Jackpot City Casino Review 2022

Jackpot City Casino didegaké ing 1998 lan bagéan saka Bayton Ltd.. lan Baytree Ltd.. Organisasi dumunung ing Malta, lan casino makaryakke ing platform Microgaming. Antarmuka gampang dikonfigurasi maneh kanggo akeh basa, sing ngidini pemain saka sak ndonya bisa ngakses kabeh sumber daya portal kanthi gampang. Ing sawetara saka mesin slot cukup gedhe: ana macem-macem slot , game karo panganyang urip lan hiburan interaktif liyane. Iku worth muter ing Jackpot City casino lan totoan? Ayo dipikir saiki.

Bonus: Nganti $ 1600 ing simpenan
Dolanan Ngundhuh Ngundhuh
1600$
sambutan bonus
Entuk bonus

Jackpot City Casino Bonus

Program bonus ing Jackpot City Casino cukup mboseni, sanajan bonus dhewe apik lan rada gedhe. Sistem nyurung kalebu mung simpenan presents (iki kalebu sambutan bonus) lan ndudohke. Nanging kadhangkala administrasi ngumumake promosi menarik kanthi hadiah lan promosi. Ora ana informasi mbukak babagan promosi kasebut, amarga saben tukang game nampa layang individu babagan kahanan lan aturan program kasebut.

jackpotcitysite

Ana uga program kasetyan kanggo pemain, kang kabeh pangguna kedhaftar otomatis melu. Tukang game dianugerahi free muter , simpenan kapentingan lan TCTerms sing bisa nambah lan banjur digunakake. Kanggo ijolan TCTerms kanggo dhuwit nyata, sampeyan kudu ngetung paling 5000 TCTerms. Ing wektu sing padha, 6 tingkat dorongan kasedhiya kanggo pemain, ing saben volume hadiah mundhak. Kanggo informasi luwih lengkap babagan melu promosi, ndeleng bagean “Kasetyan Nawakake”, kang nyedhiyani dhaftar insentif lan kahanan kanggo nampa. Sampeyan bisa melu promosi mung sawise registrasi, supaya versi demo ora ditrapake kanggo program kesetiaan. Ing wektu sing padha, pangguna kedhaftar pancen free muter sawetara slot karo hadiah ing wangun dhuwit nyata.

Bonus “Simpenan”

Bonus kalebu dorongan kanggo pelanggan anyar lan sing wis ana. Program kasebut kalebu patang tingkat hadiah, sing duwe macem-macem jinis hadiah lan kahanan kanggo nampa. Ing kasus apa wae, supaya bisa melu program kasebut, pemain kudu ngliwati proses registrasi lan konfirmasi profil kanggo nggawe simpenan, amarga nampa bonus langsung ana gandhengane karo panrimo celengan. Ayo dideleng kanthi cetha ing kabeh papat tingkat ganjaran:

  • Tingkat pisanan. Pemain nampa ing simpenan pisanan, supaya program bonus saka tingkat iki uga disebut “sambutan”. Kanggo nampa hadiah, tukang game kudu ngirim pitakonan liwat obrolan dhukungan online sajrone 7 dina sawise registrasi. Sawise iku, pangguna dikreditake kanthi 100% ing simpenan pisanan. Jumlah simpenan minimal lan maksimum disetel dening negara ngendi platform makaryakke.
  • Tingkat kapindho. 100% dikenani biaya ing simpenan kaloro. Sampeyan uga kudu nampa promosi liwat chatting online ing 7 dina.
  • tingkat katelu. Pangguna nampa 100% ing simpenan katelu. Syarat kuitansi padha.
  • tingkat papat. Pamuter dikreditake 100% ing simpenan kaping papat kanthi kondisi sing padha karo kabeh sing sadurunge.

Yen pamuter ora ngaktifake bonus liwat chatting online ing 7 dina, saiki mung bakal diobong lan ora bisa digunakake maneh. Fitur penting saka program uga kasunyatan sing ditampa kapentingan ing simpenan kudu wagered miturut aturan khusus. Dadi, yen tukang game plans kanggo muter slot , kertu ngeruk utawa keno, banjur kudu wager kabeh accrued 100%, lan nalika muter poker, kang kudu wager mung 8%, kanggo blackjack mung 2%, lan kanggo baccarat lan craps. iku ora perlu ing kabeh muter apa-apa.

Bonus karo ndudohke

Bonus raffle kalebu peparingé ing wangun free muter , TCTerms kasetyan, kridit kanggo bonus lan malah dhuwit nyata aken menyang akun klien. Kabeh pangguna sing wis ndhaptar lan ngisi akun paling ora sapisan bisa melu undian. Sampeyan uga bisa nglamar liwat obrolan dhukungan online. Draws terus mlaku, dadi sampeyan kudu ngawasi penampilane. Hadiah ditampa kudu wagered karo x50 wager, yen ora bakal diobong.

Registrasi lan verifikasi

Registration kasedhiya ing kabeh kasino, kalebu Jackpot City Casino . Nggawe akun ngidini pangguna entuk akses lengkap menyang kabeh mesin slot, program bonus lan promosi. Proses nggawe profil ing Jackpot City Casino cukup prasaja – mung sawetara menit lan tukang men game wis resmi kedhaftar ing portal. Kanggo nggawe akun, pamuter kudu nyedhiyani informasi ing ngisor iki:

jackpotcityreg

  • negara panggonan;
  • mlebu (nomer telpon utawa e-mail);
  • sandi (sampeyan kudu teka munggah karo dhewe).

Sawisé iku, pamuter nampa pesen menyang nomer telpon utawa e-mail kanggo konfirmasi profil: pesen karo kode kanggo nomer smartphone utawa layang karo link kanggo mail. Nalika profil wis dikonfirmasi, tukang game kudu ngrampungake akun, nuduhake jeneng pisanan lan mburi, gender, basa lan mata uang. Sampeyan ora bakal bisa ngganti data ing mangsa ngarep, mula sampeyan kudu langsung ngetik kabeh informasi kanthi bener. Kajaba iku, sampeyan bisa uga kudu nuduhake kutha panggonan lan kode pos. Disaranake kanggo langsung langganan milis surat lan pesen. Iki bakal ngidini sampeyan sinau babagan promosi lan tawaran sing nguntungake kanthi pas wektune. Uga, sampeyan ora kudu ngliwati proses verifikasi, yaiku, konfirmasi akun nganggo dokumen pribadi, wiwit tanpa iki mokal kanggo ngatur akun casino. Kanggo nindakake iki, pamuter kudu ngunggah scan utawa foto saka dokumen identitas.

Versi seluler lan Jackpot City casino app

Jackpot City Casino platform wis versi seluler apik saka browser, kang gampang reconfigured pas telpon cilik utawa layar tablet. Sandhi lan formulir login diisi kanthi otomatis, amarga memori sing dibangun ing browser. Kajaba iku, platform kasebut uga duwe aplikasi seluler sing bisa didownload saka link ing situs web resmi kanggo sistem operasi ing ngisor iki:

  • iOS;
  • Android.

jackpotcityapk

Kajaba iku, pangguna bisa ndownload aplikasi kasebut menyang komputer pribadi: aplikasi kasebut kasedhiya kanggo Windows. Kabeh opsi aplikasi bisa didownload langsung ing situs web resmi: ana link download khusus ing profil. Sawise ngundhuh, pamuter kudu ngetik data login lan iku. Kanggo piranti seluler, tukang game bisa ndownload app kanggo iOS liwat AppStore, lan kanggo Android liwat GooglePlay. Ora njupuk akeh papan, bobot program mung 4,9 MB, lan ora ana beban ing telpon utawa tablet.

Mesin slot casino

Mesin slot makaryakke ing platform Microgaming. Padha diwenehi ing casino ing loro mbayar lan free versi. Dadi, pemain bisa nggunakake kabeh slot ing mode demo tanpa ngisi imbangan. Nanging kanggo game lengkap, isih worth ndhaptar lan ngisi imbangan sawise verifikasi. Ing sawetara saka mesin slot mung 600 bêsik, kang cilik banget kanggo game normal. Panyedhiya ing ngisor iki melu ing pangembangan mesin slot: Microgaming, Genesis Gaming, Rabcat, NextGen Gaming, Odobo, Spin3. Kanggo 600 mesin slot, iki cukup apik, wiwit slot mawarni-warni lan ora kaya liyane. Ora bisa nggolongake macem-macem dening panyedhiya, amarga panyaring utawa telusuran ora menehi kesempatan kasebut. Sampeyan bisa ngurutake konten mung kanthi jeneng, uga ora ana telusuran miturut genre.

jackpotcityslots

empuk

Jackpot City Casino lunak diwakili dening 600 mesin slot, kalebu macem-macem kategori. Dadi, pamuter bisa nggawe dhaptar dhewe kanthi slot paling apik lan konten hiburan sing disenengi, kabeh sing wis digunakake dening tukang game uga ditambahake ing kene. Kabeh produk saka Jackpot City Casino bisa dipérang dadi kategori ing ngisor iki:

  • mesin slot;
  • roulette lan game table liyane;
  • casino urip;
  • keno;
  • bingo online;
  • ireng Jack;
  • video poker .

Kajaba iku, ana uga totoan olahraga: sampeyan bisa milih olahraga lan manggonake taruhan ing bagean khusus ing situs resmi Jackpot City Casino . Saben kategori diwakili dening sawetara jinis game, sing ngidini tukang game milih pilihan sing cocog. Turnamen lan lotre casino ora dianakaké, nanging sampeyan kudu sinau milis kanggo ngawasi paling anyar ing wilayah iki.

casino urip

Platform Casino Jackpot City menehi pemain kesempatan kanggo muter ing wektu nyata karo pemain urip ing kategori casino urip. Kabeh tukang game bisa melu ing siaran video kanggo sinau fitur game lan nyorot strategi tumindak. Kabeh kasino urip kalebu mung 10 game bakul urip (dikembangake dening Evolution Gaming), kalebu:

  • ireng Jack;
  • poker;
  • baccarat;
  • pita pengukur, lsp.

Kabeh jinis iki gambling bisa ing wektu nyata, nalika kabeh panganyang sing wong nyata lan ora ana komputer. Iki mung cara pangguna bisa nemokake piyambak ing atmosfer saka panyiapan gambling karo werno-werno modern. Sampeyan ora bisa muter casino urip free , sampeyan mung bisa nonton, supaya iku penting kanggo pindhah liwat prosedur verifikasi ing wektu kanggo konfirmasi akun.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Casino Jackpot City nawakake sawijining pelanggan aplikasi seluler apik, lotre lan sistem kasetyan becik. Nanging ing wektu sing padha, ana sawetara drawbacks sing complicate proses game kanggo tukang game. Ulasan pelanggan kontradiktif, mula sawetara ngevaluasi portal kanthi positif, dene liyane nemokake akeh kekurangan. Ayo kang ndeleng apa iku worth muter ing Casino Jackpot City utawa yen iku luwih dipercaya liyane gambling organizer.

KaluwihanKakurangan
– casino makaryakke ing basis saka lisensi resmi;– macem-macem game cilik: mung 600 potongan;
– ana aplikasi seluler sing apik lan aplikasi kanggo komputer;– kanggo nampa bonus, sampeyan kudu nulis menyang chatting online saka layanan support, kang complicates proses nampa wong;
– ana bonus kanggo tukang game anyar lan pemain biasa;– Filter saka mesin slot banget miskin: sampeyan bisa ngurutake piranti lunak mung kanthi jeneng;
– kategori karo panganyang urip presented ing casino;– watesan ketat babagan penarikan dana;
– proses prasaja registrasi lan verifikasi;– asring ana masalah karo operasi situs lan implementasine fungsi dhasar;
– sistem kasetyan apik lan ndudohke;– kanggo ngliwati verifikasi, kudu konfirmasi alamat registrasi.
– panyedhiya apik padha melu ing pembangunan software.

Dadi, platform Casino Jackpot City, sanajan sawetara kekurangan, cukup apik. Ing ngarsane aplikasi seluler banget nggampangake interaksi ing casino, lan bonus penake kasurung pemain kanggo nggawe celengan lan muter slot . Pangguna menehi rating portal 3 saka 5 bintang, sing uga ora ala. Kanggo pembuangan saka varian casino klasik karo mesin slot terjangkau, format iki gambling apik kanggo tukang game anyar lan biasa.

Banking, cara input lan output

Manajemen akun kanggo tukang game mung bisa ditindakake yen sampeyan nggawe akun lan ngliwati proses verifikasi. Transfer digawe ing mata uang sing ditemtokake nalika registrasi. Transfer antarane akun ditindakake liwat sistem pembayaran ing ngisor iki: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, SKRILL, NETTELER, PAYSAFECARD, WEBMONEY, CRYPT, PAYPAL, PAYEER, PIASTRIX, ECOPAYZ. Kanggo nindakake operasi, pamuter kudu pindhah menyang profil lan pilih tab cocok. Wektu kanggo ngkreditake dana nganti 48 jam, nanging umume dhuwit teka kaping pirang-pirang luwih cepet. Yen ana wektu tundha, tukang game kudu ngubungi layanan dhukungan utawa perusahaan sistem pembayaran sing ditransfer.

Nyokong

Kanggo saran kanggo pemain, ana layanan dhukungan sing bisa digunakake ing saindhenging jam tanpa istirahat lan akhir minggu. Pemain bisa njaluk bantuan liwat email, nanging kanthi nomer telpon utawa chatting online. Bantuan baris mung ndhukung Inggris, nanging ana layanan dibangun ing terjemahan otomatis, nanging fungsi iki mung dianggo ing chatting online. Sampeyan bisa nelpon perusahaan mung saka negara sing nganggo basa Inggris, amarga operator mung nganggo basa Inggris. Kajaba iku, bisa uga ana watesan liyane babagan telpon ing negara kasebut. Operator ing obrolan online nanggapi mung sawetara menit, kanthi mail butuh wektu luwih suwe amarga proses panyuwunan. Kanggo njaluk jawaban luwih cepet, sampeyan bisa sinau wangun FAQ karo jawaban kanggo pitakonan paling populer saka pemain.

Basa

Ing sawetara basa Casino Jackpot City cukup gedhe. Dadi, ing setelan antarmuka, tukang game bisa milih salah sawijining basa ing ngisor iki: Rusia, Portugis, Inggris, Spanyol, Finlandia, Jerman, Turki, Prancis, Polandia, Ceko, Korea, Jepang, Cina, Hungaria, Yunani, Italia, Norwegia. , Lithuania, Swedia, Kroasia, Bulgaria lan Arab. Sampeyan uga bisa ngganti basa ing setelan ing situs utawa ing aplikasi seluler (aplikasi ing komputer).

mata uang

Pemain nggawe pilihan mata uang sanajan nalika registrasi, mengko ora bisa diganti, dadi sampeyan kudu langsung mutusake jinis transfer kasebut. Administrasi Casino Jackpot City menehi pemain kesempatan kanggo nindakake transaksi awis nggunakake mata uang ing ngisor iki: RUB (dolar), USD (dollar), EUR (euro), NOK (Krone Norwegia), SEK (Krona Swedia).

Lisensi

Casino Jackpot City wis resmi gambling lisènsi. Kasino duwe lisensi Malta kanthi nomer MGA / B2C / 145/2007. Iku nandheske keamanan lan linuwih saka portal. Kajaba iku, perusahaan duwe kabeh sertifikat asli saka mesin slot. Sampeyan bisa nemokake lisensi lan sertifikat ing situs resmi casino utawa ing request pribadi saka administrasi liwat e-mail utawa chatting online.

FAQ

1) Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun

Supaya administrasi Casino Jackpot City konfirmasi akun, tukang game kudu nyedhiyani scan utawa foto saka document identitas, uga dokumen konfirmasi alamat panggonan.

2) Bonus lan wagering syarat

Bonus lan taruhan kasedhiya mung kanggo pangguna pangguna. Ing kasus iki, program bonus bener mung sawise nggawe simpenan pisanan. Sampeyan bisa nang free ing versi Tur, nanging ora bisa menang ing mode iki.

3) Bisa muter free ing casino

Ya, kanggo akeh mesin ana versi demo sing kasedhiya sanajan tanpa registrasi. Sampeyan ora bisa muter free mung ing kategori casino urip, wiwit mung siaran video kasedhiya ana.

4) Apa Casino Jackpot City seluler loropaken?

ya wis. Pemain bisa nggunakake versi seluler situs resmi kanggo browser kanthi otomatis ngrampungake formulir login. Ana uga aplikasi seluler kanggo iOS lan Android. Kajaba iku, ana aplikasi kanggo Windows.

5) Apa wektu mundur total casino

Administrasi nemtokake wektu maksimal kanggo nampa dana yaiku 48 jam. Pangguna nyathet yen dana teka ing udakara 20-30 menit. Bisa uga ana wektu tundha sampeyan kudu ngubungi dhukungan.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Comments: 1
  1. Alger

    Platform Jackpot City wis operasi wiwit 1998 lan wis diklumpukake akèh reviews mixed bab dhewe. Sanajan sampeyan mikir babagan iki, ora akeh minus kaya ing perusahaan sing padha. Organisasi makaryakke ing lisensi lan menehi hadiah loman kanggo kabeh wong anyar. Nanging, nalika wagering, Aku kaya Wigati sing wager banget kurang, lan nomer game rampung deplorable. Dhukungan bisa digunakake ing saindhenging jam, sing mesthi nyenengake. Aku uga pengin nyathet prosedur registrasi sing relatif prasaja, sing bakal nggawa sampeyan ora luwih saka 5 menit.

Komentar