Review casino parimatch 2022

Parimch minangka bagean saka perusahaan taruhan gedhe sing wis digunakake luwih saka 25 taun. Casino dhewe didegake ing taun 2015, sawise iku wiwit entuk popularitas ing jangkah breakneck. Tukang game kepincut karo simpenan minimal, mundur total cepet tanpa kapentingan lan komisi, uga sistem bonus kesetiaan. Kasino bisa diakses lan ngidini pangguna nggunakake luwih saka 2000 game slot dikembangake dening panyedhiya sing misuwur.

Bonus:150% ing simpenan
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
150%
Sugeng bonus
Entuk bonus
parikan

Parimatch casino bonus

Kasino dirancang khusus kanggo negara-negara Eropa, lan luwih tepat kanggo CIS, sing nyedhiyakake antarmuka sing cukup trep lan bisa dingerteni. Nanging pemain luwih kepincut ora dening katon lan comfort saka Pari match, nanging dening program bonus apik kanggo pemain anyar lan pelanggan biasa. Program kasetyan wiwit operate saka wayahe registrasi, sawetara mesin bisa digunakake malah tanpa liwat prosedur nggawe profil. Dadi, ayo ndeleng program bonus apa sing ditawakake Parimatch.

Bonus “Paket Welcome”

Program bonus iki ditrapake kanggo pemain anyar sing wis liwati prosedur registrasi.

bonus cocog

Pangguna nampa bonus sanalika sawise konfirmasi profil. Ing wektu sing padha, program kasebut ora “siji-siji”, nanging kalebu sawetara tahapan kanggo nyengkuyung pemain anyar – nganti limang hadiah berturut-turut saka platform kasebut. Luwih lengkap babagan sistem kasetyan kanggo pangguna anyar:

  1. “Paket sambutan” – tahap pisanan. pemain anyar ora nampa kapentingan simpenan ing tingkat iki, nanging mung 25 free muter . Wager kanggo wagering karo free muter ditanggepi punika x20. Bonus ditrapake kanggo Carnaval Forever! slot. Kanggo ngaktifake sistem kasetyan, kode promosi digunakake.
  2. “Paket sambutan” – tahap kapindho. Ing tingkat iki, pangguna wis nampa kapentingan ing simpenan 50%. 45 free muter dianugerahi minangka hadiah, wager punika x30. Sistem kasetyan dianggo ing slot machine Fruitbat Crazy.
  3. “Paket sambutan” – tahap katelu. Volume bonus mundhak Ngartekno: pangguna wis nampa 70% saka simpenan, 75 free muter karo wager saka x30. Sistem makaryakke ing Spring Tails slot machine.
  4. “Paket sambutan” – tahap kaping papat. Ing tingkat iki, tukang game wis nampa 100% simpenan lan 70 free muter karo syarat wagering ing x40 free muter iki. Sampeyan bisa muter karo bonus iki ing Gemmed! mesin slot.
  5. “Paket sambutan” – tahap kaping lima. Paket kalebu 150% simpenan lan 100 free muter . Syarat wagering punika x50. Sampeyan bisa nggunakake bonus ing The Golden Owl saka Athena slot machine. Kanggo ngaktifake, sampeyan kudu ngetik kode promo.

Sampeyan bisa ngetik kode promosi ing jendela khusus ing profil sampeyan utawa ing situs web resmi. Nalika nggawe simpenan kawitan, sampeyan bisa ngetik kode promo, kerjane padha ing ndhuwur. Jumlah simpenan minimal lan maksimum disetel dening negara ing ngendi platform casino makaryakke. Sampeyan kudu njlentrehake informasi babagan jumlah minimal lan maksimal saka administrasi utawa ing situs web resmi.

Bonus “Saben dina”

Iki minangka pangembangan sing apik banget kanggo para pemain game. Pangguna anyar lan lawas saben dina, tanpa pangecualian, nampa bonus, preduli saka winnings, sing utama yaiku mlebu profil saben dina lan nampa bonus. Sistem kasetyan diwatesi: yen sampeyan nampa hadiah, sampeyan kudu nggunakake sajrone 1 dina, yen ora, bakal diobong. Ayo dipikirake kanthi luwih rinci babagan kahanan kanggo saben bonus kanthi kapisah:

  1. Senen. Saben ana, tukang game nampa 20 free muter karo x15 wagering minangka hadiah. Kanggo ngaktifake, sampeyan kudu ngetik kode promo.
  2. Selasa. Selasa, pangguna nampa jumlah dhuwit nggunakake kode promosi (ditemtokake dening negara kang casino makaryakke).
  3. Rebo. Pamuter wis aken karo 35% saka simpenan, wager x17. Kanggo ngaktifake, sampeyan kudu ngetik kode promo. bonus iki wis sawetara fitur: iku sawetara, iku bisa digunakake ing paling 5 kaping.
  4. Kemis. Tukang game aken karo 30 free muter karo x15 wager. Kanggo nggunakake, sampeyan kudu ngetik kode aktivasi.
  5. Jumuwah. Pamuter nampa 50% saka simpenan lan 20 free muter . Kanggo ngaktifake kode, ketik kode promo.
  6. Setu. 125% dikenani biaya ing simpenan. Diaktifake kanthi kode promo.
  7. Minggu. Tukang game entuk 10% cashback kanthi wagering x1. Ora ana kode aktivasi, amarga sampeyan kudu ngirim panjalukan ing profil.

Sawetara bonus duwe ciri dhewe. Dadi, ing dina Setu lan Jum’at, jumlah maksimum saiki ing jumlah dhuwit disetel. Jumlah, kaya sing wis kasebut, beda-beda gumantung ing negara. Sistem punika setya gedhe kanggo pemain seneng banget lan penyayang saka winnings saben dina, amarga yen sampeyan ora skip dina, sampeyan bisa nglumpukake bonus apik ing minggu.

Bonus Roller dhuwur

Iki minangka bonus siji-wektu sing bisa ditampa kabeh pangguna. Pemain bisa njaluk 111% ing simpenan kanggo rollers dhuwur. Sampeyan bisa ngaktifake sistem kasetyan nggunakake kode promo, sing bisa dilebokake ing profil utawa ing situs web resmi platform kasebut. Sawise aktifitas, pangguna duwe 30 dina kanggo nggunakake, sawise iku mung bakal diobong. Bonus mung bisa digunakake sapisan.

Live Casino Bonus

Yen tukang game muter karo panganyang urip, banjur bonus tambahan bisa digunakake. Sistem kasetyan mung ditrapake kanggo tabel blackjack. Pemain bisa nampa ganjaran awis kanggo kebangkrutan kombinasi tartamtu. Kajaba iku, saka rong esuk nganti enem esuk, sampeyan bisa menang kertu mafia, sing uga bisa nampa hadiah awis.

Registrasi lan verifikasi

Proses registrasi ing Parimatch ora beda karo kasino liyane. Nanging nggawe profil perlu kanggo mbatalake lan nyetop dana, amarga tanpa konfirmasi akun lan nuduhake data sampeyan, akeh transaksi moneter bakal diwatesi.

registrasi parimatch

Sawise registrasi, pangguna bisa nggunakake kabeh fitur portal kasebut. Kanggo nggawe profil sampeyan kudu:

  • golek lapangan “Registration” utawa “Register” ing situs web resmi;
  • ketik jeneng lengkap, alamat email, kutha lan negara panggonan ing lapangan;
  • njawab pitakonan rahasia;
  • konfirmasi persetujuan karo syarat-syarat casino;
  • klik ing “Register”.

Sawise iku, pangguna kudu pindhah menyang e-mail, ing ngendi layang bakal dikirim kanggo konfirmasi profil kasebut. Email bakal ngemot link kanggo tindakake. Sawise iku, profil ing sistem bakal digawe. Saka wayahe, sampeyan bisa miwiti muter, nanging durung bisa kanggo nransfer utawa simpenan dana, amarga sampeyan kudu liwat prosedur verifikasi khusus. Kanggo nindakake iki, tukang game kudu ngunggah foto utawa scan paspor (kaca kanthi data pasuryan), isi informasi babagan kertu bank (nomer, tanggal kadaluwarsa, jeneng lengkap pemilik lan nomer keamanan). Sawise iku, administrasi casino bakal mriksa keaslian dokumen lan konfirmasi utawa nolak verifikasi. Mung ing cilik saka konfirmasi verifikasi saka match Pari, sampeyan bisa nggawe transaksi dhuwit.

Versi seluler lan app casino Parimatch

Siji versi web komputer ora cukup, mula pangembang Pari match nggawe versi seluler lan aplikasi kanggo telpon kanthi paralel. Versi seluler saka situs kasebut cukup gampang: pangguna mung kudu ngetik jeneng kasino ing mesin telusuran, lan kaca kasebut kanthi otomatis bakal diuripake menyang mode telpon. Sandi lan data login otomatis dielingi dening sistem, dadi sampeyan ora kudu ngetik kabeh maneh saben wektu.

parimatch ios android

Pangembang uga ndemek pangembangan aplikasi seluler. Bisa diinstal ing sistem operasi iOS lan Android. Sampeyan bisa ngundhuh aplikasi liwat portal khusus utawa ing situs web casino dhewe. Versi seluler bisa digunakake kanthi becik ing telpon lan ing tablet kanthi diagonal apa wae. Kajaba iku, nggunakake format iki Pari match mesin slot ngijini sampeyan kanggo entuk keuntungan ing ngisor iki:

  • nalika ndownload aplikasi, sampeyan bisa entuk bonus awis tambahan;
  • proses registrasi wis simplified sabisa;
  • mbatalake lan simpenan dana kaping pirang-pirang luwih cepet;
  • casino tansah ing tangan.

Pangembang kasebut kanthi teliti mikirake wayahe kanthi ndownload aplikasi seluler. Ing situs web resmi, sampeyan bisa nemokake link langsung menyang Google Play lan App Store, uga kode QR kanggo mindhai cepet lan ngetutake link kasebut. Kajaba iku, sampeyan bisa ndownload aplikasi kasebut sanajan liwat Galeri Aplikasi, Galaxy Store, GetApps Xiaomi (pangembang nyedhiyakake pranala menyang kabeh produk kanthi kapisah).

Mesin slot casino

Fitur Parimatch luwih saka 2.000 mesin slot saka macem-macem jinis. Kajaba iku, ana game Papan, kertu online lan liyane. Akeh mesin slot bisa ing mode Tur, nanging ana wheel saka rejeki, poker lan game gambling liyane sing bisa mung ing versi lengkap portal. Parimatch menehi kesempatan kanggo totohan ing olahraga lan eSports offline lan urip.

slot parimatch

Mesin slot dikembangake dening panyedhiya paling apik. Contone: Pragmatic Play, Fugaso, Endorphina, Booming Games, Microgaming, Igrosoft, NetEnt, etc.. Tartamtu manungsa waé wis mbayar kanggo antarmuka lan keamanan portal, rahasia data lan ease saka operasi saka mesin slot. Ayo dipikirake kanthi luwih rinci babagan macem-macem mesin slot ing katalog Parimatch.

Piranti lunak

Casino menehi kesempatan game gedhe. Dadi, para pangembang nyedhiyakake ruang game kanggo para pemain kanthi akeh slot, lotre kanthi informasi paling anyar babagan undian sing terus-terusan, turnamen kanthi indikator kompetisi, lan liya-liyane. Rating pemain paling apik dijaga, sing bisa ditonton kabeh wong sanajan tanpa registrasi. Game kasebut ditampilake kanthi volume sing cukup, sing ngidini sampeyan nemokake sing cocog kanggo pamula lan tukang game sing berpengalaman. Piranti lunak dikembangake dening panyedhiya kondhang. Dadi, ing situs web resmi, pangguna bisa milih salah sawijining bagean:

  • kabeh game – sawetara sing kebak slot machine;
  • slot – kabeh mesin slot digunakake;
  • roulettes;
  • game kertu;
  • favorit – tukang men game bisa nambah kabeh game padha kaya bagean iki kanggo penak.

Kanggo penak, sistem telusuran game sing prasaja wis dikembangake. Mung ketik jeneng mesin slot ing kolom telusuran lan klik ing tombol “search”. Meh kabeh mesin slot kasedhiya kanggo demo, sing ngidini kedhaftar kanggo pratinjau fitur saka slot . Sawisé iku, sampeyan bisa muter dhuwit, minangka pancen kabeh mesin ndhukung fungsi iki.

manggon casino

Game karo komputer, mesthi, apik, nanging angel banget kanggo ngganti wong nyata. Pari match ndhukung urip casino , sing, game karo panganyang urip ing wektu nyata. Gawe wis presented luwih saka 70 slot karo pemain nyata, kang kalebu account Pokermatch. slot kalebu poker , roulette, blackjack lan liyane. Dhaptar lengkap diwenehi ing situs resmi perusahaan ing bagean ” casino urip “. Mode casino urip mung bisa digunakake kanggo pangguna sing wis kadhaptar sawise prosedur verifikasi, supaya mode demo ora didhukung. Sejatine, mesin saka macem-macem iki dikembangake dening Authentic, Evolution Gaming lan Ezugi. Panyedhiya cukup dipercaya lan wis nindakake sing paling apik, iki bisa dideleng saka antarmuka lan indikator liyane.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Kasino wis operasi wiwit 2015 lan sukses entuk momentum: luwih saka 100 pangguna anyar ndhaptar ing portal saben dina. Ing wektu sing padha, jumlah game kanggo 2021 yaiku 2018. Apa kabeh dadi ora mendhung lan ayu utawa ora perlu ngubungi Parimatch? Alamiah, casino wis kaluwihan lan cacat, kang nemtokake apa iku worth hubungi ing kabeh. Ayo dipikirake.

Kaluwihan Cacat
– jumlah simpenan minimal; – transfer dhuwit ditindakake tanpa komisi lan kapentingan; – wektu penarikan lan simpenan dana ora luwih saka 12 jam; – kabijakan kasetyan lengkap lan bonus kelangan saben dina; – kemampuan kanggo nampa cashback saka simpenan; – saliyane mesin slot, sampeyan bisa nang ing olahraga lan eSports; – ana aplikasi seluler lan kemampuan kanggo nduduhake Kapabilitas slot . – layanan dhukungan bisa digunakake kanthi kesenjangan: ora kabeh pangguna bisa njaluk bantuan kanthi cepet lan lengkap; – winnings nyata saka tukang game nemen inflated, minangka bukti dening reviews pangguna.

Sakabèhé, casino cantik apik. Lan ing beyo saka kualitas lan jumlahe saka winnings, pitakonan moot. Iku kabeh gumantung ing luck pribadi lan faktor liyane. Sing utama yaiku sinau babagan Kebijakan kasebut kanthi teliti nalika milih situs lan priksa manawa iki minangka kaca resmi, lan dudu sumber web scammers. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu njaluk utawa golek lisensi perusahaan ing situs kasebut, yen ana.

Banking, cara input lan output

Sawise ndhaptar lan verifikasi profil, tukang game entuk kesempatan kanggo simpenan lan mbatalake dana. Platform kasebut ndhukung transfer nggunakake sistem pembayaran ing ngisor iki: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, SKRILL, NETTELER, PAYSAFECARD, WEBMONEY, CRYPT, PAYPAL, PAYEER, PIASTRIX, ECOPAYZ. Pembayaran ditindakake kanthi cepet, saengga wektu kredit maksimal yaiku 12 jam, rata-rata, operasi ditindakake sajrone 30 menit. Kanggo nindakake transfer, sampeyan kudu ngetik tab kanthi pembayaran lan transfer ing situs web resmi utawa ing aplikasi. Ing lapangan khusus, sampeyan kudu ngetik rincian kertu bank yen ora disambung menyang profil. Sawise iku, sampeyan kudu ngonfirmasi operasi ing akun kasebut. Jumlah maksimum lan minimal lan jumlah simpenan ditemtokake dening mata uang negara ing ngendi operasi kasebut ditindakake.

Layanan dhukungan

Kanggo mbantu tukang game, Parimatch wis nggawe layanan dhukungan. Pemain bisa ngubungi operator administrasi kanthi nggunakake obrolan saben jam. Ing kono, operator kanthi cepet njawab kabeh pitakonan lan mbantu pangguna ngerti operasi sistem kasebut. Kajaba iku, tukang game bisa ngubungi administrasi liwat email utawa telpon. Informasi babagan perusahaan dikirim ing situs web resmi perusahaan lan bisa beda-beda gumantung ing negara operasi. Sadurunge ngubungi administrasi Parimatch, dianjurake kanggo sinau bagean FAQ (pitakon lan jawaban).

dhukungan parimatch

Basa apa

Basa casino ora apik banget. Dadi, platform mung ndhukung basa Rusia lan Inggris. Sampeyan bisa milih terjemahan ing situs web utawa nalika ndownload aplikasi kasebut. Ora disaranake nggunakake layanan penerjemah online, amarga sawetara frase bisa diterjemahake kanthi ora bener, sing bisa nyebabake masalah serius nalika ngerti Kebijakan Perusahaan.

mata uang apa

Mata uang sing digunakake nalika nindakake transaksi ing akun disetel nalika ndownload aplikasi utawa nalika nggawe transfer. Platform ndhukung sawetara mata uang kanggo transfer: RUB (dolar), USD (dollar), EUR (euro), PLN (Zloty Polandia), TRY (lira Turki). Nalika milih mata uang liyane, aja lali babagan kurs lan konversi menyang nilai liyane.

Lisensi

Parimatch nduweni lisensi resmi Curacao nomer 1668/JAZ. Casino ora duwe platform dhewe, supaya mesin slot operate ing basis saka platform Softgamings. Kabeh kegiatan perusahaan ditindakake kanthi resmi, amarga ana kabeh sertifikat lan dokumen liyane. Kerjasama karo panyedhiya uga dikonfirmasi dening dokumen sing relevan.

FAQ

1) Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun

Kanggo verifikasi akun, sampeyan kudu menehi foto utawa pindai paspor. Mbutuhake kaca kanthi data babagan pemilik dokumen, registrasi ora dibutuhake. Kajaba iku, sampeyan bisa uga kudu ngetik informasi kertu kredit.

2) Bonus lan syarat wagering

Kanggo nampa bonus lan nggawe taruhan, sampeyan kudu ndhaptar lan verifikasi profil sampeyan. Kabeh nuansa lan subtleties bisa ditemokake ing Kebijakan Perusahaan.

3) Bisa muter free ing kasino

Ya, pemain diwenehi kesempatan kanggo nggunakake versi demo saka mesin slot. Nanging totoan, nampa bonus lan depositing lan mbatalake dana diwatesi nganti registrasi rampung.

4) Apa casino Parimatch cocok kanggo piranti seluler?

Ya, versi seluler wis dikembangake kanggo ponsel lan malah aplikasi seluler kanggo sistem operasi iOS lan Android.

5) Apa wektu mundur total casino

Wektu output saka 0 nganti 12 jam. Rata-rata, dana ditransfer kira-kira 30 menit.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Comments: 4
  1. Clifton

    Aku sing casino Parimatch iku salah siji sing paling dibukak gambling Camping sing aku ngerti. Kaping pisanan, aku kesengsem banget karo persentase bali sing nyenengake. Mesthi, aku biyen kalah, nanging sampeyan kudu ngerti yen sampeyan ora bisa nindakake tanpa. Amarga nyatane, digawa adoh dening hiburan kuwi, saben pemain kudu ngerti kabeh risiko ana. Kajaba iku, Aku kaya Wigati sawetara rodo ekstensif game ing Parimatch lan kamungkinan saka ngurutake dening pangembang. Mesthi, aku pengin ndownload aplikasi seluler, nanging aku isih ora ngerti ngendi sing luwih apik kanggo nindakake, ing toko piranti resmi utawa ing sawetara sumber liyane?

    1. Janet Fredrickson (author)

      Sugeng sonten! Matur nuwun kanggo review lengkap. Sampeyan bisa ngundhuh aplikasi casino PariMatch khusus kanggo piranti seluler adhedhasar sistem operasi Android lan iOS ing sumber tematik, ngendi versi paling anyar saka piranti lunak wis presented. Sampeyan uga kudu dicathet yen aplikasi kasebut wis diuji kanggo virus lan dioptimalake kanggo nggarap kabeh gadget modern saiki.

  2. Garret

    Parimatch casino online tenan mbayar metu dana sajujure entuk, nanging sakperangan alesan sampeyan kudu ngenteni sawetara dina! Penarikan kasebut digawe ing kertu bank Visa. Piye wae aku ora bisa menang akeh ing mesin slot, Aku ora tansah begja ing roulette, nanging aku pancene disenengi game karo bakul nyata. Mangkono, aku bisa nglampahi wektu luang uga karo macem-macem hiburan gambling lan gabungke bisnis karo kesenengan.

    1. Janet Fredrickson (author)

      Hello! Yen sampeyan pengin dana ditarik saka platform Parimatch rada cepet, disaranake sampeyan nggunakake dompet elektronik sing ana ing situs kasebut. Cara iki sing njamin panrimo dhuwit saka sawetara jam kanggo 1 dina bisnis.

Komentar