Review kasino Ladbrokes 2022

Wiwit didegaké ing 1886, Ladbrokes wis makarya kanthi tekun kanggo netepake dhewe minangka salah sawijining perusahaan taruhan sing paling kuat lan dipercaya ing Inggris. Kanthi panjaluk sing terus-terusan kanggo situs casino online, Ladbrokes wis suwe banget kanggo mbangun kasino online lan produk bakul sing paling apik. Kanthi kemitraan vendor lintang dipunsebat-sebat, uga plethora saka ndhuwur-kedudukan game lan fitur unik, Ladbrokes wis digunakake kasugihan saka pengalaman kanggo mesthekake padha kurban paling elit gambling produk sing paling wong mikir padha duwe lan terus nggawe.

Promo Code: WRLDCSN777
£50
bonus sambutan
Entuk bonus
situs ladbrokes

Carane pratelan hadiah sambutan Ladbrokes Panjenengan

bonus casino Ladbrokes iki tawaran sambutan apik banget sing menehi £ 50 bonus ing ijol-ijolan kanggo pisanan £ 10 nang ing bagean casino saka situs.

Ing Ladbrokes Casino, sampeyan entuk bonus sambutan sing apik banget tanpa kudu nggawe simpenan lan taruhan jumlah gedhe sadurunge nyoba situs kasebut, tegese kewajiban awal sing luwih cilik kanggo sampeyan.

Carane nggunakake Ladbrokes casino tawaran bonus:

  • Kanggo ngaktifake tawaran bonus Ladbrokes kanggo pelanggan anyar, tindakake langkah iki:
  • Mangga maca kasebut kanthi teliti, syarat lan kahanan tawaran bonus Ladbrokes Casino.
  • Ndaftar kanggo akun Ladbrokes yen sampeyan durung duwe
  • Yen sampeyan pelanggan anyar, nggawe simpenan pisanan
  • Nang paling £ 10 ing kualifikasi casino / slot / game utawa game casino urip.
  • Nampa bonus liwat kothak mlebu, popup utawa hub promo ing 24 jam.
  • Bonus kasebut dikreditake menyang dompet imbangan bonus casino lan sah kanggo 48 jam.
  • syarat wagering kanggo sembarang winnings bonus kudu ketemu ing 30 dina.
  • Bonus winnings mung bisa ditarik sawise syarat wagering wis ketemu.

bonus ladbrokes

PENTING: Simpenan liwat utusan, PayPal, Skrill, Neteller, Paysafe, Moneybookers, kertu prabayar lan sawetara kertu debit ora layak.

Program bonus

Ladbrokes poker nawakake uga program VIP gedhe adhedhasar TCTerms sing entuk nalika muter ing situs. Kaget, Ladbrokes.com Poker bisa uga duwe sawetara tunjangan VIP paling apik ing situs poker lan nawakake awis bali menyang kabeh pemain sawise sawetara poin wis tekan saben wulan. Saliyane awis bali, pemain uga layak kanggo manajer VIP dhewe, tunggangan gratis, barang dagangan, lan promosi eksklusif liyane.

Carane padha bisa?

Nawakake bonus simpenan mung bakal kasedhiya kanggo sing duwe akun Ladbrokes layak sing ana ing sesuai karo hukum gambling Australia.

Yen sampeyan layak, tawaran bonus simpenan bisa diaktifake kanggo akun Ladbrokes.

Kanggo njupuk kauntungan saka Penawaran Bonus Deposit, sampeyan kudu nggawe lan nransfer simpenan awis menyang Akun paling sethithik £10. Bet Bonus utawa Dhuwit Bonus (minangka ditrapake) bakal dikreditake menyang akun sampeyan padha karo nilai sing ditampilake ing tawaran Bonus simpenan £ 50.

Proses registrasi langkah-langkah dening-Ladbrokes casino

Kanggo ndhaftar ing kasino:

  • Klik ing sembarang tombol “Join Now” sing kasebar ing situs web Ladbrokes kanggo miwiti registrasi online.
  • Isi bagean “About Me” lan klik “Terusake”.
  • Rampungake langkah “Informasi Kontak” sadurunge milih “Terusake”.
  • Isi informasi babagan akun Ladbrokes anyar. Ing wektu iki, sampeyan bisa ngetik kode registrasi promosi apa wae sing sampeyan duwe (kajaba ditambahake kanthi otomatis). Sampeyan uga kudu konfirmasi yen sampeyan nampa syarat lan kahanan situs web sadurunge sampeyan bisa milih “Bukak Akun”.
  • Ladbrokes banjur bakal takon sampeyan carane sampeyan pengin nampa komunikasi marketing (yen ana). Pangguna bisa milih saka SMS, Email, Telpon lan/utawa Mail.

ladbrokesreg

Sanalika sampeyan nyoba kanggo mbukak akun, Ladbrokes bakal miwiti mriksa rincian ing latar mburi.

Carane pass verifikasi ing website casino

Kanggo dadi anggota saka situs casino UK, sampeyan kudu sah verifikasi identitas. Iki dibutuhake dening Gambling Komisi (UKGC). Kabeh pemain kudu nindakake iki sadurunge nggawe simpenan lan sadurunge bisa main game apa wae.

Proses iki perlu kanggo pertempuran laundering dhuwit lan kanggo mesthekake yen pemain poto-tilar ora bisa mung mbukak akun game anyar lan terus muter.

Verifikasi akun Ladbrokes iku gampang. Kaya umume operator, perusahaan nggawe kabeh proses gampang lan ora krasa lara. Sawise ndhaptar, sampeyan bakal dijaluk verifikasi identitas, nanging sampeyan uga bisa nindakake iki ing bagean akun My Ladbrokes.

Sampeyan mbutuhake paspor utawa lisensi driver kanggo verifikasi identitas sampeyan. Yen sampeyan duwe ID sing ditanggepi pemerintah (contone, saka negara EU), biasane ditampa. Yen sampeyan pengin ndhaptar ing alamat sing beda karo sing ana ing ID sampeyan, sampeyan butuh tagihan sarana utawa laporan bank kanggo verifikasi alamat sampeyan. Punika dhaptar dokumen sing casino ditampa nalika verifikasi akun Ladbrokes:

  • Paspor sing sah
  • lisènsi nyopir
  • KTP sing sah

Carane ngalih menyang Ladbrokes seluler

Sampeyan bakal weruh pranala cepet sing mbukak nalika sampeyan mlebu. Tautan cepet mimpin menyang bagean sing kerep dibukak ing situs seluler. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngakses fitur umum kaya In-Play. Begjanipun, pemain bisa njupuk kauntungan saka Cash Out yen rintangan nguripake marang wong-wong mau nalika lagi totoan ing game. Kanthi cara iki padha bisa supaya sembarang losses utama lan malah ngamanake sawetara saka winnings dening ngedol coupon bali menyang bookmakers ing wektu tengen.

ladbrokeapk

Kanggo sing seneng sensai totoan ing acara urip, Ladbrokes nggawe manawa sampeyan bisa nglacak skor kanthi ndhukung fitur live streaming ing app. Situs iki kalebu akeh olahraga lan game, kalebu bal-balan, balap jaran, motorsport, basket, lan liyane. Sampeyan bisa ngakses olahraga liyane kanthi ngeklik taruhan A nganti Z sing bakal mbukak game liyane kalebu handball, futsal lan GAA. Sampeyan uga bisa nang ing politik, kayata pemilihan presiden AS mbesuk.

Carane download mobile casino app

Yen sampeyan tukang game seluler, sampeyan ora ditinggalake. Proses ndhaptar akun ing aplikasi seluler Ladbrokes diterangake ing ngisor iki:

  • Pilih app sing bener. Sampeyan bisa milih antarane Android lan iOS app
  • Ngundhuh app
  • Instal app ing seluler
  • Bukak lan klik tombol “Join Now”.
  • Isi kabeh kesenjangan kanthi teliti. Informasi sing dibutuhake padha karo sing diterangake ing bagean sadurunge.
  • Rampungake proses kanthi ngeklik “Bukak Akun”.

Sawisé iku, sampeyan bisa nggawe simpenan lan resmi miwiti muter ing Ladbrokes. Sampeyan ora bakal teka tengen Bookmaker online sing ngidini pemain kanggo ngontrol piyambak. Ana tansah kode kanggo tindakake. Kanggo Ladbrokes, sampeyan kudu nggawe manawa: Iki mung pucuk gunung es. Kanggo ngerti kahanan kasebut, waca ing situs web bookmaker. Apa jenis welcome bonus kasedhiya saka Ladbrokes sawise mlebu? Sawise ngrampungake proses registrasi lan nggawe simpenan dhisikan, sampeyan duwe kesempatan kanggo nampa bonus sambutan.

Mesin slot casino

Kanthi liwat 1800 saka online paling apik slot kanggo milih saka, iku ora tansah gampang kanggo titik apa anyar, nanging kita ora pengin sampeyan kantun metu ing. Gulung liwat kaca slot lan sampeyan bisa nemokake game anyar kita wis ditambahake menyang koleksi – kok ora njupuk dipikir lan cobi?

slot ladbroke

Slot eksklusif ing Ladbrokes

We ngerti sing pelanggan Ladbrokes khusus, lan pelanggan khusus pantes hak istimewa khusus, pramila kita duwe game eksklusif sange mung kanggo sampeyan. Aja padha sumelang, sampeyan isih bakal nemokake kabeh re populer slot lan jeneng amba, nanging kita uga duwe sawetara eksklusif slot sing ora bakal weruh ngendi wae liya! Top game kayata Rainbow Ganjaran, Money Multiplier, Voyage of Adventure lan Banks of Gold nawakake prospek macem, nanging mung kanggo pelanggan Ladbrokes!

Dhuwit gedhe jackpot slot

Ora ana kang bisa nolak sing muter slot punika thrill a, nanging iku luwih apik nalika sampeyan bisa menang dhuwit nyata. Nalika kabeh mesin slot nawakake pembayaran, yen sampeyan nggoleki hadiah, sampeyan kudu pindhah menyang slot jackpot. Ana akeh jackpots amba ing slot iki, karo hadiah ndhuwur tekan atusan ewu pound utawa liyane! jackpots maju ora tetep; liyane wong muter, sing luwih potensial payouts. Sawetara slot jackpot duwe hadiah katutup saben jam lan saben dina, supaya sawetara pemenang jackpot dijamin saben dina. Yen sampeyan pengin kasempatan kanggo mencet jackpot, sampeyan kudu muter reels kanggo menang!

Slot Megaways paling anyar

Mlebet pasar ing 2015, Megaways ngganti donya mesin slot. Kanthi game Megaways klasik sing dianyari uga game Megaways anyar, iku cara sing nyenengake kanggo muter. Megaways jinis slot machine, nanging nomer simbol ing reel ora tetep. Sawetara mekanika uga kalebu reels ngembangaken, supaya yen seneng game kurang katebak, sampeyan bakal tresna Megaways slot . Sawetara jeneng penting sing wis diwenehi perawatan Megaways kalebu Buffalo Blitz Megaways, Gonzo’s Quest Megaways, lan Fishin’ Frenzy Megaways. Nanging yen sampeyan lagi looking kanggo nyoba soko anyar, mriksa metu kabeh game Megaways kasedhiya ing Ladbrokes, karo liyane teka!

casino urip

Nggawa sawetara Vegas menyang ngarep karo Ladbrokes Live Casino . Kabeh fasilitas saka casino online karo aran saka casino tradisional tegese sampeyan saiki bisa seneng sing paling apik kabeh.

ladbrokeslivecasino

Macem-macem jinis game casino urip

Ing Ladbrokes kita duwe pilihan Fantastic lan saka sudhut game casino urip! Sampeyan bisa nemokake game table tradisional favorit kaya roulette lan blackjack, game urip, urip slot lan malah Ladbrokes game show eksklusif. Nalika muter game casino urip ing Ladbrokes, sampeyan duwe kesempatan kanggo sesambungan langsung karo panganyang urip, kang bisa utamané mbiyantu yen sampeyan perlu bantuan karo urutane critane game utawa aturan.

Roulette

Iku hard kanggo nolak kasenengan saka roulette, utamané nalika sampeyan saiki bisa seneng game ing wektu nyata. Ing game roulette urip misuwur antarane pemain kita amarga interaktivitas lan sampeyan bakal seneng ngerti sing kita duwe macem-macem saka sudhut game kanggo milih saka. Saliyane roulette klasik asli, kita duwe versi anyar karo opsi totoan tambahan. Iki tegese bebarengan karo standar nang lan njaba nang, ana bonus tambahan lan multipliers sing bisa menang. Yen idea muni fun kanggo sampeyan, nyoba muter Quantum Roulette Live utawa Mega Fire Blaze Roulette kanggo corak ing game roulette biasa.

Jack ireng

Blackjack diputer ing kasino nang endi wae lan tansah misuwur antarane pemain. Ing idea punika prasaja: ngalahake bakul dening hit 21 lan menang . Ing blackjack, sampeyan kudu pinter ngalahake bakul. Nggawe strategi lan gunakake kabeh pengalaman sampeyan kanggo mutusake kapan kudu tekan lan kapan tetep. Apa sampeyan bisa ngalahake bakul kanthi nyedhaki 21? Iki minangka game ketegangan lan suspense, kanthi dosis sing nyenengake! Kaya roulette, blackjack wis watara kanggo dangu lan ana account game anyar sing bisa diputer karo blackjack. Lingkungan casino urip agawé nalika sampeyan njupuk kursi ing meja virtual saka game milih.

Baccarat

Ana akeh game kertu kasedhiya ing casino lan baccarat iku salah siji saka klasik. Sampeyan saiki bisa muter baccarat urip ing casino online sing kompatibel karo seluler, tablet utawa laptop. Baccarat urip sing gawe ketagihan lan interaktif minangka game sing apik kanggo pamula lan sing mung pengin seneng-seneng.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Kaluwihan:

  • Reputasi gedhe ing industri;
  • Katalog game sing apik kanggo dipilih;
  • aplikasi casino Integrasi related kanggo olahraga lan produk Ladbrokes liyane;
  • game eksklusif saka Ladbrokes.

Cacat:

  • Jumlah game bisa luwih;
  • tarif ngresiki unrealistic kanggo casino tawaran sambutan.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Mbukak akun Ladbrokes gratis. Sampeyan ora perlu nggawe simpenan ing situs web operator minangka bagéan saka proses registrasi yen sampeyan ora pengin. Ora ana kewajiban kanggo mbayar ing casino.

Nggawe simpenan pisanan gampang diwenehi akeh cara pembayaran kasedhiya ing Ladbrokes. Sawise nggawe akun, pindhah menyang akun banjur pilih pilihan simpenan. Banjur pilih cara sing paling apik kanggo sampeyan lan miwiti simpenan. Sawisé iku, siyap kanggo nyelehake taruhan pisanan ing Ladbrokes.

Ing babagan cara sing kasedhiya, bookmaker menehi macem-macem supaya saben pemain duwe siji utawa rong pilihan pembayaran. Sawetara cara kasedhiya kalebu Visa, MasterCard, Neteller, PayPal, Sofort, Trustly, EntroPay lan akeh liyane. Deleng ing tabel ing ngisor iki.

  • Visa – minimal $ 5, maksimal $ 99,999, dikreditake kanthi cepet;
  • MasterCard – minimal $ 5, maksimum $ 99,999, aken langsung;
  • PayPal – minimal $ 10, maksimal $ 10,000, dikreditake kanthi cepet;
  • Neteller – minimal $ 10, aken langsung;
  • Skrill – minimal $ 10, aken langsung;
  • Paysafe – minimal $5, maksimum $99,999, aken langsung;
  • ApplePay – minimal $5, dikreditake kanthi cepet.

Nyokong

Thanks kanggo luwih saka 20 taun pengalaman. wakil support Ladbrokes kasedhiya kanggo bantuan pemain 24 jam dina, 7 dina minggu sing bisa hubungi wong liwat manggon chatting, email utawa telpon.

Nyiyapake layanan pelanggan pancen cukup prasaja: sampeyan kudu ngidini pelanggan ngubungi sampeyan kapan lan kepiye carane, banjur sampeyan mung butuh tim sing terlatih kanggo mbantu. Ladbrokes nangani tugas-tugas kasebut kanthi gampang, lan wakil-wakile perhatian lan kompeten kanggo ngrampungake masalah apa wae.

Basa

Kanggo nggawe game kasebut trep kanggo para pelanggan, sawetara versi basa kasedhiya ing platform Ladbrokes. Dadi, contone, kasedhiya: versi Inggris, Spanyol, Kazakh, Jerman, Portugis, Rusia, Ukrainia, Finlandia lan Prancis.

mata uang

Minangka itungan game ing kasino online padha nggunakake: dollar AS, euro, dolar Russian lan hryvnia Ukrainia. Kang kudu cukup kanggo game nyaman lan dipercaya ing sumber.

Lisensi

Operator situs web GALAKTIKA NV menehi pangguna layanan gambling sesuai karo lisensi Curacao No.. 8048 / JAZ2016-050. A, pangolahan pembayaran ditindakake dening anak perusahaan sing diarani Unionstar Limited, sing didaftar ing Siprus.

ladbrokeslicence

Paramèter utama Ladbrokes

Perusahaan Ladbrokes
Peraturan / Lisensi UKGC, GGC
Situs resmi www.sports.ladbrokes.com
Email [email protected]
Obrolan langsung 24/7

FAQ

Carane aman iku kanggo muter ing Ladbrokes casino ?
Situs kasebut nyedhiyakake piranti lunak khusus sing dilisensi lan nggunakake sistem enkripsi modern. Kajaba iku, regulator independen bisa ngonfirmasi linuwih.
Aku bakal bisa kanggo muter mesin slot free ?
Ya, sampeyan bisa nyoba mesin apa wae lan kanggo iki sampeyan ora perlu ndhaptar ing platform Ladbrokes. Kabeh sing dibutuhake kanggo sampeyan milih slot sing disenengi lan mbukak ing mode demo.
Carane nggawe simpenan?
Kanggo replenish akun game ing casino, pisanan kabeh ngunjungi Akun pribadi, banjur pindhah menyang tab “Kasir”. Ing ngendi bagean “Imbangan”, klik tombol “Ndhuwur” lan pilih cara sing dikarepake.
Apa sampeyan kudu ndaftar?
Pisanan, sampeyan kudu umur sing sah lan ngrampungake formulir registrasi singkat. Kapindho, sampeyan kudu ngubungake email sampeyan banjur tindakake link saka surat kasebut.
Kang Ladbrokes casinos nyedhiyani bonus?
Kanggo wiwitan, platform nawakake hadiah sambutan kanggo 5 simpenan, nalika pemain liyane bisa Count ing cashback, program kasetyan, promosi ulang lan akeh liyane.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar