Joker X

Joker minangka karakter kertu sing apik, katon sing sukses lan kemampuan kanggo ngumpulake hadiah hadiah. Iki minangka ide kasebut sing negesake mesin klasik Joker X Klasik saka pangembang ing amatik. Kita bakal ngandhani luwih akeh babagan slot iki ing ngisor iki.

Sampeyan bisa muter mesin slot online kasino Vavada.

Katrangan Mesin Slot

Desain cerah lan warni meh padha karo pemain ing jagad gambling las vegas. Supaya bisa main mesin, registrasi ora dibutuhake. Pamuter bisa nyoba kanggo menang dhuwit nyata lan ngganggu jackpot gedhe. Iku trep banget yen game ora dibutuhake kanggo download lan nginstal. Keperluan utama kanggo ngluncurake kasedhiyan akses menyang Internet.

Desain njaba Joker X Automate banget prasaja lan dingerteni. Kabeh bagean, deskripsi lan tombol diterjemahake kanthi lengkap lan disusul. Iki bisa nggawe game kanggo kabeh pangguna. Sampeyan bisa ngaktifake lan mateni musik sing nyenengake, uga efek swara sing gegandhengan. Ngarsane bisa nggawe tlutuh ing jagad game kanthi sirah.

Fungsionalitas game

Strategi Winnings ing Joker X Slot Banget Banget. Muter peran karakteristik mesin lan sukses pangguna:

  • Dawane siklus dawa;
  • Ora ana rekomendasi babagan jumlah taruhan;
  • Ora ana gulung tambahan lan hadiah babak;
  • Jumlah garis menang 5;
  • Jumlah drum rotasi 3.

Dheweke kabeh ora diuripake ing wektu sing padha. Slot ngisor minangka utama, kanthi bantuan, mesin kasebut ngetrapake taruhan, lan pamuter nampa menang. Bisa digunakake kanggo milih lan ngaktifake slot nomer loro, sing ana ing ndhuwur utama. Kanthi bantuan, pamuter bisa entuk winnings paling gedhe. Metu saka slot kapindho ana kanthi otomatis sawise menang dhuwit recehan pungkasan.

Pamuter duwe kesempatan kanggo milih sing menang kapan wae. Ing sisih loro lapangan game minangka tabel winnings sing trep. Iki ndadekake bisa mirsani kombinasi. Garis gabungan bisa digabungake kanthi vertikal lan horisontal lan diagonal. Saben pangguna duwe kesempatan kanggo miwiti versi demo game tanpa ndhaptar.

Putaran bonus kanthi jeneng slot

Ana akeh bonus ing game Joker X. Contone, bonus sambutan, matur nuwun kanggo pangguna sing nampa pitulung babakan dhuwit. Iki aken kanggo akun game, mbantu pamuter njaluk situs lan miwiti muter.

Cara Muter

Joker X minangka slot modern sing digawe kanthi gaya retro. Ing drum ing game, gambar woh-wohan, pitu lan lambang klasik liyane Rot – Bullion Gold, Lonceng, Jokers. Ora kaya piranti sing paling klasik, Joker X diwakili dening ikon khusus kanthi fungsi maju, yaiku liar lan buyar.

Simbol alam bébas game yaiku joker digawe dening ilat sing disegerake. Ikon kasebut perlu kanggo ngganti karakter sing gampang lan nambah kombinasi kanggo menang. Tandha Scater menehi wiwitan regimen frespin. Dadi, telung lambang sing muncul ing lapangan skor nggawa 10 rotasi kanthi biaya casino, 4 Aktifake 20 Frispins, lan 5 Miwiti 30 Game Gratis.

Joker X dianggep gampang banget kanggo game kasebut. Ana 5 drums ing slot lan saka 1 nganti 5 pembayaran. Priksa aturan dhasar game ing Joker X.

Pengunjung Joker X bisa kalebu slot ing mode demo tanpa registrasi lan replenishment saka akun. Ing babagan spesifikasi teknis, versi gratis ora beda karo pilihan standar. Demokrasi digunakake kanggo taruhan. Dheweke bisa digunakake sajrone muter latihan. Mundur saka silihan gratis kanggo keseimbangan nyata ora mungkin.

Kanggo ngaktifake mode test, tumindak ing ngisor iki kudu ditindakake:

  • Menyang situs web casino resmi;
  • Temokake Joker X Slot ing katalog;
  • Gambar pointer mouse menyang logo piranti;
  • Pencet tombol «Demo».

Ora ana watesan babagan jumlah menang ing versi gratis. Pinjaman gratis ing akun dibalekake sawise saben recharge mesin. Thanks kanggo iki, tukang game duwe wates wektu tanpa watesan kanggo nggawe strategi taruhan sing efektif lan priksa ing praktik kasebut.

Fungsi ing mesin

Tombol kanggo ngontrol proses game ing sisih ngisor layar. Nggunakake tombol «A Plus» lan «minus» Sampeyan bisa nyetel tingkat kasebut. Kanggo miwiti drum, sampeyan kudu ngeklik rong panah bunder. Sampeyan bisa ngaktifake autoquins nggunakake fungsi «Otomatis -Game».

Ing sudhut kiwa ngisor layar minangka kunci «I». Iki digunakake kanggo nelpon tabel pembayaran. Tombol kanthi telung garis paralel dumunung ing jejere. Kanthi iku, sampeyan bisa mbukak jendhela kanthi setelan slot. Ikon dinamika digunakake kanggo ngaktifake / nyopot swara ing game kasebut.

Slot bisa digunakake kanggo prinsip generator nomer acak. Simbol dibentuk ing urutan mandiri. Ing babagan iki, ora mokal kanggo pengaruhe utawa prédhiksi asil ing babak. Menyang casino online saiki kanggo main mesin sing dilisensi Joker X saka panyedhiya sing bisa dipercaya.

Aturan dhasar Joker Game X:

  1. Game kasebut dianakake ing 100 garis;
  2. Nilai-larang regane dibayar saka kiwa menyang tengen drum;
  3. Kabeh winnings katon mung ing garis aktif (kajaba winnings nyebar);
  4. Mung menang maksimal ing saben baris diitung;
  5. Ukuran winning linear pirang-pirang tarif;
  6. Winner linear ing macem-macem baris diringkes;
  7. Mung kombinasi sing paling akeh sing dibayar;
  8. Jumlah sing menang nyebar macem-macem tingkat total;
  9. Menang nganggo simbol bunga ditambah karo winnings linear;
  10. Simbul lonceng minangka simbol buyar lan dietung ing posisi apa wae;
  11. Simbol lintang minangka simbol nyebar lan dietung ing posisi apa wae;
  12. Lintang kasebut mung katon mung 1, 3 utawa 5 drum;
  13. Kabeh nilai ing meja winnings ditemtokake kanthi ukuran lini tarif saiki. Yen owah, mula nilai-nilai ganti kanthi otomatis;
  14. Pembayaran sesuai karo tabel sing menang digawe mung nalika simbol jinis sing padha.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan simbol liar:

  1. Ganti liar kanggo simbol ing drum sing padha;
  2. Simbol liar ngganti kabeh karakter kajaba karakter buyar;
  3. Simbol alam bébas mung bisa ditampilake ing 2, 3 utawa 4 drum.

Kepinginan kanggo muter versi demo Joker X bisa dingerteni. Pisanan aku pengin ngerti mesin slot, aturan game lan apa sing kudu digatekake. Mula, akeh pemain anyar sing rumangsa luwih yakin nalika ana kesempatan kanggo muter demo joker x. Warta apik akeh kasino online nyedhiyakake akses menyang versi demo Joker x.

Sampeyan bisa Play Joker X Kanggo Gratis Saiki. Sampeyan cukup kanggo ngetutake link menyang situs web panyedhiya resmi Joker X, ndhaptar lan muter gratis saiki. Elingi: Ora saben casino online nyedhiyakake akses menyang versi demo saka slot seneng joker, mula priksa sawetara kasino. Kesenengan game kudu digarap usaha!

Karakter Mesin Joker X Slot

Lapangan dolanan duwe tampilan klasik lan kalebu limang drum sing kasedhiya kanggo kompilasi 40 garis. Sampeyan bisa muter ing bunder kanggo tikel kaping pindho. Simbol sing digunakake kanggo nyusun kombinasi Hadiah digawe ing bentuk woh-wohan jus, yaiku: dheweke diwakili:

  • Cherry;
  • Anggur;
  • Linglang;
  • Lintang;
  • Pitung;
  • Joker.

Macem-macem tombol paling minimen, mung autoplay, meja bayar, mula diwakili. Sampeyan uga bisa ngaktifake taruhan siji, taruhan maksimal kanthi bantuan bisa milih jumlah garis aktif lan ukuran sing dikepengini. Dhewe, tabel nilai diwakili, iki ngidini pamuter ngerti apa kombinasi sing menang kanggo kompilasi.

We offer kanggo ngenalake kanthi luwih rinci karo Tabel Pembayaran:

Simbol

3

papat

5

Plum, anggur, ceri, lemon

2.5

sepuluh

25

Semangka, nanas

2.5

25

37

Ijo utawa biru pitu

12.5

sèket

75

Abang Pitu

25

75

125

Pitu kuning

sèket

100

150

Joker

250

375

1000

Mesin slot rtp

Ing panjaluk pamuter, kemampuan kanggo milih ing baris ing sawetara 1 nganti 200 utang beda-beda, langkah kasebut diinstal kanthi otomatis. Siji muter ing game nganti 8 ewu utang. Simbol alam bébas ing game yaiku joker. Penampilan vilda ing drum ngidini sampeyan nambah kombinasi sing ana utawa kanthi bebas mbentuk kombinasi sampeyan. Winning Jackpot ora diwenehake ing bentuk tabungan. Iki bisa uga minangka jumlah proses progresif saiki utawa beda-beda saka 2000 dhuwit recehan.

Persentase ngasilake tarif digawe ing Joker X Slot duwe tandha 99%. Game kasebut ora nyedhiyakake mode bonus sing kapisah. Sampeyan bisa nyoba kaping pindho winnings sing ditampa ing game sing kapisah. Kabeh sing dadi pemain sing kudu ngira-ngira jadwal kertu. Ing Joker X, iki gampang banget, dadi bejo utawa ati-ati banget.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar