Go Bananas

Gorillas, primates lan varietas monyet liyane dadi karakter utama mesin go bananas sing diprodhuksi dening hiburan net. Nulungi dheweke njaluk pisang lan sampeyan bakal diganjar. Kanthi cara, winnings ing kene bisa nganti tekan 140.000 dhuwit recehan saben babak, lan kanggo ditampa, mula sampeyan bakal ngusulake mung nglumpukake kombinasi karakter. Uga, slot uga narik kawigaten fungsi kanthi liar.

Sampeyan bisa muter mesin mesin Slot singent Casinohuone.

Neten

Katrangan Mesin Slot

Online Slot Go Bananas dibebasake ing 2014. Dilengkapi piranti lunak net sing lisensi, saengga bisa tanpa beku. Duwe 5 drum, 3 larik kanthi simbol lan 20 garis pembayaran tetep. Uga, duwe setelan ing ngisor iki:

Parameter

Artine

Kisaran taruhan

0.2 – 200 dhuwit recehan

Hadiah maksimal

140.000 dhuwit recehan

Volatilitas

Ing tingkat tengah

Persentase bali

96.91%

Bonus dibangun

Fungsi saka alam bébas

Multiplier saka kombinasi hadiah

5 – 700

Fungsionalitas game

Mesin slot go banana nggunakake fungsi standar saka Entertainment net. Nyedhiyakake game sing nyaman tanpa kesulitan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi liwat tombol sing ana ing sisih ngisor layar. Padha ngidini:

  • Nguripake macem-macem paramèter slot (mode Turbo, GAP game, volume swara, versi lengkap, lsp.D.);
  • Pilih ukuran taruhan (total level utawa martabat saka duwit);
  • Gawe mode otomatis (pilih nomer babak lan watesan kanggo game);
  • nglakokake pusingan biasa (gulung siji);
  • Pilih tingkat maksimal ing siji klik;
  • pindhah menyang meja pembayaran utawa menyang sertifikat game.

Sampeyan bisa mriksa karya kabeh fungsi kanthi gratis lan tanpa registrasi kanthi ngluncurake mesin bananas ing mode demo. Lan yen sampeyan pengin kenal karo katrangan tombol, banjur pindhah menyang sertifikat liwat tandha pitakon.

Putaran bonus ing Banana

Minangka bonus kaya boneka ing mesin go banana. Tinimbang, 5 fungsi ditambahake sing bisa digunakake kanthi simbol liar. Dheweke ditampilake kanthi bentuk gambar emas kanthi pisang. Kanggo tiba, sampeyan kudu ngenteni salah sawijining 5 kethek ing layar:

  1. Gorila. Mbentuk salib sing kalebu 5 liar.
  2. Orangutan. 4 Wild sing diklumpukake ing alun-alun katon ing lapangan game.
  3. Baboon. Ngisi drum acak kanthi liar.
  4. Gulman. Ngisi baris kanthi acak kanthi liar.
  5. Tarsier. Menehi 2 WINS ngenggoni sel horisontal utawa vertikal.

Wilds dijamin metu ing posisi sing diterangake ing ndhuwur yen ana kethek katon ing layar. Amarga dheweke, pemain duwe kasempatan nggawe kombinasi tambahan kanthi winnings.

Cara Muter

Mesin slot banana dibedakake kanthi urutane critane gadhi, saengga kanggo para pamula. Fungsi kabeh slot wis diterangake kanthi rinci ing ndhuwur. Saiki kita nawakake kenalan karo kunci utama:

  1. Tingkat. Jumlah tingkat dipilih ing kene.
  2. Game Otomatis. Mbukak setelan mode otomatis.
  3. Tenaga Tengah. Mbukak rotasi drum.
  4. Max. Penawaran. Nyetel tingkat maksimal.
  5. Dost. Dhuwit recehan. Ngatur Nilai Pasuryan saka Coin.
  6. Wrench. Setelan Mesin Slot.
  7. Info (i). Tabel Tabel lan Informasi Bonus.
  8. Tandha tandha. Certificate.

Liwat tombol kasebut, sampeyan bisa milih setelan sing paling optimal kanggo game sing nyaman. Luwih, tetep mung kanggo ngluncurake drum lan ngumpulake hadiah hadiah.

Simbol mesin wicara go banana

10 karakter ditambahake menyang slot Go Go Bananas, saged ngempalaken ing kombinasi dhewe lan ngetokake hadiah awis. Dheweke nampa gambar sing ana gandhengane karo tema umum game. Coba kanthi luwih rinci:

  • Plum – nggawa penghargaan minimal ing taruhan 5/10/30;
  • jeruk – nggawe kombo karo multiplier x5 / x10 / x40;
  • klapa – Masalah Winnings ing taruhan 5/15/50;
  • Nanas – Woh sing berharga kanthi hadiah ing taruhan 5/15/60;
  • oranye – Woh sing paling langka ing game kanthi Multipliers X5 / x20 / x70;
  • icecream buah – nggawa hadiah X10 / X40 / X140;
  • drum – mbayar saka 15 nganti 180 tarif;
  • Mbalik dhuwit – Nggawa multiplier sing migunani kanggo x15 / x60 / x250;
  • Totem – Multiple winnings ing 20/80/350 kaping;
  • Watu larang regane – Simbol paling langka kanthi hadiah ing dhuwit recehan 25/120/700.

Kombinasi Hadiah diklumpukake 20 baris mbayar. Lagi digawe nalika tiba 3 – 5 karakter sing padha (dietung saka kiwa menyang tengen). Yen sawetara combo tiba, mula winning dheweke diringkes lan diklumpukake kanthi kontribusi sakabehe.

Mesin slot rtp

Ing slot sing diamati dadi gedhang, kemungkinan tambah rasa ora bisa dikonfigurasi. Koefisien RTP (Bali menyang Coolication) yaiku – 96.91%. Setelan iki nyedhiyakake kemampuan kanggo pindhah menyang Plus. Lan volatilitas rata-rata nuduhake manawa biasane kedadeyan ing jarak 300 – 500 babak. Dadi, disaranake fokus ing jumlah gulung drolls iki nalika milih setelan.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar