Luxury Life

Desain mesin slot digawe ing warna emas, digabungake karo kembang ungu. Asosiasi langsung katon kanthi urip mewah lan kasugihan sing ora nyenengake. Struktur slot yaiku klasik – Limang drum lan 20 garis hadiah. Unsur kemewahan, kanthi bentuk pesawat pribadi, Yachts sing apik, jam larang lan mobil sing asring katon ing layar.

Nalika paling ora telung tandha antu-antaran katon ing layar, sistem bakal ngakoni 20 spins gratis. Game kasebut bakal ditransfer menyang mode liyane lan latar mburi umum bakal ganti – Penthouse sing apik tenan karo tampilan sing apik ing kutha modern. Simbol klasik bakal diganti karo tagihan suwek. Perlu kanggo ngalahake rong halves, sing bakal nyebabake bathi tagihan, nanging luwih penting – Taruhan kasebut bakal tambah akeh kanthi nilai sing dituduhake ing gambar kasebut.

Sampeyan bisa muter mesin slot Endorphina ing casino online Onexbet.

Katrangan Mesin Slot

Urip mewah nuduhake slot video dinamis, sing paling dioptimalake kanggo komputer lan piranti seluler. Parameter teknis utama kalebu karakteristik ing ngisor iki.

Pilihan

Katrangan

Tanggal rilis

Mangsa 2019

Genre

Mewah lan kasugihan

Tingkat maksimal

200 Euros

Volatilitas

Rata-rata

Jumlah hadiah

rong puluh

Bonus

Frispins, Multiplier

Koefisien RTP

96%

Fungsionalitas game

Mesin slot dumadi saka limang drum lan 20 garis hadiah. Kanggo saben wong bakal bisa milih saka siji sen kanggo siji euro. Pengembang wis nggawe produk unik karo simbol khusus kanthi mekanika unik, wisata risiko ditambahake lan mundur menyang babak bonus.

Resiko uga dikenalake kanthi risiko sing ngusulake nambah ukuran tarif ing X2. Sampeyan mung kudu milih salah sawijining patang kertu, sing kudu luwih dhuwur tinimbang sing dienggo. Kerugian bakal nggawa tandha tulisan pungkasan, lan game bakal ditransfer menyang layar utama.

Endorphina

Fungsi utama:

  • Kemampuan kanggo mateni swara;
  • Game ing layar wutuh;
  • Sertifikat karo meja pembayaran lan fitur tandha khusus;
  • Mode kanthi cepet;
  • Tombol kanggo milih taruhan lan nomer hadiah larik;
  • Resiko-detik sawise saben rotasi sing sukses.

Tingkat bonus pantes perhatian khusus – 20 Frispins lan Bets Bets Bets.

Babak Bonus ing Urip Mewah

Nalika paling ora telung karakter buyar sing ditampilake ing layar, iki bakal ngluncurake bunder kanthi frispins. Ngganti taruhan kasebut ora bakal bisa digunakake maneh. Kasedhiya kanggo njupuk strategi kanthi tenanan lan asring ngganti ukuran tarif supaya bisa ngilangi jackpot maksimal luwih saka 20 Frispins. Bentenane utama antarane level bonus – Ora karakter standar ditampilake ing layar, nanging tagihan suwek.

Sampeyan mung bisa nampa pembayaran nalika wannotes ngubungi saben liyane lan nyawiji. Iki bakal nggawa menang sing kuat, sing gumantung saka regane tagihan. Kurang babak – Ora bakal bisa entuk bali bola-bali. Sanajan 20 rotasi gratis cukup kanggo nambah bankroll kanthi signifikan. Kabeh mau gumantung saka tingkat dhisikan.

Fungsi Mesin Slot

Video meh kaget karo simbol, utamane gambler sing wis pengalaman. Set standar gambar kanggo tema mewah lan kasugihan – Yacht sing apik banget, mobil olahraga, Rolex Emas. Nilai tartamtu yaiku tandha khusus kanthi fungsi sing unik.

Tugas tandha liar yaiku ngganti gambar sing ora perlu kanggo mbentuk kombinasi hadiah. Yen tiba ing garis apa wae, iki bakal nggawa pembayaran tambahan kanthi koefisien sing dhuwur. Yen simbol kasebut mbantu nggawe urutan sing menang, sistem kasebut kanthi otomatis nambah ukuran sing menang ing x2.

Endorphina

Scatter ditampilake ing bentuk koper awis. Penampilan kasebut uga njamin pembayaran sing padhet, nanging simbol ora diikat menyang garis hadiah. Kahanan utama kanggo nampa dhuwit – Paling ora rong tandha. Nalika telung gambar katon ing layar, babak bonus bakal diwiwiti, lan sistem bakal ngakoni 20 rotasi gratis.

Cara Muter

Urutane game ora beda yen dibandhingake karo produk endorphina liyane.Bakal dadi ukuran kanthi ukuran ukuran kanthi rata-rata, aktifake mode cepet lan miwiti tur risiko. Sampeyan bisa miwiti drum kanthi dhewe lan mungkasi kapan wae.

Sudut ndhuwur sisih tengen miturut klasik diwenehake kanggo macem-macem setelan. Sampeyan bisa kanggo nggedhekake slot video ing layar wutuh, Pateni swara banjur bukak sertifikat kanthi ukuran pembayaran. Statistik ditampilake, diijini nerjemahake antarmuka menyang macem-macem basa lan nyiyapake grafis kanthi mandiri.

Simbol Mesin Slot Life Life

Mesin slot duwe 11 gambar standar lan loro lambang khusus. Kanggo kerugian saka rong gambar, pembayaran dijamin, jumlah sing gumantung saka tingkat tarif kasebut. Tabel ing ngisor iki nuduhake koefisien saka pitungan sing kabeh 20 garis hadiah aktif, lan tarif minangka siji pusat.

Simbol

X3

X4

X5

Pesawat layar yacht / charter

25

125

750

Supercar

rong puluh

100

400

Rolex / Champagne

limalas

75

250

Karakter kertu j, q, 10, 9

5

25

100

Kartu Kertu K, A

sepuluh

sèket

125

Kasus karo Bucks (buyar)

100

400

10.000

Liar (liar)

250

2 500

9.000

Kanggo kasus kanthi duwit, pesawat charter lan kapal layar sampeyan bisa entuk mbayar nalika urutan saka rong gambar dibentuk. Kabeh pratandha liyane bisa digunakake kanthi cara standar – Winnings dijamin saka kombinasi saka telung gambar.

Mesin slot rtp

Sanajan desain lan grafis sing apik banget, mesin slot duwe kontrol sing gampang lan antarmuka sing bisa dingerteni. Putaran bonus sing menarik kanthi mburi gratis ditampilake. Ikon khusus kanthi fungsi sing menarik asring bakal katon ing layar, nanging luwih penting – Faktor Tinggi. Pangembang diinstal coefisien recoil 96%.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar