Kamchatka

Slot video kasebut kalebu endorphina perusahaan sing misuwur, lan dirilis ing taun 2018. Game kasebut darmabakti kanggo ing sisih wetan Rusia. Sampeyan perlu kanggo nggawe urutan sing menang saka macem-macem kewan sing mati saben taun. Struktur, Sanajan Klasik – 5 Drums lan 3 Larik, Nanging 243 Muncul. Babagan Koefisial RTP – 96%.

Sampeyan bisa muter mesin slot Endorphina ing casino online Onewin.

Katrangan Mesin Slot

Iki minangka mesin slot sing dipikirake kanthi grafis sing cerah lan kontrol prasaja. Meh kabeh produk Studio Endorphina duwe struktur lan karakteristik teknis sing padha, nanging iki duwe akeh fitur.

Pilihan

Katrangan

Tanggal rilis

2018

Genre

Adoh ing sisih wetan Rusia

Tingkat maksimal

$ 300

Volatility

Rata-rata

Jumlah kombinasi hadiah

243

Bonus

Frispins, Multiplier

Koefisien RTP

96%

Fungsionalitas game

Ora ana garis sing anyar kanggo pembayaran ing mesin. Pengembang mutusake kanggo ngganti mekanika sethithik, mula dheweke nambahake 243 beda. Yen tingkat minimal mung 30 sen, mula maksimal nganti $ 300. Yen kita nganggep kabeh pilihan, risiko risiko ditampilake, sampeyan bisa entuk spins gratis, entuk macem-macem faktor lan ketukan telung tandha khusus – Liar, bonus lan buyar.

Endorphina

Kanggo menang, cukup kanggo mbentuk paling ora siji prize saka 243. Koefision minimal X3 sing paling murah, nanging maksimal tekan X500. Sampeyan uga bisa kanggo tikel tikel – Wisata wisata. Kanggo muter pedagang lan pilih salah siji saka papat kertu. Yen nilai pasuryan luwih dhuwur, iki bakal nanggung kamenangan lan aktifake Multiplier X2.

Opsi utama:

  • Pilihan basa;
  • Game-game;
  • Mode Turbo;
  • Tombol kanggo nyetel taruhan;
  • Statistik rinci babagan kabeh nggambar;
  • Setelan musik lan grafis.

Sadurunge muter dhuwit ing Slot Video Kamchatka, luwih becik sinau babagan fungsi, ngatur grafis lan musik kanggo sampeyan dhewe. Iki bakal nggawa kesenengan maksimal, lan saben emosi sing nyenengake.

Putaran bonus ing Kamchatka

Fitur utama mesin slot – Rong tingkat bonus beda. Nalika paling ora telung lereng, game kasebut bakal ditransfer menyang layar liyane, lan sistem bakal ngakoni 15 rotasi gratis. Taruhan kasebut ora bakal bisa dilakoni, nanging saben win kanthi otomatis tikel. Miturut cara, ana kesempatan kanggo entuk rotasi gratis tambahan.

Endorphina

Wisata Bonus Kapindho digandhengake karo karakter sing nggambarake geyser. Tandha kasebut ngluncurake level liyane sajrone sampeyan kudu milih geyser. Usaha sukses mesthine dadi multiplier saka rate saka X2 nganti X15. Ana limang upaya kanthi total, sing bisa nggawa sing menang sing kuat. Yen simbol Geyser mudhun sajrone demo bonus karo Frise, iki ora bakal nggawa tarif tikel.

Fungsi Mesin Slot

Ana mung telung fungsi khusus sing diikat karo simbol khusus ing slot video. «Liar» digambarake kanthi bentuk bear lan duwe pilihan kanggo ngganti. Pembayaran sing apik kanggo kelangan limang karakter uga mesthine. Skatter minangka gunung geni lan njamin hadiah sing luwih gedhe. Kanggo limang tandha bakal bisa entuk 3000, nanging luwih penting – Tandha ora diikat sel, lan bisa katon ing posisi apa wae.

Kanggo entuk 15 Frispins, perlu kanggo ngalahake paling ora telung skatter. Ikon khusus pungkasan – Bonus. Gambar kasebut nuduhake geyser lan combo limang potongan bakal nggawa 400 utang. Kanggo miwiti babak bonus, simbol kasebut kudu ditampilake ing drum pisanan lan kaping lima. Iki bakal ngluncurake tur bonus sing luar biasa. Siap milih gunung, lan saben duwe taruhan dhewe.

Cara Muter

Gamelan iku prasaja lan mudhun menyang tumindak klasik. Miwiti lan miwiti drum. Sampeyan bisa nyepetake rotasi – Mode Turbo. Ana game otomatis supaya ora kanggo clat tombol sing terus-terusan «Miwiti». Yen sampeyan nglumpukake urutan hadiah, sampeyan bakal bisa milih dhuwit kasebut. Pilihan kapindho – Résiko wiwit muni.

Wangsulan: Bab ingkang utama yaiku kanggo eksperimen sing terus-terusan kanthi ukuran taruhan. Luwih becik netepi salah sawijining strategi sing menang, kaya Martingale. Kanggo entuk kesenengan maksimal saka gamelan, sawayah-wayah bakal bisa ngganti basa terjemahan, nggawe owah-owahan grafis lan swara. Statistik ing kabeh puteran diputer kanthi jelas – Informasi kognitif babagan nggambar.

Simbol Mesin Speat Kamchatka

Iki slot video tematik kanthi fungsi realistis lan macem-macem fungsi. Sajrone rotasi gendang, macem-macem kewan lan landskap sing apik banget ing sisih wetan Rusia bakal katon ing layar.

Simbol

X3

X4

X5

Elk

Telung puluh

60

150

Iwak naki

7

rong puluh

100

Wolf

rong puluh

sèket

300

Rubah

limalas

40

200

Kartu Kertu J, Q

3

sepuluh

60

Kartu Kertu K, A

5

limalas

80

Geyser (Bonus)

sèket

80

400

Gunung (buyar)

150

300

3,000

Bear (Wild)

60

100

500

Koefisiensi ing tabel dituduhake saka pitungan sing tarif yaiku $ 1. Saengga tingkat maksimal $ 300 bisa nggawa sing menang sing ora nyata.

Mesin slot rtp

Slot video bakal ngematake desain sing cerah lan bonus sing menarik. Ana sawetara game tematik sing apik banget karo babak tambahan sing menarik. Kajaba iku, ana 243 pilihan kanggo menang, sing dilengkapi kanthi sampurna kanthi koefisien dhuwur 96%. Kanggo menang malah luwih akeh, cukup kanggo njupuk kasempatan lan miwiti tikel tikel – Game Klasik nglawan pilihan kertu.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar