Midas Golden Touch

Game Midas Emas Tutul wis suwe ditresnani dening akeh. Dheweke metu tanggal 10 April 2019, nanging bisa dadi salah sawijining sing paling populer. Piranti game kalebu gamelan sing apik banget lan grafis sing nyenengake. Sapa wae bisa main game kanthi gratis nggunakake mode demo. Ing ngisor iki, kita bakal ngandhani luwih akeh babagan apa sing diarani Midas Emas Tutul, lan apa game iki seneng banget.

Sampeyan bisa muter mesin slot thunderkick ing casino online Stars Poker.

Thunderkick

Katrangan saka mesin slot emas midas

Piranti game emas midas adhedhasar mitos Yunani lan urip tragis raja midas. Kaya Raja Phrygia, Midas kepengin banget karo kasugihan lan kemewahan. Dheweke tresna karo akun lan pengin kabeh dheweke ndemek kanggo dadi emas. Pungkasane, kepinginan iki nyata. Bener, nalika dheweke ngrangkul anake wadon, dheweke uga dadi emas. Banjur raja sadhar yen pisungsunge iku sejatine laknat.

Kanggo pangguna Midas Emas Tutul, sing paling penting – Iki dudu makna game, nanging kepinginan menang kanthi akeh. Kajaba iku, mesin slot nyedhiyakake kesempatan kanggo ngilangi jack-sow ing jumlah yuta dolar. Sampeyan uga bisa entuk manfaat saka rotasi gratis lan jocker kanthi multiplier. Simbol iki bakal nambah pangguna sing menang ing X32 ing saben rotasi.

Fungsi Tutul Emas Emas

Mesin slot emas midas cukup apik lan luwih akeh ngluwihi pesaing. Sanajan liyane ora bisa samesthine saka perusahaan pangembang sing misuwur. Pencipta game ora eksprimen kanthi gaya hiasan slot, nanging netepi arah sing wis dipilih. Mangkono, pangguna mlebu lingkungan sing wis akrab lan ngerti apa sing nunggu dheweke.

Babak Bonus ing Midas Emas Tutul

Saben pangguna sing maca mitos saka Raja Midas bakal ngerti manawa simbol Raja Midas yaiku joker. Dheweke bisa ngganti kabeh simbol kajaba skatter. Pamuter uga bisa entuk manfaat, nambah regane multiplier, gumantung saka pirang-pirang karakter liar sing bakal melu kombinasi sing menang. Kabeh katon kaya ing ngisor iki:

  1. «Liar” Simbol nambah regane multiplier menyang x2;
  2. «Liar» Simbol nambah regane multiplier menyang X4;
  3. «Liar» Simbol nambah nilai multiplier menyang X8;
  4. «Liar» Simbol nambah nilai multiplier menyang X16;
  5. «Liar» Simbol nambah nilai multiplier menyang x32.

Fungsionalitas Apparatus Golden Emas Midas

Desainer kerja keras babagan desain game Golden Tutul Emas Midas. Slot duwe warna sing padhang. Werna ing ngisor iki kalebu ing skema warna:

  • Emas;
  • Kuning;
  • Oranye;
  • Biru;
  • Biru;
  • Ijo;
  • Violet.

Mokal yen wis ngliwati antarmuka. Lapangan dolanan kasebut ana ing tengah layar. Panel Kontrol dumunung ing ngisor piranti.

Tombol standar kalebu:

  • Awis – nuduhake negara saka akun kasebut;
  • Gunggunge menang – nduduhake ukuran winnings;
  • Taruhan – Ngatur ukuran tarif;
  • Garis – nyetel jumlah baris aktif.

Ing panel kontrol yaiku tombol kanggo ngluncurake rotasi sing gampang lan otomatis. Setelan swara, grafis lan transisi menyang menu utama ing sisih kiwa. Ing terakhir, sampeyan bisa ngerti dhewe kanthi aturan game lan meja pembayaran.

Cara main Midas Emas Tutul

Sampeyan bisa muter Slot Emas Emas Midas saka komputer, Laptop, tablet utawa ponsel. Piranti game wis diatur kanthi ukuran layar, sing cukup trep. Supaya bisa miwiti muter dhuwit nyata, pangguna kudu nindakake ing ngisor iki:

  • Bukak situs web casino resmi sing ana slot emas midas;
  • Pass registrasi lan wewenang;
  • Ndandani maneh akun game;
  • Mbukak slot;
  • Nglakokake mesin.

Aja lali babagan Versi Demo. Dheweke bakal mbantu sampeyan main game lan ora kelangan dhuwit dhewe.

Thunderkick

Simbol Gamer Golden Midas Emas

Game Midas Emas Tutul ora bakal menarik banget yen ora kanggo akeh karakter khusus. Perhatian khusus kudu dibayar kanggo gambar sing dituduhake ing ngisor iki:

  1. Simbol liar. Diparingi tangane raja. Sajrone mundhut, ngganti simbol liyane lan nambah multiplier winnings;
  2. Tsar Midas – Iki minangka simbol mbayar paling dhuwur. Multiplier tekan x75;
  3. Skatter. Simbol kasebut katon kaya bangunan watu nganggo kolom lan lawang emas. Sajrone rugi, ngaktifake game bonus.

Pangguna kudu menehi perhatian khusus kanggo simbol-simbol kasebut, amarga wong sing mbantu nambah winnings kaping pirang-pirang.

RTP Gamer Midas Emas Tutul

Midas Emas Tutul Mesin Slot ditondoi kanthi tarif RTP sing dhuwur – 97.5%. Thanks kanggo iki, game entuk popularitas kasebut. Akeh pemain sing wis entuk menang utama, lan ana wong sing kudu ngalami kabegjan. Ing kasus apa wae, sentuhan emas midas ndadekake jumlah dhuwit sing akeh tanpa mulih.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar