Ulasan kasino Malina 2022

Founded in 2016 lan diduweni dening Maltix Limited Yurisdiction Malta, casino duwe lisensi MGA, kang ndadekake casino online terhormat lan adil. Dheweke nampilake ewonan game saka panyedhiya game ndhuwur kaya Evolution, Pragmatic Play, Quickspin, Spinomenal, lan Netent. Portofolio kasebut kalebu slot, game meja, Kasino Langsung, Olahraga, Taruhan Langsung, lan virtual. Promosi bisa diklaim ing olahraga lan ing casino. Cashbacks, bonus, lan free muter ngidini pemain kanggo seneng-seneng karo ngedongkrak utama saka casino. Ing review Malina Casino, kita bakal njelasno saben aspek saka casino, supaya terus maca!

Promo Code: WRLDCSN777
100% nganti 500 $
bonus sambutan
Entuk bonus

situs malina

Platform lan deskripsi situs web

Situs web dirancang kanthi seni kanthi latar mburi ungu peteng sing kabeh spanduk ditampilake kanthi warna sing luwih cerah. menu presents kategori game lan totoan kang kasedhiya, plus promosi.

Kanthi nggarap panyedhiya game sing dilisensi, platform game Malina Casino bisa digunakake kaya pesona. saben slot , Live Casino game, utawa virtual, bisa diputer ing sembarang wektu lan bakal langsung upload.

Kasedhiya ing 13 basa, situs web nampani pemain saka sak ndonya.

Panyedhiya game lan game

Dhaptar panyedhiya game ing Malina Casino dawa banget lan isine kabeh pikiran paling! Mung njupuk dipikir ing sawetara jeneng, nomer game casino wis saka wong-wong mau, lan sawetara conto.

slot malina

Panyedhiya Jumlah game Tuladha
Evolusi 71
  • Gonzos Treasure Hunt
  • kilat Roulette
  • daya Blackjack
  • Craps Live
Microgaming 334
  • Makam Raider Street saka Sword
  • Lucky Leprechaun
  • Asmara Rahasia
  • Lost Vegas Zombi Scratch
Spinomenal 177
  • Kitab Suku
  • Amazon gaib
  • Skor Bejo
  • Asal saka Lilith
EGT 140
  • Kucing Royal
  • Super 20
  • Bejo Buzz
  • Kabaret Retro Kab
Dhuwur 5 156
  • Trial dening Fire
  • Tales of Hercules
  • Legenda Makam
  • Hoot Loot
Swintt 113
  • Macan Bonus Baccarat
  • Sweetania Unlimited
  • Buku Dino Unlimited
  • Kitab Paskah
Amatic 154
  • Woh-wohan panas 100
  • Panas Rongpuluh
  • Kitab Aztec
  • Hadiah Naga
Merkur 141
  • Sumber Rejeki
  • Istana Legendaris
  • Salju Wolf Supreme
  • Topeng Afrika
Inspirasi 159
  • Raja Pesona
  • 100/1 Roulette
  • Irish Fortune
  • Rush Tennis Go!
Betsoft 149
  • Manungsa Spinfinity
  • Quest saka Kulon
  • Njupuk Bank
  • Bali menyang Venus

Kajaba kanggo macem-macem game sing kasedhiya, Malina Casino nambahake rilis paling anyar kanthi rutin supaya para pemain mesthi duwe sing diarep-arep.

promosi

Kaya kita wis ngandika, ana akeh promosi ing Malina Casino , lan pecandu game bisa njupuk tawaran ing game casino, utawa olahraga nalika padha aran padha bisa nggunakake ngedongkrak sethitik menyang menang amba.

malina promo

  • The Casino Welcome Bonus

Nerangake karo sampurna 100% Bonus sing dadi nganti 500 EUR, plus 200 Bonus Spins.

  • The Weekly Reload Bonus

Kanggo minangka sethitik minangka 20 EUR, pamuter bisa seneng 50 Bonus Spin ing game kelangan.

  • The Weekend Reload Bonus

Nganti 700 EUR bisa dituntut lan 50 Spins Bonus. Kanthi bonus gedhe, pemain mesthi bakal seneng akhir minggu.

  • Cashback Mingguan

A Cashback 15% sing tekan 3000 EUR bisa dituntut dening pangguna sing pengin mbalekake sawetara kerugian anyar.

  • The Live Cashback

Kasedhiya mung kanggo game Live Casino, cashback iki menehi 25% nganti 200 EUR!

  • Olahraga Welcome Bonus

A 100% bonus nganti 100 EUR bisa dijupuk dening panganggo anyar sing nggawe akun ing Malina Casino .

  • Bonus Cashback ing Olahraga

Nganti 500 EUR ing bagean olahraga bakal diwènèhaké kanggo pemain sing dadi kanggo iki 10% cashback.

  • Acca Boost ing Olahraga

Kanthi nyeleh multibet, ing paling telung acara, pamuter bisa njupuk 10% nganti 100.000 EUR, saka jumlah menang dhisikan.

  • Bonus Reload Mingguan ing Olahraga

Iku menehi 50% ngedongkrak nganti 500 EUR kanggo simpenan liwat 20 EUR.

Saiki kita wis dijamin kabeh ngruwat sing Malina Casino pamuter bisa pratelan, sampeyan uga kudu ngerti sing casino nggawe promosi khusus terus-terusan, kang dikirim menyang pangguna sing wis langganan newsletter sing.

Urip Casino

Malina Casino ngerti sing supaya kabeh pemain seneng, padha kudu ngirim Live Casino game saka panyedhiya game gedhe, lan padha nindakake persis!

pecandu Tabel game duwe sawetara opsi kanggo muter game favorit urip, kanthi ngakses bagean Live Casino .

malina urip casino

Ing kana, dheweke bakal nemokake macem-macem kategori: Top Rated, Club Royale, Roulette, Blackjack, Game Shows, Baccarat lan Dice, Poker, lan Kabeh Live Casino.

Panyedhiya kasebut dikenal kanthi game sing berkualitas tinggi lan pindhah saka Pragmatic Live and Evolution, menyang Swintt lan Skywind.

Betting olahraga

Ana ora perlu kanggo dumunung kanggo casino biasa sing mung nawakake game, nalika sampeyan uga bisa seneng taruhan manggonke ing olahraga , ing panggonan sing padha!

Ing Malina Casino, gamblers bisa nyenengake piyambak karo Welasan olahraga lan juara liga ndhuwur sing njupuk Panggonan. Bundesliga, Ligue 1, Serie A, Liga Premier, lan liya-liyane kabeh ditampilake ing bagean Olahraga.

Taruhan langsung nggawa adrenalin nalika sampeyan nggawe taruhan ing pertandhingan sing bakal diwiwiti. Malina nampilake kabeh game sing saiki urip, nanging sampeyan uga bisa nggawe taruhan ing pertandhingan sing bakal teka kapan wae.

Versi seluler

sa ndhuwur casino , Malina wis meningkat website kanggo cocog kabeh piranti lan piranti lunak. Ukuran layar bakal langsung adaptasi kanggo menehi pemain pengalaman game sing apik, saka seluler, tablet, utawa desktop.

malina apk

Proses registrasi

Yen sampeyan durung duwe akun, deleng langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ndhaptar:

  1. Sampeyan kudu milih antarane: Casino Welcome Bonus, Olahraga Welcome Bonus, Promo Code yen sampeyan duwe, utawa Tanpa Bonus.
  2. Lebokake alamat email lan pilih sandhi.
  3. Tambah jeneng, jeneng mburi, lan tanggal lair.
  4. Pilih negara sampeyan, pilih mata uang, tambahake nomer telpon, kutha, dalan, lan kode pos.

malina reg

Kabeh sing isih ana, mung ngeklik tombol Gawe Akun lan sampeyan wis rampung!

Cara pembayaran

Salah siji sing pengin nggunakake kertu kredit kanggo nggawe simpenan, utawa seneng dompet virtual, ing Malina Casino kabeh kasedhiya. Casino ora njupuk Fees ora kanggo celengan utawa withdrawals lan proses mau langsung. Neteller, Jeton, Skrill, Visa, MiFinity, Mastercard, MuchBetter minangka sawetara opsi sing paling populer.

Nanging, elinga yen miturut negara panggonan sampeyan, sawetara bisa uga ora kasedhiya, mula luwih becik mriksa bagean Pembayaran lan ndeleng opsi apa sing sampeyan duwe. Simpenan minimal lan jumlah mundur total 10 EUR, lan jumlah maksimum gumantung panyedhiya pembayaran. Kanthi Neteller lan MuchBetter 5000 EUR, nalika kertu kredit 2000 EUR.

Mata uang sing kasedhiya yaiku EUR, HUF, NOK, PLN, INR, NZD, USD, BRL, CLP, lan PEN.

Pusat Dhukungan

Cara paling cepet kanggo entuk jawaban yaiku mriksa kaca FAQ, ing kana, sampeyan bakal nemokake masalah sing paling umum ditemoni dening pemain, kayata: carane mbatalake dana, yen sampeyan lali sandi, carane top up imbangan Panjenengan, game ora mbukak, etc.. Yen sampeyan wis ora ketemu pitakonan Panjenengan ing FAQ, hubungi casino liwat Live Chat. Dheweke langsung mangsuli lan bakal ngrampungake kabeh kanthi cepet. Kajaba iku, kasedhiya 24/7. Kasino Malina uga bisa digayuh liwat email ing [email protected]

Untung lan rugine

  • Situs web diunggah kanthi cepet lan bisa diakses saka seluler, desktop, laptop, utawa tablet.
  • Kasedhiya ing 13 basa lan nampani pemain saka sak ndonya.
  • Padha kurban Welcome Bonus gedhe, loro ing game casino lan olahraga.
  • Padha duwe game kaetung sing nutupi slot , game table, lan Live Casino .
  • Sayange, casino durung duwe app.
  • Bagean totoan Live ngidini pemain kanggo nang ing sembarang olahraga ing donya lan ndeleng apa acara sing njupuk Panggonan ing wektu nyata.
  • Kita bakal seneng bisa nggawe simpenan liwat mata uang crypto.

Kesimpulan

Kasino Malina apik kanggo dipikir amarga desain minimalis lan bisa dilebokake saka piranti apa wae. Iki nambah pengalaman pangguna lan ngidini para pemain seneng main kabeh game.

Saka panyedhiya game sing misuwur, game kasebut terus dianyari lan dilengkapi efek swara sing luar biasa, grafis 3D, lan fitur tambahan.

Promosi macem-macem, kanggo game casino, lan olahraga , lan nawakake cashbacks, bonus, lan cukup free muter kanggo pangguna tetep nglipur kanggo dangu.

Kita uga ngormati sing Malina dilisensi dening Malta Gaming Authority lan diadopsi kabijakan Anti Money Laundering.

Bagean olahraga wiyar lan ngidini gamblers kanggo tetep karo juara paling anyar uga turnamen.

Cara pembayaran lan mata uang sing kasedhiya ana macem-macem, sing ngidini pemain mutusake dhewe babagan cara pembayaran sing paling nyaman digunakake.

Kita bakal seneng ndeleng app nanging considering carane akeh tunjangan pemain njaluk dening muter kene wis, kita ngarepake akeh iku gedhe saka Malina Casino ing mangsa.

FAQ

P: Apa lisensi casino duwe? A: Malina Casino duwe lisensi Malta Gaming Authority, nomer MGA / B2C / 486/2018. P: Apa yen situs kasebut ora kasedhiya? A: Situs web mbukak 24/7 dadi yen sampeyan wis mriksa sambungan internet, hubungi dhukungan kanggo bantuan. P: Apa ana taruhan ing eSports? A: Ya, sampeyan bisa nemokake eSports ing kategori Olahraga. P: Kepiye carane muter gratis? A: Sampeyan bisa muter ing mode Tur lan ndeleng apa sing kaya, sadurunge muter kanggo dhuwit nyata. P: Sapa sing bisa seneng bonus casino? A: Kanggo pratelan promosi sembarang, kalebu bonus, cashbacks utawa free muter , pamuter kudu ndhaftar lan nggawe simpenan ing Malina Casino .

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar