagean sampeyan bisa nemokake game kayata: video poker , roulette, blackjack, kertu ngeruk, keno lan akeh liyane. Mangkono, panyiapan gambling dibagi kabeh game menyang bagean ing ngisor iki:

  • Slot – mesin slot dikembangaké dening Microgaming utamané dipercaya lan kualitas dhuwur. Kabeh sing tetep kanggo klien casino kanggo milih piranti sing disenengi lan miwiti muter. bagean presents nomer akeh slot , kang dipérang dadi populer, item anyar lan dipérang dadi macem-macem topik.
  • Blackjack – kene sampeyan bisa ndeleng versi Golden klasik saka game, Vegas Strip, Atlantic City, Golden blackjack Eropah, lan uga njaluk kenalan karo aturan hiburan gambling.
  • Roulette – senadyan kasunyatan sing bagean ora populer minangka slot , sampeyan kudu pindhah menyang. Mangkono, casino menehi format roulette Amérika lan Eropah. Sembarang game dibedakake kanthi visualisasi berkualitas tinggi lan iringan musik sing nyenengake.
  • Video poker – ing bagean sampeyan bisa nemokake luwih saka 45 varieties saka poker , sing ngidini malah pemain paling fastidious kanggo nggawe pilihan.

quadroslots

Supaya kanggo seneng game sembarang presented ing situs, sampeyan mung kudu ndhaftar ing Quatro casino platform, nggawe simpenan lan miwiti muter. Situs kasebut uga menehi kemampuan kanggo ngurutake game miturut popularitas utawa pabrikan, sing mesthi nggawe proses telusuran luwih trep. Tabel – Fitur saka Quatro Casino slot

Game casino online paling apikMega Mula
Kang slot wis RTP paling?Retro gulungan
Blackjack karo payouts palingformat blackjack multi-nyerahke klasik
Roulette karo pinggiran omah kurangAmérika Roulette
Live game karo croupiers nyata # 1Blackjack urip
Ing game pungkasan sing dikirim ing casinoAvalon

alus

Quatro Casino cooperates istimewa karo loro pangembang buktiaken lan kondhang – Microgaming ( slot , game kertu) lan Evolution Gaming (bagean game urip). Koleksi klub kasebut diisi terus-terusan, sing bisa uga narik kawigaten para pemain biasa, nanging uga narik kawigaten para pendatang anyar ing platform gambling. Iki nyedhiyakake piranti lunak kanthi kualitas sing luar biasa, sing bisa dideleng dhewe (munggah situs kanthi cepet, desain grafis sing apik, navigasi sing gampang) lan liya-liyane.

casino urip

Quatro Casino bisa kurban sawijining pelanggan ora mung mesin slot lan video game table, nanging uga kabèh bagean karo game urip. Saiki gamblers saka kabeh ndonya duwe kesempatan kanggo nemu atmosfer nyata kasenengan tanpa ninggalake omah-omahé. Dadi, contone, ana game populer Twenty-One, ing versi klasik lan liyane sing luwih modern. Kajaba iku, platform casino nawakake game urip kayata baccarat, poker lan roulette. Inggih, minangka croupiers nyata bakal enom ayu sing nganggo basa Inggris. Sampeyan uga kudu ngerti manawa ora ana komisi sing dikenani biaya kanggo game apa wae sing ditampilake, sing bisa uga narik kawigaten kanggo sawetara pangguna.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Situs gambling nyoba kanggo narik kawigaten minangka akeh pemain sabisa kanggo platform sawijining. Nanging, kanggo ngerti apa sing bakal diarepake saka institusi, iku worth considering sisih positif lan negatif luwih rapet. Dadi, contone, Quatro casino bisa nyenengake para pangguna kanthi kaluwihan ing ngisor iki:

  • bonus loman kanggo wiwitan;
  • antarmuka apik gayane lan mripat-keno;
  • nggunakake piranti lunak khusus kualitas dhuwur;
  • Dhukungan teknis babak-the-jam ing sawetara format;
  • sawetara saka sudhut simpenan / cara mundur total;
  • bagean prayoga karo game urip.

Ana uga cacat sing worth kang lagi nyimak – watesan ing taruhan lan accrual bonus utamané digawe mung kanggo wiwitan. Kerugian cilik iki diimbangi kanthi kaluwihan. Apa mranata Quatro Casino loro saka panyiapan liyane padha lan ndadekake muter ing platform luwih dipercaya.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Sampeyan bisa deposit utawa mbatalake dana saka platform nggunakake sawetara sistem dhuwit populer. Mangkono, casino nyoba kanggo nggawe prosedur minangka aman lan trep sabisa kanggo pemain sawijining. Pramila pangguna bakal bisa nyetor / mbatalake dana nggunakake sistem ing ngisor iki:

  • kertu bank (Visa, Mastercard);
  • e-dompet Skrill, PayPal, Neteller).

Sembarang transaksi aman kanggo pemain, amarga platform nggunakake protokol enkripsi negara-saka-saka-gambar kanggo mesthekake yen privasi pelanggan wis kebak wadi. Wektu mundur total ing kasino online bakal gumantung saka cara pembayaran sing dipilih. Sampeyan uga kudu dicathet yen ora ana watesan babagan jumlah penarikan.

Layanan dhukungan

Mbok bagean paling penting lan migunani ing sembarang gambling panyiapan punika technical support. Akeh pemain, utamane pamula, bisa uga duwe macem-macem pitakonan utawa masalah. Tim spesialis kasino Quatro kanthi cepet ngrampungake masalah sing ana lan menehi dhukungan pelanggan nggunakake cara ing ngisor iki:

  • Live chatting – watara jam;
  • Wangun umpan balik ing situs – respon sajrone 48 jam;
  • Email – nanggepi sajrone 48 jam.

Platform gambling nyedhiyakake dhukungan kanggo para pelanggan saka endi wae ing saindenging jagad lan wis ngrekrut spesialis sing mumpuni ing tim kasebut. Mulane mung wong sing ngerti topik gambling lan duwe kawruh sing cocog bakal melu konsultasi.

Basa kasedhiya ing situs

Sumber daya resmi nyedhiyakake sawetara opsi basa utama, contone, kasedhiya kanggo pelanggan: Inggris, Prancis, Jerman, Denmark, Austria, Swedia, Spanyol, Walanda, Norwegia, Finlandia, Portugis, Ibrani, Cina, Jepang, Rusia, Polandia, Kroasia lan versi Hungaria. Thanks kanggo iki, pangguna saka sak ndonya bisa muter ing kasino online.

mata uang

Platform hiburan gambling ditampa minangka mata uang: euro, dolar Australia lan dolar AS, uga pound sterling Inggris. Iki kudu cukup kanggo seneng-seneng lan ing wektu sing padha nyoba kanggo entuk dhuwit.

Lisensi

Quatro Casino wis lisensi cocok saka UKGC, kang mung nandheske linuwih saka organisasi. Sampeyan bisa ndeleng sertifikat ing kaca casino resmi, ngendi aturan game lan bagean FAQ uga dumunung. Mangkono, pelanggan bisa yakin manawa rincian bank ora bakal tiba ing tangan para penipu, lan dana sing ditampa bakal menyang sistem pembayaran sing ditemtokake.

FAQ

Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Kanggo ngliwati verifikasi, cukup kanggo nyedhiyakake administrasi dokumen identitas (paspor, SIM, uga tagihan sarana, ora luwih saka 6 sasi).
Bonus lan syarat wagering
Pisanan, pamuter kudu ndhaptar lan ngisi maneh akun. Biasane, kabeh bonus dianugerahi kanggo simpenan, gumantung kang jumlah hadiah bakal ngganti. Nanging, kanggo menang maneh dana bonus, sampeyan kudu netepi wager tartamtu lan pigura wektu.
Bisa muter free ing casino?
Ya, fungsi kuwi kasedhiya ing Quatro casino. Kanggo nggunakake, sampeyan mung kudu milih mesin sing disenengi lan klik ing game ing mode “demo”.
Apa Quatro Casino seluler loropaken?
Pancen! Sawise kabeh, casino duwe versi seluler sing dioptimalake khusus lan aplikasi sing bisa didownload sing kapisah. Mangkono, klien saka situs gambling nampa fungsi padha saka versi desktop lan kesempatan kanggo muter ing sembarang panggonan trep.
Apa wektu mundur total casino?
Kaping pisanan, wektu mundur total ing Quatro Casino bakal gumantung ing cara pembayaran sing dipilih. Kanggo dompet elektronik, wektu suda dadi minimal, lan kanggo kertu bank, sebaliknya, bisa luwih suwe.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar