Review saka Lucky Nugget casino 2022

Lucky Nugget Casino iku salah siji saka platform paling tuwa dilakokno dening Bayton Ltd. panyiapan gambling miwiti karya ing 1998 lan fokus utamané ing pemain Canadian. Adhedhasar review saka gamblers Canadian, kita bisa nganakke sing casino iki salah siji sing paling! Amarga sumber nawakake pilihan ekstensif sistem simpenan, lan simpenan minimal mung $ 5. Kajaba iku, kudu dicathet yen situs kasebut kerja sama karo pangembang piranti lunak sing paling dhuwur, amarga para pemain mung entuk akses menyang piranti sing bermutu.

Bonus: 150% nganti $200
Dolanan Ngundhuh Ngundhuh
150% simpenan bonus nganti $ 200
bonus sambutan
Entuk bonus
luckynuggetsite

“Lucky Nugget” casino bonus

Utama casino welcome hadiah iku arang banget prasaja – sawise kabeh, iku cocog simpenan bonus. Dadi, kabeh pelanggan bisa ngandelake biaya tambahan 150%, nganti maksimal $200. Kanggo nampa bonus, sampeyan mung kudu ndhaftar ing platform, simpenan paling $ 10 kanggo akun lan muter game sembarang. Wigati dicathet yen bonus kasebut bakal kasedhiya khusus kanggo pamula lan ngemot aturan tartamtu.

luckynuggetbonus

Dadi, contone, sampeyan kudu nggawe simpenan pisanan ing 7 dina sawise registrasi lan, mesthi, menang maneh dana karo multiplier x70. Sampeyan bisa nemokake aturan rinci lan tawaran sing padha ing bagean “promosi”. Kajaba iku, kabeh pemain bisa langganan pa Lucky Nugget casino newsletter kanggo Tetep gaul karo nawakake menarik lan warta liyane.

Hadiah sambutan kanggo wong anyar

Sapa sing bisa nampa?pelanggan sing mentas kadhaptar kudu ngisi akun kanthi jumlah tartamtu sajrone seminggu
Apa menehi?150% lan munggah $200 surcharge
Faktorx70, digunakake kanggo wager dana bonus
simpenan minimalkanggo nampa hadiah sambutan, sampeyan kudu simpenan minimal $10
kahananmultiplier cocog lan wagering ing wektu tartamtu
taruhan maksimumpunika $5

Program bonus

Sayange, administrasi sumber gambling durung bisa menehi pamula ora ana bonus simpenan utawa free muter . Nanging senadyan iki, ana promosi siji-wektu utawa sauntara tartamtu sing bisa nyoba kanggo menang free muter . Sampeyan uga kudu nyorot program VIP, sing ngidini sampeyan nampa hadiah khusus utawa malah unik.

Sawise pangguna ndhaptar ing sumber Lucky Nugget, langsung dadi anggota program iki. Kabeh taruhan diselehake karo dhuwit nyata ngijini sampeyan kanggo nglumpukake TCTerms kasetyan, kang banjur diijolke kanggo kridit bonus. Tingkat paling dhuwur ing program kasetyan dianggep minangka “Prieve”, sing mbantu ora mung kanggo seneng bonus, nanging uga kanggo melu ing kontes eksklusif.

Registrasi lan verifikasi

Mutusaké kanggo ndhaftar ing platform Lucky Nugget? Ing kasus iki, sing kudu ditindakake yaiku ngunjungi kaca resmi. Tombol sing dibutuhake bakal ana ing sisih ndhuwur layar, isi formulir singkat karo data sampeyan (jeneng sepisanan lan mburi, alamat omah, nomer telpon, lsp). Sawise iku, sampeyan kudu ngonfirmasi e-mail utawa nomer telpon, banjur sampeyan wis entuk akses menyang akun pribadhi.

luckynuggetreg

Nanging, sadurunge mbatalake dhuwit sing bener entuk, sampeyan kudu ngenali akun, kanggo iki sampeyan kudu ngirim:

  • foto / scan paspor;
  • foto / pindai kertu plastik saka loro-lorone (kanggo sistem pembayaran elektronik, sampeyan kudu ngirim gambar);
  • foto / pindai kaca registrasi ing paspor utawa tagihan sarana.

Biasane, iku njupuk ora luwih saka sawetara dina kanggo mriksa dokumen pemain, sawise kang langsung nampa status dikenali. Sawise kedadeyan kasebut, sampeyan bakal bisa mbatalake dhuwit kanthi cara sing padha setor.

Versi seluler lan aplikasi kasino “Lucky Nugget”

Sampeyan bisa ngetik situs gambling saka kabeh piranti seluler modern adhedhasar sistem operasi iOS, Blackberry, Android, etc. Salah siji saka kaluwihan saka versi seluler rightly bisa dianggep akses lengkap kanggo kabeh slot casino online lan adaptasi kanggo layar tartamtu. Kajaba iku, ing versi seluler sampeyan bisa nemokake opsi eksklusif kanggo bonus lan populer slot .

luckynuggetapk

Kajaba iku, saiki gamblers bisa muter ngendi wae lan kapan padha arep, padha mung perlu sambungan jaringan stabil. Sampeyan uga bisa ndownload piranti lunak sing kapisah, sing nduweni optimasi lan kacepetan download sing apik. Sampeyan bisa ndownload piranti lunak ing toko piranti resmi lan sumber daya tematik. Inggih, kanggo sing ora pengin nginstal apa-apa, sampeyan mung bisa ngetik casino liwat browser seluler.

Mesin slot casino

Luwih saka 400 mesin slot beda kasedhiya ing situs resmi Lucky Nugget. Piranti lunak dikembangake dening salah sawijining perusahaan paling misuwur ing donya – Microgaming. Lan, senadyan kasunyatan sing casino wis mung siji pangembang, iki ora mengaruhi kualitas platform dhewe.

luckynuggetslots

Direktori game sumber daya ditampilake kaya ing ngisor iki:

  1. Mesin slot klasik yaiku game kanthi mekanika sing gampang banget, desain warna lan macem-macem tema.
  2. Blackjack punika varian kertu game standar sing bisa ditemokaké ing meh saben casino. Nanging, ing situs web Lucky Nugget Casino ana sawetara format modern game iki.
  3. Roulette – nyoba kanggo nyekel luck dening buntut lan nyetel rintangan tenan dhuwur.
  4. Jackpots – ing slot game kuwi, sampeyan bisa mencet hadiah apik nalika nggunakake resiko minimal.
  5. Video poker – dirancang kaya klasik poker , nanging ngijini sampeyan kanggo kanthi kacemplungaken ing hiburan gambling .

Kasino online ora menehi kesempatan kanggo muter slot nggunakake mode demo. Mulane, sadurunge muter slot iki utawa sing, sampeyan kudu, mesthi, ndhaftar lan replenish akun game.

alus

Pangembangan mesin slot kanggo casino Lucky Nugget digawa metu istimewa dening siji perusahaan – Microgaming. Mangkono, game apa wae wis nampa desain grafis sing berkualitas tinggi, plot tematik sing luar biasa lan, mesthine, tingkat bali sing layak. Pangembang nawakake sawetara saka sudhut game, kalebu: kertu ngeruk, poker , Hi-Lo lan akeh liyane. Lan, replenishment koleksi game ora bakal bosen!

casino urip

Playing karo croupiers nyata wis dadi populer amarga akeh gamblers seneng atmosfer nyata kasenengan, lan ora mung muter karo mesin biasa. Nanging, amarga kasunyatan sing organisasi cooperates karo Microgaming, ora ana game urip siji ing kaca resmi. Mbok ing mangsa cedhak casino online bakal kerjo bareng karo raksasa kayata Evolution Gaming, nanging ing wayahe kabeh sing kasedhiya klasik slot , roulette, kertu lan ing.

luckynuggetlivecasino

Kaluwihan lan cacat saka casino

Ing bagean game saka Lucky Nugget gambling platform kalebu nomer akeh posisi menarik; perusahaan panyedhiya konten hiburan cukup populer ing saindenging jagad. Sing digawe iku bisa kanggo nyedhiyani pemain karo software kualitas tenan!

Kaluwihan:

  • Kesempatan kanggo entuk poin bonus kanggo simpenan pisanan minangka tawaran sing apik kanggo pamula, sing ngidini sampeyan kenal karo program kesetiaan.
  • Welcome gift – 150% kanggo simpenan pisanan, tawaran banget loman. Ora saben institusi kasebut mung bisa menehi $ 200 kanggo registrasi.
  • Aplikasi sing dikembangake resmi kanggo Android lan iOS – sing trep banget kanggo sawetara pangguna sing seneng main saka smartphone.
  • Kerjasama karo perusahaan ECOGRA – sing nuduhake linuwih lan kejujuran portal game.
  • Program kasetyan sing dikembangake kanthi apik – entuk poin kanggo taruhan dhuwit nyata. Kabeh TCTerms entuk bakal diowahi dadi bonus, kang banjur bisa diputer.

Senadyan sawetara poin positif, kaya platform sing padha, LuckyNugget duwe kekurangan. Kaping pisanan, situs kasebut mung duwe siji pangembang piranti lunak lan ora ana game langsung. Inggih, lan, kaping pindho, ing sawetara kasus, verifikasi bisa ditundha nganti suwe.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Administrasi casino wis nyoba kanggo nggawe platform minangka pangguna-loropaken sabisa, mulane nawakake sawetara banget saka sudhut instruments pembayaran. Saiki, sumber kasebut duwe 9 sistem pembayaran lan dhaptar iki terus berkembang. Mulane, ayo dipikirake saben opsi:

  • kertu bank VISA, Mastercard, Mastercard (penarikan dhuwit kanthi cara iki bisa digawe ing 2 kanggo 6 dina);
  • pembayaran elektronik Neteller, Ecocard (dhuwit aken kanggo akun ing 1-2 dina);
  • transfer bank (mung jumlah dana cilik sing bisa diisi maneh, mundur ing 2-7 dina kerja).

Kabeh cara pembayaran ndhukung dolar Kanada lan AS, uga euro. Ana jumlah minimal tartamtu kanggo mundur total, sing bisa ditemokake ing kaca resmi casino.

Layanan dhukungan

Pemain anyar ing platform Lucky Nugget bisa uga duwe pitakonan sing gegandhengan karo simpenan, mbukak akun, utawa mung main game. Kanggo ngatasi masalah apa wae, situs kasebut duwe dhukungan saben jam, sing bakal menehi pitulung pas wektune sanajan ing kahanan sing angel. Kanggo ngubungi dhukungan, sampeyan bisa nggunakake cara paling cepet – chatting online.

Nemokake obrolan cukup gampang ing bagean “Bantuan” cedhak login menyang akun sampeyan. Sanalika sampeyan mbukak kothak dialog, spesialis dhukungan bakal ngubungi sampeyan meh langsung. Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa obrolan mung kasedhiya ing basa Inggris. Nanging, spesialis bakal nggunakake sistem terjemahan sing bermutu yen perlu.

Kajaba iku, pelanggan casino bisa hubungi alamat email kasebut kanggo bantuan. Amarga ora mesthi bisa nyatakake masalah sampeyan kanthi ringkes, mulane kesempatan iki diwenehake! Kajaba iku, pemain bakal bisa masang foto lan gambar sing dibutuhake ing aplikasi kasebut.

Basa

Kanggo dangu, Lucky Nugget casino wis nyoba kanggo nggawe situs gambling minangka trep sabisa kanggo pemain saka kabeh ndonya. Thanks kanggo iki, gamblers bisa ngalih menyang basa sing dibutuhake lan mulyo nggunakake sumber online. Contone, kasedhiya versi basa ing ngisor iki: Inggris, Jerman, Spanyol, Italia, Swedia, Rusia lan Portugis.

mata uang

Supaya kanggo nyedhiyani pemain karo comfort malah luwih, sumber gambling presents pilihan akeh duit. Contone, nalika mbukak akun game, kasedhiya opsi ing ngisor iki: dolar AS, Selandia Anyar lan dolar Kanada, euro, Krone Norwegian, rubel Rusia, rupee Indian, nyata Brasil lan peso Argentina.

Lisensi

Kanggo nggawe aktivitas minangka transparan sabisa, casino online wis nampa lisensi resmi Malta – Malta Gaming Authority. Lisensi saka Malta sing dianggep paling dipercaya ing Eropa, amarga pulo kasebut minangka bagean saka Uni Eropa. Thanks kanggo iki, pemain bisa ngandelake game sing dipercaya banget lan kualitas safety Eropa, sing kudu dipikirake. Lisensi iki ditanggepi ing 2018 ing nomer: MGA / B2C / 145/2007 lan bakal bener kanggo dangu.

Lucky Nugget wis dirating minangka casino diverifikasi dening ECOGRA, organisasi specialized sing ngatur lan enforces e-commerce! Lan, ing kasunyatan, badan sawijining kadhaptar ing UK lan ngatur gambling panyiapan saka sak donya. Mulane, persetujuan saka ECOGRA tegese casino online punika: jujur, mbayar winnings cepet lan mesthi nawakake layanan kualitas apik banget.

Paramèter utama Lucky Nugget

Sumber daya resmihttps://www.luckynuggetcasino.com/
LisensiAuthority Gaming Malta
Taun madegé1998
juraganKlompok plc kulawarga
Simpenan / mundur totalVISA, Mastercard, Mastercard, Neteller, Ecocard, transfer bank
simpenan minimalSaka $5
Versi selulerAndroid lan iOS, aplikasi sing kapisah lan versi seluler sing berkualitas tinggi diwenehake.
NyokongObrolan online, email, hotline.
Jinis gameslot Video, game kertu, poker , keno, kertu ngeruk, roulette, etc.
mata uangUSD, EUR, NOK, NZD, RUB, CAD, INR, BRL lan ARS.
BasaInggris, Jerman, Spanyol, Italia, Swedia, Rusia lan Portugis.
hadiah sambutanA hadiah loman kanggo wiwitan, kang kalebu bonus simpenan tartamtu.
KaluwihanProgram kesetiaan sing cukup ekstensif, lisensi sing dikonfirmasi, kerjasama karo organisasi pangaturan, lsp.
RegistrasiIsi kuesioner singkat kanthi informasi pribadhi, konfirmasi alamat email.
VerifikasiKanggo mbatalake winnings, pamuter kudu nyedhiyani (paspor, kaca registrasi, foto kertu bank utawa gambar saka dompet elektronik, tagihan sarana)
panyedhiya piranti lunakMicrogaming

FAQ

Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Kanggo ngenali akun sampeyan, sampeyan kudu ngirim dokumen sing cocog. Iki bisa dadi paspor, lisensi nyopir, laporan bank, tagihan sarana, utawa kaca registrasi.
Bonus lan syarat wagering
Kanggo nampa hadiah sambutan, pamula kudu simpenan paling $ 10 ing 7 dina sanalika sawise registrasi, lan banjur wager x75. Nalika kanggo melu ing program kasetyan, sampeyan mung kudu nyeleh taruhan dhuwit nyata.
Bisa muter free ing casino?
Sayange, Lucky Nugget casino ora menehi kesempatan kuwi. Pamuter kudu replenish akun game lan muter istimewa kanggo dhuwit nyata.
Apa Lucky Nugget Casino Mobile Friendly?
Ya, klub gambling nyedhiyakake para pelanggan kanthi versi seluler sing dioptimalake lan aplikasi sing berkualitas tinggi. Kanggo nggunakake pilihan pisanan, sampeyan mung kudu pindhah menyang browser seluler, lan download nomer loro ing toko resmi utawa ing sumber tematik.
Apa wektu mundur total casino?
Kaping pisanan, wektu penarikan bakal gumantung marang sistem pembayaran kasebut. Kanggo e-dompet, iki 1-2 dina, lan kanggo rincian bank, saka 4 nganti 6 dina. Nalika dhuwit transfer bank bisa nganti seminggu!
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar