Parrots Rock

Rock parrot – Slot video sing apik banget kanthi pembayaran cepet, faktor gedhe lan kothak hadiah. Iki slot drum 5-drum klasik kanthi telung larik gambar. Saben gambar ing drum duwe nilai dhewe lan nggawa bathi tartamtu nalika jumlah sing dibutuhake confides.

Spinomenal

Mesin slot menehi mburi bebas ing klompok liar lan winnings luar biasa. Mobil tenan mbayar. Pengembang wis nyedhiyani 30 pembayaran, matur nuwun kanggo winnings sing menang kadang ngluwihi kerugian. Mesin slot gedhe sing santai lan menehi kesempatan nyata kanggo entuk bathi sing apik.

Katrangan Mesin Slot

Mesin slot rock parrots duwe kinerja klasik. Ing layar utama yaiku drum ing endi gambar saya ganti. Ing kasus iki, dheweke nggambarake peserta ing klompok populer – Utes ing headphone sing main ing synthesizer, drum lan alat liyane. Latar mburi mburi kanggo game kasebut dipilih kanggo cahya, yaiku langit biru kanthi awan sing subur. Latar mburi iki nglambangake kamardikan manuk, sing ora langsung ngelingake sapa sing utama ing kene.

Kabeh kontrol dumunung ing ngisor iki, kaya ing kabeh slot klasik. Ing sisih kiwa sampeyan bisa milih ukuran tarif kasebut. Pusat kasebut duwe tombol «Pitulung» Utawa nelpon sertifikat, Drum Bukak lan Game Otomatis. Ana uga tombol kanggo ngowahi lan mateni swara.

Fungsionalitas game

Mesin slot rock parrots utawa «Rock saka parrot» Biasa biasa. Ing mesin, simbol melu, yen pangguna bertepatan, pangguna nambah tingkat kanthi nomer tartamtu. Karakter Bonus Uga Awal Sajrone Game, sing bisa nyebabake bathi tambahan. Biasane, nalika bonus entuk, tingkat tarif tikel tikel. Dheweke biyen duwe jeneng «Game risiko».

Spinomenal

Pangguna nggunakake tombol milih tarif taruhan kasebut lan miwiti rotasi drum kanthi panah. Yen sampeyan bertepatan ing garis pambayaran karakter biasa, koefisien mundhak dadi 60. Yen karakter liar, umpamane, drummer, gitaris utawa klanis, mula jumlah bakal dobel. Yen pitakon, mula sampeyan bisa nemokake jawaban ing bagean kasebut «Pitulung».

Babak Bonus ing Parrots Rock

Ana bunder bonus ing mesin slot rock parrots. Mbukak nalika simbol khusus tumiba ing jumlah 3 potongan. Game bonus biasane kalebu jumlah sing menang, lan pangguna kudu guess subjek kasebut. Slot ergonomis nggabungake rotasi drum biyen lan fungsi tambahan. Watak sing ditresnani ing lambang gedhe 2×2 utawa 3×3.

Sampeyan bisa muter mesin slot spinomenal casino online Loteng.

Ana uga liar, sing ngganti sing ilang ing baris kanggo mbentuk kombinasi hadiah. Mundhak simbol bonus ing salah sawijining drum nggawa menang cepet. Sing luwih akeh karakter iki, luwih gedhe menang, sing bakal nambah proporsi kanthi proporsi. Ana uga kesempatan kanggo njaluk bali gratis ing slot, sing mbutuhake 2 karakter spins gratis.

Cara Muter

Proses game ora beda karo mesin otomatis sing padha:

  1. Pangguna nggunakake tombol ing sisih kiwa ing panel milih taruhan. Dheweke duwe watesan tartamtu saka 0.1 kanggo 10 dhuwit recehan. Dhuwit recehan game khusus melu ing game, sing ijol kanthi nyata kanggo mata uang nyata.
  2. Yen ditemtokake karo taruhan kasebut, menet tombol nganggo panah, wiwit rotasi drum.
  3. Saiki sampeyan kudu ngenteni kombinasi sing menang. Ketepayaan simbol simbol biasa nambah tingkat kaping 60 kanthi koefisien 5x. Yen karakter larang, jumlah sing menang mundhak, minangka aturan, kaping pindho.
  4. Yen simbol bonus tiba, mula pamuter nampa hadiah acak tanpa koefisien. Yen akeh bonus tiba, banjur kothak sihir kanthi hadiah tambahan bakal dibukak, iki ora ana sing luwih saka game bonus.

Yen pamuter duwe pitakon babagan aturan game, mula padha surem ing bagean kasebut «Pitulung».

Karakter Mesin Parrot Rock Slot

Karakter ing ngisor iki melu slot sing bisa dipérang dadi pirang-pirang kategori:

  • A, k menehi koefisien ing sawetara 15/30/60 nalika bertepatan saka 3 gambar;
  • Q, J menehi 10/20/40;
  • Headphone lan Saxophone ngalahake koefisien 20/40/80;
  • Mingkasional Musculator – 40/80/120.
  • Jumlah Winnings Maksimum ing Slot iki tekan 2880 Euros, lan tingkat minimal 3 Euros, nanging nyatane sampeyan bakal langsung nambah tingkat 300 Euro, lan tingkat maksimal diwatesi kanggo 15 Euros. Yen kombinasi telung parrot ngalahake, mula jumlah menang bakal maksimal.

Ana uga simbol alam bébas sing ngganti garis sing ilang sing ora ana kanggo pembentukan garis sing menang lan spins gratis, sing menehi rotasi gratis.

Mesin slot rtp

Mesin slot rock beo sing kaget karo pirang-pirang umum duwe persentase pembayaran sing sithik. RTP yaiku 94.5, nanging iki ora mengaruhi popularitas mesin. Slot banget dikarepake lan mesthi sibuk ing akeh institusi online. Iki bisa disambungake minangka desain sing apik.

Karakter utama manuk wungu sing katon lucu banget. Ngarsane game bonus lan luwih saka ganti rugi kanggo kekurangan faktor bali, saengga aja nganti miwiti mesin lan miwiti muter karo manuk. Yen sampeyan ora cepet-cepet, sampeyan bisa nyekel luck sing apik lan entuk menang sing diurmati. Elinga bonus sing asring metu.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar