Pink Elephants 2

Gajah Jambon 2 duwe saben kasempatan kanggo nggulingake tahta game judi sing paling populer ing saindenging jagad. Wis saiki wis aman kanggo ngomong yen slot kasebut duwe akeh penggemar. Kabeh wong sing miwiti muter gajah pink 2 tetep kaget, amarga mesin ora mung narik inter externally, nanging uga apik banget karo plot kasebut. Ing artikel iki, kita bakal ngobrol babagan slot iki.

Katrangan saka mesin slot pink 2 slot

Game Gajah Jambon 2 duwe 6 drum, 4 larik lan 4096 pembayaran. Tingkat paling murah – 1 dolar, maksimal – 100 dolar. Slot kasedhiya ing kabeh piranti, kalebu ponsel. Game kasebut ditondoi kanthi volatilitas sing dhuwur.

Fungsi bonus utamane standar. Contone, ing bonus bonus ana rotasi gratis ing ngendi pangguna nglumpukake bal kanthi gambar gajah pink. Isi simbol wedhus dadi gajah pink dadi hadiah sing larang regane. Ana uga potensial menang maksimal, yaiku 10,000 saka tingkat tarif pamuter.

Gajah Jambon Jambon 2

Telung, patang, lima lan enem skatter diluncurake 7, 11, 15 lan 19 Frishtins. Ing mode iki, indikasi khusus aktif, sing ngisi posisi siji sawise ngganti simbol wedhus lan RAM menyang gajah pink.

Thunderkick

Sawise kontain kapenuhan, kabeh wedhus dadi gajah. Banjur dheweke duwe nilai paling gedhe. Munculé loro, telu, papat, lima, lima, utawa enem taruhan nggawa menyang pamuter 3, 5, 7, 9 utawa 11 rotasi gratis tambahan.

Putaran bonus ing gajah pink 2

Game pink 2 ngemot fungsi buyar misteri, sing ngidini sampeyan entuk saka siji nganti limang stinger. Dheweke ora sengaja ora sengaja nalika rotasi. Iki bakal mbantu pangguna miwiti bonus nalika sampeyan nunggu iki.

Ana uga simbol saka acachy emas -stroke ing slot «Gong-bedhil». Angel kanggo mbingungake dheweke karo wong liya, amarga dibedakake kanthi iringan swara sing cerah lan dinamis. Iku kanggo simbol iki kanggo menehi perhatian. Dheweke bisa ndharat ing limang drum kasebut. Pangguna kudu paling ora telung skatter ing endi wae ing mburi. Banjur bonus bonus Spins gratis diuripake: 7, 11, 15 utawa 19 muter sawise sampeyan entuk 3, 4, 5 utawa 6 straprs.

Fungsionalitas apparatus game pink gajah

Slot game pink 2 kalebu enem drum lan 4096 garis menang kanggo nggabungake kombinasi 3, 4, 5 utawa 6 unsur sing padha. Kabeh pembayaran tiba ing sisih kiwa nalika kebangkrutan tandha-tandha ing kolom tetanggan.

Sampeyan bisa muter mesin slot thunderkick ing casino online Vulkan.

Simbol «W» Apa jocker sing ngganti kabeh gambar kajaba bonus. Liar ora duwe nilai.

Thunderkick

Cara Muter Gajah Jambon 2

Pangguna sing wis pengalaman bakal ngerti piranti game game pink gajah pink gajah pink, amarga cukup populer. Slot nggunakake panel kontrol kanggo game kaya ngono lan menu sing wis dingerteni. Ana telung lapangan informasi ing obrolan ngisor:

  1. Awis – dhuwit ing akun;
  2. Gunggunge menang – Pembayaran umum;
  3. Taruhan – Jumlah tarif.

Ing sisih tengen minangka tombol kanggo milih taruhan, wiwitan game mburi lan otomatis. Supaya bisa ngaktifake menu, sampeyan kudu ngeklik tombol kanthi bentuk sangang titik. Kalebu rong bagean:

  • Katrangan babagan aturan, syarat lan karakteristik teknis;
  • Tabel Pembayaran.

Sampeyan ora perlu ndownload mesin game pink 2 Gajah 2, wiwit diwiwiti ing browser casino. Ora ana setelan khusus.

Simbol apparatus pink 2 gajah

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, ing mesin slot pink 2 Simbol sing paling berharga yaiku gajah pink. Sabanjure nderek patang warna kanthi warna. Dheweke ngganti lemurov. Uga, pangguna bisa nemokake tandha watu karakter kraton sing murah. Elinga, sampeyan kudu ngumpulake saka telu nganti enem karakter kanggo mbebasake garis. Iki minangka cara kanggo menang lan entuk menang awis sing akeh. Kita saranake sampeyan ngerti tabel pembayaran ing game pink 2:

Jeneng simbol

Mbayar

Gajah Jambon

Mbayar 10x kanggo 6 ing baris

Kambing violet

Mbayar 7x kanggo 6 ing baris

Kambing Orange

Mbayar 6.5 kanggo 6 ing baris

Kambing ijo

Mbayar 5.5 kanggo 6 ing baris

Kambing biru

Mbayar 5x kanggo 6 ing baris

Simbol Royal

Mbayar saka 4 nganti 2.2x kanggo 6 ing baris

Apat game RTP Gajah Jambon 2

Game Gajah Jambon Jambon 2 ditondoi kanthi volatilitas sing dhuwur. Iki ngomong babagan penghargaan gedhe, nanging langka. Paling asring, pangguna entuk dhuwit sithik. Nanging ana kemungkinan ngganggu Jack. RTP duwe indikator ing 96.limalas%. Kanggo mburi, slot mbayar nganti 10 ewu total tarif. Bebungah ukuran iki kanthi lengkap nutupi kabeh risiko sing ana gandhengane karo panyebaran tingkat iki.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar