Pinocchio

Pinocchio dongeng sing misuwur dikenal nganti pirang-pirang bocah. Versi asli wis digunakake kanggo luwih saka 100 taun kanggo nggawe kartun lan film. Game betsoft seneng karo pangguna judi kanthi ngeculake mesin slot pinocchio. Saiki para pemain kudu ngetutake prankster kayu sing katon irung sanalika dheweke mutusake ngapusi. Saliyane tema sing dipikirake, slot uga narik kawigaten lentur, kayata macem-macem simbol khusus, bonus babak, game risiko. Ing situs Kasino populer, sampeyan bisa ngluncurake piranti sing apik lan kanthi mundur saka awis.

Sampeyan bisa muter mesin slot betsoft ing casino online Betway.

Betsoft

Katrangan Mesin Slot

Pemain mlebu ing bengkel, ing endi jeppeto saka log ordinin nggawe bocah sejati. Tokoh utama cedhak drum, nawakake kabeh wong sing apik banget lan bathi. Drum digawe ing gaya lawas, negesake swasana tematik.

Kabeh unsur ditarik kanthi cetha, telung grafis telung -dimensi kanthi hiburan. Sajrone dolanan, swara sing dipilih kanthi sampurna motivasi. Ing sisih ngisor ana panel kontrol sing ngidini sampeyan milih dhuwit recehan, sijine taruhan, ngrampungake setelan kanthi slot.

Pinocchio disiapake kanggo pemain akeh kejutan sing nyenengake kanthi koefisien loman ing babak biasa lan hadiah. Kapan wae sampeyan bisa ndeleng dongeng ing drum, sing ora teka tanpa hadiah. Kanthi asil sing sukses, sing paling apik bakal nambah penghasilan 500 kaping.

Fungsionalitas game

Gamelan kasebut ngliwati lapangan kanthi 15 sel, sing, nalika muter 5 drum diisi gambar tematik. Tugas saben pamuter — Nglumpukake minimal lambang minimal. Kombinasi saka papat utawa limang unsur bakal luwih akeh entuk hadiah.

Betsoft

Hadiah hadiah diitung ing garis aktif, dadi yen sampeyan pengin milih jackpot paling gedhe, kabeh kudu digunakake. Sampeyan bisa nyelehake nilai maksimal kanthi tombol siji. Fungsionalitas biasa diencerake kanthi ukara hadiah khusus, game risiko sing dadi pamuter ing Will. Ora ana jackpot sing akumulatif ing slot, nanging ukuran koefisien nggumunake lan ngidini sampeyan ngganggu jackpot tetep saka mesin slot.

Putaran bonus ing Pinocchio

Game kasebut kalebu telung karakter khusus sing ora gumantung saka kamar. Jeppeto bakal katon ing bengkel, buku kanthi apel kudu samesthine ing kelas, lan van bakal tiba ing pertunjukan kasebut. SCATCHED DIPANGGIH DENGAN GRAMAN TANGGAL. Kanggo Ndhaptar Balance Bebungah, Ora Murni Jumlah Garis Aktif. Mods Rounds menyang level kelas, menyang switch level tahap nalika pamuter milih gambar sing cocog sajrone muter biasa. Sanalika Frispins, Van, uga buku lan Apple dibukak.

Mesin slot ngemot bocah lanang kayu bonus, sing diluncurake nalika ngempalaken 5 gambar kanthi karakter utama. Ikon karo gambar iki dadi bocah sing urip, diwenehake nganggo fungsi liar. Unsur-unsur tiba ing kabeh drum, nambahi kombinasi hadiah kanthi simbol sing dibutuhake kanggo kamenangan. Ganti setelan bisa dibatalake gambar sing diklumpukake karo gambar pinocchio.

Setuju sawise sukses bali menyang game risiko, ana kemungkinan dhuwur kanggo nambah hadiah kaping pirang-pirang. Pamuter kudu ngira-ngira sisih duwit receh: Eagle utawa buntut. Sampeyan bisa nguji bathi kaping pirang-pirang, nanging sampeyan kudu nganggep manawa salah sawijining jawaban sing salah bakal regane menang.

Pilihan tanggapan kasedhiya ing babak biasa lan bonus. Sawayah-wayah, dongeng katon ing layar lan wenehi re -rotasi salah sawijining telung drum pisanan.

Cara Muter

Sadurunge dolanan, sampeyan kudu ngerti karo panel kontrol, uga ndeleng meja kanthi aturan. Sabanjure, sampeyan bisa miwiti setelan:

  • Pilih nilai pasokan duwit receh
  • Aktifake garis
  • Nggawe taruhan saka 0.02 nganti 5 saben baris
  • Nglakokake drum

Pamuter bisa mungkasi drum kanthi budi, nggunakake tombol «Mandheg». Setelan ngidini sampeyan nyetel level swara lan kecepatan urutane critane, ganti ukuran layar. Winnings dibentuk ing garis aktif, sing kudu digatekake ing kamenangan sing dikarepake.

Karakter Mesin Pinocchio

Karakter mesin slot cocog karo topik kasebut, saéngga drum bakal diisi karo karakter utama, mobil, klambi, pinocchio ing sel lan pinocchio, poster. Pangembang uga Ninggalake Nominal Kertu Klasik Nominal Klasik. Hadiah dibentuk karo telung kebetulan. Multiplier X2500 paling gedhe bakal nggawa pinocchio kayu yen butuh 5 sel lapangan Game kanthi chain hadiah.

Mesin slot rtp

Mesin slot rtp yaiku 96.53%, volatilitas sing kurang.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar