Review saka Platinum Play casino 2022

Organisasi Platinum Play minangka bagéan saka grup Fortune Lounge saka perusahaan gambling, sing misuwur ing saindenging jagad. Casino iki dibukak ing 2004 lan makaryakke ing lisensi Malta. Perusahaan manajemen situs gambling yaiku Digimedia Limited, sing jenenge bisa dideleng ing situs resmi casino. eCOGRA minangka auditor independen sing ngawasi linuwih lan kejujuran layanan kasebut. Inggih, ndhaptar ing situs kasebut cukup prasaja, nanging pangguna kudu nyukupi syarat sumber daya gambling.

Bonus:100% nganti $800
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
100% simpenan bonus nganti $ 800
bonus sambutan
Entuk bonus
platinumplaysite

Bonus kasino Platinum Play

Sampeyan bisa nemokake hadiah sambutan ing sembarang gambling panyiapan, lan casino Platinum Play ora istiméwa. Nanging, tawaran situs bakal rada beda. Dadi, contone, tinimbang wagering dana bonus karo multiplier ageng, pangguna bakal bisa muter sembarang slot karo sethitik utawa ora resiko. Pérangan pisanan saka bonus punika € 1.000 bonus lan 50 free muter .

Mangkono, yen pemain nggawe simpenan kanggo salah siji saka sistem pembayaran presented, kang ditampa 100% bonus. Simpenan minimal mung € 5, lan bonus dhewe ora duwe watesan wektu. Thanks kanggo iki, kabeh pamula njaluk wiwitan banget, lan kesempatan kanggo muter tanpa resiko pinunjul. Nanging, rollers dhuwur bisa uga ora kaya bonus iki, amarga ora ngijini sampeyan kanggo manggonake totoan dhuwur banget.

Hadiah sambutan kanggo wong anyar

Sapa sing bisa nampa? Kanggo pelanggan mentas kadhaptar, bonus diwenehi ing wangun bonus lan nomer tartamtu saka free muter
Apa menehi? 100% lan biaya tambahan nganti € 1000
Faktor x35, digunakake kanggo wager dana bonus
simpenan minimal Kanggo nampa hadiah sambutan, sampeyan kudu simpenan paling € 5
kahanan Koefisien cocog lan wagering ing wektu tartamtu
taruhan maksimum Iku € 10

Program bonus

Ing PlatinumPlay casino website, gamblers bakal nemokake program kasetyan cukup dikembangaké. Supaya kanggo entuk nilai khusus, padha kudu nang ing dhuwit nyata, lan banjur ngganti kanggo kridit. Sampeyan bisa entuk nilai luwih cepet ing mesin slot, Boten kados game table klasik.

platinumplaypromo

Ana uga sistem loyalitas papat tingkat:

  • Perak – 2.500 poin;
  • Emas – 10.000 poin;
  • Platinum – 25.000 poin;
  • Diamond – 75.000 TCTerms.

Nalika sampeyan maju liwat tingkat, pelanggan casino bakal bisa nampa tawaran luwih loman. Dadi, contone, kanggo klien tingkat emas, kamungkinan bonus gedhe biasa kasedhiya (kalebu tawaran ulang tahun khusus). Kanggo pemain VIP, ana manajer pribadi, hadiah eksklusif, lelungan sing menarik lan undhangan kanggo acara unik.

Kabeh pemain Platinum Play bisa melu ing turnamen khusus lan menang, contone, demo saka Karibia. Kajaba iku, situs nawakake free muter lan macem-macem opsi kanggo ora simpenan bonus. Thanks kanggo kang gamblers bakal bisa kanggo muter karo resiko kurang. Uga ing sumber gambling ana kode promosi unik sing ngijini sampeyan kanggo oleh hadiah unik, muter lan akeh liyane.

Registrasi lan verifikasi

Prosedur registrasi ing situs kasebut gampang banget. Kanggo lulus, sampeyan kudu ngrampungake telung langkah berturut-turut lan isi kuesioner kanthi informasi sing dibutuhake:

platinumplayreg

  1. Nuduhake negara panggonan, jeneng sampeyan, nggawe kombinasi sandhi sing kuat, link email lan nomer telpon.
  2. Ketik data pribadhi: tanggal lair, gender, basa lan pilih mata uang game.
  3. Pesthekake nyakup alamat tagihan: wilayah, kutha, kode pos, nomer dalan lan omah.

Sawise iku, pangguna kudu nyimpen informasi kanggo mlebu otomatis, yen perlu, setuju karo buletin lan, mesthi, konfirmasi umure. Sampeyan uga kudu dicathet yen kanggo mbatalake dana saka platform, sampeyan kudu ngliwati verifikasi, sing kalebu ngirim dokumen ing ngisor iki:

  • scan / foto paspor utawa lisensi driver;
  • statement bank utawa tagihan sarana (ora luwih saka 6 sasi);
  • foto kertu plastik utawa gambar saka sistem pembayaran elektronik.

Perlu sawetara dina kanggo mriksa dokumen, nanging biasane administrasi nyoba ngrampungake kanthi cepet. Kajaba iku, sanalika pemain nampa status sing diidentifikasi ing Platinum Play, dheweke bakal langsung bisa mbatalake dana tanpa masalah.

Versi seluler lan aplikasi casino Platinum Play

Casino online wis dikembangaké versi seluler optimized lan piranti lunak khusus supaya pelanggan bisa muter ing sembarang wektu trep. Contone, sumber resmi ndhukung sistem operasi kayata Android, iOS lan Windows Phone, lan uga bisa digunakake ing tablet lan smartphone. Malah model piranti lawas bakal bisa nyambung menyang sumber online tanpa masalah, sing mesthi bisa digandhengake karo kaluwihan.

platinumplayapk

Kanggo ndownload piranti lunak seluler, sampeyan mung kudu pindhah menyang toko piranti resmi utawa sumber tematik. Aplikasi kasebut ora njupuk akeh papan lan cocog kanggo layar kabeh ukuran. Saiki pemain bakal bisa kanggo muter favorit slot , nggunakake program bonus, komunikasi karo technical support lan malah melu ing turnamen ing smartphone. Kajaba iku, program kasebut dianyari kanthi otomatis, dadi sampeyan ora perlu kuwatir lan terus golek versi paling anyar.

Mesin slot casino

Casino Platinum Play didhukung dening piranti lunak Microgaming lan nawakake pemain luwih saka 200 jinis hiburan saka pangembang iki. Portal kasebut uga kalebu merek liyane, saengga kabeh wong bisa nemokake sing cocog kanggo dheweke. Supaya navigasi situs luwih trep, kabeh model slot dipérang dadi tab ing ngisor iki:

  • Dianjurake – bagean wis diselehake posisi populer.
  • Slot mesin slot khas.
  • Live casino – game karo croupiers nyata.
  • Video Poker pilihan akeh saka game kertu paling populer ing donya.
  • Progressive – tab ngandhut game karo format jackpot accumulative.
  • Miscellaneous – game liyane sing ora klebu ing samubarang posisi ndhuwur.
  • Vegas – hiburan ing gaya Vegas, ana mesin slot saka manufaktur beda.

platinumplayslots

Kanggo nyoba game apa wae sing diwenehake kanthi gratis, sampeyan kudu, mesthi, ndhaptar. Lan, thanks kanggo replenishment pancet saka katalog game, kedhaftar bakal tansah duwe nomer akeh produk anyar.

Pangembang piranti lunak

Organisasi Microgaming kerjo bareng karo Platinum Play casino , supaya sampeyan bakal nemokake akeh modern slot ing website resmi. Pangembang nyoba ngeculake game anyar kanthi rutin lan ora lali ndhukung sing lawas, sing bisa langsung katon sanajan kanthi mripat langsung! Kajaba iku, piranti lunak Microgaming populer ing saindenging jagad lan akeh dikarepake ing antarane pamula lan pemain judi profesional.

Saliyane perusahaan iki, sampeyan kudu nyorot perusahaan NetEnt lan Evolution Gaming, sing ngeculake piranti lunak unik kanthi cara dhewe. Pangembang liyane uga ditampilake ing sumber kasebut, kanggo ngerteni dhaptar lengkap, sampeyan mung kudu pindhah menyang bagean sing cocog. Nalika woro-woro saka slot game anyar bisa katon langsung ing kaca utama gambling panyiapan.

casino urip

Pangembang game urip ing PlatinumPlay ora liya saka Evolution Gaming, kang langsung ngandika kualitas lan desain unik kabeh slot . Amarga, ing kasunyatan, situs iki ngembangaken urip lan game table kanggo nomer akeh kasino.

Antarane game utama ing bagean urip, sampeyan bisa ndeleng posisi ing ngisor iki: roulette, blackjack, telung kertu poker , Karibia kandang jaran, hold’em, baccarat lan malah rodha nyekel ngimpi mboten umum. Sawise sampeyan mutusake game kasebut, sampeyan bakal langsung menyang lobi Evolusi, ing ngendi luwih akeh fitur lan kontrol sing trep ditampilake.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Situs gambling iki mesthi salah sawijining papan sing paling apik kanggo hiburan kasebut. Amarga wis klebu bonus cukup atraktif, free muter , kesempatan kanggo menang tiket cruise lan akeh tawaran menarik liyane. Ing tangan liyane, wagering sawetara bonus bisa dadi cukup angel.

Kajaba iku, Platinum Play casino sistem pembayaran fleksibel. Dhaptar akeh instrumen simpenan mesthi narik kawigaten para pemain. Cukup, ing casino iki, gamblers bakal nemokake akeh ganjaran atraktif, fun kaping lan pengalaman saestu unik.

Kaluwihan:

  • pilihan akeh slot game;
  • hadiah eksklusif lan unik;
  • versi seluler lan aplikasi;
  • lisensi diverifikasi;
  • ndhukung watara jam.

Kerugian kalebu kasunyatan sing ora ana dhukungan kanggo cryptocurrencies, sawetara sistem pembayaran ora bakal kasedhiya ing sawetara negara, lan syarat gedhe banget kanggo dana bonus wagering. Uga, sawetara pangguna nyathet jumlah panyedhiya piranti lunak sing ora cukup.

Banking, simpenan lan mundur total

Supaya game dadi nyaman sabisa kanggo sawijining pelanggan, administrasi casino Platinum Play wis dijupuk care saka kasedhiyan nomer akeh instruments pembayaran. Mangkono, sistem ing ngisor iki kasedhiya:

  • kertu bank Visa, MasterCard, Maestro;
  • sistem elektronik NETeller, Entropay, Paysafe, etc.;
  • transfer bank.

platinumplaybanking

Kanggo mbatalake dana saka platform, sampeyan bisa nggunakake cara sing padha, nanging paling apik kanggo nggawe simpenan lan mundur total nggunakake sistem sing padha. Supaya ora ana masalah ing mangsa ngarep. Sampeyan uga kudu dicathet yen sawetara cara mung ndhukung mata uang tartamtu, informasi rinci kudu dijlentrehake ing situs web.

Layanan dhukungan

Kanggo nampa pitulungan cepet lan kualitas dhuwur ing pitakonan sing wis njedhul, pemain duwe kesempatan kanggo njaluk bantuan saka specialists support liwat manggon chatting utawa e-mail. Casino online Platinum Play nyoba kanggo nyedhiyani pelanggan karo 24/7 support lan dianggo ing sawetara basa populer. Ana uga bagean FAQ khusus sing menehi jawaban kanggo pitakonan sing kerep ditakoni dening pemain.

Preduli saka cara sing diusulake sing sampeyan gunakake, para ahli dijamin bakal nindakake konsultasi sing rinci lan mbantu ngatasi masalah tartamtu. Kasino online uga njaga kaca ing jaringan sosial kayata Twitter lan Facebook. Where kedhaftar bisa komunikasi karo pemain liyane, langganan kaca panyiapan gambling lan tansah weruh saka warta.

Basa

Kaca Play Platinum resmi kasedhiya kanggo muter ing Jerman, Spanyol, Walanda, Yunani, Prancis, Italia, Inggris lan Portugis. Mangkono, casino fokus utamané ing negara Eropah, lan ora kasedhiya ing kabeh kanggo Amerika.

mata uang

Situs web casino ndhukung sawetara mata uang populer ing donya. Antarane: dolar AS, dolar Australia lan Kanada, pound sterling Inggris lan sawetara unit moneter liyane. Sing kudu cukup kanggo pengalaman game sing nyaman lan dipercaya.

Lisensi

Kabeh data pangguna casino katahan strictly rahasia lan ora ditransfer kanggo pihak katelu. Minangka sistem keamanan, teknologi enkripsi khusus sing diarani Secure Socket Layer (SSL) digunakake. Sistem keamanan sing padha digunakake ing macem-macem institusi perbankan, sing mbantu nyimpen data kanthi linuwih. Organisasi independen Ecogra sacara periodik mriksa kualitas portal game Play Platinum.

Sampeyan bisa nemokake asil sing dipikolehi ing situs web perusahaan lan ing kaca resmi casino. Nalika kejujuran lan linuwih saka platform dikonfirmasi dening lisensi Malta saiki. Dokumen sing cocog dumunung ing situs web casino, sing dadi penjamin piranti lunak berkualitas tinggi lan pembayaran sing stabil.

Paramèter utama Play Platinum

sumber resmi https://www.platinumplaycasino.com/
Lisensi Malta
Taun madegé 2004
juragan Digimedia Limited
Simpenan / mundur total Visa, MasterCard, Maestro, NETeller, Entropay, Paysafe, transfer bank.
simpenan minimal Saka €5
Versi seluler Ndhukung piranti seluler adhedhasar sistem operasi Android lan iOS, padha karo kemampuan situs utama.
Nyokong Makaryakke 24/7, reply liwat email lan chatting online.
Jinis game Featured, slot , game urip, video poker , gaya Vegas slot , etc.
mata uang Dolar AS, dolar Australia lan Kanada, euro, pound sterling Inggris lan sawetara unit moneter liyane.
Basa Jerman, Spanyol, Walanda, Yunani, Prancis, Italia, Inggris lan Portugis.
hadiah sambutan Ngidini pamula kanggo nampa ganjaran cukup loman sanalika sawise Pendhaftaran, ing wangun bonus simpenan tartamtu lan free muter .
Kaluwihan Piranti lunak sing dilisensi eksklusif, pilihan akeh hadiah eksklusif, dhukungan responsif, versi seluler sing berkualitas tinggi.
Registrasi Isi kuesioner singkat kanthi informasi pribadhi, konfirmasi surat lan telpon.
Verifikasi Nyedhiyakake dhaptar dokumen identitas.
panyedhiya piranti lunak NetEnt, Evolution Gaming, Endorphina, Microgaming, Playtech, Quickspin lan liya-liyane.

FAQ

Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Kanggo lulus verifikasi, sampeyan kudu ngirim foto / pindai: paspor, SIM, statement bank, tagihan sarana utawa gambar saka instrumen pembayaran. Urutan dokumen dijaluk kanthi ketat kanthi individu.
Bonus lan syarat wagering
Sampeyan bisa nampa bonus ing Play Platinum mung sawise pamuter replenishes akun, muter game tartamtu utawa melu promosi. Wagering digawa metu karo multiplier kasebut lan istilah. Bets uga maksimum tartamtu lan minimal, kang bisa ditemokaké langsung sak game.
Bisa muter free ing casino?
Ya, sampeyan bisa muter gratis, nanging pisanan sampeyan kudu ndhaptar ing platform resmi. Banjur miwiti piranti ing mode demo lan seneng game.
Apa PlayPlatinum casino mobile loropaken?
Administrasi casino wis dikembangaké versi seluler khusus. Kanggo ngalih, sampeyan mung kudu ngetik browser saka smartphone utawa ndownload aplikasi sing kapisah saka sumber sing bisa dipercaya.
Apa wektu mundur total casino?
Kaping pisanan, wektu penarikan bakal gumantung karo instrumen pambayaran. Dadi, contone, kanggo dompet elektronik yaiku 1-2 dina, kanggo kertu bank 3-4 dina, lan dana bisa uga ora dikreditake menyang akun bank kanthi cepet.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar