Lovely Lady Deluxe

Pembuangan klasik bakal ngormati mesin slot lady sing apik banget karo desain ringkes. Kasino anyar dheweke digunakake kanggo replenish koleksi. Pengembang yaiku perusahaan «Amatis». Tanggal rilis – 18 Februari 2021. Akumulasi lan amulet dipilih minangka topik utama, nanging kertu nominal kertu paling asring ditampilake ing drum.

RTP (Recoil teori) – 96%. Sampeyan bisa muter ing situs kita kanthi gratis ing Lady Lady Deluxe sing apik kanggo kenal karo aturan lan frekuensi kelangan kombinasi sukses. Kanggo taruhan dhuwit, goleki kasino sing wis dibuktekake kanthi pambayaran cepet. Ana institusi kanggo muter Cryptocurrency, bisa ditemokake kanthi panyuwunan sing cocog ing browser.

Katrangan Mesin Slot

Plot kasebut digandhengake karo tabungan lan obyek sing wis digunakake wiwit jaman kuna kanggo narik kawigaten sing apik. Video pambuka lan gambar tematik ing layar ora digunakake. Ana animasi 3d, nalika kombinasi sing nguntungake, lambang sing kalebu ing owah-owahan lan nambah ukuran.

Sampeyan bisa muter mesin slot online kasino 1win.

Kajaba 5 drum, ana sepuluh garis tetep ing lapangan utama. Watesan minimal saka total taruhan yaiku sepuluh dhuwit recehan, maksimal telung ewu. Tinimbang jackpot akumulatif, menang tetep digunakake. Sing paling gedhe diakoni nalika kombinasi senior tiba.

Fungsionalitas game

Kabeh limang drum sing padha lan sepuluh garis konstan sing ana ing kabeh pangembangan wanita sing apik digunakake ing kene. Kanggo nggawe kombinasi, sampeyan kudu nandur saka sisih kiwa kiwa telu nganti limang lambang sing padha. Rangkaian tarif cilik saka 0.1 nganti 10 dolar.

Sayange, panyedhiya amatik ora nuduhake karakteristik penting kaya indikasi rtp lan volatilitas. Tanpa kawruh babagan data kasebut, ora mungkin ngomong babagan bathi lan prilaku slot. Aku seneng karo mesin otomatis bisa mbayar nganti 45 ewu tarif saiki. Ganjaran kasebut cukup kanggo nutupi risiko ing level penyebaran.

Cara tradisional, sorcer sing apik nindakake pilihan simbol liar. Tandha iki ngganti kabeh unsur biasa, lan uga entuk hadiah paling gedhe.

Coba fungsi bonus saka mesin game lady mewar sing apik:

siji. Pembayaran kaping pindho. Yen simbol alam bébas melu tatanan kombinasi, mula winnings tikel. Sampeyan kudu dipikirake, mula iki ora bisa ditindakake yen hadiah chain digawe mung saka jobers;

2. Game ing Resiko. Ana risak sing wis kenal, sing bisa nambahi hadiah pungkasan dening X2 utawa X4 kanggo ngira-ngira warna utawa cocog kertu. Yen sampeyan mangsuli kanthi bener, bakal ana kesempatan kanggo njupuk kesempatan maneh, nanging kudu menehi jawaban sing salah kepiye kabeh pembayaran ing game kasebut amarga resiko dibatalake;

3. Rotasi gratis. Landing telung slurry (bal gaib) nggawa rong gulungan, sajrone kabeh ganjaran bakal tambah kaping telu. Fungsi kasebut bisa disimpen karo kebangkrutan saka telung nganti limang karakter scrap.

Babak Bonus ing Lady Delang Apik

Nalika telung utawa luwih simbol saka nyebar ing drum ing wektu sing padha, pamuter diwenehi 15 rotasi gratis. Kabeh pembayaran ditampa ing saindhenging fungsi mundhak kaping telu. Yen ing wektu babak telu utawa luwih nyebar maneh, 15 ranto tambahan diuripake. Sanalika lagi diputer, puteran bakal mungkasi.

Sawise kombinasi hadiah, ana kemungkinan kaping pindho mbayar kanthi nggunakake tombol kasebut «Gamble». Kanggo nambah hadiah kanggo muter pungkasan ing X2, sampeyan kudu ngira warna kertu tertutup. Kanggo entuk hadiah kanthi macem-macem -Livrary saka X4, pamuter kudu milih jas sing cocog karo kertu sing padha. Kanthi upaya sing salah, pambayaran kasebut dibatalake lan rezim utama diluncurake lan diluncurake.

Kanggo muter Slot Online Lady Deluxe Kanggo Dhuwit, Sampeyan kudu nggawe akun pribadi ing Casino Online Play Fortuna lan Balance Replenish. Ing situs web resmi ana versi demo kanthi rotasi drum gratis, sing ngidini sampeyan ngerteni aturan lan ngevaluasi fungsi mesin slot tanpa resiko.

Cara Muter

Kabeh tumindak ditindakake kanthi nggunakake tombol ing lapangan game. Kanthi menet plus lan minus, jumlah wis diatur menyang stake. Kanthi ngeklik panah kaping pindho, peluncuran drum sing diuripake diaktifake, ing «Autoplay» -Otomatis. Tandha pitakon digunakake kanggo mbukak meja pembayaran.

Gamelan Lady Deluxe sing apik banget malah jelas kanggo pamula. Drum dibukak sawise ngatur tingkat, asil kasebut gumantung saka GSC sing dibangun. Kombinasi dibayar, sing kalebu telu, papat utawa lima gambar sing padha. Contone, denominasi kertu, jaran, bank-bank piggy, gambar semanggi papat, fly agaric, sapi Allah.

Girl (Wild) bisa ngganti gambar sing kalah. Pembayaran kanggo potret diwilang karo koefisi sing paling gedhe. Bal (buyar) dibayar tanpa referensi kanggo garis sing melu. Iki uga digunakake kanggo ngaktifake 15 Frispins.

Karakter Mesin Slot Lady Deluxe sing apik banget

Nalika simbol jinis sing padha tiba ing garis pembayaran, diwiwiti kanthi drum kiwa, kombinasi hadiah dibentuk. Kabeh tandha dibayar saka telu nganti lima, kajaba kanggo alam bébas, sapi Allah, jamur Gusti Allah lan sanga – padha menehi pambayaran saka rong nganti lima;

  • Sapi lan jamur Gusti Allah – saka $ 20 nganti $ 7,500;
  • Bank Piggy – saka $ 200 nganti $ 4,000;
  • Clover lan Horseshoe – saka $ 150 nganti $ 2500;
  • A, K – saka $ 100 nganti $ 1250;
  • Q, J, 10 – saka 50 dolar nganti $ 1,000;
  • 9 – Saka $ 20 nganti $ 1,000.

Mesin kasebut duwe simbol khusus kanthi fungsi khusus:

  • Girl – liar, ngganti kabeh pratandha kajaba skatter, lan gandha winnings ing kombinasi sing melu. Saka rong nganti limang karakter kasebut menehi $ 100 nganti 90 ewu dolar;
  • Bola Magic – Scatter sing ngaktifake frispins. 2-5 tandha-tandha kaya ngono sing nggawa saka $ 200 nganti 50 ewu dolar;
  • Watak utama yaiku prawan sing apik banget. Potret kasebut beda karo rong sifat: Jupuk winnings kanggo kombinasi tambahan lan ngganti kabeh lambang, kajaba skatter.

Pangguna sing mutusake main slot online lady sing apik uga ngarepake rotasi gratis kanthi macem-macem penghargaan lan staple risiko, sing bisa nambah pembayaran kaping pindho lan kaping papat.

Tabel Pembayaran:

Simbol

2

3

papat

5

9

2

5

25

100

10, j, q

5

25

100

K, a

limalas

75

250

Clover lan Horseshoe

limalas

75

250

Babi

rong puluh

100

400

Antamin lan Serangga

2

25

125

750

Wanita enom

sepuluh

250

2500

9000

Bal

rong puluh

sèket

200

5000

Mesin slot rtp

RTP saka mesin iki 95%. Iki minangka asil sing apik, sing ngidini para pemain bisa uga yen menang ora bakal bisa ngenteni.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar