Deleng Kasino Pin-Up 2022

Pin-up kadaptar minangka casino ing taun 2016 ing Siprus kanthi platform game dhewe. Platform kasebut paling berkembang ing kabeh basa, Hryvnia, dolar, dolar, Euros diwenehake minangka mata uang. Pin-Up Apik kanggo Pemain Ora mung nganggo antarmuka sing dirancang kanthi apik, nanging uga kanthi sistem bonus sing bisa diakses lan registrasi sing gampang. Koleksi game dituduhake luwih saka 3,700 slot saka macem-macem jinis. Lan iki durung dadi gambaran lengkap babagan platform, mula ayo ndelok fitur kasino.

Bonus:250fs + 100% ing simpenan
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Kode Promo: PINUP2022
250fs + 100%
Sugeng bonus
Entuk bonus

Pin Up Casino Bonus

Program bonus PinUp cukup standar: ana hadiah sambutan kanggo wong anyar, hadiah ulang tahun lan promosi stimulasi kanggo pemain biasa. Hadiah sing cukup loman, supaya saben tukang game nampa bonus apik gumantung ing kahanan lan program saiki. Coba saben program bonus lan fitur saka tumindak.

pinupsite

Bonus “Sugeng rawuh”

Program bonus iki bener sapisan lan mung siji tingkat ganjaran. Kanggo njupuk bagéyan ing, pamuter kudu liwat proses registrasi lan konfirmasi profil, uga replenish akun. A tukang game anyar entuk 100% ing simpenan pisanan. Jumlah simpenan pisanan disetel kanthi individu kanggo negara ing ngendi platform kasebut digunakake. Program kasebut sah mung 72 jam wiwit akun kasebut diaktifake ing situs kasebut, yen sajrone wektu kasebut bonus durung digunakake, mula mung diobong. Ora ana kode promosi kanggo aktivasi, amarga kabeh pangguna anyar kanthi otomatis duwe hak nampa presentasi.

Bonus “Simpenan”

Program iki wis sawetara tingkat saka tumindak lan ditrapake kanggo pemain biasa sing wis nggawe luwih saka siji nang. Saiki valid tanpa wates, supaya sampeyan bisa nggunakake kapan wae. Biasane, informasi babagan bonus kasebut dikirim menyang pelanggan biasa kanthi mail utawa minangka pesen menyang telpon, saengga data babagan iki biasane didhelikake. Ing kasus apa wae, tukang game bisa melu ing rong tingkat dorongan:

  1. tingkat pisanan. Pamuter nampa 150% ing simpenan pisanan, uga 250 free muter . Iku valid tanpa wates lan bisa digunakake ing sembarang wektu. Jumlah simpenan minimal disetel dening negara ing ngendi platform kasebut beroperasi.
  2. tingkat kapindho. Tukang game ing simpenan pisanan dikenani biaya 150%. Jumlah simpenan minimal kaping pirang-pirang kurang saka ing tingkat pisanan.

Kanggo ngaktifake bonus, kode promosi kasedhiya, pemain nampa individu ing layang utawa pesen. Supaya bisa nampa informasi sing dibutuhake ing wektu, penting kanggo para pemain kanggo ngliwati proses registrasi kanthi pas wektune, konfirmasi akun lan ngawasi surat lan pesen sing mlebu. Sampeyan kudu menang maneh bonus, kajaba digunakake tinulis ing syarat-syarat promosi.

Bonus Cashback

Program bonus iki ngidini pemain kanggo njaluk maneh bagean saka jumlah ilang. Bonus bener mung ana. Ing kasus iki, jumlah dhuwit sing bali gumantung saka jumlah dana sing ilang kanggo minggu sadurunge. Dadi, jumlah cashback bisa 5, 7, 10%. Sampeyan bisa menang maneh dhuwit ditampa ing 72 jam saka wayahe panrimo sing, digunakake padha bakal diobong metu. Jumlah dana saka ngendi cashback dikreditake ditemtokake dening negara ing ngendi platform kasebut beroperasi.

Bonus “Ulang Tahun”

Kanggo nampa bonus, pamuter kudu ngliwati proses registrasi lan verifikasi, uga nuduhake tanggal lair sing bener miturut data paspor. Hadiah kasebut ditampa dening tukang game nalika ulang tahune, sah kanggo 72 jam saka wayahe panrimo. Ing kasus iki, bonus kudu diaktifake, lan iki bisa rampung ing minggu saka ulang pemain. Hadiah kudu wagered karo x50 wager. Jumlah akrual maksimum disetel kanthi individu dening platform.

free muter bonus

Pemain ing simpenan pisanan nampa bonus banget: 50 free muter saben dina kanggo 5 dina saka wiwitan partisipasi ing promosi. Ing wektu sing padha, jumlah simpenan minimal disetel, sing ditemtokake dening platform kanthi individu. Sampeyan kudu menang maneh free muter ditampa karo x50 wager ing 24 jam saka wayahe panrimo, digunakake padha bakal diobong metu.

Registrasi lan verifikasi

Registration ing Pin-Up perlu supaya pamuter bisa nransfer dhuwit lan manggonake taruhan ing wong. Kajaba iku, nggawe akun resmi ngidini tukang game nampa kabeh bonus sing dibutuhake lan bebas mbuwang, uga ngakses kabeh mesin slot ing mode lengkap, lan ora ing versi demo. Kanggo ndhaptar, pamuter kudu nemtokake data ing ngisor iki ing lapangan khusus:

pinupreg

  • Jeneng pamuter;
  • tanggal lair ing sesuai karo paspor kasebut;
  • gender saka tukang game;
  • negara lan kutha panggonan, uga alamat registrasi / panggonan;
  • nomer ponsel;
  • alamat e-mail;
  • sandi digawe dhewe;
  • mata uang akun (sampeyan bisa milih saka sing diwenehi).

Kabeh kolom kudu diisi kanthi tanggung jawab lan sesuai karo data paspor, amarga kabeh informasi bakal dicenthang dening administrasi. Ngganti data sing dilebokake dadi masalah, lan mata uang sing ditemtokake umume ora mungkin. Sawise ngetik kabeh informasi lan tukang game, sampeyan kudu konfirmasi profil liwat pesen ing telpon utawa email. Kanggo nampa kabeh bonus lan bebas replenish imbangan, iku penting kanggo pamuter pass verifikasi, sing konfirmasi identitas saka tukang men game. Kanggo verifikasi, pangguna kudu menehi administrasi ing ngisor iki kanggo verifikasi:

  • pindai utawa foto dokumen identitas (bisa uga ora mung paspor, nanging uga lisensi pembalap, ID militer utawa dokumen liyane);
  • foto dhewe bebarengan karo dokumen identitas (foto kudu cetha lan bisa diwaca).

Pangguna paling kerep nggunakake cara pisanan, nanging mriksa foto utawa pindai dokumen mbutuhake wektu luwih akeh. Yen pangguna nempelake foto dhewe kanthi dokumen ing tangan, mula verifikasi mbutuhake udakara 3 dina. Kabeh data kudu dipercaya lan tundhuk karo hukum, yen ora, profil bakal diblokir lan pamuter ora bisa nggawe akun. Ing pungkasan verifikasi, tukang game nampa pesen sing ngonfirmasi proses kasebut utawa ora ndhaptar. Mung yen profil wis dikonfirmasi, pangguna bisa miwiti totoan lan muter.

Versi seluler lan Pin-Up casino app

Casino wis cukup pangguna-loropaken lan uga-dirancang versi komputer sing gampang kanggo mbukak lan dianggo gedhe. Nanging ora kabeh pangguna bisa nggunakake PC kanggo melu Pin-Up. Ora ana aplikasi seluler ing kasino, amarga pangembangane durung diwiwiti. Iki minangka kerugian sing signifikan, amarga ora praktis lan mbutuhake wektu kanggo ngetik browser saben wektu.

pinupapk

Pangembang Pin-Up wis nggawe versi seluler sing trep saka situs kasebut. Nalika pangguna ngetik alamat kaca, sumber web kanthi otomatis dibangun maneh kanggo telpon utawa tablet. Fungsionalitas versi seluler ora beda karo versi komputer: kabeh mesin sing padha, slot video lan liya-liyane ditampilake. Kajaba iku, kabeh data profil otomatis eling dening sistem, lan iku ora perlu maneh isi formulir saben wektu. Ing wektu sing padha, akeh kedhaftar nyathet yen versi browser kanggo telpon luwih trep tinimbang komputer.

Mesin slot casino

pin munggah wis werno-werno cukup gedhe saka mesin slot – luwih saka 3.700 bêsik saka macem-macem jinis. Akèh-akèhé sing video slot , sing ngidini pemain kanggo kebak muter modern slot . Game dikembangake dening panyedhiya kondhang, kalebu: Pragmatic Play, Endorphina, Microgaming, Playtech, Quickspin, EGT, Amatic, Betsoft, Booming Games, 1×2 Gaming, Igrosoft, NetEnt, Belatra lan 37 panyedhiya liyane.

pinupslots

PinUp ngidini pemain nggunakake saringan kanggo milih panyedhiya tartamtu utawa game individu. Yen tukang game pengin nyoba sing anyar, ana bagean “News” khusus kanggo dheweke, sing menehi panyedhiya lan slot anyar. Kajaba iku, pemain bisa nggunakake pilihan ngurutake slot ing ngisor iki kanggo milih jinis slot tartamtu:

  • game paling apik ing minggu;
  • game paling apik ing sasi;
  • mesin slot sing bubar wis nggawa winnings kanggo pemain.

Ngurutake iki menehi kesempatan kanggo milih re paling populer lan duwe bathi slot . Fitur penting PinUp iku kabeh mesin slot tanpa istiméwa bisa digunakake ing versi Tur. Iki ngidini pemain kanggo kebak appreciate kabeh kemungkinan slot lan ngenali sawetara fitur saka game. Akses kanggo demo kasedhiya malah kanggo pelanggan sing ora kadhaptar kanggo familiarize piyambak karo casino.

empuk

Jumlah kasedhiya slot kanggo tukang game luwih saka 3700, ana luwih saka 500 judhul game table lan game kertu piyambak. Pemain bisa milih meh wae mesin slot, ing antarane ana sing paling populer lan game eksklusif. Dadi, ing situs web resmi perusahaan PinUp, pangguna bisa milih slot ing ngisor iki liwat telusuran lan saringan:

  • mesin slot;
  • bakul urip;
  • poker;
  • blackjack;
  • baccarat;
  • keno;
  • kertu ngeruk.

Uga, tukang game bisa nemokake opsi eksklusif karo jackpots dhewe ing website resmi. Ing wektu sing padha, saben pangguna sing nggawe taruhan ing slot apa wae entuk kesempatan kanggo menang. Pemain sing wis lulus proses registrasi bisa njupuk bagéyan ing undian lotre. Akibaté, tukang game nampa dhuwit, free muter , TCTerms kanggo game minangka hadiah, lan ana hadiah malah luwih terkenal ing wangun laptop, telpon, watch lan mobil.

Kajaba iku, pangguna ing situs bisa nang ing olahraga, melu ing game TV lan turnamen. Ing wektu sing padha, kabeh program bisa digunakake miturut prinsip unik. Kanggo akeh, pemain bisa nonton saka sisih nggunakake siaran video, nanging mung yen ana dhuwit ing akun pangguna. Olahraga totoan ndhukung kabeh olahraga lan ngijini sampeyan kanggo menang ing sembarang jinis taruhan.

manggon casino

Platform Pin-Up menehi pelanggan kesempatan kanggo muter karo panganyang urip ing bagean casino urip. Pemain bisa sesambungan karo panganyang nyata tanpa melu-melu generator nomer komputer. Ing kategori iki, tukang game bisa seneng poker , roulette lan blackjack. Kasino urip dikembangake dening panyedhiya ing ngisor iki: Ezugi, Lucky Streak, Gaming asli, Evolution Gaming lan NetEnt Live. Kategori kasebut ditampilake ing bagean sing kapisah, sing bisa ditemokake ing situs web resmi casino utawa kanthi nggoleki utawa nyaring.

Kaluwihan lan cacat saka casino

PinUp wis ngembangaken lan ngatur game gambling limang taun. Sak iki wektu, ewu pemain saka sak donya wis gabung karo perusahaan, iki amarga keuntungan individu sing pelanggan nampa nalika muter slot . Nanging iki ora ateges sing casino ora duwe cacat. Ayo ndeleng apa kaluwihan lan kekurangan perusahaan PinUp.

Kaluwihan Cacat
– pilihan akeh mesin slot: luwih saka 3700 bêsik;

– program bonus apik kanggo pemain anyar lan biasa, uga promosi ulang;

– kasedhiyan;

– platform ndhukung akeh basa lan mata uang;

– ana layanan dhukungan ing ngendi pemain bisa ngubungi pitakonane;

– kabeh mesin slot diwenehi ing versi Tur;

– transfer ditindakake kanthi cepet tanpa wektu tundha;

– PinUp nduweni lisensi kanggo nindakake aktivitas gambling;

– sistem pembayaran apa wae sing didhukung.

– ora ana aplikasi seluler sing bisa didownload menyang telpon utawa tablet;

– casino dilarang ing akèh negara, kang nuduhake anané nglanggar hukum negara;

– Ana watesan mundur total.

Dadi, platform PinUp cukup apik lan aman kanggo gambling. Perusahaan njamin kerahasiaan data, perlindungan marang nyolong dhuwit, uga penarikan lan simpenan dana kanthi cepet. Yen ana keraguan, disaranake sinau review pemain nyata sing ngerti sistem kasebut saka njero, kekuwatan lan kelemahane. Iki bakal mbantu sampeyan kanthi ati-ati netepake kaluwihan lan kekurangan PinUp.

Metode perbankan input lan output

Sawise ngrampungake profil lengkap lan ngliwati proses verifikasi, pangguna entuk kesempatan kanggo transfer dana menyang lan saka akun casino. Platform Pin-Up ndhukung sawetara sistem pembayaran, kalebu: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, SKRILL, NETTELER, PAYSAFECARD, WEBMONEY, CRYPT, PAYPAL, PAYEER, PIASTRIX, ECOPAYZ. Kacepetan transfer cepet – dana dikreditake menyang akun sajrone sawetara detik. Ora ana watesan ing transaksi, nanging ana watesan maksimum saben dina. Ing wektu sing padha, jumlah watesan ditemtokake dening negara ing ngendi platform kasebut digunakake.

layanan dhukungan

Platform PinUp duwe layanan dhukungan kanggo pelanggan sing duwe pitakon. Sampeyan bisa hubungi administrasi nggunakake chatting online ing website resmi casino. Kajaba iku, pelanggan bisa njaluk bantuan liwat email. Opsi pisanan luwih trep, amarga tukang game nampa respon kanthi cepet, lan sampeyan bisa ngenteni suwe kanggo nanggepi kanthi mail. layanan support dianggo ing basa ing ngisor iki: Russian, Ukrainia, Inggris, Jerman, Portugis, Turki. Sampeyan bisa milih basa ing setelan.

Basa apa

Platform Pin-Up beroperasi ing pirang-pirang negara. Mulane, perusahaan mung kudu duwe sawetara basa kanggo penak pelanggan. Nggunakake penerjemah biasa iku idea ala, minangka asring phrases dijarwakake karo kasalahan, kang ndadekake angel mangertos proses gambling . Kanggo ngindhari masalah kasebut, pangguna kudu milih salah sawijining basa ing ngisor iki sing didhukung kasino: Rusia, Ukrainia, Inggris, Spanyol, Portugis, Turki, Azerbaijan.

mata uang apa

Saliyane basa, casino menehi pelanggan kesempatan kanggo milih mata uang. Dadi, perusahaan nawakake pilihan: RUB (dolar), USD (dollar), EUR (euro), BGN (lev Bulgaria), PLN (Zloty Polandia). Sampeyan bisa milih itungan mung sak Pendhaftaran, lan sampeyan ora bisa ngganti mengko, supaya pemain kudu tanggung jawab milih itungan kanggo nggawe transfer antarane akun.

Lisensi

Pin-Up nindakake kegiatan kasebut adhedhasar lisensi Curacao khusus kanthi nomer 8048 / JAZ2017-003. A perusahaan wis kedhaftar ing Siprus, ngleksanakake aktivitas gambling ing platform dikembangaké dhewe. Ing ngarsane lisensi njamin safety nggunakake portal, rahasia data lan tundhuk karo kabeh aturan gambling internasional.

FAQ

Dokumen apa sing kudu dakwenehake kanggo verifikasi akun

Kanggo verifikasi profil Pin-Up, pamuter kudu nyedhiyani foto utawa scan paspor utawa dokumen identifikasi liyane. Uga, sampeyan bisa ngunggah foto dhewe karo dokumen ing tangan, mbukak ing kaca karo informasi bab pemilik.

Bonus lan syarat wagering

Mung pangguna pangguna sing bisa nggawe taruhan lan nampa bonus. Mulane, sampeyan kudu ngliwati proses registrasi. Kajaba iku, sampeyan kudu njlentrehake Agreement pangguna lan Casino Aturan.

Bisa muter free ing casino

temtunipun. Casino menehi kesempatan kanggo muter ing kabeh mesin slot ing mode Tur, nanging mokal kanggo nyelehake taruhan lan nampa bonus tanpa replenishing imbangan.

Apa Pin Up Casino Mobile Friendly?

Ana versi seluler saka situs, kang dibangun maneh kanggo ponsel utawa tablet, lan uga ngelingi wangun rampung karo sandhi lan login. Nanging ora ana aplikasi seluler.

Apa wektu mundur total casino

Dana ditarik langsung. Ora ana wektu tundha, yaiku, dana dikreditake menyang akun sing cocog sajrone sawetara detik.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Comments: 4
  1. Danny

    Aku wis muter ing Pin-up Casino suwene nem sasi. Boten kados casinos liyane, dilisensi slot , cepet mundur total dana ora luwih saka jam. Seneng karo dhukungan pelanggan saben jam, sing langsung nanggapi. Aplikasi seluler cepet lan ngemot kabeh fitur Pin-Up. Marang kula, aku bisa ngisi imbangan akun pribadi karo cryptocurrency?

    1. Janet Fredrickson (author)

      Hello! Matur nuwun kanggo saran babagan Pin Up Casino . Ing Pin-Up, sampeyan bisa ngisi imbangan tanpa masalah liwat cryptocurrency

  2. Benson

    Aku duwe mratelakake panemume ambigu babagan Pin Up casino, ing tangan siji, iku platform gambling populer, ing tangan liyane, sawise 24 jam, dhuwit sajujure entuk ora ditarik kanggo kula. Iku misale jek sing ora nindakake apa-apa kaya, kang mung bengkong mesin lan ngangkat munggah Sastranegara apa. Kadhangkala aku nggunakake mode “demo” gratis kanggo nyoba piranti kasebut utawa kasebut. Nanging, saiki aku wis ngenteni sedina muput, nanging isih ora ana dhuwit lan ora ana. Apa salahku? Utawa mungkin administrasi situs mung ngapusi kita?

    1. Janet Fredrickson (author)

      sugeng sonten! Mbok menawa sampeyan durung nemtokake identitas sampeyan, kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu nyedhiyani dokumen sing dibutuhake ing bagean sing cocog. Uga, alasan kanggo wektu tundha bisa uga ana ing sistem pembayaran sing dipilih. Dadi, contone, pilihan paling cepet yaiku dompet elektronik, bakal luwih suwe kanggo mbatalake dhuwit menyang rincian bank.

Komentar