Review kasino Maria 2022

Wiwit 2007, gamblers wis bisa kanggo muter ing Maria casino . Casino iku bagéan saka Trannel International Limited lan resmi kedhaftar ing Malta. Nanging sak karya, iku cepet menyang “dhaptar ireng” 128 negara, kalebu akeh negara CIS, Uni Eropa, etc.. Ing Swedia, Norwegia, Finland, Denmark, Estonia lan negara EU liyane, casino ora. klebu ing dhaftar kasino begalan lan kasedhiya kanggo pemain. Ing wektu sing padha, perusahaan nawakake kahanan sing apik, program bonus sing apik lan akeh keuntungan kanggo para pelanggan. Apa kabeh dadi ala utawa karakteristik negatif dibesar-besarkan? Ayo dadi tokoh metu.

Bonus:€ 100 ing simpenan
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
€100
Bonus sambutan
Entuk bonus

Bonus ing Maria casino

Program bonus perusahaan cukup apik, ana hadiah kanggo pelanggan anyar lan pemain biasa. Dheweke sing narik luwih saka 15 yuta pemain ing saindenging jagad, sanajan ing negara sing dilarang. Ora ana program kanggo klien VIP, cashback ora aken kanggo losses, kang drawback pinunjul kanggo pemain sing wis ilang dhuwit. Dadi, ayo goleki saben program bonus kanthi luwih rinci.

mariacasinosite

Bonus “Sugeng rawuh”

bonus iki diwenehi kanggo pemain sing wis bubar kedhaftar. Ing wektu sing padha, syarat penting kanggo nampa hadiah yaiku ngisi imbangan kanthi jumlah sing disetel dening platform. Tunduk ing kahanan kasebut, pemain game nampa 50% ing simpenan pisanan. Casino mranata ora mung jumlah simpenan minimal, nanging uga minimal. Bonus ditanggepi sapisan lan bener tanpa wates. Pamuter kudu wager hadiah ditampa karo x40 wager.

Free giliran bonus

Program bonus iki uga disebut saben minggu. Hadiah kanggo pemain dianugerahi saben Senin, Rebo lan Kemis. Ing wektu sing padha, volume saiki wis diwilang dening dina minggu lan jinis slot sing sampeyan kudu wager bonus. Iki telung tingkat peparingé kasedhiya kanggo kabeh pangguna sing ajeg nang lan simpenan jumlah tartamtu saka dhuwit. Luwih lengkap babagan program bonus:

  • Senen. Sampeyan mung bisa nampa hadiah dina Senin. Sampeyan bisa wager mung ing slot Money Mansion tanpa taruhan. Jumlah free muter gumantung ing jumlah taruhan: bisa 5, 7 utawa 13.
  • Rebo. Kabeh pemain bisa nampa hadiah ana. Iku kudu wagered ing Wild Wonder slot tanpa wager. Jumlah free muter diwenehi uga gumantung ing jumlah nang: 10, 15 lan 25 bêsik.
  • Kemis. Bonus ditampa dening pemain ana saben minggu. Iki diputer ing slot Temple Tumble Megaways tanpa taruhan. Jumlah free muter diwenehi uga gumantung ing jumlah nang: 5, 7 lan 13 bêsik.

kode promosi ora kasedhiya, wiwit saben pamuter nampa bonus, lan bisa salah siji nolak utawa melu ing program bonus. Iku wajib kanggo menang maneh free muter , amarga ing minggu padha mung bakal diobong metu, ora ana kesempatan kanggo nglumpukake luwih. Slot dikarepake bisa ditemokaké dening nelusuri ing website resmi casino kanthi nglebokake jeneng game menyang kolom telusuran, utawa kanthi ngeklik ing link karo bonus.

Bonus “Simpenan”

Kabeh pemain sing wis diundang pangguna anyar kanggo casino bisa melu ing program bonus. Kanggo saben tukang game sing diundang, klien nampa jumlah dhuwit minangka hadiah (ditemtokake dening negara operasi platform). Dana sing aken kanggo akun pamuter. In total, iku diijini kanggo narik kawigaten ora luwih saka limang wong (jumlah saiki dikenani biaya kanggo saben pamuter dhewe). Sampeyan kudu wager dhuwit ditampa, paling 40 kaping. Sampeyan bisa nggunakake program sawayah-wayah, sing utama yaiku klien sing kepincut ndhaptar nggunakake link sing diwenehake marang dheweke.

Registrasi lan verifikasi

Versi Tur saka casino kasedhiya malah tanpa Pendhaftaran, sing, kabeh pemain bisa muter kabeh slot free tanpa profil. Nanging kanggo muter lan menang, sampeyan kudu nang. Lan iki sampeyan kudu nggawe profil ing Maria casino lan pass verifikasi. Kanggo ndhaptar ing sistem, sampeyan ora perlu nglampahi akeh wektu, pangguna mung kudu golek formulir khusus ing situs lan isi kolom kosong ing ngisor iki:

mariacasinoreg

  • alamat email;
  • sandi nemokke;
  • jeneng lengkap;
  • tanggal lair;
  • gender.

Sawise iku, pesen bakal dikirim menyang email kanggo konfirmasi profil kasebut. Sampeyan kudu pindhah menyang mail lan tindakake link, sawise kang akun bakal dianggep dikonfirmasi. Langkah sabanjure yaiku ngisi profil: klien kudu nemtokake ponsel, pilih mata uang saka dhaptar, ketik negara lan kutha panggonan, lan uga nuduhake kode pos. Kabeh data kudu dipercaya, amarga isih kudu ngliwati proses verifikasi. Sawise pamuter wis ngisi kabeh profil, jendhela kanggo konfirmasi nomer telpon seluler ditampilake ing ngarepe. Kabeh, saiki pamuter bisa pindhah menyang profil karo sandhi lan login. Registrasi ora cukup kanggo mbatalake lan ngisi saldo. Supaya tukang game bisa ngatur akun, dheweke kudu ngliwati proses verifikasi. Kanggo nindakake iki, pangguna kudu ngunggah foto utawa pindai paspor utawa dokumen identifikasi liyane. Sawisé iku, administrasi casino bakal mriksa data kanggo sawetara dina, lan minangka asil, konfirmasi verifikasi utawa nolak.

Versi seluler lan aplikasi casino Maria

Yen kabeh cukup apik karo program bonus, banjur kabeh luwih elek karo akses ing piranti seluler. Casino wis versi seluler sing adapts sampurna kanggo telpon utawa tablet. Kabeh lambang, menu lan unsur liyane saka maria casino wis rampung redesigned kanggo ease saka nggunakake ing layar cilik.

mariacasinoapk

Nanging ing ngendi gambaran apik saka casino ends. Ora ana aplikasi seluler kanggo telpon utawa tablet. Iku ora malah bakal dikembangaké, wiwit maria casino mutusaké sing ora worth iku. Kajaba iku, ora ana aplikasi kanggo komputer pribadi. Iki cukup nyenengake, amarga versi seluler mung ing browser cocok kanggo sawetara amarga kudu terus-terusan nyopir ing kaca telusuran lan mlebu menyang akun kasebut. Nanging sawetara browser ndhukung ngelingi sandhi lan login.

Mesin slot casino

Ana sawetara banget mesin slot ing Maria casino dibandhingake opsi casino liyane. Dadi, piranti lunak diwakili mung 1000 mesin slot, lan iki njupuk kabeh sawetara. Pilihan cilik kasebut mbatesi pilihan kanggo para pemain game. Ing wektu sing padha, versi Tur kasedhiya kanggo kabeh 1000, supaya pemain bisa nyoba kabeh sawetara karo free Kripik. Kajaba iku, demo menehi pemain kesempatan kanggo kenal karo macem-macem panyedhiya lan ngembangake strategi tartamtu kanggo menang.

mariacasinoslots

Ngomong babagan panyedhiya, kudu dicathet jinise. Mangkono, mesin slot dikembangake dening panyedhiya ing ngisor iki: Pragmatic Play, Evolution Gaming, Blueprint Gaming, Jadestone, Nyx Interactive, Microgaming, Play’n Go, Relax Gaming, NetEnt, Quickspin lan IGT. Ana prakteke ora pangembang kondhang antarane wong-wong mau, lan nomer panyedhiya melu pembangunan cukup cilik, minangka casinos liyane bisa duwe atusan wong. Iku mokal kanggo Ngurutake ewu mesin slot dening panyedhiya, kang drawback pinunjul. Nanging sampeyan bisa nyaring slot miturut jeneng. Sampeyan bisa drive ing kritéria ngurutake ing wangun jeneng ing kolom khusus “search” ing website resmi casino. Umumé, mesin slot rada ringkih.

empuk

lunak Casino , yaiku, macem-macem mesin slot, ora diwakili dening macem-macem slot paling gedhe. Iki bisa dideleng ora mung saka review, nanging uga ing situs web resmi maria casino dhewe. Ya, lan nemokake situs resmi iki ora gampang banget: iki adoh saka link pisanan lan ora malah kaping lima ing panelusuran. Piranti lunak casino diwakili dening sawetara bagean, kalebu kategori ing ngisor iki:

  • novelties: slot saka panyedhiya anyar presented kene;
  • populer: kategori ngandhut re paling populer mesin slot sing digunakake dening pemain paling asring;
  • favorit: kene tukang game bisa nambah sembarang mesin slot kanggo akses cepet;
  • kanthi nomer akeh garis;
  • karo jackpot;
  • eksklusif, lsp.

Ing kategori iki sampeyan bisa nemokake jinis ing ngisor iki slot : mesin slot , roulette, bingo, sic-bo, baccarat, poker , blackjack lan kertu ngeruk. Kajaba iku, casino wis produk tambahan sing ngijini sampeyan kanggo nggedhekake kemungkinan saka tukang game. Iki utamané game table, kang ora kalebu ing jumlah total 1000 mesin. Nanging, sakperangan alesan, administrasi maria casino nambah casino urip karo dealers urip kanggo kategori iki, kang rampung ora trep: pemain kudu nelusuri kabeh situs kanggo nemokake game banget. Ing situs sampeyan bisa nemokake bagean kapisah karo mini-game, kang ana luwih saka 20 judhul. Kabeh game duwe versi demo, mini-game paling populer ing antarane pangguna anyar. Uga, situs kasebut duwe bagean karo turnamen sing dianakake terus-terusan. Menu utama nampilake kabeh acara sing aktif, kang tukang game bisa melu. Saben turnamen wis kahanan dhewe, supaya sadurunge miwiti game iku penting kanggo njlentrehake aturan kanggo nggunakake sumber.

casino urip

Perusahaan casino maria menehi pemain kesempatan kanggo muter casino urip ing wektu nyata karo panganyang urip ing bagean kapisah (bisa ditemokaké ing website resmi). Administrasi dipasrahake pangembangan kategori mesin slot iki kanggo panyedhiya kayata Pragmatic Play lan Evolution Gaming. Katalog casino ngandhut luwih saka rong rolas tabel karo watesan beda. Pemain sing seneng totoan dhuwur lan tukang game sing ora pengin nggawe taruhan gedhe bakal nemokake sing cocog ing kene. Dhaptar kasino urip kalebu baccarat, roulette, blackjack lan akeh liyane.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Maria casino dikenal kabeh ndonya, porsi liwat 15 yuta pelanggan. Nanging ing kene, pangguna utamane mung nyorot minus ing platform kasebut lan ngevaluasi casino saka kabeh sisi. Iki dibuktekake kanthi dhaptar ireng negara sing ageng, uga kemampuan perusahaan sing andhap asor. Ayo goleki kanthi luwih rinci babagan kaluwihan lan kekurangan platform kasebut.

Kaluwihan Kakurangan
– ana lisensi resmi; – sistem bonus prasaja;
– ana sertifikat kanggo kabeh mesin slot; – casino kalebu ing dhaftar ireng nomer akeh negara;
– layanan dhukungan kasedhiya kanggo tukang game; – ora ana aplikasi seluler, nanging mung versi seluler situs ing browser;
– kacepetan transfer antarane akun nganti 12 jam; – program kasetyan banget: ora ana kahanan vip, ora cashback;
– registrasi prasaja lan verifikasi langsung ing situs. – miturut review pelanggan, linuwih, kacepetan terjemahan lan loading situs rada ringkih, sing nyebabake kesulitan kanggo pangguna;
– perusahaan kerja sama karo sawetara panyedhiya, ing antarane ora ana jeneng gedhe.

Dadi, sawise ngevaluasi karya Maria casino, kita bisa nganakke sing casino iki rada ringkih lan ora menehi pemain kesempatan kanggo game normal. Ana akeh kesenjangan lan kekurangan sing mengaruhi fungsi platform kasebut. Akibaté, HFS sakabèhé saka casino kurang saka 3 TCTerms saka 5, kang banget kurang ing antarane jinis kasino liyane.

Banking

Casino ndhukung transfer tanpa watesan lan watesan transaksi, kang cukup apik kanggo tukang game. Sampeyan bisa nransfer dana saka akun menyang akun mung sawise ngrampungake prosedur registrasi lan verifikasi. Sawise administrasi platform ngonfirmasi akun kasebut, sistem pembayaran ing ngisor iki kasedhiya kanggo pemain kanggo transfer:

  • VISA
  • MASTERCARD
  • MAESTRO
  • SKRILL
  • NETTELER
  • PAYSAFECARD
  • WEBMONEY
  • CRYPTOCURRENCY
  • PAYPAL
  • PAYEER
  • PIASTRIX
  • ECOPAYZ.

Wektu kanggo nransfer dana saka akun menyang akun njupuk ora luwih saka 12 jam, nanging biasane dhuwit teka kaping pirang-pirang luwih cepet.

Nyokong

Maria casino wis layanan support apik. Pemain bisa hubungi administrasi liwat chatting online trep tengen ing website casino. Kajaba iku, tukang game bisa nulis email menyang perusahaan. Nggunakake cara pisanan komunikasi, sampeyan bisa njaluk jawaban luwih cepet saka mail. Dhukungan ndhukung basa ing ngisor iki: Inggris, Swedia, Norwegia, Finlandia, Denmark lan Estonia. Kanggo nulis banding, sampeyan bisa nggunakake penerjemah kanggo nulis layang. Ing kasus apa wae, pemain disaranake sinau formulir pitakonan-jawaban dhisik, amarga bisa uga ngemot informasi migunani babagan operasi casino.

Basa

Ing antarmuka, sampeyan bisa milih basa ing ngisor iki ing setelan: Inggris, Swedia, Norwegia, Finlandia, Denmark lan Estonia, uga ing layanan dhukungan. Sampeyan bisa nggunakake layanan penerjemah otomatis langsung ing situs kasebut, nanging iki dudu pilihan sing paling praktis, amarga penerjemah bisa nggawe kesalahan.

mata uang

Platform ndhukung mata uang ing ngisor iki: USD (dollar), EUR (euro), BGN (lev Bulgaria), NOK (krone Norwegia), SEK (krona Swedia). Ora ana watesan ing transfer, uga watesan ing transaksi.

Lisensi

Duwe lisensi iku kauntungan gedhe saka casino. Iki tegese keamanan transfer, panyimpenan dana lan asli saka slot . Platform kasebut beroperasi miturut lisensi Malta kanthi nomer MGA/B2C/106/2000. Pemain bisa verifikasi kasedhiyan lisensi ing situs web resmi utawa, miturut panyuwunan pribadi, saka administrasi liwat layanan dhukungan.

FAQ

1) Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun

Konfirmasi akun, yaiku, verifikasi, dibutuhake kanggo pangguna supaya bisa nransfer dana saka akun menyang akun. Kanggo nindakake iki, pamuter kudu menehi scan utawa foto paspor utawa dokumen identifikasi liyane. Ing kasus iki, sampeyan butuh kaca sing nuduhake data pemilik.

2) Bonus lan syarat wagering

Mung pangguna kedhaftar bisa melu ing program bonus lan nang ing dhuwit. Nanging sampeyan bisa nggawe taruhan gratis ing versi demo sanajan tanpa registrasi.

3) Bisa muter free ing kasino

Ya, platform kasebut menehi kesempatan kanggo muter kabeh mesin slot kanthi gratis lan sanajan tanpa registrasi. Pemain kasedhiya karo free muter kanggo njaluk kenalan karo fitur saka slot .

4) Apa Maria casino cocok kanggo piranti seluler?

ya wis. Casino nawakake pelanggan kesempatan kanggo nggunakake versi seluler saka situs, kang gampang adapts menyang diagonal cilik. Aplikasi seluler kanggo tukang game ora dikembangake.

5) Apa wektu mundur total casino

Platform kasebut nyetel wektu transfer maksimal nganti 12 jam. Nanging rata-rata, transfer saka akun menyang akun ditindakake sajrone jam utawa kurang.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Comments: 4
  1. Elliot

    Aku pancene disenengi kasunyatan sing yen mbatalake winnings cilik, banjur verifikasi ora perlu. Yen sampeyan duwe masalah karo sawetara sistem pembayaran, aku nyaranake nggunakake macem-macem dompet elektronik. Dadi, contone, ing Maria casino ana bagean khusus ngendi sampeyan bisa ndeleng kabeh withdrawals kasedhiya. Ing awal taun, kabeh ora bisa ditindakake. Sadurunge iku, ing kaping menang jumlah gedhe, kadhangkala bisa kanggo pindhah menyang nul, nanging paling asring kalah.Saiki kanggo papat sasi ana minuses ngalangi (( Iku misale jek sing kabeh slot resmi, supaya ora ana kang bisa ngapiki mau. Aku wis bola-bali ditulis kanggo support, Aku iki marang sing sistem kanggo ngetung winnings wis tetep padha. Nanging. , isih aneh! Kaluwihan casino Maria: kesempatan mbatalake tanpa identifikasi; nomer akeh slot game; sawetara sistem pembayaran saiki kasedhiya. Kakurangan kalebu kasunyatan sing kadhangkala, kanggo mbatalake menyang kertu bank, sampeyan kudu kanggo ngenteni dicokot. Iku uga kuciwo sing ora ana promosi normal lan ana pancen ora bali pungkasan.

    1. Janet Fredrickson (author)

      Sugeng sonten! Mbok sampeyan kudu ngganti slot kanggo miwiti menang utawa nyoba kanggo ngganti taktik. Dadi, contone, sampeyan bisa milih strategi sing bisa digunakake ing mode “demo” gratis lan nyoba siji utawa piranti liyane saka casino Maria. Wigati uga yen penarikan menyang kertu bank bisa ditindakake kanthi sawetara wektu tundha, nanging iki ora dingerteni karo dompet elektronik.

  2. Neil

    Aku wis sepi Spinning slot kanggo sasi lan durung diverifikasi, Mungkin iku amarga aku nggawe simpenan lan mundur total nggunakake rincian padha? Antarane kaluwihan saka MariaCasino, Aku pengin Wigati aplikasi seluler tenan kelangan sing bisa digunakake kanthi stabil tanpa kacilakan. Nanging, iki minus nyata, iki nomer game, kanggo kula iku ora serius! Lan, yen ora, Aku disenengi bonus rodo loman lan, mesthi, mbalekaken cashback.

    1. Janet Fredrickson (author)

      Hello! Verifikasi klien dening administrasi casino Maria bisa dijaluk yen perlu. Iki utamané bener kanggo sing gamblers sing arep mbatalake winnings gedhe. Sampeyan uga bisa nggunakake versi seluler saka casino online, kang meh rampung mbaleni situs desktop.

Komentar