Lemur Does Vegas

Mesin slot utawa mesin slot iki bakal ngirim sampeyan langsung menyang kartun «Madagascar». Ing kene sampeyan kudu ketemu karo Julien kanggo pindhah bebarengan ing perjalanan gambling sing apik. Sampeyan kudu ngunjungi Vegas lan entuk Yuta sampeyan. Piranti game nduweni tampilan sing apik, lokasi sing trep kabeh komponen lan gamelan sing sederhana.

Iki minangka slot 5-drum klasik lan 3 larik, sing nggambarake gambar tenggaraan ing topik vegas. Mesin kasebut ditondoi kanthi persentase ngasilake dhuwur lan menang maksimal. Sampeyan bisa muter kanthi dhuwit lan mode demonstrasi.

Spinomenal

Katrangan Mesin Slot

Lemur Apa mesin slot vegas duwe penampilan klasik. Ing layar utama ing tengah ana 5 drum ing telung larik. Gambar kasebut digambarake ing latar mburi ireng. Ndhuwur blok nganggo drum minangka prasasti kasebut «Vegas» Kanthi latar mburi. Ing sisih drum minangka tombol kontrol proses game.

Setel standar, ana tombol kanggo milih taruhan kanthi dhuwit recehan, metu saka game ing bentuk lambang omah, miwiti rotasi lan aktifake mode game otomatis. Ana uga tombol kanggo ngetik setelan. Ora ana sing rumit ing antarmuka, kabeh unsur intuisi, dadi ora ana kesulitan nggunakake. Ing slot iki, mesin kasebut 25 garis menang. Ana uga akeh garis bonus lan karakter liar, kerugian saben wong nggawa bathi liyane.

Sampeyan bisa muter mesin slot spinomenal casino online Kasino Loft.

Fungsionalitas game

Mesin slot duwe desain lan fungsi standar:

  • Tombol Stavka Sampeyan bisa milih nilai sing dibutuhake. Iki dibentuk kanthi dhuwit recehan. Minimal yaiku 2.5 euro sing padha, amarga mata uang game digunakake.
  • Tombol nganggo lambang informasi bisa mbukak aturan slot lan kenal karo dheweke, apa sing kudu ditindakake sadurunge miwiti game. Sajrone game, garis bonus lan simbol liar bakal tiba, sing bakal nggawa rotasi gratis lan winnings acak.
  • Kanggo ngevaluasi kapabilitas slot lan sinau kabeh subtlet kasebut, dianjurake langsung ing mode demonstrasi. Ngarsane gumantung saka pabrikan. Yen dheweke wis nyedhiyakake kesempatan kaya ngono, mula saiki wis ana.
Spinomenal

Babak Bonus ing Lemur Sages Vegas

Slot video Lemur dirancang ora mung kanggo game klasik kanthi rotasi drum, nanging uga bonus berkala sing ora ana ing wektu sing ora dikarepke bisa nyebabake pemenang sing ora bisa diramalake. Iki sing ndadekake dheweke menarik amarga pangguna ora ngerti apa sing nunggu dheweke ing wayahe sabanjure.

Sajrone game kasebut, Winnings kanthi acak tiba, supaya -callik, sing bisa duwe multiplier dhewe. Ana uga simbol alam bébas liar, sing dadi kombinasi sing menang ing garis pambayaran bebarengan karo bonus. Mung siji bonus alam béda ing garis cukup kanggo menang sing apik. Yen bonus tiba ing salah sawijining drum, mula disorot. Kanggo miwiti game bonus, perlu kanggo nyorot kabeh drum.

Cara Muter

Prinsip muter mashin slot minangka prasaja sabisa lan kanggo nindakake jumlah minimal saka tumindak. Dheweke kudu nyepetake akun game, banjur pasang tombol minimal kanggo tombol pilihan, banjur miwiti rotasi drum.

Yen kombinasi menang, banjur pangguna nampa hadiah ing bentuk kerja taruhan ing multiplier. Ing total, 25 garis sing menang melu game, mula pangguna duwe kasempatan kanggo menang lan cukup gedhe.

Mesin kasebut duwe game bonus sing diwiwiti nalika kabeh Rams bakal dipadhangi. Iki kalebu kanggo ngira subjek saka sing ditampilake, lan jumlah Winnings Doubles. Yen perlu, sampeyan bisa ngaktifake mode game otomatis.

Simbol Mesin Speech Lemur Sages Vegas

Kaya ing kabeh liyane, Lemur nindakake mesin slot vegas duwe simbol, nalika kombinasi endi slot kasebut menehi faktor tartamtu:

  • A, k. Nalika bertukten saka 3 utawa luwih kombinasi, winnings diklumpukake kanthi koefisien tartamtu saka X20 nganti X60;
  • sepuluh;
  • Q, J. Tingkat multiplier mundhak menyang X40 gumantung karo jumlah ketepakan ing garis kasebut.
  • Crystal;
  • lonceng;
  • Signboard «Bar»;
  • nomer «7»;
  • roulette;
  • Simbol liar. Nalika simbol iki metu, garis pambayaran dibentuk kanthi otomatis, sing ilang diganti. Yen tiba karo bonus, mula jumlah sing menang mundhak.

Mesin slot rtp

Lemur Apa Mesin Vegas Slot duwe akeh sing ngganti karakter, ana punggung bola, akeh faktor, drum bonus lan mburi gratis. Pangguna nampa kabeh iki, main slot sing apik banget. Kajaba iku, mesin iki nduweni indikator RTP sing cukup gedhe. IT ninggalake 95.06 poin.

Ora ujar manawa ana akeh, nanging apik kanggo slot level iki. Kekurangan saka game bonus lan pembayaran tambahan nalika karakter liar wis berteput. Mesin slot banget gawe ketagihan, amarga pancen mbayar yen sampeyan muter kanthi bener, aja nganti cepet-cepet taruhan lan mandheg ing wektu.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar