Review saka Joy Casino 2022

Platform Joy Casino dianggep minangka salah sawijining kasino online sing paling dikenal lan populer kanggo pamirsa sing nganggo basa Rusia. Resmi, situs iki digawe ing 2014 lan belongs kanggo Darklace Ltd, kang nyoba kanggo komprehensif ngembangaken lan narik kawigaten nomer nambah saka pemain potensial. Koleksi game saka panyiapan gambling kalebu luwih saka 2.000 slot game beda lan bab 30 pangembang software. Lan, program bonus sing cukup loman, promosi sing kompeten lan anané versi seluler bebarengan nggawe institusi kasebut ora mung dikenal, nanging uga kualitas sing cukup dhuwur.

Bonus:200% + 200 FS
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
200% simpenan bonus nganti € 2000 + 200 FS
bonus sambutan
Entuk bonus
joysite

Bonus Kasino Joy

Kanggo sing mung arep kanggo ndhaftar ing platform casino Joy, ana kesempatan gedhe kanggo nampa hadiah sambutan, kang kalebu free muter . Na, yen sampeyan ngaktifake, banjur menang maneh, sampeyan bakal entuk kesempatan apik kanggo wiwitan apik lan, mesthi, entuk dhuwit.

Paket bonus sambutan kanggo simpenan pisanan ditampilake ing sawetara opsi, supaya pemain bisa milih pilihan sing paling apik kanggo awake dhewe:

  • 1 bonus – 150% bonus, nanging ora luwih saka $ 300, kanggo nampa promosi + free muter dianugerahi kanggo game VIKINGS GO BERZERK;
  • 2. bonus – 200% bonus ing jumlah simpenan nganti $ 50 + 200 free muter , uga ing mesin VIKINGS GO BERZERK;
  • 3 bonus – 100% bonus, nganti $ 1000 + 200 free muter ing VIKINGS GO BERZERK slot ;
  • 4 bonus – 50% surcharge, nanging ora luwih saka $ 500;
  • 5 bonus – 25% surcharge, nanging ora luwih saka $750.

joybonus

Sawise pangguna nggawe simpenan lan dadi anggota saka program bonus Joy Casino, administrasi platform bakal menehi hadiah loman, uga ngajak dheweke menyang macem-macem acara lan promosi. Kabeh acara dianyari kanthi terus-terusan, sing bisa ditemokake langsung ing sumber resmi.

Program bonus

Situs gambling wis ngembangake akeh tawaran menarik sing bakal narik kawigaten para pamula lan pemain sing luwih berpengalaman. Sistem bonus kalebu hadiah permanen lan hadiah kanggo promosi saiki, uga lotre cepet. Dadi, contone, saliyane hadiah sambutan, tawaran menarik ing ngisor iki nunggu pelanggan casino:

  • Bonus kanggo tartamtu slot , free muter . Administrasi Joy Casino menehi pelanggan karo 20 free muter , kang ditanggepi ing 10 dina sawise registrasi lan simpenan pisanan.
  • Cashback. Kamungkinan kanggo sebagian bali dana ilang menyang akun bonus. Bali diaktifake saben wulan nalika jumlah sing padha karo setengah saka cashback wis accrued.
  • mbalekaken mingguan. Entuk cashback ing slot game ing wangun ora simpenan bonus, uga, kanggo njaluk iku, iku ora perlu kanggo replenish akun.
  • lotre mingguan. Tiket bakal kasedhiya mung nalika jumlah tartamtu wis setor ing imbangan.

Joy Casino uga nyoba kanggo terus turnamen game macem lan kompetisi ing rutin, kang pemain bisa entuk ganjaran cukup loman. Kajaba iku, program kasetyan rodo ekstensif presented, iku accrues TCTerms khusus “comp TCTerms”, sing ngijini sampeyan kanggo nampa hadiah eksklusif ing mangsa.

tingkat program kasetyan JoyCasino

Status Jumlah poin sing dibutuhake kanggo pindhah menyang level anyar
Newbie nganti 10 TCTerms
pancet saka 10 nganti 50
VIP saka 50 nganti 500
VIP Emas saka 500 kanggo 5.000
VIP Platinum saka 5.000 kanggo 25.000
Magnate saka 25 000

Registrasi lan verifikasi

Sampeyan bisa ndhaftar ing Joy online casino situs ing sawetara detik. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu tindakake langkah ing ngisor iki ing urutan:

  1. Dolan maring website resmi saka gambling situs.
  2. Klik ing tombol “Register”.
  3. Ketik alamat email sing bener, golek jeneng pangguna lan sandhi sing kuat, lan isi informasi sing dibutuhake babagan sampeyan.
  4. Temtokake mata uang game lan sinau aturan klub.
  5. Konfirmasi nggawe akun kanthi ngeklik link ing email.

Sampeyan uga bisa mlebu ing Joy Casino nggunakake macem-macem jaringan sosial. Prosedur kasebut pancen aman, nanging ing mangsa ngarep kudu ngisi profil sampeyan kanthi informasi sing dibutuhake. Nanging, kanggo miwiti mbatalake dana menang saka platform, administrasi casino mbutuhake dhaptar dokumen tartamtu.

joyreg

Solusi iki ngidini sampeyan nyedhiyakake pelanggan kanthi keamanan lengkap. Kabeh dokumen sing diwenehake dening klien bakal dilindhungi kanthi aman lan ora bakal ditransfer menyang sapa wae. Mangkono, kanggo pass verifikasi, sampeyan kudu nyedhiyani casino karo foto passport, uga kertu bank (ngarep lan mburi), dadi manawa kanggo nutup nomer tengah lan kode CVV. Kabeh foto kudu kualitas sing cocog lan katon saka 4 sudhut.

Versi seluler lan app Joy Casino

Versi seluler saka panyiapan gambling diwenehi ing wangun platform resmi, kang wis antarmuka rada simplified. Iki dirancang khusus kanggo smartphone lan tablet, lan uga bisa adaptasi kanthi otomatis menyang ukuran layar tartamtu. Ana versi browser lan versi download. Pilihan kapindho bisa diundhuh kanggo Android lan iOS, iki rampung saka toko piranti resmi utawa ing sumber tematik khusus.

Sampeyan bisa ngakses aplikasi / versi seluler ing sembarang wektu trep. Ing kasus iki, katalog game bakal padha karo situs utama, lan ing antarane kaluwihan versi seluler, ing ngisor iki dibedakake:

  • nggunakake teknologi HTML5 modern;
  • menu nyaman kanggo digunakake ing macem-macem piranti;
  • kacepetan loading cepet saka sembarang kaca;
  • konsumsi lalu lintas kurang lan kemampuan kanggo muter karo sambungan banget.

Malah ing kasus terakhir, casino bakal mbukak meh enggal, lan Bukak saka slot bakal digawa metu tanpa gagal. Thanks kanggo akses cepet menyang sistem Joy Casino, gamblers entuk kesempatan kanggo muter minangka mulyo sabisa ing sembarang wektu trep.

Mesin slot casino

Salah siji saka kaluwihan utama kasino online iku akeh pilihan saka mesin slot. Kanggo nindakake iki, portal kasebut kerja sama karo macem-macem panyedhiya piranti lunak populer lan, mesthi, nyedhiyakake game kanthi kualitas sing luar biasa.

joyslots

Supaya navigasi liwat situs luwih trep, kabeh game dipérang dadi bagean ing ngisor iki:

  • Popular – model paling populer ing antarane pemain.
  • New – novelties saiki saka mesin slot.
  • Slot punika game saka macem-macem tema.
  • Live casino – hiburan karo panganyang nyata.
  • Jackpots piranti karo pilihan jackpot kumulatif.
  • Video poker – ing bagean sampeyan bisa nemokake model populer lan eksklusif.
  • Tabel – tab wis diselehake ing dhewe macem-macem Papan lan kertu game.
  • Liyane – kabeh hiburan liyane.

Pemain bakal bisa nampilake piranti saka jinis sing padha ing siji kaca, contone, item anyar, paling populer, game urip, lan sapiturute. Sampeyan uga bisa nyiyapake saringan fungsi kanggo mesin slot utawa aplikasi paramèter tartamtu.

Pangembang piranti lunak

Situs web resmi Casino Joy nyedhiyakake dhaptar panyedhiya piranti lunak game sing cukup akeh. Ing antarane perusahaan sing misuwur, sampeyan bisa nemokake ing kene: Microgaming, NetEnd, Play’n GO, lan ing antarane organisasi anyar sing dadi populer, ing ngisor iki Relax Gaming, Red Tiger, Iron Dog lan liya-liyane. Kanthi kapisah, sampeyan kudu nyorot game ELK Studios, sing duwe grafis sing apik tenan, musik latar mburi lan akeh fitur sing menarik.

joysoft

Saben game khusus ing platform kasebut nampa alur crita sing menarik, pilihan fungsi sing akeh, komponen estetika, lan liya-liyane. Ora kabeh kasino duwe dhaptar pangembang sing apik banget, mula sampeyan kudu nyoba muter ing kene! Ya, nyaring sing trep dening panyedhiya ngidini sampeyan nemokake sawetara pangembang bebarengan utawa nyetel pilihan adhedhasar volatilitas tartamtu.

casino urip

Ing bagean urip Joycasino, pemain bakal bisa kanggo muter karo croupiers nyata sing bakal bisa ing studio dilengkapi khusus. Saka ing kono, siaran video langsung bakal ditindakake. Gamblers kudu nang karo dhuwit nyata lan nggunakake antarmuka khusus. Mangkono, kedhaftar bakal bisa kanggo muter blackjack, poker , roulette, baccarat lan sawetara hiburan gambling liyane.

joylivecasino

Saben tabel tartamtu ditondoi dening watesan lan aturan. Mulane sadurunge sampeyan muter, sampeyan kudu ngerti kabeh aturan saka game tartamtu. Iku uga worth kang lagi nyimak sing bisa muter game urip istimewa kanggo dhuwit nyata, ora ana free mode.

Kaluwihan lan cacat saka casino

casino iki nawakake ora mung wektu apik, nanging uga kesempatan kanggo entuk sawetara dhuwit ekstra ing slot game. Dadi, contone, akeh pemain nyathet keuntungan ing ngisor iki saka sumber gambling:

  • Situs kasebut bisa diakses nggunakake browser apa wae, uga klien sing kapisah.
  • perpustakaan game Joycasino kang ngandhut liwat 2.000 slot game beda.
  • Program bonus sing ditampilake ing situs kasebut cukup loman lan nawakake macem-macem hadiah.
  • Sumber resmi saka turnamen game sarwa dumadi reguler, kontes lan kompetisi, beda utama kang dana hadiah apik.
  • Ana nomer padha sistem kanggo replenishment lan mundur total, supaya gamblers bakal bisa kanggo milih pilihan sing paling optimal kanggo awake dhewe.
  • Dhukungan pelanggan bisa digunakake ing saindhenging jam, sing nyedhiyakake pitulungan sing luar biasa yen ana kahanan tartamtu.
  • Sampeyan bisa muter free malah tanpa ndhaptar, kanggo pangguna iki kasedhiya karo dana virtual khusus.
  • A situs panginten metu kanggo rincian cilik, kang fokus utamané ing pemain. Mangkono, dheweke entuk pandhu arah sing trep lan desain sing nyenengake.

Mung siji bab bisa lantaran kanggo TCTerms negatif, iki kasekengan kanggo Ngurutake game dening aliran tartamtu utawa nomer reels. Nanging, yen ora, Joy Casino nyoba kanggo njaga bar, sing bisa ndeleng dhewe sawise ngunjungi situs!

Banking, simpenan lan cara penarikan

Supaya game ing sumber minangka nyaman sabisa, Joycasino wis ditambahaké nomer akeh instruments pembayaran. Antarane sing paling populer yaiku ing ngisor iki:

  • kertu bank: Visa lan MasterCard;
  • dompet elektronik: YuMoney, WebMoney lan Qiwi;
  • sistem pembayaran Skrill lan Neteller.

joybanking

Dhaptar sistem pembayaran kanggo mundur total diwenehi jumlah sing padha lan kalebu komisi tartamtu, sing bisa ditemokake langsung ing situs gambling. Aplikasi biasane diproses sajrone sawetara jam. Yen akun ora diverifikasi, banjur istilah nambah supaya pamuter bisa nyedhiyani kabeh dokumen perlu.

Nyokong

Dhukungan teknis ing Joy Casino minangka komponen penting kanggo pengalaman game sing dipercaya lan nyaman. Amarga ing sawetara kasus, gamblers ora ngerti iki utawa kahanan. Ing kahanan kaya mengkono, spesialis qualified teka kanggo ngluwari! Dhukungan casino dianggo kanggo pelanggan 24/7 tanpa istirahat utawa dina.

Mangkono, gamblers bisa Count ora mung ing respon cepet, nanging uga ing solusi kualitas kanggo masalah. Sampeyan bisa njaluk bantuan ing alamat e-mail sing ditemtokake utawa langsung ing situs liwat chatting online. Kanggo pilihan sing terakhir, pangguna kudu mlebu menyang akun pribadhi.

Biasane spesialis nanggapi sajrone 3 menit utawa kurang, kapan wae. Mulane, kabeh pemain bisa Count ing solusi profesional lan cepet kanggo masalah sing.

Basa

Platform kasebut duwe sawetara terjemahan basa, saengga pangguna bisa milih pilihan sing paling cocog kanggo awake dhewe. Dadi, contone, sampeyan bisa ngalih menyang versi Inggris, Jerman, Spanyol, Bulgaria, Ceko, Finlandia, Jepang, Italia, Portugis, Norwegia, Polandia, Romania, Hungaria utawa Arab.

mata uang

Mata uang utama ing situs web casino Joy yaiku: dolar AS, euro, rubel Rusia, kroner Swedia lan Norwegia, dolar Kanada lan Australia, yuan Cina, yen Jepang, uga sawetara mata uang kripto (Bitcoin, litecoin, Ripple, Ethereum) . Pilihan mata uang sing kaya ngono mesthi ngidini sampeyan narik pemain saka sak ndonya menyang platform kasebut lan nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake.

Lisensi

Dikembangake ing 2014, sumber daya kasebut beroperasi sacara eksklusif miturut lisensi sing cocog sing diterbitake dening Curacao miturut nomer 8048 / JAZ2014-006. Thanks kanggo iki, transparan sakabehe aktivitas perusahaan wis menthekake, lan pemain bisa manawa ing stabilitas pembayaran lan, mesthi, linuwih saka proses game!

Paramèter dhasar Joy Casino

sumber resmi https://joycasino.com/
Lisensi Curacao, No.. 8048 / JAZ2014-006
Taun madegé 2014
juragan Digimedia Ltd
Simpenan / mundur total Visa, MasterCard, YuMoney, WebMoney lan Qiwi, Skrill lan Neteller.
panyedhiya piranti lunak 1×2 Gaming, 2By2 Gaming, Ainsworth, Bla Bla Bla Studios, Booongo, CQ9 Gaming, ELK Studios, Evolution Gaming, Foxium, Genesis Gaming, Habanero, Igrosoft, Iron Dog Studio, iSoftBet, Lightning Box Games, Microgaming, NetEnt, NYX, Novomatic , Playson, Play’n GO, Pragmatic Play, Push Gaming, Quickspin, Rabcat, Red Tiger, Relax Gaming, Skywind, Thunderkick, Yggdrasil.
simpenan minimal saka $2.5
Versi seluler dhukungan kanggo sistem operasi Android lan iOS, fungsi sing padha.
Nyokong 24/7 operasi, rembugan customer liwat chatting online lan e-mail.
Jinis game populer, anyar, slot , manggon casino , jackpots, video poker , Tabel, etc.
mata uang Dolar AS, euro, rubel Rusia, kroner Swedia lan Norwegia, dolar Kanada, dolar Australia, yuan Cina, yen Jepang, uga cryptocurrencies kayata: Bitcoin, litecoin, Ripple, Ethereum.
Basa Rusian, Inggris, Jerman, Spanyol, Bulgaria, Ceko, Finlandia, Jepang, Italia, Portugis, Norwegia, Polandia, Romania, Hungaria, Arab.
hadiah sambutan kanggo wiwitan kanggo limang celengan pisanan, bonus tartamtu lan nomer free muter .
Kaluwihan katalog ekstensif game, piranti lunak seluler optimized, turnamen pancet, mung panyedhiya ndhuwur, etc.
Registrasi ngisi formulir registrasi cilik, konfirmasi registrasi kanthi ngeklik link saka layang kasebut.
Verifikasi kanggo ngenali akun ing Joy Casino , sampeyan kudu nyedhiyani dokumen identitas.

FAQ

bonus apa casino nawakake kanggo pemain sawijining?
Kanggo simpenan pisanan, gamblers bisa nampa bonus 200%, kanggo kaloro – 100%, kanggo katelu lan waktu – 50%, lan kaping lima, mungguh – 25%. Uga, 25 free muter dianugerahi nalika depositing dana saka $5 lan nemtokake kode promosi khusus. Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan kabeh tawaran promosi ing bagean bonus.
Apa Joy Casino nampa taruhan cryptocurrency?
Ya, sampeyan bisa muter ing Bitcoin, litecoin, Ripple, Ethereum. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu milih piranti sing cocog lan seneng game!
Apa platform gambling dilisensi?
Sampeyan bisa nemokake dokumen lisensi saiki langsung ing kaca resmi. Iki ditanggepi dening panguwasa sing relevan ing Curacao.
Apa casino ngisi persentasi kanggo mbatalake dana?
Loro penarikan pisanan ora bakal tundhuk Komisi, kajaba, mesthi, gambler wagers dana bonus x3.
Bisa muter slot saka seluler?
Ya, sampeyan bisa muter ing piranti seluler. Kanggo nindakake iki, pindhah menyang browser apa wae utawa download aplikasi sing kapisah kanggo Android.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar