Lucky Clover

Clover kanthi fungsi panggantos, jackpots progresif lan winnings gedhe ditampilake ing mesin slot clover bejo saka isoftbet. Slot duwe telung drum klasik. Beda karo grafis sing apik, antarmuka sing nyaman lan ngasilake dhuwur. Minangka bonus, liar lan cartridges hadiah awis sing ditawakake.

Katrangan Mesin Slot

Slot Clover Lucky omah 3 drum kanthi telung larik karakter. Kombinasi hadiah diklumpukake saka gambar sing padha sing tiba ing 5 garis sing aktif. Volatility lan recoil diadegake ing tingkat rata-rata. Winnings ditanggepi dening koefisien sing nambahi tingkat kasebut.

Sampeyan bisa muter mesin slot isooftbet ing online kasino casumo.

Karakteristik

Katrangan

Kisaran taruhan

0.25 – 25 dhuwit recehan

Hadiah maksimal

X1000

Ukuran mesin

3 * 3

Prize trek

5 (mesthi aktif)

Tingkat volatilitas

Rata-rata

Konfigurasi recoil

95.56%

Bonus

Ana

Multiplier

limalas – 1.000

Fungsionalitas game

Antarmuka Clover Clover sing beda-beda kalebu tombol. Kabeh padha duwe desain standar, kaya ing slot liyane isoftbet. Kanthi bantuan, para pemain entuk akses menyang fungsi ing ngisor iki:

  • Nguripake / Mati Swara;
  • Sejarah taruhan lan winnings;
  • Setelan otomatis (macem-macem modifikasi, basa, tampilan, lsp.D.);
  • Tabel Pembayaran;
  • Bukak Drum;
  • versi otomatis;
  • Milih taruhan;
  • Mode layar lengkap.

Fungsionalitas ekstensif lan menehi gamelan sing nyaman.

Putaran bonus ing semanggi lucky

Minangka bonus, clover begja nawakake jackpot -in sing dibangun kanthi nilai progresif. Iku mundhak karo taruhan sing digawe. Dimainake kanthi otomatis nalika telung inten tiba. Nilai pasuryan sing luwih dhuwur, luwih saka persentase jumlah sing diklumpukake yaiku pamuter.

Fungsi slot clover liyane sing ana gandhengane karo semanggi. Yen manggoni drum wutuh, mula diadegake fungsi liar. Amarga iki, bisa ngganti karakter mbayar lan Multiply winnings kanthi kaping pindho. Lan yen kabeh drums njupuk semanggi, banjur mbayar telung time dianugerahi saka kabeh kombinasi sing diklumpukake.

Cara Muter

Clover begja duwe kontrol sing gampang. Kabeh game gamelan bisul kanggo nggulung drum lan ngempalaken kombinasi hadiah. Bonus sing wis diaktifake lan kerja kanthi otomatis.

Drum dibukak kanthi mencet longkangan utawa tombol pusat kanthi gambar panah. Sampeyan bisa ngganti ukuran tarif ing menu khusus dibukak dening tumpukan dhuwit recehan. Mode otomatis wis diatur liwat tombol «Panah nganggo segitiga».

Karakter Mesin Slot Clover Clover

Clover begja nampilake kabeh karakter sing ditemokake ing pirang-pirang mesin klasik. Dheweke nampa macem-macem taruhan multiplier sing ditanggepi saka kombinasi hadiah. Sawetara gambar diwenehake nganggo fungsi bonus:

  1. Bar Tandha. Simbul kasebut duwe telung jinis (tunggal, dobel lan triple). Kabeh wong bisa nggawe kombinasi dhewe kanthi winnings ing 25/50/100 taruhan. Lan yen salah sawijining simbol kabeh jinis tiba, banjur Multipllier X15 ditanggepi.
  2. Pitu. Ana telung multi -colored pitung (biru, putih lan ijo). Padha nggawe kombinasi dhewe babagan cara hadiah lan menehi winnings saka 200 nganti 400 taruhan.
  3. Clover. Simbol langka kanthi multiplier x1000. Dheweke uga ngaktifake fungsi bonus kanthi multiplier.
  4. Diamond. Ngaktifake jackpot sing dibangun.

Kombinasi dibentuk mung ing cara sing dibayar lan bisa kalebu 3 karakter sing padha. Semanggi, diwenehake kanthi fungsi liar mbantu tumitah.

Mesin slot rtp

Slot isooftbet dikenal kanthi lengkap. Koefisien RTP RTP sing Bejo yaiku – 95.56%. Penting banget, nyedhiyakake kemampuan kanggo mlebu lan entuk winnings gedhe.

Setelan slot sing diamati nuduhake manawa umume mbayar investasi ing jarak medium (300 – 500 spins). Mula, kita nyaranake fokus ing jumlah babak iki. Lan yen sampeyan pengin ngilangi jackpot, sampeyan kudu muter luwih akeh rotasi.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar