Review saka Mummys Gold casino 2022

Situs gambling dikelola dening Bayton Ltd, sing diadegake ing 2003 ing Walanda. Iku uga utamané worth kang lagi nyimak sing casino online makaryakke sah miturut lisensi cocok, kang njamin kejujuran lan linuwih. Lan kanggo nyedhiyani pemain Canadian lunak kualitas, operator nampa lisensi liyane ing Quebec. Registrasi ing sumber resmi iku arang banget prasaja lan ora njupuk akeh wektu. Layanan dhukungan saka situs gambling Mummys Gold makaryakke watara jam lan serves pemain ing sawetara format populer.

Bonus:100% nganti $500
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
100% simpenan bonus nganti $ 500
bonus sambutan
Entuk bonus
mummysgoldsite

Mummys Gold kasino bonus

Ing situs resmi casino, gamblers bakal nemokake sawetara nawakake bonus menarik. Lan, pisanan kabeh, iku worth considering hadiah sambutan, nanging kanggo nampa iku, mesthi, kudu ndhaftar. Pamuter bakal bisa nampa bonus simpenan mung ing simpenan pisanan, kang diwenehi ing wangun 100% bonus. Bonus maksimal ing kasus iki tekan $ 550. Kanggo nampa promosi, sampeyan kudu nggawe simpenan ora luwih saka 7 dina sawise registrasi, nalika wektu wagering ora winates.

Multiplier wagering punika x50, sing, sampeyan bisa mbatalake dana bonus saka Mummys Gold mung sawise padha wis nggulung nomer kasebut kaping. Sajrone pangolahan panjaluk apa wae sawise pangguna menang maneh bonus kasebut, bakal dipriksa apa sing diarani “pola game ora duwe aturan baku”, sing, miturut administrasi, menehi ciri sing ora adil ing game kasebut. Mangkono, kanggo tarif nol, pamblokiran sing cocog bisa ditrapake.

Program kasetyan

Program kasetyan situs gambling diwenehi ing wangun sistem status, kang kasusun saka 6 tingkat beda. Tingkat paling murah yaiku perunggu, ing ngendi klien ora tetep suwe, amarga kanggo replenishment pisanan dheweke nampa 2,500 poin lan pindhah menyang tingkat perak. Sawisé iku, sampeyan bisa ngumpulake TCTerms bonus istimewa kanggo taruhan dhuwit nyata utawa menang ing Wheel of Fortune. Sampeyan uga kudu ngerti yen nambah status ngidini sampeyan entuk hadiah sing luwih akeh.

Mummys Gold casino tingkat program kasetyan

Status Jumlah poin sing dibutuhake kanggo lulus TCTerms bonus nambah Promosi saben wulan, kanggo poin sing setia Ganjaran top-up saben dina
salaka 2500 3% 25%
emas 12 000 6% 20 000 50%
Platinum 50.000 wolung% 40 000 75%
Inten 125 000 12% 100.000 100%
VIP kanthi undhangan 15% 150 000 120%

Kanggo nggunakake hadiah top-up saben dina, sampeyan kudu muter mangsan tartamtu slot . Bonus saben wulan wis accrued yen gambler njogo (emas, platinum, mirah) tingkat.

mummysgoldpromo

Kajaba iku, kabeh TCTerms kasetyan bakal biaya beda kanggo saben game tartamtu. TCTerms nambah diijolke kanggo kridit bonus, lan uga bisa nambah status. Nanging, sampeyan kudu nggunakake sajrone 2 wulan, yen ora, bakal diobong. Inggih, yen pemain ora ngetung titik siji, kang bali menyang tingkat asli.

Registrasi lan verifikasi

Kanggo muter sembarang slot ing Mummys Gold Casino kanggo dhuwit nyata utawa nggunakake fungsi lengkap situs, sampeyan kudu ndhaftar. Prosedur kasebut kalebu sakumpulan data standar, nanging kabeh kolom kudu diisi nganggo basa Latin. Dadi, contone, sampeyan kudu nyedhiyani informasi ing ngisor iki:

  • negara panggonan lan jeneng celukan;
  • sandi kuwat lan e-mail anyar;
  • jeneng lan jeneng, uga tanggal lair;
  • nomer telpon kerja;
  • alamat lan kode kutha.

mummysgoldreg

Sawise sampeyan isi metu wangun registrasi, sampeyan kudu setuju karo aturan saka situs gambling lan mlebu menyang situs. Nanging kanggo mbatalake jumlah gedhe (luwih saka $ 2,000), sampeyan kudu verifikasi akun. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngirim dokumen sing relevan menyang administrasi (paspor, tagihan sarana, gambar akun dompet, lsp).

Versi seluler lan Mummys Gold Casino app

Pemain saka kabeh ndonya seneng muter slot saka seluler lan, mesthi, entuk fitur lengkap saka situs gambling ing sembarang wektu trep. Mulane akeh kasino online populer nyoba ngembangake versi seluler sing paling trep lan ing wektu sing padha dioptimalake kanggo macem-macem piranti. Mummys Gold Casino nyedhiyakake platform portabel sing luar biasa kanggo para pelanggan tanpa perlu ngundhuh.

mummysgoldapk

Thanks kanggo nggunakake teknologi HTML5 modern, situs resmi nawakake pengalaman game trep kanggo piranti seluler ing sistem operasi kayata Android, iOS, Blackberry lan Windows. Wiwitan bakal bisa ndhaftar saka seluler utawa, contone, nampa hadiah sambutan. Kanggo ngalih menyang versi seluler, sampeyan mung kudu pindhah menyang browser lan mlebu menyang platform. Kajaba iku, gamblers bakal bisa ngundhuh piranti lunak kapisah, kang padha karo versi seluler, nanging nganggo lalu lintas luwih ekonomi lan mbukak kaca luwih cepet.

Mesin slot casino

Sumber resmi saka MummysGold casino wis klebu luwih saka 400 mesin slot beda. Dadi, contone, pemain bakal bisa nemokake slot game klasik, game kertu, roulette lan akeh liyane. Ing wektu sing padha, tingkat bali rata-rata (RTP) kanggo kabeh game 95%.

mummysgoldslots

Nanging, ing kene sampeyan ora bakal nemokake macem-macem, amarga Microgaming, sing ditampilake minangka panyedhiya piranti lunak utama, ngetrapake syarat sing ketat banget ing kabeh konten. Nanging, saliyane pangembang iki, sampeyan uga bisa nemokake piranti saka NetEnt utawa game urip saka Evolution Gaming ing situs. Supaya obah ing situs minangka trep sabisa lan kanggo nggoleki game tartamtu luwih cepet, kabeh mesin slot dipérang dadi kategori tartamtu:

  • slot – Kategori iki ngandhut game saka loro pangembang misuwur.
  • Tabel game – kene sampeyan bisa nemokake loro game kertu klasik lan roulettes, uga format sing luwih modern.
  • Live casino – macem-macem game urip saka Mummys Gold;
  • Video poker – klasik, Texas hold’em, papat SIM lan liyane.
  • Jackpot – maju slot pilihan.

Klompok kapisah kalebu paling populer (karo gambar saka semangat) lan arang dikarepake (karo gambar saka snowflake) slot game. Uga, pangguna bakal bisa nggunakake telusuran kanggo game tartamtu kanthi jeneng.

Tab “kanggo sampeyan” ngidini sampeyan nyiyapake saringan lan kategori lanjut. Thanks kanggo iki, gamblers bakal bisa kanggo ngurutake slot miturut taruhan minimal utawa maksimum, desain tematik, jumlah reels, garis, lan kritéria padha liyane.

Pangembang piranti lunak

Paling slot game ing sumber Mummys Gold diwenehi dening Microgaming pangembang donya-misuwur. Iki panyedhiya posisi dhewe minangka salah siji sing paling apik ing lapangan gambling , supaya pemain bisa 100% yakin kualitas piranti lunak sing ditawakake.

Biasane piranti kasebut entuk grafis sing apik banget lan gamelan sing apik tenan. Ana uga panyedhiya misuwur NetEnt, kang nawakake game ora kurang kualitas, nanging unik lan menarik ing cara dhewe. Game urip dikembangake dening Ezugi lan Evolution Gaming. Kaya sing sampeyan ngerteni, iki minangka pangembang paling apik ing kategori iki, saengga para pemain bakal duwe pengalaman sing luar biasa!

casino urip

Bagean karo game urip ing casino online cukup ekstensif lan macem! Amarga game sing digawe dening Evolution Gaming lan Ezugi pancen berkualitas lan khusus. Mangkono, ing casino Mummys Gold sampeyan bisa nemokake roulette urip, eksklusif loro-werni roulette, roulette Prancis lan klasik Eropah, uga sawetara hiburan liyane. Dadi, contone, kanggo wong-wong sing tresna poker , Situs presents jinis game ing ngisor iki: hold’em, telung kertu, Karibia kandang jaran, uga Texas hold’em. Inggih, blackjack utawa baccarat sampurna yen sampeyan are looking for a pamuter siji utawa mode bebarengan.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Sanajan kasunyatane ana lisensi sing dikonfirmasi ing Mummys Gold, luwih becik nyoba siji utawa mesin liyane ing mode demo gratis dhisik. Amarga kanthi cara iki, sampeyan bakal ngilangi kedadeyan masalah ing mangsa ngarep lan nyedhiyakake proses game sing nyenengake. Kaluwihan:

  • loro lisensi sah;
  • piranti lunak kualitas;
  • kesempatan kanggo muter slot karo jackpots maju;
  • panginstalan aplikasi khusus kanggo PC lan piranti seluler.

Kerugian kalebu sawetara poin. Kaping pisanan, ana ragad kanggo penarikan kurang saka $390. Kapindho, mung 4 pangembang piranti lunak game sing dituduhake ing situs kasebut. Inggih, lan, katelu, layanan dhukungan consults pelanggan istimewa ing Inggris.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Casino online ndhukung bab 16 duit game, kang kudu cukup kanggo game nyaman. Kajaba iku, kanggo nggawe proses game luwih gampang diakses, administrasi Mummys Gold wis ngenalake luwih saka 37 instrumen pembayaran sing beda ing platform kasebut, kalebu:

  • kertu bank: Visa lan MasterCard;
  • sistem pembayaran elektronik: Entropay, Neteller, PayPal, QIWI lan akeh liyane;
  • transfer bank.

mummysgoldbanking

Nanging, mung watesan tartamtu ditrapake kanggo penarikan dana saka platform gambling. Sampeyan bisa ngerteni manawa sampeyan bisa langsung ing kaca resmi panyiapan gambling, sing uga nuduhake wektu mundur total.

Nyokong

Dhukungan teknis komunikasi karo pangguna casino mung ing basa Inggris, nanging ing obrolan online sampeyan bisa nggunakake penerjemah otomatis sing dibangun ing. Akibaté, mung amarga iki bisa uga ana kesalahpahaman tartamtu. Mulane, ing sawetara kasus, sampeyan kudu njlèntrèhaké masalah kanthi rinci lan takon sawetara pitakonan klarifikasi. Cara alternatif kanggo hubungi dhukungan yaiku formulir umpan balik, nalika ora ana kontak tambahan sing diwenehake.

Basa

Sumber resmi Mummys Gold nyoba nggarap akeh negara saka sak ndonya. Pramila platform kasebut wis diterjemahake menyang sawetara basa sing paling populer. Dadi, contone, sampeyan bisa ngalih menyang Inggris, Yunani, Italia, Prancis, Walanda, Spanyol, Jepang, Norwegia, Polandia, Swedia, Finlandia utawa Portugis. Thanks kanggo iki, pancen saben pemain bakal bisa milih versi situs sing paling cocog kanggo dheweke.

mata uang

Kasino online nampa dolar AS, dolar Kanada lan Australia, pound sterling, euro, peso Argentina, rupee India lan liya-liyane minangka mata uang game. Priksa situs web resmi kanggo dhaptar sing luwih rinci.

Lisensi

Pemilik casino yaiku Bayton Ltd, platform kasebut wiwit kerja ing 2003 (luwih saka 20 taun kepungkur). Sumber gambling menehi layanan ing lisensi Malta, supaya pelanggan bisa mung gumantung ing linuwih lan kualitas. Sampeyan bisa mriksa sertifikat langsung ing kaca Mummys Gold resmi.

Parameter utama Mummy’s Gold

sumber resmi https://www.mummysgold.com/
Lisensi Malta, Quebec.
Taun madegé 2003
juragan Digimedia Ltd
Simpenan / mundur total Visa, MasterCard, Entropay, Neteller, PayPal, QIWI, transfer bank.
simpenan minimal Saka $10
Versi seluler Ndhukung sistem operasi Android lan iOS, fungsi sing padha.
Nyokong Bisa sak jam, dening nomer telpon (mung ing Inggris), liwat chatting online lan wangun saran.
Jinis game slot , game table, poker , video poker , game urip, hiburan jackpot maju.
mata uang Dolar AS, dolar Kanada lan Australia, pound sterling, euro, peso Argentina, rupee India.
Basa Inggris, Yunani, Italia, Prancis, Walanda, Spanyol, Jepang, Norwegia, Polandia, Swedia, Finlandia utawa Portugis.
hadiah sambutan Kanggo registrasi, wong anyar nampa tawaran loman ing wangun bonus tartamtu lan free muter .
Kaluwihan Piranti lunak sing apik banget, kemampuan kanggo main game kanthi jackpot, kasedhiyan versi kapisah kanggo PC lan seluler, uga lisensi sing wis diverifikasi.
Registrasi Isi kuesioner cilik kanthi informasi pribadhi, konfirmasi nomer / surat.
Verifikasi Kanggo ngenali akun ing Mummys Gold, sampeyan kudu nyedhiyani dokumen tartamtu (paspor, kaca registrasi, statement bank, etc.).
panyedhiya piranti lunak Microgaming, NetEnt, Ezugi lan Evolution Gaming.

FAQ

Carane mbatalake dhuwit entuk?
Situs web casino nyedhiyakake macem-macem cara pembayaran sing cocog kanggo mbatalake dhuwit. Cukup bukak bagean sing cocog, pilih cara pembayaran lan ketik jumlah sing dibutuhake kanggo mbatalake.
Dokumen apa sing kudu daksedhiyakake kanggo verifikasi?
Kanggo ngenali profil sampeyan, administrasi casino duwe hak kanggo njaluk dhaptar dokumen tartamtu. Iki bisa dadi paspor, kaca registrasi, tagihan sarana, lsp.
Ing endi bisa nemokake kode promo khusus?
Biasane, distribusi kode bonus bisa ditampa saka administrasi casino Mummys Gold dening e-mail utawa ing macem-macem tema / situs partner.
Apa aku bisa nggawe akun nggunakake smartphone?
Ya, kabeh pemain bakal bisa nggawe akun nggunakake smartphone utawa tablet. Prosedur kasebut padha karo versi desktop. Sampeyan mung kudu ngeklik tombol “Join Now” banjur tindakake pandhuan sing diwenehake. Ya, yen sampeyan duwe pitakon nalika registrasi, ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngubungi layanan dhukungan teknis.
game apa bisa ditemokaké ing kasino online?
Meh kabeh katalog game Mummys Gold Casino dikembangake dening siji supplier – Microgaming. Mulane sampeyan bisa nemokake mung kualitas dhuwur slot , game kertu, roulette, game urip, poker , etc.. ing situs.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar