Jack Hammer

Detektif Jack Hammer pribadi kudu ngerti ilmuwan edan ngancam kabeh kutha kanthi eksperimen. Plot kaya kasebut dikembangake dening Net Entertiment kanggo mesin slot Jack Hammer. Nulungi karakter utama lan sampeyan bisa nganti 750 ewu dhuwit recehan ing siji gulung drum. Dheweke ditanggepi saka kombinasi karakter sing dibentuk ing 25 garis. Kajaba iku, ana bonus sing ditampilake ing bentuk frispins lan rotasi bola-bali.

Katrangan Mesin Slot

Video Slot Jack Jack dirilis ing 2010 dening Entertainment Net. Dirancang kanthi gaya komik, lan plot kasebut nyemprotake detektif Jack Hammer detektif lan ilmuwan edan. 5 drum ditampilake ing lapangan. Saben kalebu 3 sel kanthi karakter. Kombinasi diklumpukake ing 25 garis sing aktif. Uga, mesin kasebut nampa setelan ing ngisor iki saka pabrikan:

Karakteristik

Tegese

Kisaran taruhan

0.25 – 250 dhuwit recehan

Pembayaran maksimal

750.000 dhuwit recehan

Volatilitas

Ing tingkat sing asor

Persentase bali

96.96%

Bonus lan opsi

Frispins, Lengket menang

Multiplier Stavka

5 – 1,000

Fungsionalitas game

Ing mesin Jack Hammer, ana kabeh fungsi sing perlu kanggo game sing nyaman ing casino. Lagi diuripake dening tombol sing ana ing panel kontrol standar saka neten. Fungsi ing kene kalebu:

  • Opening bagean kanthi tabel pembayaran lan informasi babagan game;
  • Pilihan saka total tingkat;
  • ngluncurake tunggal;
  • Setelan otomatis;
  • inklusi rotasi turbo;
  • Setelan tambahan (swara, tampilan taruhan, diwiwiti saka celah);
  • Kemungkinan transisi menyang mode lengkap.

Yen sampeyan pengin ngerti dhewe karo fungsi apa sing kudu ditindakake, banjur menyang bagean “Aturan Game” liwat menu utama. Uga, aja lali yen slot Jack Hammer duwe versi demo. Kanthi bantuan, sampeyan bisa mriksa kabeh fitur kanthi otomatis.

Neten

Putaran bonus ing Jack Hammer

Ing mesin slot Jack Hammer, babak bonus ditampilake kanthi bentuk rotasi gratis. Kanggo nampa, sampeyan kudu ngumpulake paling ora 5 buyar kanggo siji babak. Dadi, kanggo 5 / 6/4/07 / 9-15, buyar dianugerahi 22/15/20/25/30 Frispinov.

Sampeyan bisa muter mesin mesin Slot singent 8888Casino.

Rounds gratis dimainake kanthi otomatis lan bisa ditambahi karo buyar anyar. Kabeh Winnings ing wong-wong mau diklambahake kaping 3 lan ringkesan. Dheweke ditanggepi sawise rampung bonus kanggo tarif sing tumindak nalika aktifitas bonus.

Kajaba iku, slot Jack Hammer diwenehake karo bonus bonus “menang lengket”. Iki diaktifake kanthi saben kombinasi hadiah utawa paling ora 3 slotting. Kabeh simbol kasebut kacathet ing posisi, lan liyane nggawe rotasi bola-bali. Yen kombinasi tambahan kanthi menang dibentuk, mula bonus diterusake. Kabeh terus nganti pamuter nampa hadiah awis.

Cara Muter

Game ing Jack Hammer cukup sederhana. Ing wiwitan, pilih tarif. Kanggo nindakake iki, klik tombol “jas coin” lan nunjukake nilai sing dikarepake. Sabanjure, pindhah menyang setelan tambahan liwat menu utama. Liwat wong-wong mau bisa ngaktifake ngluncurake drum saka celah lan aktifake rotasi kanthi cepet.

Saiki sampeyan bisa miwiti game kasebut. Klik Gap utawa tombol pusat lan ngawasi gulung karakter. Yen dheweke kumpul ing hadiah hadiah, mula menang sing cocog bakal aken. Lan yen sampeyan bejo, bonus bonus dibangun diuripake kanthi otomatis.

Neten

Karakter Mesin Slot Jack Hammer

Hamer slot video Jack kalebu 11 karakter. Dheweke dipérang dadi 2 kategori: biasa – Formulir Combo ing garis aktif lan nggawa taruhan; Bonus – Mulai Fungsi Tombol Dibangun. Kita nawakake supaya bisa kenal karo luwih rinci ing Tabel Pembayaran:

Jeneng

Combo x3

Combo x4

Combo x5

FLASING FLASK

X5

x10

X40

Telpon

X5

x10

X50

Surat kabar

X5

X15

X75

Bandit nganggo mobil

x10

x25

X100

Airship

X15

X30

X125

Bocah lanang karo koran

X15

X50

X200

GIRL karo telpon

x25

X50

x250

Ilmuwan edan

X50

X100

X300

Jack Hammer

X50

X150

X1000

Fungsi bonus ing kene diuripake saka gambar ing ngisor iki: Wild – Ganti kabeh gambar biasa lan mbantu kanggo nyusun tambahan / kombo lengkap; Freespin – Scatter, ngluncurake rotasi gratis.

Mesin slot rtp

Slot video saka hiburan net ditondoi kanthi bathi, sing diwenehake kanthi nambah pengabdian. Mesin Hammer Jack ora istiméwa lan nampa koefefisien RTP kanthi nilai 96.96%. Setelan iki luwih dhuwur tinimbang ing pirang-pirang game casino liyane. Karo dheweke, sampeyan bisa ngetung metu menyang plus lan entuk winnings gedhe.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar