Lucky Lands

Slot video kasebut kalebu endorphina lan tampil ing pirang-pirang situs casino ing musim panas taun 2018. Tema kasebut dikhususake kanggo petualangan sing menarik, sajrone bisa uga kanggo golek bandha sing ora kaetung. Luwih penting – Mesin lisensi, sing negesake asil jujur ​​lan kahanan transparan.

Akeh perusahaan paling dhuwur sing wis suwene mesin slot ing tema Irlandia. Mula, Endorphina mutusake nggawe game dhewe kanthi struktur klasik – Limang Drums lan 25 LINE PRIZAL. Rasio Wangsulane dipasang kanthi 96%, ana tandha khusus lan multiplier.

Sampeyan bisa muter mesin slot Endorphina ing casino online Bitstarz.

Katrangan Mesin Slot

Sadurunge miwiti slot video, luwih becik ngerti dhewe karo paramèter teknis kanggo mikir liwat strategi sing menang.

Pilihan

Katrangan

Tanggal rilis

Musim panas 2018

Genre

Bakul lan Basas

Tingkat maksimal

$ 250

Volatility

Rata-rata

Jumlah hadiah

25

Bonus

Frispins, Multiplier

Koefisien RTP

96%

Fungsionalitas game

Mesin slot duwe struktur klasik – 5 DRUMS lan 25 LINES PRIZE. Diijini taruhan saka siji nganti $ 250. Saliyane gambar standar, tandha khusus ditampilake – Scatter lan alam bébas. Sawise rotasi sukses, sampeyan bisa nglakokake demo-resiko lan nambah winnings ing setengah.

Endorphina

Kanggo menang, cukup kanggo mbentuk urutan sing menang saka rong tandha. Yen koefisien minimal yaiku x2, maksimal – X3000. Nalika combo hadiah kasebut mudhun, bakal bisa mindhah dhuwit menyang imbangan utawa miwiti wisata resiko kanggo nambah jumlah ing x2.

Opsi utama:

  • Mode kanthi cepet;
  • Game otomatis;
  • Tombol kanggo nginstal taruhan;
  • Mateni swara;
  • Konfigurasi grafis;
  • Tingkat tambahan karo Frispins.

Kanggo ngerti urutane critane critane critane luwih rinci, supaya bisa kenal karo kendhali lan antarmuka bakal mbantu versi sing gratis saka Lands. Game sing nyaman lan trep ditawani ora mung ing komputer, nanging uga piranti seluler.

Putaran bonus ing tanah sing lucky

Nilai tartamtu yaiku babak karo frispins. Kanggo Bukak, sampeyan kudu ngalahake paling ora telung karakter buyar. Padha bisa muncul ing sel apa wae, lan ora diikat menyang garis hadiah. Fitur utama rotasi gratis – Multiplier sing beda. Yen sampeyan entuk limang muter, sistem bakal nemtokake pirang-pirang X10. Nalika limang buyar tiba, bisa nglampahi 20 frispins kanthi multiplier H2.

Endorphina

Mesin ora duwe tur bonus ing pangerten klasik. Gambar standar bakal entek, ora bakal bisa ngganti ukuran tarif lan jumlah larik. Nalika liar katon ing layar, iki bakal nambah jumlah winnings ing setengah. Kekurangan sampeyan ora bisa entuk rotasi gratis tambahan.

Fungsi Mesin Slot

Pangembang Rilis mesin slot klasik sing ora beda karo saben liyane. Yen mekanika rada beda, mula ora ana fungsi. Kabeh sing diusir menyang babak kanthi frispins lan multipliers. Когда Мится Нинимум три скаттся, новая игра игрице НЕ Придётся ира на деньг. Saiki punggung gratis bakal digunakake, nanging luwih penting – Ana kemungkinan gedhe, kanggo entuk multiplier – Liar kudu metu.

Simbol «Liar» Ditampilake ing bentuk prawan Leprekon sing elegan. Urutan rong gambar bakal ngasilake pembayaran. Yen siji tandha katon, kanthi otomatis bakal ngganti gambar sing ora perlu kanggo entuk combo sing menang – Jumlah sing menang langsung tikel. «Liar» saged ngganti tandha kajaba skatter.

Cara Muter

Gamelan dikurangi kanggo pambentukan kombinasi sing menang. Setel tingkat sing cocog karo $ 250, lan pilih nomer larikan hadiah. Kanggo ngilangi jackpot gedhe, diijini ngaktifake mode Turbo. Ana game otomatis lan sampeyan bisa mandegake rotasi drum sawayah-wayah.

Perhatian khusus kudu dibayar kanggo sertifikat karo meja pembayaran. Tabel kasebut dinamis, sing katon ing babagan pangowahan ing koefisien, gumantung saka ukuran tarif kasebut. Elingi kemampuan kanggo ngatur grafis kanggo sampeyan dhewe lan mateni swara. Kanggo nganalisa sesi game, sampeyan kudu ndeleng tab «Statistik», ing ngendi kabeh gambar sadurunge ditampilake.

Karakter Lands Slot Lucky

Grafis warna-warni digabungake kanthi sampurna karo karakter sing ditampilake ing layar. Umume gambar digandhengake karo sukses lan njamin pembayaran sing apik.

Simbol

X3

X4

X5

Lampu sapi sapi / sihir

25

100

750

Horseshoe

limalas

100

400

Duwit receh

sepuluh

sèket

250

Karakter kertu j, q, 10, 9

5

25

100

Simbol kertu k

5

sèket

100

Simbol kertu a

sepuluh

sèket

125

Clover

sepuluh

75

250

GIRL Leperanon (liar, buyar)

200

2,000

3,000

Fitur khas mesin slot – Scatter lan alam bébas, iki tandha sing padha. Yen sing pertama ngluncurake bunder kanthi frispins, mula nomer loro, duwe fungsi ngganti.

Mesin slot rtp

Tema saka slot adoh saka sing paling asli, nanging ana mekanika lan pilihan sing menarik. Sampeyan bisa entuk macem-macem frisi sing beda karo faktor sing beda-beda, ngalahake tandha-tandha khusus lan entuk kasempatan kanggo menang ing game kasebut. Gampang kanggo ngontrol antarmuka lan ngerti manajemen. Grafis kasebut, sanajan ora paling nggumunake, dibayar kanthi koefisien RTP sing dhuwur ing jumlah 96%.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar