Midnight Show

Ing taun 2020, evoplay panyedhiya jagad ngrilis pertunjukan tengah wengi. Mesin slot minangka perwujudan tradhisi klasik industri judi ing interpretasi modern. Tengah wengi nuduhake janji kanggo nyenengake lan duwe bathi. Pemain bakal duwe kejutan sing nyenengake, wheel roda, simbol khusus. Mekanika Sederhana Saenipun nggabungake karo inovasi, plunging headlong menyang jagad pihak-alangan kanthi multiplier menyang x631. Gampang kanggo ngatur luang luang, ngupayakake wektu luang menyang pemulangan sing nyata Hokus lan asistené anabel.

Sampeyan bisa muter mesin slot evoplay ing casino online Rok.

Katrangan Mesin Slot

Acara kasebut bakal diwiwiti sawise miwiti mesin slot. Slot dihiasi ing bentuk gerbong, ing ngendi presentasi drum ditindakake. Antarmuka sing rinci karo animasi lan telu gambar telu sing narik kawigaten. Pangembang ora ninggalake format biasa, saengga gamelan bakal diiringi trek musik sing nyenengake lan ora ngganggu.

EvOuter

Lapangan game yaiku drum khayalan kanthi ilang gambar tematik. Unsur kasebut terus-terusan ing gerakan, ngadeg nganggo gambar sing cerah, utamane narik kawigaten saka kombinasi sing menang. Game kasebut kalebu punggung biasa, bonus bonus karo kapabilitas sing apik kanggo nambah winnings, muter kanthi biaya casino utawa entuk hadiah sing bisa dibandhingake karo jackpot.

Fungsionalitas game

Pemain dijaluk main drum miturut skema 5×3. Putaran sing apik bakal diwiwiti nalika hadiah telung, papat utawa lima gambar dibentuk. Game Lination 20, dheweke terus aktif, sing kalebu setelan eksklusif kanggo nyetel taruhan.

Rombongan biasa kanthi kemampuan kanggo ngganti taruhan ora bakal angel diwiwiti, nggunakake setelan intuisi. Pemain bisa nyambungake fungsi turbo supaya drum mandheg luwih cepet. Ing setelan, sampeyan bisa nyetel pilihan — accansiment swara, puter maneh, liyane.

Babak Bonus ing Tampilake Midnight

Pemain kudu disiapake kanggo mukjijat nyata nalika fungsi bonus diuripake:

  • Fokus — Sawise tirai nutup, kabeh karakter bakal dadi jinis sing padha, sing ngidini sampeyan ngumpulake hadiah hadiah kanthi multipliasi sing apik ing 20 garis sing aktif.
  • WALKMAN WALK — Wilde, sing katon ing drum pungkasan sing diluncurake. Ing proses gulung bola-bali, simbol alam bébas pindhah menyang siji posisi, nyedhaki drum pertama. Ing podo karo, simbol khusus nindakake fungsi panggantos, nyetel unsur sing paling penting.
  • Kaendahan Walk — Vild katon ing drum pisanan, ngluncurake respin lan pindhah menyang drum pungkasan. Ing saben bali bisa entuk akeh hadiah chain.
  • Wheel Wheel Fortune — Jendhela bakal mbukak ngendi pemain kanggo muter rodha, ngira-ngira warna. Wangsulan sing bener bakal ngasilake kenaikan sing menang.
  • Tampilake tengah wengi — Loro simbol sing kasedhiya ing bentuk penyihir lan asisten sing apik kanggo nyawiji supaya bisa nggedhekake kabeh drum lan nggawa hadiah akeh.
  • Topeng nindakake fungsi saka buyar. Gambar mung ing drum, katelu lan kaping lima. Telung unsur sing buyar mbukak 10 Frispins.

Cara Muter

Sampeyan bisa muter mesin slot nuduhake tengah wengi saka browser kanthi ngunjungi situs casino favorit sampeyan. Fungsi game kanthi apik saka gadget, njaga grafis berkualitas tinggi, Kapabilitas hadiah, kanthi fungsi.

Kombinasi hadiah diitung ing loro-lorone, sing nggawe game sing duwe bathi banget. Tabel pembayaran menehi hadiah sing menang, uga koefisien, gumantung karo gambar bertuktu. Sadurunge diwiwiti, pamuter kudu masang taruhan ing jumlah 0.1 nganti 500 utang.

Mode Turbo bakal nggawe dalan kanggo menang gedhe sanajan luwih cendhek, amarga drum mandheg kanthi cepet. Sing pengin seneng rotasi bisa mbukak ing mode normal, nggunakake tombol babak paling gedhe.

Tengah wengi nuduhake karakter mesin slot

Karakter ing tengah wengi mesin slot muncul karo trik, mistik lan ritual sihir. Drum bakal tiba:

  • Kertu sing populer kanthi gambar kewan sing dilatih
  • drum kanggo iringan musik saka trik mbebayani
  • Bola Magic for Fortune
  • Botol roh lawas
  • Casket nganggo badut sing mlumpat nalika mbukak

Unsur pungkasan yaiku sing paling dhuwur. Plate Emas, Topeng, Karakter Utama — simbol bonus lan khusus.

Mesin slot rtp

Mesin slot rtp yaiku 96.1% — Indikasi sing apik banget kanggo muter-muter sing duwe bathi. Volatilitas rata-rata uga njamin winnings asring ing babak biasa.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar